Homepagina » Binnenland » SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk
SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk

SOPN: de Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk

De Staat der Nederlanden is ongrondwettelijk, er schort iets aan de zwaartekrachtwet en de PvdA, CDA, D66 en VVD zijn criminele organisaties.

Dat stelde lijsttrekker van de SOPN Johan Oldenkamp gisterenmiddag tijdens de persconferentie van zijn partij. SOPN is een participatiebeweging waarin iedereen als soeverein mens evenveel zeggenschap heeft, meldt persbureau Novum.

De partij, die lijst 19 toegekend heeft gekregen bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen, is niet van de complottheorieën. In die hoek willen we niet zitten, aldus Oldenkamp. Voor de persconferentie in het Haagse nieuwscentrum Nieuwspoort betoogden zo’n 70 sympathisanten voor het gebouw van de Tweede Kamer. Twee mensen werden gearresteerd omdat zij zich tegen aanwezige agenten gekeerd zouden hebben, bericht de NOS.

Bilderbergconferentie

Oldenkamp viel de aanhangers bij: “De sterke arm heeft zich ook niet helemaal netjes gedragen.” Er waren juist voor de persconferentie aardig wat media aanwezig, toen ‘plotseling’ het bericht naar buiten kwam dat bij graafwerkzaamheden op Schiphol een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden.

De overgebleven journalisten en zo’n 50 SOPN’ers hoorden van Oldenkamp dat de VVD, CDA, PvdA en D66 criminele organisaties zijn omdat leden van die partijen deelnemen aan de Bilderbergconferentie. Ze weigeren daarover openheid van zaken te geven en dat is ondemocratisch, betoogde Oldenkamp.

Chemtrails

De partij zet bovendien vraagtekens bij de relativiteitstheorie van Einstein en de zwaartekrachtwet van Newton. SOPN wil ook een einde maken aan het moedwillig verspreiden van chemicaliën in de lucht door middel van de zogeheten chemtrails.

Een jurist van de partij, die bij de verkiezingen rekent op 76 zetels, is erachter gekomen dat de Staat der Nederlanden ongrondwettelijk is. Niemand heeft volgens de SOPN op 6 mei 1945 namens de Nederlandse regering de capitulatie van de Duitse bezetter bekrachtigd, wat betekent dat ‘ieder besluit dat sinds de Tweede Wereldoorlog is genomen illegaal is’.

Bron: Nd.nl Foto: Bart Maat/Novum

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
yes
yes
8 jaren geleden

Volgens mij zijn de verschillende standpunten weinig onderbouwd. Kan er meer onderbouwing gegeven worden?

Chris
Chris
8 jaren geleden

[quote name=”yes”]Volgens mij zijn de verschillende standpunten weinig onderbouwd. Kan er meer onderbouwing gegeven worden?[/quote]

Volgens mij hebben alle overige partijen nog véél minder onderbouwing gegeven voor alles wat zij verkondigen.

Kijk naar wat is, en vergelijk de eigen waarneming met hetgeen de SOPN samen brengt tot standpunten. Dit zijn actuele waarnemingen en feiten uit de maatschappij.

Moet dit nog verder onderbouwd worden??

Peter ♥
Peter ♥
8 jaren geleden

Als je wilt weten wat op de Bilderberg is besproken, kijk dan even naar het verkiezingsprogramma van D66 en de VVD. Het is heel goed zichtbaar wat de wensen zijn voor Nederland van de Bilderberg. Meer markt en meer armoede.
Bij de kapitalisatie van nazi Duitsland was prins Bernhart aanwezig namens Nederlandse regering. Daar zijn filmbeelden en foto’s van naar ik aanneem. Ik snap anders niet wat hij al die jaren in Wageningen heeft gedaan. Dat de Nederlandse staat een criminele organisatie is wisten we al jaren. Zelfs Koningin Juliana wist dat maar kon er helaas niets aan doen. Onder Beatrix zijn de criminele activiteiten alleen maar erger geworden. De BV Nederland “Overheid, banken en multinationals” hebben de macht in Nederland en zijn niet van plan die ooit nog af te staan aan wie dan ook dus pas op SOPN met wat je zegt, de AIVD houd jullie al in de gaten.

Jan
Jan
8 jaren geleden

Sorry hoor, maar is dit filmpje van de SOPN of van BMW? Die man in die auto is toch niet serieus te nemen? Zo’n campagne filmpje waar Richard beusink in zijn Midlife crisis autootje zit doet toch afbraak aan de SOPN en waar de partij voor staat? Mijn intentie was op de SOPN te stemmen maar na het zien van dit belachelijke kinderlijke filmpje zal mijn stem gaan naar een partij die serieus te nemen is.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pfizer

Oeps: coronavaccinmaker Pfizer roept kankerverwekkend antirookmedicijn terug

Pfizer, de fabrikant van onder andere coronavaccins, ...

corona

Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x