Het Complot

Hoe een Nederlandse zwarte paus de wereld regeerde

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Te midden van de zichtbare kabal bevindt zich een groep van 13 Archonten die de afgelopen 26.000 jaar de wereld overheersten.

Ze zijn verantwoordelijk voor de val van Atlantis, het verdwijnen van vreedzame neolithische culturen zo’n 5000 jaar geleden en de vernietiging van de mysteriescholen in de late oudheid.

Ze hebben de aarde in quarantaine geplaatst en houden de mensheid in gijzeling zodat goedaardige buitenaardse beschavingen tot voor kort niet konden interveniëren. Ze incarneren met name in de hoge functies binnen de Italiaanse zwarte adel.

Dynastie der Ptolemaeën

Hun leider is op 5 mei jongstleden gearresteerd in Rome. Veel leden van de kabal aanbeden hem tijdens hun vreemde rituelen.

Circa 2500 jaar geleden vormden de Archonten een speciale eenheid die in de dynastie der Ptolemaeën in Egypte infiltreerde. Deze eenheid is de afgelopen 2500 jaar verantwoordelijk geweest voor het programmeren, conditioneren en controleren van de mensheid door middel van georganiseerde religies.

Na de dood van Cleopatra werd hun macht via Ptolemaeus doorgegeven aan de Julisch-Claudische dynastie, de Flavische dynastie, de Constantijnse dynastie, de Theodosiaanse dynastie en de Justiniaanse dynastie die over het Byzantijnse Rijk heerste.

Peter-Hans Kolvenbach

Na de middeleeuwen incarneerden leden van deze groep vooral in machtsposities binnen de Italiaanse families die pausgezind zijn. Ze vormden de jezuïeten die de afgelopen 500 jaar de touwtjes op deze planeet stevig in handen hebben gehad.

De vorige zwarte paus, de bijnaam die wordt gegeven aan de generaal-overste van de jezuïeten, was de Nederlander Peter-Hans Kolvenbach (foto). Hij stond van 1938 tot 2008 aan het hoofd van de Rooms-katholieke orde van jezuïeten.

Kolvenbach was van 1981 tot 1983 rector van het Pauselijk Oriëntaals Instituut in Rome. In 1983 werd hij verkozen tot 29e generaal-overste van de jezuïeten, ter opvolging van Paolo Dezza en Giuseppe Pittau die Paus Johannes Paulus II in 1981 aangesteld had.

Adolfo Nicolás

Hans Kolvenbach werd in 2008 opgevolgd door de Spanjaard Adolfo Nicolás, de huidige generaal-overste van de Sociëteit van Jezus. De jezuïeten besturen de corporatie die we kennen als de Verenigde Staten door de bevolking te laten geloven in de illusie van het Amerikaanse Congres.

De laatste twee eeuwen zijn de Rothschilds de bankiers geweest van de jezuïeten. De meest invloedrijke familieleden zijn: Jacob Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild en Nathaniel Philip Rothschild.

In de 20e eeuw hebben de jezuïeten de Rockefellers of Illuminazi’s gevormd om de technologische en wetenschappelijke vooruitgang van de mensheid tegen te houden of te misbruiken. En tot nu toe met groot succes.

De belangrijkste spelers binnen die groep zijn: David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (George Scherf jr.), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove en Paul Wolfowitz.

Bron: 2012portal

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c
c
10 jaren geleden

He ,he eindelijk iets over de archonten.kreeg eens zoveel minnetjes toen ik erover begon…maar zie,een wonder! een artikel erover, kunnen de mensen eens verder kijken, goed hoor.

Marcel E
Marcel E
10 jaren geleden

Prima, wat zijn “Archonten”?

Anke van Ziel
Anke van Ziel
10 jaren geleden

Dank voor het plaatsen van deze info. Maar wie schetst mijn verbazing…. waar de oorspronkelijke bron van dit citaat het heeft over hoe de archonten naast de ondergang van Atlantis, ook het verdwijnen van vreedzame neolithische *GODINNEN* culturen zo’n 5000 jaar geleden en de vernietiging van de mysteriescholen in de late oudheid bewerkstelligd hebben, laat de Nederlandse vertaling het woord GODINNEN weg…
En dat in een stuk over DE patriarchale Machtsstruktuur… :-)MEER INNERLIJK SCHOONMAAKWERK TE DOEN DUS!!! Bovendien kwam dit citaat over de archonten van COBRA (2012portal.blogspot.ca) die met de fantastische “Return of the Goddess” meditatie 5juni jl. ons de kans gaf de Galactics een flinke hand te helpen bij de Geboorte van de Nieuwe Aarde. Elke zondag om voor NL 9 uur ’s avonds.

Radusan
Radusan
10 jaren geleden

En de Russische communisten hebben hen met rust gelaten? Waar halen jullie die verhalen toch vandaan, zeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x