Buitenland

Kijk: Interview afgekapt na opmerking over Zelenski die foto van soldaat met SS-embleem plaatst

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Een interview dat Sky News afnam met de Russische VN-gezant Dmitri Poljanski werd abrupt afgekapt nadat hij een opmerking had gemaakt over een foto van een soldaat met een SS-embleem die door president Zelenski op social media was geplaatst.

Zelenski plaatste de foto bij een bericht over Overwinningsdag. Nadat was gebleken dat één van de Oekraïense soldaten een symbool van de SS Totenkopf Division op zijn uniform droeg, verwijderde de president het bericht in allerijl.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

We steunen autoriteiten die nazisymbolen tentoonspreiden

Toen Poljanski tijdens het interview naar het voorval verwees, werd hij afgekapt. “Weet je wat het is? Het is een embleem van een Duitse SS-divisie uit de Tweede Wereldoorlog. Dus hij plaatste op Overwinningsdag een foto van een strijder van de Rechtse Sector met dit embleem,” zei Poljanski.

“Het [bericht] was binnen een half uur verwijderd, maar wij hebben een kopie. Dit betekent dat Groot-Brittannië de Oekraïense autoriteiten steunt, die op Overwinningsdag nazisymbolen tentoonspreiden,” voegde hij toe.

‘Vrijheid van meningsuiting’

Op dat moment werd de VN-gezant onderbroken door de presentator. “Ziedaar, de beroemde vrijheid van meningsuiting in het Westen,” grapte Poljanski op Telegram. “Nu denken ze wel 100 keer na voordat ze Russische diplomaten uitnodigen in een live-uitzending.”

Ja, het zijn dan misschien nazi’s, maar het zijn wel onze nazi’s!

[Summit News]

5 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

Die presentator: een lafbek en een schijter en ook veel mensen in dit land en in de media en in de politiek , het zit er vol mee, nsb-ers.
Een rijmpje uit de oorlog komt ineens in me op: “op de hoek van de straat staat een plebejer, het is geen man, het is geen vrouw, het is een nsb-er “

T.a
T.a
2 jaren geleden

Dit krijgt nog een staartje

Celia
Celia
2 jaren geleden

Het is ongelooflijk hoe Oekraïne en die corrupte Zelensky verafgood worden! Vandaag hoorde ik Hoekstra op de radio die daar nu is. Hij riep op om te helpen Oekraïne zo snel mogelijk weer op te bouwen. Mooi is dat: eerst betalen we voor dat wapentuig dat er heen gaat en dan kunnen we betalen voor al die schade die ermee wordt aangericht! Wedden dat ze het songfestival winnen?

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
2 jaren geleden

Mijn Nazi’s zijn het niet….

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x