Homepagina » Het Complot » Hoe een Nederlandse zwarte paus de wereld regeerde
Peter-Hans Kolvenbach

Hoe een Nederlandse zwarte paus de wereld regeerde

Te midden van de zichtbare kabal bevindt zich een groep van 13 Archonten die de afgelopen 26.000 jaar de wereld overheersten.

Ze zijn verantwoordelijk voor de val van Atlantis, het verdwijnen van vreedzame neolithische culturen zo’n 5000 jaar geleden en de vernietiging van de mysteriescholen in de late oudheid.

Ze hebben de aarde in quarantaine geplaatst en houden de mensheid in gijzeling zodat goedaardige buitenaardse beschavingen tot voor kort niet konden interveniëren. Ze incarneren met name in de hoge functies binnen de Italiaanse zwarte adel.

Dynastie der Ptolemaeën

Hun leider is op 5 mei jongstleden gearresteerd in Rome. Veel leden van de kabal aanbeden hem tijdens hun vreemde rituelen.

Circa 2500 jaar geleden vormden de Archonten een speciale eenheid die in de dynastie der Ptolemaeën in Egypte infiltreerde. Deze eenheid is de afgelopen 2500 jaar verantwoordelijk geweest voor het programmeren, conditioneren en controleren van de mensheid door middel van georganiseerde religies.

Na de dood van Cleopatra werd hun macht via Ptolemaeus doorgegeven aan de Julisch-Claudische dynastie, de Flavische dynastie, de Constantijnse dynastie, de Theodosiaanse dynastie en de Justiniaanse dynastie die over het Byzantijnse Rijk heerste.

Peter-Hans Kolvenbach

Na de middeleeuwen incarneerden leden van deze groep vooral in machtsposities binnen de Italiaanse families die pausgezind zijn. Ze vormden de jezuïeten die de afgelopen 500 jaar de touwtjes op deze planeet stevig in handen hebben gehad.

De vorige zwarte paus, de bijnaam die wordt gegeven aan de generaal-overste van de jezuïeten, was de Nederlander Peter-Hans Kolvenbach (foto). Hij stond van 1938 tot 2008 aan het hoofd van de Rooms-katholieke orde van jezuïeten.

Kolvenbach was van 1981 tot 1983 rector van het Pauselijk Oriëntaals Instituut in Rome. In 1983 werd hij verkozen tot 29e generaal-overste van de jezuïeten, ter opvolging van Paolo Dezza en Giuseppe Pittau die Paus Johannes Paulus II in 1981 aangesteld had.

Adolfo Nicolás

Hans Kolvenbach werd in 2008 opgevolgd door de Spanjaard Adolfo Nicolás, de huidige generaal-overste van de Sociëteit van Jezus. De jezuïeten besturen de corporatie die we kennen als de Verenigde Staten door de bevolking te laten geloven in de illusie van het Amerikaanse Congres.

De laatste twee eeuwen zijn de Rothschilds de bankiers geweest van de jezuïeten. De meest invloedrijke familieleden zijn: Jacob Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild en Nathaniel Philip Rothschild.

In de 20e eeuw hebben de jezuïeten de Rockefellers of Illuminazi’s gevormd om de technologische en wetenschappelijke vooruitgang van de mensheid tegen te houden of te misbruiken. En tot nu toe met groot succes.

De belangrijkste spelers binnen die groep zijn: David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (George Scherf jr.), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove en Paul Wolfowitz.

Bron: 2012portal

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. En de Russische communisten hebben hen met rust gelaten? Waar halen jullie die verhalen toch vandaan, zeg.

  1 likes
 2. He ,he eindelijk iets over de archonten.kreeg eens zoveel minnetjes toen ik erover begon…maar zie,een wonder! een artikel erover, kunnen de mensen eens verder kijken, goed hoor.

  0 likes
 3. Prima, wat zijn “Archonten”?

  0 likes
 4. Dank voor het plaatsen van deze info. Maar wie schetst mijn verbazing…. waar de oorspronkelijke bron van dit citaat het heeft over hoe de archonten naast de ondergang van Atlantis, ook het verdwijnen van vreedzame neolithische *GODINNEN* culturen zo’n 5000 jaar geleden en de vernietiging van de mysteriescholen in de late oudheid bewerkstelligd hebben, laat de Nederlandse vertaling het woord GODINNEN weg…
  En dat in een stuk over DE patriarchale Machtsstruktuur… :-)MEER INNERLIJK SCHOONMAAKWERK TE DOEN DUS!!! Bovendien kwam dit citaat over de archonten van COBRA (2012portal.blogspot.ca) die met de fantastische “Return of the Goddess” meditatie 5juni jl. ons de kans gaf de Galactics een flinke hand te helpen bij de Geboorte van de Nieuwe Aarde. Elke zondag om voor NL 9 uur ‘s avonds.

  0 likes
 5. Interessant artikel, zeker iets om over na te denken.
  Het taalgebruik, helaas, in het artikel doet vermoeden dat het om negroïde personen gaat, wat klaarblijkelijk niet het geval is, het woord ‘duister’ in plaats van ‘zwart’ zou mijn inziens toepasselijker zijn in de context van het bericht, waar zwart in het geheel niet synoniem is aan ‘duister’ of ‘destructief’!

  0 likes
 6. Wel op blijven letten, Radusan.

  Moskou wordt ook wel het Derde Rome genoemd.

  0 likes
 7. Ze “incarneerden in machtsposities”. Tja, hoe weet je dat? Denk ik dan.

  0 likes
 8. Ontmaskeren prima, maar een artikel als dit roept bij mij meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. Zelf maar weer op zoek gaan dus. Het leven van een wakker mens gaat niet over rozen. 😉

  0 likes
 9. [quote name=”Abel”]Wel op blijven letten, Radusan.

  Moskou wordt ook wel het Derde Rome genoemd.[/quote]
  Ik ben met Abel eens, Moskou werd ook het derde Rome genoemd…de Tsaar betekent Ceasar, wat betekent Keizer…

  0 likes
 10. tis vast weer n pedo

  0 likes
 11. [quote name=”Coeus”]Ze “incarneerden in machtsposities”. Tja, hoe weet je dat? Denk ik dan.[/quote]

  Dit is een van de geheimen van deze lieden.. Ze weten precies hoe het werkt en reïncarneren daar waar ze willen..

  0 likes
 12. C u had het over minnetjes .dit is menselijk denk ik ook al is er bewijs dan het soms nog heel moeilijk de mensen te overtuigen dat het wel zo is . dit denk ik dan toch maar kan het ook fout hebben hoor .

  0 likes
 13. Quote tekst: “Hun leider is op 5 mei jongstleden gearresteerd in Rome”. Kan iemand me vertellen wie die leider is? Ik kan het niet vinden op Internet. Het is volgens mijn (kortstondig) onderzoek niet de huidige generaal-overste Adolfo Nicolás. Wie heeft antwoord?

  0 likes
 14. [quote name=”Radusan”]En de Russische communisten hebben hen met rust gelaten? Waar halen jullie die verhalen toch vandaan, zeg.[/quote]
  Waarschijnlijk omdat ze aanhangers zijn van de bevrijdingstheologie en dus voorstanders (initieerders?) van het communisme? Stalin en Lenin behoorden tot de vrijmetselaars (master degree).

  0 likes
 15. [quote name=”Incy”][quote name=”Radusan”]En de Russische communisten hebben hen met rust gelaten? Waar halen jullie die verhalen toch vandaan, zeg.[/quote]
  Waarschijnlijk omdat ze aanhangers zijn van de bevrijdingstheologie en dus voorstanders (initieerders?) van het communisme? Stalin en Lenin behoorden tot de vrijmetselaars (master degree).[/quote]

  Stalin was ook Jezuit (opgeleid aan de seminarie van Tiflis.

  0 likes
 16. EEN lichaam, EEN Geest, EEN Ziel.
  Het ENE zijn we allemaal.
  Licht en duister zijn we allemaal.
  Licht versus duister? Illusie
  Wij tegen zij? Illusie
  We zijn wat ze zien, ieder golfje is nog steeds de zee.
  De waarnemer benoemd hetgeen wat wordt waargenomen als GOED of SLECHT.
  Schepping, instandhouding, vernietiging, een ieder van ons vertegenwoordigd deze aspecten.Zelfs een vegetarier zou door de plantenwereld als een vernietiger worden ervaren.Naar wie we ook een beschuldogende vinger wijzen…we wijzen altijd naar onszelf.
  Ik ben die ik ben, was, en zal zijn : licht EN duister, binnen EN buiten, boven EN beneden.
  De drievuldige,
  Mercurius, Hermes

  0 likes
 17. Dank je John!

  Dan voeg ik deze er ook nog aan toe om meer een totaalbeeld te krijgen. Veel tekst maar de moeite waard.

  http://www.marcelmessing.nl/content.asp?m=M8&s=M58&ss=P278&l=NL

  0 likes
 18. [quote name=”Incy”]Quote tekst: “Hun leider is op 5 mei jongstleden gearresteerd in Rome”. Kan iemand me vertellen wie die leider is? Ik kan het niet vinden op Internet. Het is volgens mijn (kortstondig) onderzoek niet de huidige generaal-overste Adolfo Nicolás. Wie heeft antwoord?[/quote]

  Weten diegenen die mij een rode duim hebben gegeven voor mijn vraag soms wel wie er nu gearresteerd is? Zo ja, dan heb ik graag een antwoord. Zo nee, waarom een rode duim voor het stellen van een vraag?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...