Buitenaards

Is er een buitenaards schip vastgelegd bij Marsmaan Phobos? Deze recordbrekende testpilote meende van wel

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorig jaar overleed testpilote kolonel Marina Popovitsj. Zij was de eerste Sovjet-vrouw die door de geluidsbarrière ging. Ze trainde om kosmonaut te worden, maar uiteindelijk mocht slechts één vrouw de ruimte in: Valentina Teresjkova.

Popovitsj zei dat ze als piloot UFO’s heeft gezien en dat ze in buitenaardsen geloofde. Ze publiceerde er in 1991 een boek over: ‘UFO Glasnost’. Daarin stelde ze dat zowel de VS als de Sovjet-Unie de aanwezigheid van buitenaards leven in de doofpot hadden gestopt.

“Als piloten waren we bang om hier ook maar een woord over te zeggen omdat we rechtstreeks naar het gekkenhuis zouden gaan,” zei ze.

Kluis

Volgens haar werd materiaal over UFO’s in de Sovjet-Unie jarenlang door de KGB in de kluis gehouden.

De testpilote zei over het Roswellincident dat arts en ooggetuige Leonard Springfield een in 1947 gevonden buitenaards wezen heeft beschreven:

Het was 1,22 meter lang, het hoofd was bolvormig en in verhouding tot het hoofd van een mens zeer groot. Het verbazingwekkende organisme […] is voor interstellaire reizen ingericht.

Vreemd object

Op een foto die door de Russen is gemaakt met ruimtesonde Phobos II was volgens Popovitsj ‘de silhouet van een vreemd object te zien dat de sonde naderde’.

De foto is gemaakt op 25 maart 1989 in de buurt van Marsmaan Phobos. Kort daarna ging het contact met de ruimtesonde verloren.

Tijdens een persconferentie op het Russische consulaat in San Francisco in 1991 hield ze een foto omhoog van de UFO bij Phobos. Ze zei dat het mogelijk een buitenaards ruimteschip was geweest.

[Collective Evolution, New York Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
5 jaren geleden

https://i.imgur.com/zoxmK_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium of zoek bij google afbeeldingen

Phobos monolith

Phobos ufo

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x