Buitenland

Kijk: Interview afgekapt na opmerking over Zelenski die foto van soldaat met SS-embleem plaatst

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Een interview dat Sky News afnam met de Russische VN-gezant Dmitri Poljanski werd abrupt afgekapt nadat hij een opmerking had gemaakt over een foto van een soldaat met een SS-embleem die door president Zelenski op social media was geplaatst.

Zelenski plaatste de foto bij een bericht over Overwinningsdag. Nadat was gebleken dat één van de Oekraïense soldaten een symbool van de SS Totenkopf Division op zijn uniform droeg, verwijderde de president het bericht in allerijl.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We steunen autoriteiten die nazisymbolen tentoonspreiden

Toen Poljanski tijdens het interview naar het voorval verwees, werd hij afgekapt. “Weet je wat het is? Het is een embleem van een Duitse SS-divisie uit de Tweede Wereldoorlog. Dus hij plaatste op Overwinningsdag een foto van een strijder van de Rechtse Sector met dit embleem,” zei Poljanski.

“Het [bericht] was binnen een half uur verwijderd, maar wij hebben een kopie. Dit betekent dat Groot-Brittannië de Oekraïense autoriteiten steunt, die op Overwinningsdag nazisymbolen tentoonspreiden,” voegde hij toe.

‘Vrijheid van meningsuiting’

Op dat moment werd de VN-gezant onderbroken door de presentator. “Ziedaar, de beroemde vrijheid van meningsuiting in het Westen,” grapte Poljanski op Telegram. “Nu denken ze wel 100 keer na voordat ze Russische diplomaten uitnodigen in een live-uitzending.”

Ja, het zijn dan misschien nazi’s, maar het zijn wel onze nazi’s!

[Summit News]

5 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoughtful
Thoughtful
10 maanden geleden

Die presentator: een lafbek en een schijter en ook veel mensen in dit land en in de media en in de politiek , het zit er vol mee, nsb-ers.
Een rijmpje uit de oorlog komt ineens in me op: “op de hoek van de straat staat een plebejer, het is geen man, het is geen vrouw, het is een nsb-er “

T.a
T.a
10 maanden geleden

Dit krijgt nog een staartje

Celia
Celia
10 maanden geleden

Het is ongelooflijk hoe Oekraïne en die corrupte Zelensky verafgood worden! Vandaag hoorde ik Hoekstra op de radio die daar nu is. Hij riep op om te helpen Oekraïne zo snel mogelijk weer op te bouwen. Mooi is dat: eerst betalen we voor dat wapentuig dat er heen gaat en dan kunnen we betalen voor al die schade die ermee wordt aangericht! Wedden dat ze het songfestival winnen?

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
10 maanden geleden

Mijn Nazi’s zijn het niet….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x