Homepagina » Spiritueel » Amerikaanse jongen ‘is gereïncarneerde gevechtspiloot uit WOII’ (video)
Amerikaanse jongen is gereïncarneerde gevechtspiloot uit WOII

Amerikaanse jongen ‘is gereïncarneerde gevechtspiloot uit WOII’ (video)

Op maandag was tijdens het Amerikaanse televisieprogramma Fox & Friends aandacht voor het ongelooflijke verhaal van James Leininger.

In het boek Soul Survivor: The Reincarnation of a World War II Fighter Pilot vertellen zijn ouders Bruce en Andrea over het leven van James en de nachtmerries die hij als peuter kreeg.

Bruce zegt dat de dromen vier tot vijf keer per week terugkwamen. Ze vroegen zich af wat er aan de hand was toen James gedetailleerde tekeningen begon te maken.

Hij tekende een gevechtstoestel dat werd neergeschoten en schreef zijn naam als James 3. Toen zijn ouders hem vroegen waarom hij het getal 3 achter zijn naam zette, zei hij dat hij de ‘derde James’ was.

James noemde namen van gevechtspiloten uit de Tweede Wereldoorlog en de naam van het schip waarop gevechtspiloot James Huston was gestationeerd. Na jaren van onderzoek kwam het gezin de familie van James Huston op het spoor.

Bruce en Andrea geloven dat de ziel van Huston in het lichaam van hun zoon leeft. Bekijk het interview in onderstaande video.

Bron: Foxnewsinsider.com

Gerelateerd:

 

 Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. [quote name=”KaAsLijF”]@lichtwezen. klein vraagje dan : aangezien we momenteel met om en bij de 7 miljard mensen zijn op de planeet; waar komen al die extra zieltjes dan vandaan ? Als alleen de mensen op deze planeet reïncarneren, dan zouden we met veel en veel minder zijn, niet ?
  Zijn de anderen dan buitenaardsen ?[/quote]

  Ik heb me ooit laten vertellen dat je dieren niet mag doden omdat deze misschien de ziel bevatten van een overledene. Stel dat dit zo zou zijn, dan verklaart de wereldwijde afname van insecten mogelijk de toename van zielen in menselijke gedaantes.

  1 likes
 2. Dit gaat heel ver. Zelf droomde ik als peuter steeds weer opnieuw dat ik terecht kwam in een enorme vlammenzee en opslagtanks. Ik was daar met een vliegtuig neergestort en rende om aan het vuur te ontkomen. Hierbij stuitte ik op een muur waar ik niet overheen kon komen. Ik overleed. Ik woonde in de jaren dertig en veertig in de Midwest van Amerika. De periode van de grote droogte. Was daar gelukkig met een gezin. Vloog in hetzelfde squadron als de vader van U.S. president Bush. Reincarneerde in 1958. Was doodsbang van een vliegtuigje met knetterende lampjes dat ik op mijn 5e jaar als verjaardagscadeau kreeg. Ben met een droge mond van angst naar huis gerend toen later een woonhuis in de buurt van mijn kleuterschool in brand stond. Samengevat: een verhaal waarin ik iets herken.

  0 likes
 3. Hier is een Engels artikel van bijna 10 jaar geleden over deze jongen:
  http://www.ianlawton.com/cpl3.htm

  0 likes
 4. reïncarnatie is zolang we nog niet klaar zijn(karma), op moeder Aarde normaal. We worden keer op keer opnieuw geboren. We dienen echter verder te gaan…
  Lees http://www.rulof.nl (een blik in het hiernamaals, als pdf te downloaden)

  0 likes
 5. @lichtwezen. klein vraagje dan : aangezien we momenteel met om en bij de 7 miljard mensen zijn op de planeet; waar komen al die extra zieltjes dan vandaan ? Als alleen de mensen op deze planeet reïncarneren, dan zouden we met veel en veel minder zijn, niet ?
  Zijn de anderen dan buitenaardsen ?

  0 likes
 6. @lichtwezen
  Lees liever de boeken van Robert Monroe; to the point, zonder religieuze opsmuk en wollig bijbels taalgebruik.

  0 likes
 7. [quote name=”KaAsLijF”]@lichtwezen. klein vraagje dan : aangezien we momenteel met om en bij de 7 miljard mensen zijn op de planeet; waar komen al die extra zieltjes dan vandaan ? Als alleen de mensen op deze planeet reïncarneren, dan zouden we met veel en veel minder zijn, niet ?
  Zijn de anderen dan buitenaardsen ?[/quote]

  Het is het collectieve bewustijn/energie vorm die zichzelf ervaart in deze dimensie en deze cosmos en doet dat via eindeloos veel planeten, levensvormen, mensen, dieren, planten etc.

  0 likes
 8. video geblockt?

  lekker dan 🙁

  0 likes
 9. [quote name=”KaAsLijF”]@lichtwezen. klein vraagje dan : aangezien we momenteel met om en bij de 7 miljard mensen zijn op de planeet; waar komen al die extra zieltjes dan vandaan ? Als alleen de mensen op deze planeet reïncarneren, dan zouden we met veel en veel minder zijn, niet ?
  Zijn de anderen dan buitenaardsen ?[/quote]
  Al die andere extra mensen hebben geen ziel,maar zijn zombies.
  Is dat een enigzins bevredigend antwoord op je simplistische vraagstelling?

  0 likes
 10. [quote name=”Insect”][quote name=”KaAsLijF”]@lichtwezen. klein vraagje dan : aangezien we momenteel met om en bij de 7 miljard mensen zijn op de planeet; waar komen al die extra zieltjes dan vandaan ? Als alleen de mensen op deze planeet reïncarneren, dan zouden we met veel en veel minder zijn, niet ?
  Zijn de anderen dan buitenaardsen ?[/quote]

  Ik heb me ooit laten vertellen dat je dieren niet mag doden omdat deze misschien de ziel bevatten van een overledene. Stel dat dit zo zou zijn, dan verklaart de wereldwijde afname van insecten mogelijk de toename van zielen in menselijke gedaantes.[/quote]
  @insect, het planten/stenenrijk 1e laagste bewustzijn,de dieren in de 2e laag en de mensen in de 3e laag, inmiddels gaan wij nu naar een hoger bewustzijn.
  Zielen van mensen reincarneren bij zeer hoge uitzondering in een lager bewustzijn
  Groetjes

  0 likes
 11. Ik heb zo’n identieke ervaring meegemaakt.
  Bij mij was het n visioen dat ik had ‘n aantal jaren terug toen ik door Luxemburg reed. De dingen die ik in mijn visioen zag en hoorde heb ik zelf uitgezocht en klopte tot in detail. Ik heb er zelfs bewijsstukken van dat het zo is/was. Zelf denk ik dat ik n ijzersterke onderbouwing heb van mijn verhaal. Ik was er niet naar op zoek en ben erg sceptisch in deze maar ik kan er niet omheen. Ik durf stellig te zeggen dat ik het beste reincarnatie verhaal ben inclusief hard bewijs dat ik ooit heb gehoord of gelezen. Maar je blijft toch sceptisch naar de buitenwereld toe die je vaak voor gek verklaard. Misschien ga ik mijn verhaal ooit openbaar maken masr zou dan wel hulp willen van ‘n goede schrijver.
  Reincarnatie bestaat echt!!

  0 likes
 12. @KaAsLijF en @malach en @lil
  je stelt de vraag waar de extra zieltjes dan vandaan. Als je de boeken leest dan weet je dat er op de Moeder Maan (1e kosmische graad) graad na graad de zieltjes zijn ontstaan. En zo ontwikkelen wij ook. De ene graad is verder dan de andere graad. Wij bevinden ons met Moeder Aarde al op de derde kosmische levensgraad, en hebben er nog 4 te gaan, tot we bij het Al terug zijn. Om een voorbeeld te geven: Jezus Christus was reeds in het Al gekomen toen er nog zieltjes op de Maan waren…

  Beste Malach, de boeken van Rulof maken net korte metten met de bijbel…

  @lil, Waar jij op doelt is de leer van Blavatsky welke Jozef Rulof weerlegt, wij zijn met de Goddelijke vonk uniek t.o.v. het dierenrijk, plantenrijk en mineralenrijk. De laatste drie zijn uit het rottingsproces van de eerste cellen, ontstaan op de Maan, uit ons geboren, Ons doel is het mens zijn geweest en we zullen ook niet overgaan naar de genoemde drie groepen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

groene leugen

De volgende groene leugen is alweer een feit: ‘Stelletje goochelaars, daar in Den Haag’

We zijn weer voorgelogen. Huiseigenaren en woningcorporaties ...

zonnepanelen

Steeds vaker woningbrand door ‘groene’ zonnepanelen. Het is kommer en kwel

Zonnepanelen kunnen voor extra problemen zorgen bij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.