Homepagina » Buitenaards » Is er een buitenaards schip vastgelegd bij Marsmaan Phobos? Deze recordbrekende testpilote meende van wel
Is er een buitenaards schip vastgelegd bij Marsmaan Phobos? Deze recordbrekende testpilote meende van wel

Is er een buitenaards schip vastgelegd bij Marsmaan Phobos? Deze recordbrekende testpilote meende van wel

Eind vorig jaar overleed testpilote kolonel Marina Popovitsj. Zij was de eerste Sovjet-vrouw die door de geluidsbarrière ging. Ze trainde om kosmonaut te worden, maar uiteindelijk mocht slechts één vrouw de ruimte in: Valentina Teresjkova.

Popovitsj zei dat ze als piloot UFO’s heeft gezien en dat ze in buitenaardsen geloofde. Ze publiceerde er in 1991 een boek over: ‘UFO Glasnost’. Daarin stelde ze dat zowel de VS als de Sovjet-Unie de aanwezigheid van buitenaards leven in de doofpot hadden gestopt.

“Als piloten waren we bang om hier ook maar een woord over te zeggen omdat we rechtstreeks naar het gekkenhuis zouden gaan,” zei ze.

Kluis

Volgens haar werd materiaal over UFO’s in de Sovjet-Unie jarenlang door de KGB in de kluis gehouden.

De testpilote zei over het Roswellincident dat arts en ooggetuige Leonard Springfield een in 1947 gevonden buitenaards wezen heeft beschreven:

Het was 1,22 meter lang, het hoofd was bolvormig en in verhouding tot het hoofd van een mens zeer groot. Het verbazingwekkende organisme […] is voor interstellaire reizen ingericht.

Vreemd object

Op een foto die door de Russen is gemaakt met ruimtesonde Phobos II was volgens Popovitsj ‘de silhouet van een vreemd object te zien dat de sonde naderde’.

De foto is gemaakt op 25 maart 1989 in de buurt van Marsmaan Phobos. Kort daarna ging het contact met de ruimtesonde verloren.

Tijdens een persconferentie op het Russische consulaat in San Francisco in 1991 hield ze een foto omhoog van de UFO bij Phobos. Ze zei dat het mogelijk een buitenaards ruimteschip was geweest.

[Collective Evolution, New York Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kees schreef:

  https://i.imgur.com/zoxmK_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium of zoek bij google afbeeldingen

  Phobos monolith

  Phobos ufo

  4 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >