Spiritueel

Amerikaanse jongen ‘is gereïncarneerde gevechtspiloot uit WOII’ (video)

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op maandag was tijdens het Amerikaanse televisieprogramma Fox & Friends aandacht voor het ongelooflijke verhaal van James Leininger.

In het boek Soul Survivor: The Reincarnation of a World War II Fighter Pilot vertellen zijn ouders Bruce en Andrea over het leven van James en de nachtmerries die hij als peuter kreeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bruce zegt dat de dromen vier tot vijf keer per week terugkwamen. Ze vroegen zich af wat er aan de hand was toen James gedetailleerde tekeningen begon te maken.

Hij tekende een gevechtstoestel dat werd neergeschoten en schreef zijn naam als James 3. Toen zijn ouders hem vroegen waarom hij het getal 3 achter zijn naam zette, zei hij dat hij de ‘derde James’ was.

James noemde namen van gevechtspiloten uit de Tweede Wereldoorlog en de naam van het schip waarop gevechtspiloot James Huston was gestationeerd. Na jaren van onderzoek kwam het gezin de familie van James Huston op het spoor.

Bruce en Andrea geloven dat de ziel van Huston in het lichaam van hun zoon leeft. Bekijk het interview in onderstaande video.

Bron: Foxnewsinsider.com

Gerelateerd:

 

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
10 jaren geleden

Dit gaat heel ver. Zelf droomde ik als peuter steeds weer opnieuw dat ik terecht kwam in een enorme vlammenzee en opslagtanks. Ik was daar met een vliegtuig neergestort en rende om aan het vuur te ontkomen. Hierbij stuitte ik op een muur waar ik niet overheen kon komen. Ik overleed. Ik woonde in de jaren dertig en veertig in de Midwest van Amerika. De periode van de grote droogte. Was daar gelukkig met een gezin. Vloog in hetzelfde squadron als de vader van U.S. president Bush. Reincarneerde in 1958. Was doodsbang van een vliegtuigje met knetterende lampjes dat ik op mijn 5e jaar als verjaardagscadeau kreeg. Ben met een droge mond van angst naar huis gerend toen later een woonhuis in de buurt van mijn kleuterschool in brand stond. Samengevat: een verhaal waarin ik iets herken.

Eden
Eden
10 jaren geleden

Hier is een Engels artikel van bijna 10 jaar geleden over deze jongen:
http://www.ianlawton.com/cpl3.htm

Lichtwezen
Lichtwezen
10 jaren geleden

reïncarnatie is zolang we nog niet klaar zijn(karma), op moeder Aarde normaal. We worden keer op keer opnieuw geboren. We dienen echter verder te gaan…
Lees http://www.rulof.nl (een blik in het hiernamaals, als pdf te downloaden)

KaAsLijF
KaAsLijF
10 jaren geleden

@lichtwezen. klein vraagje dan : aangezien we momenteel met om en bij de 7 miljard mensen zijn op de planeet; waar komen al die extra zieltjes dan vandaan ? Als alleen de mensen op deze planeet reïncarneren, dan zouden we met veel en veel minder zijn, niet ?
Zijn de anderen dan buitenaardsen ?

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x