Homepagina » Binnenland » SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk
SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk

SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk

De Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk, er schort iets aan de zwaartekrachtwet en de PvdA, CDA, D66 en VVD zijn criminele organisaties.

Dat stelde lijsttrekker van de SOPN Johan Oldenkamp gisterenmiddag tijdens de persconferentie van zijn partij. SOPN is een participatiebeweging waarin iedereen als soeverein mens evenveel zeggenschap heeft, meldt persbureau Novum.

De partij, die lijst 19 toegekend heeft gekregen bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen, is niet van de complottheorieën. In die hoek willen we niet zitten, aldus Oldenkamp. Voor de persconferentie in het Haagse nieuwscentrum Nieuwspoort betoogden zo’n 70 sympathisanten voor het gebouw van de Tweede Kamer. Twee mensen werden gearresteerd omdat zij zich tegen aanwezige agenten gekeerd zouden hebben, bericht de NOS.

Bilderbergconferentie

Oldenkamp viel de aanhangers bij: “De sterke arm heeft zich ook niet helemaal netjes gedragen.” Er waren juist voor de persconferentie aardig wat media aanwezig, toen ‘plotseling’ het bericht naar buiten kwam dat bij graafwerkzaamheden op Schiphol een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden.

De overgebleven journalisten en zo’n 50 SOPN’ers hoorden van Oldenkamp dat de VVD, CDA, PvdA en D66 criminele organisaties zijn omdat leden van die partijen deelnemen aan de Bilderbergconferentie. Ze weigeren daarover openheid van zaken te geven en dat is ondemocratisch, betoogde Oldenkamp.

Chemtrails

De partij zet bovendien vraagtekens bij de relativiteitstheorie van Einstein en de zwaartekrachtwet van Newton. SOPN wil ook een einde maken aan het moedwillig verspreiden van chemicaliën in de lucht door middel van de zogeheten chemtrails.

Een jurist van de partij, die bij de verkiezingen rekent op 76 zetels, is erachter gekomen dat de Staat der Nederlanden ongrondwettelijk is. Niemand heeft volgens de SOPN op 6 mei 1945 namens de Nederlandse regering de capitulatie van de Duitse bezetter bekrachtigd, wat betekent dat ‘ieder besluit dat sinds de Tweede Wereldoorlog is genomen illegaal is’.

Bron: Nd.nl Foto: Bart Maat/Novum

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

100 reacties

 1. Volgens mij zijn de verschillende standpunten weinig onderbouwd. Kan er meer onderbouwing gegeven worden?

  0 likes
 2. [quote name=”yes”]Volgens mij zijn de verschillende standpunten weinig onderbouwd. Kan er meer onderbouwing gegeven worden?[/quote]

  Volgens mij hebben alle overige partijen nog véél minder onderbouwing gegeven voor alles wat zij verkondigen.

  Kijk naar wat is, en vergelijk de eigen waarneming met hetgeen de SOPN samen brengt tot standpunten. Dit zijn actuele waarnemingen en feiten uit de maatschappij.

  Moet dit nog verder onderbouwd worden??

  0 likes
 3. Als je wilt weten wat op de Bilderberg is besproken, kijk dan even naar het verkiezingsprogramma van D66 en de VVD. Het is heel goed zichtbaar wat de wensen zijn voor Nederland van de Bilderberg. Meer markt en meer armoede.
  Bij de kapitalisatie van nazi Duitsland was prins Bernhart aanwezig namens Nederlandse regering. Daar zijn filmbeelden en foto’s van naar ik aanneem. Ik snap anders niet wat hij al die jaren in Wageningen heeft gedaan. Dat de Nederlandse staat een criminele organisatie is wisten we al jaren. Zelfs Koningin Juliana wist dat maar kon er helaas niets aan doen. Onder Beatrix zijn de criminele activiteiten alleen maar erger geworden. De BV Nederland “Overheid, banken en multinationals” hebben de macht in Nederland en zijn niet van plan die ooit nog af te staan aan wie dan ook dus pas op SOPN met wat je zegt, de AIVD houd jullie al in de gaten.

  0 likes
 4. Sorry hoor, maar is dit filmpje van de SOPN of van BMW? Die man in die auto is toch niet serieus te nemen? Zo’n campagne filmpje waar Richard beusink in zijn Midlife crisis autootje zit doet toch afbraak aan de SOPN en waar de partij voor staat? Mijn intentie was op de SOPN te stemmen maar na het zien van dit belachelijke kinderlijke filmpje zal mijn stem gaan naar een partij die serieus te nemen is.

  0 likes
 5. @yes
  Zie bron: Nd onderbouwt dit niet… ligt niet aan de Niburu-redactie. Maar het klopt wel wat je zegt ;D

  0 likes
 6. Mist iedere vorm van onderbouwing.
  De Bilderberg ocnferentie is dan misschien zeer geheimzinnig en ik had het ook graag anders gezien maar wat leden van partijen in hun vrije tijd doen moeten ze zelf weten. Als je als VVD lid een besloten feestje bezoekt maakt dat de VVD natuurlijk ook geen criminele organisatie.

  Welke twijfels zijn er aan de theorie van Newton en Einstein? Wordt dat ook wiskundig onderbouwd of roept men maar wat?

  ik vind het een vreemd verhaal en zioals gezegd wordt niets wat er wordt beweerd onderbouwd.

  0 likes
 7. Mijns inziens wordt er voldoende onderbouwd op SOPN.NL…

  Ga zo door SOPN!

  Eindelijk een partij waarvan het goed voelt om op te stemmen.

  0 likes
 8. Er is zo veel meer ongegrond, we leven niet voor niets in een moerassig landje.

  0 likes
 9. “Niemand heeft volgens de SOPN op 6 mei 1945 namens de Nederlandse regering de capitulatie van de Duitse bezetter bekrachtigd, wat betekent dat ‘ieder besluit dat sinds de Tweede Wereldoorlog is genomen illegaal is’.”: Daar moeten ze dan een geheel topic aanwijden bij de volgende uitzending voor ‘politieke partijen’.

  0 likes
 10. [quote name=”yes”]Volgens mij zijn de verschillende standpunten weinig onderbouwd. Kan er meer onderbouwing gegeven worden?[/quote]

  Meer onderbouwing vind je op http://www.sopn.nl
  Ook hier is alle onderbouwing te vinden, Johan Oldenkamp heeft gelijk.

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/

  0 likes
 11. A geweldig ik ben ook aangehouden omdat ik een kandidaat gerechtsdeurwaarder zou hebben mishandeld. Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik illegaal werd aangehouden en vastgezet. Meneer de deurwaarder heeft een valse verklaring afgelegd en zaken gezegd die ik zou hebben gezegd. Dat terwijl dhr zelf als eerste mij onverwacht terwijl ik naar beneden keek plotseling en duw gaf, waarop ik uithaalde. Ik heb nog nooit miemand in mijn 49 jaar geslagen maar je blijft van mij af. De deurwaarder is dus zelf begonnen met mijn lichamelijke integriteit te schenden. Uiteindelijk werd ik na 6.15 uur vrijgelaten omdat men wel inzag dat hier iets niet klopte in het verhaal. Ik kreeg nog wel even mee geen valse aangifte te doen tegen de deurwaarder. Hoe bedoel je vriendjespolitiek. Ik stond werkelijk perplex.

  Het klopt inderdaad wat men stelt ook ik had dit al uitgezocht. Regering buiten landsgrenzen enzovoort.
  Nederland is een grote corruptie poel.

  0 likes
 12. Waar heeft die jurist zijn papieren gekocht? Hij rekent op 76 zetels? Is die persoon niet goed?

  0 likes
 13. [quote name=”Kalki”]”Niemand heeft volgens de SOPN op 6 mei 1945 namens de Nederlandse regering de capitulatie van de Duitse bezetter bekrachtigd, wat betekent dat ‘ieder besluit dat sinds de Tweede Wereldoorlog is genomen illegaal is’.”: Daar moeten ze dan een geheel topic aanwijden bij de volgende uitzending voor ‘politieke partijen’.[/quote]
  Dus we zijn nog steeds onder ‘Duitse’ bezetting ?

  0 likes
 14. [quote name=”Jan”]Sorry hoor, maar is dit filmpje van de SOPN of van BMW? Die man in die auto is toch niet serieus te nemen? Zo’n campagne filmpje waar Richard beusink in zijn Midlife crisis autootje zit doet toch afbraak aan de SOPN en waar de partij voor staat? Mijn intentie was op de SOPN te stemmen maar na het zien van dit belachelijke kinderlijke filmpje zal mijn stem gaan naar een partij die serieus te nemen is.[/quote]

  Daarom heeft een partij meerdere lijsttrekkers, ze hoeven je toch niet allemaal aan te staan…
  Geen BTW en BPM, dat zie ik wel zitten!

  0 likes
 15. [quote name=”Wesley”]Mist iedere vorm van onderbouwing.
  De Bilderberg ocnferentie is dan misschien zeer geheimzinnig en ik had het ook graag anders gezien maar wat leden van partijen in hun vrije tijd doen moeten ze zelf weten. Als je als VVD lid een besloten feestje bezoekt maakt dat de VVD natuurlijk ook geen criminele organisatie.

  Welke twijfels zijn er aan de theorie van Newton en Einstein? Wordt dat ook wiskundig onderbouwd of roept men maar wat?

  ik vind het een vreemd verhaal en zioals gezegd wordt niets wat er wordt beweerd onderbouwd.[/quote]

  Vrije tijd??? Heb je gemist dat deze reis door de belastingbetaler is betaald? En daarnaasst ook het hotel en het eten. Daarom zouden wij toch het recht moeten hebben om te weten wat er is besproken? Had het dan zelf betaald, waren er ook geen/minder vragen geweest.

  0 likes
 16. Ik kreeg net de stemlijst in de bus. Ik ken jammer genoeg nog te weinig van SOPN om er op te stemmen. Afgelopen keer heb ik PVV gestemd, omdat ik iemand wou hebben die zoveel mogelijk rotzooi schopte tussen de gevestigde orde van pvda,d66,cda enz. in den haag.

  Mijn eerste idee bij sopn is dat ze wel willen vernieuwen, alleen op een te zachte manier… Den haag heeft herrieschoppers nodig is mijn mening.. Mensen als nigel farage…
  Ik sta zeker open voor suggesties om toch sopn te stemmen..

  0 likes
 17. Een overheid is per definitie een criminele organisatie..
  Dat geld ook voor SOPN die willen ook mensen beroven. Eigendom afnemen onder dreiging van geweld.

  En ik word er toch aardig misselijk van dat een hoop mensen de vrije markt overal de schuld van geven en dat ze dan met een uitleg komen die met alles behalve een vrije markt te maken heeft.

  De libertarische partij is de enige optie.
  De keuze is vrijheid (libertarisme) of totalitairisme.

  0 likes
 18. Gaat het hier om een serieuse politieke partij ? …. of zijn het weer een stelletje spacers die liever de hele dag mediteren en leidjes spelen op een speciaal hertz afgestelde gitaar ?

  0 likes
 19. Of de regering (in ballingschap) in 1945 heeft mee getekend, kan voor toen wellicht juridisch relevant geweest zijn. Daarna zijn er meerdere malen verkiezingen geweest die hebben geleid tot ‘gekozen’ regeringen. Verkiezingen waar SOPN nu ook aan mee doet en waarbij zij op 76 zetels rekent (?!)

  Of je zegt dat de verkiezingen voor 1945 ook al ‘ilegaal’ waren (lijkt me meer in jullie straatje) of je doet nu gewoon mee en verandert de boel!

  Jullie verliezen een hoop steun en geloofwaardigheid door dit soort losse flodders en rare kreten acties. Richt je liever op een eerlijkere economie, een verbindende boodschap, disclosure, vrije energie, etc. Daar ligt de kracht van SOPN!

  Succes daarmee voor 12 september!

  0 likes
 20. Oo, het wordt steeds maffer.
  Hier 2 linken over die ‘ondertekening’

  http://www.wageningen1940-1945.nl/Capitulatie/CAPITULATIE%20OF%20DIENSTBEVEL.htm
  en
  http://www.warrior1949.nl/?page_id=1549

  Mijn buur helpt de pvda in de gemeente en ben van mening dat hij een sneak is, promt noemde ik hem een tijdje geleden crimineel.
  Das dus best een leuk toeval zo.
  En ook iets positiefs over de man, hij zou het goed doen bij een toneelgroep 🙂

  0 likes
 21. “De partij […] is niet van de complottheorieën. In die hoek willen we niet zitten, aldus Oldenkamp”

  Om te vervolgen met:

  “Er waren juist voor de persconferentie aardig wat media aanwezig, toen ‘plotseling’ het bericht naar buiten kwam dat bij graafwerkzaamheden op Schiphol een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden.”

  Over complotdenken gesproken!

  0 likes
 22. Ben erg voor een vernieuwende partij als de SOPN,maar dit soort filmpjes wat meer weg heeft van auto commerciel doen ernstig afbreuk aan de geloofwaardigheid van de SOPN en de toch interessante onderwerpen als geoegineering,Bilderbergconferentie,
  vrije energie,etc.Het lijkt een lullige kopie van de filmpjes die de gevestigde partijen tonen.Neem jezelf serieus en zoek een professionele alternatieve filmmaker met hart voor de zaak.PS denk wel dat mijn sten naar jullie gaat nietttemin.Grt:Erik

  0 likes
 23. Als je serieus wilt worden genomen als politieke partij moet je vooral dit soort uitspraken doen.

  0 likes
 24. [quote name=”Paulussie”][quote name=”Kalki”]”Niemand heeft volgens de SOPN op 6 mei 1945 namens de Nederlandse regering de capitulatie van de Duitse bezetter bekrachtigd, wat betekent dat ‘ieder besluit dat sinds de Tweede Wereldoorlog is genomen illegaal is’.”: Daar moeten ze dan een geheel topic aanwijden bij de volgende uitzending voor ‘politieke partijen’.[/quote]
  Dus we zijn nog steeds onder ‘Duitse’ bezetting ?[/quote]

  Yes, feitelijk zijn we niet eens bevrijd en is meteen Nederland opnieuw bezet door de teruggekomen “Regering” zonder de volksraad te raadplegen.

  0 likes
 25. @Vrillon

  Heb je helemaaaal gelijk in! Al werkt een parlementaire democratie sowieso heel slecht. Alles duurt zo verschrikkelijk lang qua invoeren en uitvoeren van wetten en de bureacratie is verschrikkelijk!. Wil t kabinet een wet invoeren, dan moet eerst de 2e Kamer t goedkeuren en ev. erover debateren…nou dat duurt weer een hele tijd. Dan moet de 1e Kamer t nog goedkeuren en als die t niet goedkeurt dan moet t weer helemaal terug om aangepast te worden. Pfffff echt ZO inefficient systeem! Om nog maar te zwijgen over de versplintering van het politieke landschap. Tig partijen dalijk met een paar zetels die dan maar eventjes een kabinet moeten zien te vormen. Ik stem iig niet, heeft geen zin aangezien de plannen toch weer anders worden en beloften niet (kunnen) worden nagekomen.

  0 likes
 26. [quote name=”Bardosy”]Vrije tijd??? Heb je gemist dat deze reis door de belastingbetaler is betaald? En daarnaasst ook het hotel en het eten. Daarom zouden wij toch het recht moeten hebben om te weten wat er is besproken? Had het dan zelf betaald, waren er ook geen/minder vragen geweest.[/quote]
  En zelfs al hadden ze de onkosten allemaal zelf betaald, dan nog is het op zijn minst zeer merkwaardig te noemen dat iemand die in dienst van het volk een bestuurlijke openbare taak vervult dergelijke geheime bijeenkomsten bezoekt en zich hierover in stilzwijgen hult. Persoonlijk zou ik me niet door een dergelijk persoon willen laten vertegenwoordigen.

  0 likes
 27. Sommige hier schijnen nogal moeilijk tegen de waarheid kunnen, laat staan accepteren.

  Dan ook niet klagen als je portemonee of bankrekening straks leeg is.

  0 likes
 28. [quote name=”erikberlingo”]Ben erg voor een vernieuwende partij als de SOPN,maar dit soort filmpjes wat meer weg heeft van auto commerciel doen ernstig afbreuk aan de geloofwaardigheid van de SOPN en de toch interessante onderwerpen als geoegineering,Bilderbergconferentie,
  vrije energie,etc.Het lijkt een lullige kopie van de filmpjes die de gevestigde partijen tonen.Neem jezelf serieus en zoek een professionele alternatieve filmmaker met hart voor de zaak.PS denk wel dat mijn sten naar jullie gaat nietttemin.Grt:Erik[/quote]
  Het beeld van de commercial spoorde voor mijn gevoel ook helemaal niet met het geluid. Wat moest die auto telkens in beeld? Wat mij betreft een ongelukkige keuze, maar ook ik zal mijn stem niettemin op de SOPN uitbrengen. Ik moedig het vernieuwende karakter zeer aan. En niemand is perfect, we doen allemaal dingen die ongelukkig vallen.

  0 likes
 29. Je kunt je natuurlijk ook afvragen waarom dit allemaal niet bekend is, laat staan dat er ook maar iets van wordt vermeld in de schoolboeken.

  Dus stel je eens voor wat dat zou betekenen als we dat wel hadden geweten over de inmiddels verziekte Nederlandse maatschappij.

  Hou nou eens op over complottheorieën, leer eens je gezonde verstand te gebruiken en deze inkopper zelf eens te onderzoeken.

  0 likes
 30. [quote name=”pleiadian”]”De partij […] is niet van de complottheorieën. In die hoek willen we niet zitten, aldus Oldenkamp”

  Om te vervolgen met:

  “Er waren juist voor de persconferentie aardig wat media aanwezig, toen ‘plotseling’ het bericht naar buiten kwam dat bij graafwerkzaamheden op Schiphol een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden.”

  Over complotdenken gesproken![/quote]

  Misschien (of waarschijnlijk) was het een grote afleiding. Om te zorgen dat dit niet in beeld van de grote hoeveelheid bevolking terecht komt. Tenminste dat denk ik.

  0 likes
 31. staat zelfs in het volkslied hahaha.
  “ben ik van duitse bloed”

  0 likes
 32. [quote name=”King of Light”]Sommige hier schijnen nogal moeilijk tegen de waarheid kunnen, laat staan accepteren.

  Dan ook niet klagen als je portemonee of bankrekening straks leeg is.[/quote]
  Ik kan prima de waarheid accepteren maar die moet wel onderbouwd worden.

  En mijn bankrekening is ook niet leeg. het valt mij op dat veel mensen op deze site last hebben van een lege bankrekening, huisuitzettingen en deurwaarders en dat het ALTIJD de schuld van de ander is.

  Mijn bank rekening is niet leeg, ik ben nog nooit mijn huis uit gezet en ik heb nog nooit te maken gehad met de deurwaarder. Rara hoe kan dat? en ik ben ook maar een gewone boerenlul, ik hoor niet bij de elite en ik ben ook niet lid van de illuminati.

  Eigen verantwoordelijkheid nemen heet dat. Als jij last hebt met de deurwaarder dan zul je iets wel niet betaald hebben.

  0 likes
 33. [quote name=”Moondust”][quote name=”Bardosy”]Vrije tijd??? Heb je gemist dat deze reis door de belastingbetaler is betaald? En […] Daarom zouden wij toch het recht moeten hebben om te weten wat er is besproken? Had het dan zelf betaald, waren er ook geen/minder vragen geweest.[/quote]
  En zelfs al hadden ze de onkosten allemaal zelf betaald, dan nog is het op zijn minst zeer merkwaardig te noemen dat iemand die in dienst van het volk een bestuurlijke openbare taak vervult dergelijke geheime bijeenkomsten bezoekt en zich hierover in stilzwijgen hult. Persoonlijk zou ik me niet door een dergelijk persoon willen laten vertegenwoordigen.[/quote]

  En stel nou dat een politicus graag seksfeestjes bezoekt. Dan moet hij dat volgens jou openbaar maken compleet met lijst met wie hij het gedaan heeft en in welk standje want anders is zijn partij een criminele organisatie?

  0 likes
 34. Als we nog onder de duitse bezetting(lees NSDAP) vallen waarom toch de NDP in duitseland geweigerd? ik geloof in nationaal socialisme.destijds is de overgave van germania ook niet door de juiste personen gemaakt,we gaan terug naar de oprichting van de NSDAP en het gedachtegoed en dit keer niet rusland aanvallen en england zodat die ami’s niet hun zin krijgen.ik zie het somber in voor de kinderen van vandaag.daarom blijf ik ook kinderloos! als ze me dat al niet gemaakt hebben ‘hen’ met hun chemicaliën.gewoon triest ook al blijf in vrede geloven:( en stemmen helpt ook niet meer ,democratie is dood.

  0 likes
 35. Wat een rampspot. Hiermee jaag je kiezers weg ipv dat je ze binnenhaalt. Oldekamp nu al doorgeslagen?

  0 likes
 36. [quote name=”Knn”]@Vrillon

  Heb je helemaaaal gelijk in! Al werkt een parlementaire democratie sowieso heel slecht. Alles duurt zo verschrikkelijk lang qua invoeren en uitvoeren van wetten en de bureacratie is verschrikkelijk!. Wil t kabinet een wet invoeren, dan moet eerst de 2e Kamer t goedkeuren en ev. erover debateren…nou dat duurt weer een hele tijd. Dan moet de 1e Kamer t nog goedkeuren en als die t niet goedkeurt dan moet t weer helemaal terug om aangepast te worden. Pfffff echt ZO inefficient systeem! Om nog maar te zwijgen over de versplintering van het politieke landschap. Tig partijen dalijk met een paar zetels die dan maar eventjes een kabinet moeten zien te vormen. Ik stem iig niet, heeft geen zin aangezien de plannen toch weer anders worden en beloften niet (kunnen) worden nagekomen.[/quote]
  Stem dan op zijn minst blanco. Dat is nog altijd beter dan niet stemmen.

  0 likes
 37. Het is me wel vaker opgevallen dat veel van de Mike Quinsey aanhangers ook mensen zijn die denken daaruit de verlossing te vinden uit hun benarde situatie (veelal financieel), de uitweg is dan via de computer of een forum. Terwijl de realiteit zichtbaar is als men uit het raam kijken.

  Ik hoop niet dat de SOPN ook zo aangedreven wordt… Want de nieuwe wereld die velen willen zien/bereiken is imo niet een wereld om op je lauweren te rusten en achter een vlindertjes aan te rennen door een bloemenweide. Ik zag voorheen mensen op fora 24/7 actief in de positieve maar veelal ook negatieve zin, en dat waren geen gepensioneerden of arbeidsongeschikten.

  Luiheid?? Of denken het wordt wel voor me opgelost, ik hoef alleen maar te wachten?

  0 likes
 38. hey Wesley,je kan hier wel al die mensen ff onterecht ophun plek gaan zetten maar jij snapt toch ook wel dat we het raar vinden dat politicus die in belang van het volk “werken”(staat in die “eed”)
  heb je wel eens die lijst met andere aanwezige gezien?dat is niet mis;)

  0 likes
 39. [quote name=”Coeus”]Als je serieus wilt worden genomen als politieke partij moet je vooral dit soort uitspraken doen.[/quote]
  Het is tijd de “vorm” los te laten en niets aan het volk te onthouden! De huidige “vorm” van uitlatingen in de politiek laat vele mogelijkheden van uitleg open en door eerlijk erover de discussie te openen en naar behoren het volk te informeren kunnen geen misverstanden ontstaan. Of is het de regering en diegenen die er belang bij hebben juist daarom te doen?

  0 likes
 40. [quote name=”Wesley”][quote name=”Moondust”][quote name=”Bardosy”]Vrije tijd??? Heb je gemist dat deze reis door de belastingbetaler is betaald? En […] Daarom zouden wij toch het recht moeten hebben om te weten wat er is besproken? Had het dan zelf betaald, waren er ook geen/minder vragen geweest.[/quote]
  En zelfs al hadden ze de onkosten allemaal zelf betaald, dan nog is het op zijn minst zeer merkwaardig te noemen dat iemand die in dienst van het volk een bestuurlijke openbare taak vervult d[/quote]

  En stel nou dat een politicus graag seksfeestjes bezoekt. Dan moet hij dat volgens jou openbaar maken compleet met lijst met wie hij het gedaan heeft en in welk standje want anders is zijn partij een criminele organisatie?[/quote]
  Bilderberg bespreekt politieke zaken. Politieke zaken gaat de burger ook aan. Politieke zaken is géén vijetijdsbesteding.

  0 likes
 41. [quote name=”Wesley”]

  En mijn bankrekening is ook niet leeg. het valt mij op dat veel mensen op deze site last hebben van een lege bankrekening, huisuitzettingen en deurwaarders en dat het ALTIJD de schuld van de ander is.

  Mijn bank rekening is niet leeg, ik ben nog nooit mijn huis uit gezet en ik heb nog nooit te maken gehad met de deurwaarder. Rara hoe kan dat? en ik ben ook maar een gewone boerenlul, ik hoor niet bij de elite en ik ben ook niet lid van de illuminati.

  Eigen verantwoordelijkheid nemen heet dat. Als jij last hebt met de deurwaarder dan zul je iets wel niet betaald hebben.[/quote]

  Lekker weer aan het oordelen en oordelen en het allemaal ook weer erg beter weten wat weet jij nou van hoe dingen in elkaar zitten zo te zien nog nooit geen kaas van gegeten ik zal maar ophouden anders begin ik ook te oordelen wil mij niet verlagen naar die lage laag 😉

  Namasté

  0 likes
 42. [quote name=”Chris”][quote name=”yes”]Volgens mij zijn de verschillende standpunten weinig onderbouwd. Kan er meer onderbouwing gegeven worden?[/quote]
  Dit zijn actuele waarnemingen en feiten uit de maatschappij.

  Moet dit nog verder onderbouwd worden??[/quote]

  Tja, als je het bestaan van de zwaartekracht ontkent is het soms moeilijk beide voetjes op de vloer te houden.

  0 likes
 43. [quote name=”Wesley”]En stel nou dat een politicus graag seksfeestjes bezoekt. Dan moet hij dat volgens jou openbaar maken compleet met lijst met wie hij het gedaan heeft en in welk standje want anders is zijn partij een criminele organisatie?[/quote]
  Ik verwacht van een politicus (of liever staatsman) dat hij 100% transparant is ten aanzien van al zijn activiteiten waarbij hij betrokken is op grond van zijn openbare publieke functie. het moge duidelijk zijn dat de Bilderbergconferentie daar ook toe behoort. Dat een bestuurder overigens seksfeestjes bezoekt moet hij zelf weten, al ligt het voor de hand dat een bestuurder die seksfeestjes bezoekt waarschijnlijk een laag bewustzijn heeft en daarmee mij niet zou aanspreken.

  0 likes
 44. Wat een schandalig filmpje zeg, echt om te braken gewoon
  Lijkt wel een reclame voor bmw. bahbah
  Ze maken zichzelf wel heel belachelijk hier mee.
  was al niet voor sopn, maar nu nog minder

  0 likes
 45. [quote name=”Vonzie”]Stem dan op zijn minst blanco. Dat is nog altijd beter dan niet stemmen.[/quote]
  Dat hangt natuurlijk af van hoe je het bekijkt. Wie blanco stemt geeft aan wel het stemsysteem te accepteren maar geen partij van zijn/haar gading te hebben gevonden. Als je het niet eens bent met het stemsysteem dan is er maar 1 mogelijkheid: niet stemmen. Zo was ik in 2010 een bewuste niet-stemmer. Het was toen het enige dat ik kon doen als ik 100% integer naar mezelf zou zijn. Dit jaar zie ik wel wat in de SOPN. Natuurlijk gaan er veel dingen mis, doen mensen onhandige uitlatingen, etc., etc., maar daar kijk ik allemaal doorheen. Op iedereen valt wel wat aan te merken en dan heb ik het niet over de SOPN. Uiteindelijk komt het neer op mijn vertrouwen in Johan en mijn idee dat het partijprogramma een stap is in de goede richting, namelijk in de richting van echte vrijheid.

  0 likes
 46. [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]Sommige hier schijnen nogal moeilijk tegen de waarheid kunnen, laat staan accepteren.

  Dan ook niet klagen als je portemonee of bankrekening straks leeg is.[/quote]
  Ik kan prima de waarheid accepteren maar die moet wel onderbouwd worden.

  En mijn bankrekening is ook niet leeg. het valt mij op dat veel mensen op deze site last hebben van een lege bankrekening, huisuitzettingen en deurwaarders en dat het ALTIJD de schuld van de ander is.

  … en ik ben ook maar een gewone boerenlul, ik hoor niet bij de elite en ik ben ook niet lid van de illuminati.

  ..niet betaald hebben.[

  Je onderschat de macht van de Illuminatie en Bilderberggroep o.a., als ze hun verrotte belangen in gevaar zien, slaan ze keihard er corrupt toe en brengen ze onschuldigen op het randje van de vernietiging en drijven mensen als het ware tot zelfmoord.

  0 likes
 47. [quote name=”Mikael”]Als we nog onder de duitse bezetting(lees NSDAP) vallen waarom toch de NDP in duitseland geweigerd? ik geloof in nationaal socialisme.destijds is de overgave van germania ook niet door de juiste personen gemaakt,we gaan terug naar de oprichting van de NSDAP en het gedachtegoed en dit keer niet rusland aanvallen en england zodat die ami’s niet hun zin krijgen.ik zie het somber in voor de kinderen van vandaag.daarom blijf ik ook kinderloos! als ze me dat al niet gemaakt hebben ‘hen’ met hun chemicaliën.gewoon triest ook al blijf in vrede geloven:( en stemmen helpt ook niet meer ,democratie is dood.[/quote]
  Ach ja… de één gelooft in nationaal socialisme, de ander gelooft in spaties en hoofdletters…

  0 likes
 48. [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]Sommige hier schijnen nogal moeilijk tegen de waarheid kunnen, laat staan accepteren.

  Dan ook niet klagen als je portemonee of bankrekening straks leeg is.[/quote]
  Ik kan prima de waarheid accepteren maar die moet wel onderbouwd worden.

  En mijn bankrekening is ook niet leeg. het valt mij op dat veel mensen op deze site last hebben van een lege bankrekening, huisuitzettingen en deurwaarders en dat het ALTIJD de schuld van de ander is.

  Mijn bank rekening is niet leeg, ik ben nog nooit mijn huis uit gezet en ik heb nog nooit te maken gehad met de deurwaarder. Rara hoe kan dat? en ik ben ook maar een gewone boerenlul, ik hoor niet bij de elite en ik ben ook niet lid van de illuminati.

  Eigen verantwoordelijkheid nemen heet dat. Als jij last hebt met de deurwaarder dan zul je iets wel niet betaald hebben.[/quote]

  Sta je op de loonlijst van de Illuminatie Wesley??

  0 likes
 49. Tja, van SOPN biedt ook geen oplossing voor de crisis!

  0 likes
 50. Stemmen !!Dat heeft helemaal geen zin alles is al bepaald wat er gaat gebeuren.
  Denk je nou echt dat ze de gewoone burger uberhaubt iet`s gunnen??

  We maken deel uit het systeem zolang je je rekeningen betaald belasting ben je gewoon een slaaf van de overheid!
  Je hebt niks te zeggen in dit land.

  Mensen wordt toch is wakker ! jullie leven te veel in de Matrix.
  Chemtrails bestaan wel dergelijk daar is niks van gelogen doe is wat meer reserch voordat je mond open trekt en alles wil debunkeren.

  Mensen die dat doen zijn gewoon bang ! We worden elke dag meer vergiftigd met hebzucht geld en macht.

  En we laten ons allemaal vaccineren en ons wijs maken dat het voedsel wat we eten goed voor ons is. Ga is de andere kant van het verhaal bekijken.
  Geloof niet wat de media je allemaal vertelt en wijs maakt.

  !!HET UITEINDELIJKE DOEL IS HET REDUCEREN VAN DE POPULATIE OP AARDE !!!

  0 likes
 51. Ik ben rijk. Ik heb veel geld. Ik zit vaak op deze site. En toch stem ik direct op SOPN. Stemmen op SOPN is verzekerd zijn van vernieuwing (welke dat ook mogen zijn). En dat mijn geld niets waard zal zijn in de toekomst is een illusie dat is het nu ook al niet namelijk. Roeren in de pot hoe harder je het doet hoe sneller de soep klaar is om gegegeten te worden. Ik gebruik zelf de bamix om pompoen soep te maken dat gaat heel snel en is super lekker. En als ik nu een klein beetje uw favoriete kruiden in de soep ben geweest dan ben ik geslaagd. Eindelijk een gevoels partij laat dat maar eens resoneren dan zijn er heel snel 67 zetels.

  0 likes
 52. Fijn om alle partijen te schofferen , als je straks een meederheid moet vormen . want je bent echt naief om te denken dat de SOPN 76 zetels haalt , Ook al zouden we dat wilen met ze allen ..

  0 likes
 53. Zo jammer toch…die reacties…..begrijp wel dat heel veel mensen niet weten wie de Bilderberg groep is, wat ze doen, waar ze voor staan en wat hun doel is……en crimineel zeker wel…echt jammer mensen

  0 likes
 54. Op z’n zachtst gezegd niet erg handig van Johan om de andere partijen crimineel te noemen! En dan ook nog onnodig de ‘moderne wetenschap’ beschimpen. Op deze manier gooit SOPN al voor de verkiezingen de eigen glazen in! Waarom niet meer rekening houden in wat voor land/ maatschappij we leven. Dat is volgens mij erg noodzakelijk om de mensen te bereiken. Nu creeer je meteen een gevoel van bevreemding. Wat heeft het voor zin om nu meteen de Nederlandse staat ter discussie te stellen en ook maar meteen de wetenschap. Toch teveel ego, Johan? Erg jammer dit!

  0 likes
 55. De eerste kamervragen van SOPN:
  1) bent u op de hoogte van het bestaan van de zwaartekrachtwet?
  2) bent u op de hoogte dat als u een bal omhoog gooit, deze met een rotgang weer terug valt?
  3) bent u het met ons eens dat dit onwenselijk is en dat er daarom iets schort aan de zwaartekrachtwet?
  4) vindt u ook dat dit onrechtmatige complot van de globalisten een halt toegeroepen moet worden?
  5) bent u het met ons eens dat dit onrecht moet stoppen en dat iedereen vrij moet zijn zijn eigen zwaartekracht te kiezen?

  0 likes
 56. Gaat vast wel werken zo!
  De Staat der Nederlanden ongrondwettelijk verklaren en een aantal politieke partijen als crimineel betitelen, dat is echt een lekkere binnenkomer.

  Waarom meedoen aan verkiezingen als je je tegen dit alles zo verzet.

  Ik zou het persoonlijk maar eens fijn houden bij je eigen MEERWAARDE!

  0 likes
 57. Beste medemens. De politiek is dood het is een oud verhaal. Het kan niet meer verder er is chaos en het mooie van chaos is dat er ruimte komt voor verandering. Een nieuwe tijd die al is aangebrokken krijgt op deze manier ruimte om te manifisteren en er staat zoveel te gebeuren. De kleine partijen hebben het al gezaaid straks als de golf van verandering binnen stroomt kunnen we oogsten. Hou ogen en oren open. En wat er ook gebeurt blijf positief.
  Doel is dat wij een maatschapij maken die er voor de maatschapij is en niet voor een bepaalde macht.
  Think love Feel love Be love

  0 likes
 58. [quote name=”Rijst”]Op z’n zachtst gezegd niet erg handig van Johan om de andere partijen crimineel te noemen! En dan ook nog onnodig de ‘moderne wetenschap’ beschimpen. Op deze manier gooit SOPN al voor de verkiezingen de eigen glazen in! Waarom niet meer rekening houden in wat voor land/ maatschappij we leven. Dat is volgens mij erg noodzakelijk om de mensen te bereiken. Nu creeer je meteen een gevoel van bevreemding. Wat heeft het voor zin om nu meteen de Nederlandse staat ter discussie te stellen en ook maar meteen de wetenschap. Toch teveel ego, Johan? Erg jammer dit![/quote]

  Het is goed dat er ten minste 1 individu de waarheid spreekt, hypocriet NL(de oude politiek) liegt de burger al veelste veel en genoeg voor.

  0 likes
 59. [quote name=”Rijst”]Op z’n zachtst gezegd niet erg handig van Johan om de andere partijen crimineel te noemen! En dan ook nog onnodig de ‘moderne wetenschap’ beschimpen. Op deze manier gooit SOPN al voor de verkiezingen de eigen glazen in! Waarom niet meer rekening houden in wat voor land/ maatschappij we leven. Dat is volgens mij erg noodzakelijk om de mensen te bereiken. Nu creeer je meteen een gevoel van bevreemding. Wat heeft het voor zin om nu meteen de Nederlandse staat ter discussie te stellen en ook maar meteen de wetenschap. Toch teveel ego, Johan? Erg jammer dit![/quote]

  Misschien jammer omdat we niet gewend zijn het kind bij de naam te noemen. Ik zou het eerder verfrissend willen noemen.

  0 likes
 60. hoi allemaal ik ben gewoon stem moe de ene weet nog harder te brullen om het maar eens zo te zeggen dan de ander wat word er voor ons Nederlands volk gedaan te hoge zieken kosten openbaar vervoer te duur eigen bijdrage medicijn kosten te veel belasting levens onderhoud te duur dat is ook wat wij als Nederlanders van de politiek willen horen werkgelegen heid armoe bestrijding de winnar van de verkiezingen denkt zo dit hebben wij in onze zak en wat er daarna gebeurd zien we wel alles op zijn gemak

  0 likes
 61. Nee hoor,,incompetentie op het gebied van AV&politiek.

  grt:Erik

  0 likes
 62. [quote name=”Helene”][quote name=”Rijst”]Op z’n zachtst gezegd niet erg handig van Johan om de andere partijen crimineel te noemen! En dan ook nog onnodig de ‘moderne wetenschap’ beschimpen. Op deze manier gooit SOPN al voor de verkiezingen de eigen glazen in! Waarom niet meer rekening houden in wat voor land/ maatschappij we leven. Dat is volgens mij erg noodzakelijk om de mensen te bereiken. Nu creeer je meteen een gevoel van bevreemding. Wat heeft het voor zin om nu meteen de Nederlandse staat ter discussie te stellen en ook maar meteen de wetenschap. Toch teveel ego, Johan? Erg jammer dit![/quote]

  Misschien jammer omdat we niet gewend zijn het kind bij de naam te noemen. Ik zou het eerder verfrissend willen noemen.[/quote]

  Met ‘verfrissend’ op deze manier win je geen stemmen! Dat is toch nog steeds de bedoeling?

  0 likes
 63. Ter verduidelijking.
  Veel van Johan’s uitspraken zullen door het ‘onwetende volk’ niet begrepen worden. Dat is dus niet handig als je 76 wil vullen.
  Erg naief dus en ik had op een slimmere aanpak gehoopt.

  0 likes
 64. Oh god een besloten groepn voor leden is niet democratisch… Welkom in Comm. Nederland waar de partijen even zullen zeggen wat mag en niet. Als u iets wilt doen met gelijk gestemden moet u eerst even toestemming vragen en alles delen met hen die er niets mee te maken hebben, want dat is democratisch.. Oh god hoe ver kan je zinken, als je niet eens meer weet wat democratie inhoudt. Democratie hebben we om de vrijheid van het individu te beschermen. Hier wordt de democratie gebruikt om de wil op te leggen. Wat een ziekelijke draai, wordt hier gegeven aan iets dat bij deze partij blijkbaar in heel foute handen is.

  Indien die gesprekken zo geheim zijn, hoe kan men dan uberhaupt weten dat het criminelen zijn?? Er is toch niets bekend, behalve verdachtmakingen door volk dat in hun hele leven nog nooit iets gepresteerd hebben.

  Volgende stap is alles wat binnen het gezin wordt besproken opnemen en in het algemene staatsarchief opnemen. dat is namelijk democratisch…

  0 likes
 65. Prima actie, beetje leven in de brouwerij. Vergeet niet hoe Wilders ooit binnen is gekomen. Ook met bombarie. Soms moet je wat forceren om iets in beweging te brengen. Ik had in eerste instantie ook zoiets van, moet dat nou? Maar toch denk ik dat het goed is geweest. Succes!

  0 likes
 66. !!HET UITEINDELIJKE DOEL IS HET REDUCEREN VAN DE POPULATIE OP AARDE !!![/quote]
  Wie is hier nu bang?Of probeer je ons nu bang te maken?
  Research doen is idd. goed,maar wat maak je van hetgeen je vind?

  0 likes
 67. SOPN heeft gelijk ! Onder tussen worden de mensen besproeid. Wordt ons voedsel vergiftigd en onze normen en waarden afgepakt.Big brother is wachting us en het wordt met de dag erger.
  Mensen vergeten dat de overheid beetje bij beetje steeds meer controle over ons wil krijgen. Alles wat vroeger science fiction was ,is al werkelijkheid. De nazi`s hadden in 1945 al de technologie van de buitenaardsen nu zijn we al zo`n 65 jaar verder ,dus je kan wel een beetje nadenken wat er al bestaat. Vrije energie bestaat al lang we hoeven niet eens meer te betalen voor onze gebruikskosten ( olie,benzine, energie),maar de bevolking wordt onderdrukt en kunstmatig dom gehouden en daar zou is een keer iet`s aan moeten veranderen. (Google)The New World Order. Stel je nou zelf de vraag: Waar leef ik voor ? Moet ik me maar aansluiten aan de rest of heb je ook de mogelijkheid om mijn leven zelf in te vullen. Ik ben geen Schaap en laat me zeker niet misbruiken door de Overheid. Dikke vinger !!

  0 likes
 68. Ik vind het jammer dat 2 demonstranten zijn opgepakt. Nu zullen de media misschien daar SOPN op pakken. Of daar de focus op leggen. Dat kan SOPN denk ik niet permiteren. Ook hebben ze helaas in het interview van NOS geknipt en de slechte dingen eruit gepakt in plaats van de goede.

  Ook dat Johan praat van criminele orginaties is misschien ook niet slim. Johan wil met de SOPN binnen als het “Paard van Troje” (zoals Oldenkamp dat benoemt in zijn presentaties), maar begint al met zijn wapens te zwaaien terwijl het Paard nog niet binnen is. Dat is nu niet relevant. Wat relevant is is het Basisinkomen en de punten die de meerderheid aanspreken. Daar moet de partij zich op focussen. De kunst van het herhalen. Hetzelfde tactiek wat Wilders ook deed.

  0 likes
 69. kan iemand mij uitleggen waar brandenburg het over heeft ? hij hoeft zelf niet te reageren, want ik begrijp geen woord van wat ie zegt.
  of kent ie Ad van Rooij niet?
  voor degenen die ook onder een steen hebben gelegen:

  zie youtube:Ad van Rooij en Rob Brockhus

  en : sopn Ad van Rooij verteld over massavernietiging,

  degene die alle videos van ad van rooij hebben bekeken zullen geen vragen meer hebben.

  0 likes
 70. [quote name=”ReinBrein”]kan iemand mij uitleggen waar brandenburg het over heeft ? hij hoeft zelf niet te reageren, want ik begrijp geen woord van wat ie zegt.
  of kent ie Ad van Rooij niet?
  voor degenen die ook onder een steen hebben gelegen:

  zie youtube:Ad van Rooij en Rob Brockhus

  en : sopn Ad van Rooij verteld over massavernietiging,

  degene die alle videos van ad van rooij hebben bekeken zullen geen vragen meer hebben.[/quote]
  ik ook niet nooit geweest

  0 likes
 71. SOPN zal natuurlijk op deze manier nóóit serieus geworden, is het niet? Ik hoor de ministers al lachen…

  0 likes
 72. SOPN serieus genomen? Dat is de grootste grap 😀
  Wind je niet zo op mensen, het leven is een spel, t zijn allemaal illusies, laten we er lekker om lachen.

  0 likes
 73. Ik heb het programma van de Mens en Spirit partij doorgenomen. Zij komen met reële oplossingen en goed onderbouw argumenten. En wat mij opvalt is dat zij geen aanvallen strategie gebruiken, maar zichtbare feiten.
  Ik wou zo graag dat de SOPN partij ook in deze lijn zou zitten. Ik vind de uitspraken van Oldenkamp toch ietsjes agressief. En het spijt me echt want ik wilde graag voor SOPN stemmen maar nu twijfel ik.

  0 likes
 74. [quote name=”Juul1″]Ik heb het programma van de Mens en Spirit partij doorgenomen. Zij komen met reële oplossingen en goed onderbouw argumenten. En wat mij opvalt is dat zij geen aanvallen strategie gebruiken, maar zichtbare feiten.
  Ik wou zo graag dat de SOPN partij ook in deze lijn zou zitten. Ik vind de uitspraken van Oldenkamp toch ietsjes agressief. En het spijt me echt want ik wilde graag voor SOPN stemmen maar nu twijfel ik.[/quote]

  Prior is natuurlijk dat we voor ‘UFO-disclosure’ in dit land moeten gaan en daar is SOPN duidelijk in; bovendien Johan Oldenkamp spreekt de waarheid. SOPN is het enige wat deze wereld en welke begint in NL nog kan redden.

  0 likes
 75. Begin ook te twijfelen aan SOPN zo langzamerhand,Oldenkamp speelt een beetje de rol van de jongen die het allemaal wel even zal zeggen hoe het zit,zou hem weleens in debat willen zien in de 2 kamer of bij 1 vandaag,denk/vrees dat ze gehakt van hem maken.
  De pers is niet genadig!

  0 likes
 76. Jammer dat Niburu zo het SOPN naar voren schuift… So much voor “Onafhankelijk” persbureau…

  0 likes
 77. Nibiru en SOPN zijn innig verbonden via Anton Teuben die runt Nibiru zodoende,een lichte vorm van belangen verstrengeling?

  0 likes
 78. marcel en eric , zijn jullie op je achterhoofd gevallen?

  0 likes
 79. [quote name=”erik”]Nibiru en SOPN zijn innig verbonden via Anton Teuben die runt Nibiru zodoende,een lichte vorm van belangen verstrengeling?[/quote]

  Belangen verstrengeling valt in het niets bij teleportatie; allicht zijn er teleporters verbonden aan het SOPN en Niburu.

  0 likes
 80. ben ik nu gek aan het worden of zijn jullie je verstand kwijt? jullie luisteren toch wel naar sopn/niburu radio?

  0 likes
 81. jongens stop asjeblieft met fluoride tandpasta, er komt geen zinnig woord meer uit jullie.

  0 likes
 82. [quote name=”AbUnoDisceOmnes”]marcel en eric , zijn jullie op je achterhoofd gevallen?[/quote]

  Wel vaker dan eens. Maar je kunt toch niet ontkennen dat iedere politieke partij als een draak word afgeschilderd op dit forum, BEHALVE het SOPN (wat helemaal de lucht in wordt geprezen).

  Als dat nou een eenvoudige voorkeur van de redactie zou zijn is het al allerminst objectief te noemen, maar in dit geval is belangenverstrengeling wel heel duidelijk. Ik vond/vind een aantal artikelen hier erg waardevol, maar intussen worden er steeds meer artikelen gekleurd door een politieke voorkeur. Erg jammer.

  0 likes
 83. mij lijken de jongens en meisjes van sopn gewoon lekker strijdlustig. en waarom ook niet? lang genoeg hebben we naar glimlachende koppen gekeken die voor wie dan ook werkzaam zijn behalve voor ons. en dat de feiten die al decennialang achtergehouden en verdraaid worden niet bepaald leuk of vrolijk zijn – ja, dat is dan even de bittere smaak van de bewust achtergehouden waarheid berustend op aantoonbare feiten. liever even bitter en waar dan kleverig zoet en gelogen. toch? gewoon even schoon schip maken dan kunnen we eerlijk en zuiver verder! dat schoon schip maken is trouwens een reuze klus! heel veel werk voor heel veel mensen!

  0 likes
 84. [quote name=”Marcel E”][quote name=”AbUnoDisceOmnes”]marcel en eric , zijn jullie op je achterhoofd gevallen?[/quote]

  Wel vaker dan eens. Maar je kunt toch niet ontkennen dat iedere politieke partij als een draak word afgeschilderd op dit forum, BEHALVE het SOPN (wat helemaal de lucht in wordt geprezen).

  Als dat nou een eenvoudige voorkeur van de redactie zou zijn is het al allerminst objectief te noemen, maar in dit geval is belangenverstrengeling wel heel duidelijk. Ik vond/vind een aantal artikelen hier erg waardevol, maar intussen worden er steeds meer artikelen gekleurd door een politieke voorkeur. Erg jammer.[/quote]

  Er bestaat natuurlijk ook wel zoiets als consensus over een betere wereld.

  0 likes
 85. [quote name=”Kalki”][quote name=”Juul1″]Ik heb het programma van de Mens en Spirit partij doorgenomen. Zij komen met reële oplossingen en goed onderbouw argumenten. En wat mij opvalt is dat zij geen aanvallen strategie gebruiken, maar zichtbare feiten.
  Ik wou zo graag dat de SOPN partij ook in deze lijn zou zitten. Ik vind de uitspraken van Oldenkamp toch ietsjes agressief. En het spijt me echt want ik wilde graag voor SOPN stemmen maar nu twijfel ik.[/quote]

  Prior is natuurlijk dat we voor ‘UFO-disclosure’ in dit land moeten gaan en daar is SOPN duidelijk in; bovendien Johan Oldenkamp spreekt de waarheid. SOPN is het enige wat deze wereld en welke begint in NL nog kan redden.[/quote]
  1e paard v Troya binnen laten, met een goede imago. Dan…. alles is mogelijk.

  0 likes
 86. [quote name=”Juul1″][quote name=”Kalki”][quote name=”Juul1″]Ik heb het programma van de Mens en Spirit partij doorgenomen. Zij komen met reële oplossingen en goed onderbouw argumenten. En wat mij opvalt is dat zij geen aanvallen strategie gebruiken, maar zichtbare feiten.
  Ik wou zo graag dat de SOPN partij ook in deze lijn zou zitten. Ik vind de uitspraken van Oldenkamp toch ietsjes agressief. En het spijt me echt want ik wilde graag voor SOPN stemmen maar nu twijfel ik.[/quote]

  Prior is natuurlijk dat we voor ‘UFO-disclosure’ in dit land moeten gaan en daar is SOPN duidelijk in; bovendien Johan Oldenkamp spreekt de waarheid. SOPN is het enige wat deze wereld en welke begint in NL nog kan redden.[/quote]
  1e paard v Troya binnen laten, met een goede imago. Dan…. alles is mogelijk.[/quote]

  De enorme censuur en ook o.a. terroristische acties tegen de SOPN moeten worden doorbroken.

  0 likes
 87. Er zijn nu al mensen idd. die SOPN uit ‘onwetendheid’ lopen te terroriseren en spreek ik uit eigen ervaring.

  0 likes
 88. hahahaha mens en spirit, mag ik ff heel hard lachen.Ik heb daar een paar weken op het forum gezeten om Lea manders te confronteren met uitspraken die ze gedaan had tijdens het beruchte debat met johan oldenkamp, en ook heb ik gereageerd op topics die ze geopend heeft op haar forum. Ik zou zeggen ga eens kijken ,je zult zien dat ze totaal ‘oude wereld’ is, en de raarste onbelangrijke zaken aankaart.

  MenS is Struisvogelpolitiek, en hebben zelfs geen idee wat e codex alimentarius inhoud.Nu wel want ik heb het haar verteld. Nou ze is tegen de codex zegt ze.Maar je kan wel tegen zijn ,maar daarmee hou je het niet tegen!! Als je dat niet door hebt begrijp je niet wat er aan de hand is op de wereld.
  op de eerste plaats is soevereiniteit het belangrijkst, en daarmee dus de enige manier om van allerlei enge dingen ontvluchten zoals de codex en uiteindelijk totale slavernij.Als je dat niet doorhebt moet je nu snel wakker worden.

  0 likes
 89. Hallo allemaal,

  Heb het SOPN verhaal in begin met veel interesse gevolgd.

  Het aanvallende en schopperige communicatiestijl stoort me.

  Heb het finanicele programma van SOPN voor zover dit mogelijk is proberen door te rekenen. Tja dit is mijn specialiteit om dit te kunnen doen.

  Sorry hoor, maar het financiele verhaal van het verkiezingsprogramma staat vol met onzin.

  Groet,
  Hans

  0 likes
 90. Weg met alle partijen in de politiek , iedere verkiezings deelnemer moet partijloos gekozen kunnen worden, dit voorkomt de vele gedachtenloze deelnemers betuigingen met betrekking tot de één of ander, zijn/haar standpunten. Als potentiele idee stemmer, moet ik daarvoor kunnen kiezen voor een uitleg-vertegenwoordiger die mijn ideeen goed kan verwoorden, en meerderen met mij kunnen hiervoor een voorkeur kandidaat kiezen mbt dit gezamelijke idee. De persoon met de meeste stemmen mag ons standpunt dan aan deze partijloze kamer gaan voorleggen. Een afwijzing zal altijd met goede argumenten gepaard moeten gaan.. temeer omdat een/de volksvertegenwoordigers (samen) niet voor de buhne af wil gaan .. en hoe je het woord vertegenwoordiger ook maar bekijkt, het volk kiest de juiste argumenten nog voordat zij een beroep op de beslissings makers doen .

  0 likes
 91. [quote name=”AbUnoDisceOmnes”]hahahaha mens en spirit, mag ik ff heel hard lachen.Ik heb daar een paar weken op het forum gezeten om Lea manders te confronteren met uitspraken die ze gedaan had tijdens het beruchte debat met johan oldenkamp, en ook heb ik gereageerd op topics die ze geopend heeft op haar forum. Ik zou zeggen ga eens kijken ,je zult zien dat ze totaal ‘oude wereld’ is, en de raarste onbelangrijke zaken aankaart.

  MenS is Struisvogelpolitiek, en hebben zelfs geen idee wat e codex alimentarius inhoud.Nu wel want ik heb het haar verteld. Nou ze is tegen de codex zegt ze.Maar je kan wel tegen zijn ,maar daarmee hou je het niet tegen!! Als je dat niet door hebt begrijp je niet wat er aan de hand is op de wereld.
  op de eerste plaats is soevereiniteit het belangrijkst, en daarmee dus de enige manier om van allerlei enge dingen ontvluchten zoals de codex en uiteindelijk totale slavernij.Als je dat niet doorhebt moet je nu snel wakker worden.[/quote]
  Ho. Okey

  0 likes
 92. Hans zei;
  Het aanvallende en schopperige communicatie stijl stoort me.

  Sorry hoor, maar het financiele verhaal van het verkiezingsprogramma staat vol met onzin.
  Ja, en dat bedoeld ik. Ik ben verder met de inhoud van het programma helemaal eens.
  SOPN wilt , voor de eerste keer binnen een spook bunker gaan en let niet goed op de strategie. Je hebt met je ideeën en wetenschap de oude wereld nog niet getransformeerd en om dit te bereiken moet je allereerst binnen zijn en als nodig, oude wapens gebruiken (zoals imago, welspraak)
  Uiteindelijk ben ik me de onpartijdige ideeën van 88AbUnoDisceOmnes zeker mee eens. Nu nog niet haalbaar maar toevallig in het programma van MensS hebben ze een punt waar zij in die richting op gaan.

  0 likes
 93. Help!! het spijt me zo zeer. Ik heb me vergist, ik had eerder weer moeten doorlezen.
  Met onpartijdig ideeën bedoelde ik 90365Y en NIET 88AbUnoDisceOmnes met zin lange mix van letters brrrr.

  0 likes
 94. niet mokken lekker wokken 😀

  het lijkt mij een wijse partij die echt een bepaalt beelt hebben wat er beter kan in de maatschapij
  dat is in de huidige politiek al ver te vinden

  mishien toch maar effe stemmen dit jaar

  0 likes
 95. hahahaha die Juul,brrr, wat een vreemde woorden bedoel je.lol. Ik heb me nog ingehouden hoor.

  Heb je het liedje van Hans de Booij al gezien op youtube ? “Verkiezingen heet het liedje” als je het een paar keer gehoord hebt blijft het in je kop zitten.

  De SOPN die samen met niburu eet,werkt, vergaderd feestjes viert,de media samen doen.
  heb je op youtube : SOPN PERSCONFERENTIE’ al gezien ?

  EN IEDEREEN DIE ALLE FILMPJES VAN AD VAN ROOIJ heeft gezien begrijpt dat ie op de SOPN moet stemmen.We moeten een soevereine staat hebben, echt waar dat is een noodzaak.De huidige politieke partijen zijn onder controle van de bilderberggroep en dat is levensgevaarlijk. De bilderbergers zijn levensgevaarlijke gekken.
  De codex alimentarius van Fritz ter Meer ,onderzoek deze zaak (en monsatan natuurlijk)en je komt op een spoor, van bijenverdwijnziekte,GGO ellende, blackwater (het prive leger van monsanto)

  0 likes
 96. hahahahaah ik heb het door Juul= Ragner.

  Luiste vriend. Ik heb echt alles al uitgezocht over MenS.
  Gebakken lucht is het, echt waar, en struisvogelpolitiek,want zoals je op het MenSforum kunt lezen, kaart ze zaken en en komet NOOIT met een oplossing!!!!!
  Dus ze wil gewoon het politieke spelletje spelen en de SOPN wil juist de huidige politiek afschaffen.
  De SOPN gaat veel verder dan alle andere partijen op alle vlakken, dus ook diervriedelijker dan de pvdd, en milieuvriendelijker dan groenlinks,
  liberaler en democratischer en zelfs christelijker dan partijen die mijn strot niet uitkomen. punt uit , ja zelfs christelijker.

  0 likes
 97. SOPN=
  Stop
  Oude
  Politiek
  Nu

  0 likes
 98. [quote name=”AbUnoDisceOmnes”]hahahaha die Juul,brrr, wat een vreemde woorden bedoel je.lol. Ik heb me nog ingehouden hoor.

  Heb je het liedje van Hans de Booij al gezien op youtube ? “Verkiezingen heet het liedje” als je het een paar keer gehoord hebt blijft het in je kop zitten.

  De SOPN die samen met niburu eet,werkt, vergaderd feestjes viert,de media samen doen.
  heb je op youtube : SOPN PERSCONFERENTIE’ al gezien ?

  EN IEDEREEN DIE ALLE FILMPJES VAN AD VAN ROOIJ heeft gezien begrijpt dat ie op de SOPN moet stemmen.We moeten een soevereine staat hebben, echt waar dat is een noodzaak.De huidige politieke partijen zijn onder controle van de bilderberggroep en dat is levensgevaarlijk. De bilderbergers zijn levensgevaarlijke gekken.
  …)[/quote]

  Levens gevaarlijke moordenaars zijn het die ‘Bilderbergers’.

  0 likes
 99. @AbUnoDisceOmnes

  Zo te zien ben je goed in om je heen slaan en onzin uitkramen. En minder goed in lezen.

  In bijgaande link kun je duidelijk een voobeeld zien dat MenS sterk afwijkend programma van de huidige politiek heeft.

  http://mensenspirit.nl/oplossing-financiele-problemen-volgens-mens/

  Info wat hier in wordt vermeld is inhoudelijk getoetst dat dit kan. Niet zomaar iets verzinnen wat leuk klinkt.

  MenS heeft hiervoor nog een hele reeks aan andere maatregelen met CPB doorgerekend wat wel en niet kan. Maargoed dit past niet in deze korte reactie.

  Groet,
  Hans

  0 likes
 100. [quote name=”AbUnoDisceOmnes”]hahahahaah ik heb het door Juul= Ragner.

  Luiste vriend. Ik heb echt alles al uitgezocht over MenS.
  Gebakken lucht is het, echt waar, en struisvogelpolitiek,want zoals je op het MenSforum kunt lezen, kaart ze zaken en en komet NOOIT met een oplossing!!!!!
  Dus ze wil gewoon het politieke spelletje spelen en de SOPN wil juist de huidige politiek afschaffen.
  De SOPN gaat veel verder dan alle andere partijen op alle vlakken, dus ook diervriedelijker dan de pvdd, en milieuvriendelijker dan groenlinks,
  liberaler en democratischer en zelfs christelijker dan partijen die mijn strot niet uitkomen. punt uit , ja zelfs christelijker.[/quote]

  Daarom zou iedereen ook op de SOPN moeten gaan stemmen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Veelgebruikte E-nummers blijken angststoornissen te veroorzaken. Vermijd voedsel met deze conserveermiddelen

Veelgebruikte E-nummers blijken angststoornissen te veroorzaken. Vermijd voedsel met deze conserveermiddelen

Emulgatoren die de houdbaarheid van bewerkte voedingsmiddelen ...

Komt het grootste schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis aan het licht? Overstock-directeur opent aanval op Deep State

Komt het grootste schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis aan het licht? Overstock-directeur opent aanval op Deep State

Directeur van de Amerikaanse webwinkel Overstock Patrick ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.