Het Complot

Het is duidelijk dat er geen vliegtuig in het Pentagon is gevlogen op 9/11. Deze zanger doet opvallende uitspraken

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalig leadzanger van de Amerikaanse heavymetalband Skid Row, Sebastian Bach, ging tijdens een interview met het Australische magazine Loud in op de complottheorieën rond 9/11.

Als je al die programma’s bekijkt wordt het al snel duidelijk dat er geen vliegtuig in het Pentagon is gevlogen, aldus Bach. “Er is simpelweg geen vliegtuig.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij merkt op dat hij in zijn boek heeft opgeschreven wat hij op 11 september 2001 precies deed. Hij reed zo ver mogelijk bij New York vandaan aangezien hij zelf in New Jersey woont.

Eén keer gehoord

Bach luisterde naar de radio en hoorde een nieuwslezer zeggen: ‘We hebben zojuist gehoord dat de Amerikaanse overheid een vliegtuig uit de lucht heeft geschoten dat op weg was naar het Witte Huis’.

“De nieuwslezer zei dat, maar ik heb het maar één keer gehoord,” zei de zanger. “Ik weet niet of er sprake is van een complot, maar ik heb ze dat horen zeggen terwijl ik in de auto zat.”

Vreemd

“Er zijn allerlei soorten complottheorieën, maar het was vreemd dat de nieuwslezer dat zei,” voegde hij toe.

Veel mensen geloven net als hij dat de schade aan het Pentagon op 9/11 is veroorzaakt door iets anders dan een vliegtuig, mogelijk door de Amerikaanse overheid zelf.

Rammelt

Steeds meer wordt duidelijk dat het officiële verhaal aan alle kanten rammelt. Zo bleek onlangs uit een nieuwe studie van de University of Alaska Fairbanks dat WTC7 niet zoals de overheid beweert is ingestort door brand.

“Uit ons onderzoek blijkt dat brand niet de oorzaak was,” zei professor Leroy Hulsey.

[Loud]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
6 jaren geleden

Dat zelfde is met Bush gebeurd. Die zei dat hij had gehoord dat er een tweede vliegtuig in de 2de toren was gevlogen, terwijl dat nog moest gebeuren. Ook dat is 1x uitgezonden door CNN.
Op BBC werd verteld dat WTC7 was ingestort terwijl dat gebouw nog te zien was achter de nieuwslezer.
Kortom hele mediacircus maakte fout op fout en kan niet anders dan van te voren zijn ingelicht en betrokken in het complot.

Willie
Willie
6 jaren geleden

Hoongelach!

Denker
Denker
6 jaren geleden

Wanneer stoppen we met het bekritiseren wat er allemaal aan ons wijs word gemaakt, wanneer komen we in actie, als verschillende schaapjes een andere kant op lopen valt de kudde uit een.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Doén de mensen, in Spanje.
Kijk hoe de nazi-overheden er tegen optreden. Noodtoestand uitgeroepen, razzi’s aan de orde van de dag.
Terwijl in Venezuela subversieve activiteiten fanatiek worden gevoed, onder dekmantel, wordt in Spanje het ultiem democratisch middel van het referendum VERBODEN.

Als Putin zoiets zou (willen) doen – nou, de kranten zouden te klein zijn om de chocoladeletters plaats te kunnen bieden.

Ook WO2 is los getrokken dmv. een valse vlag. Ook een iconische gebouw in de hens steken.
De Rijksdag in Berlijn, en de schuld leggen bij een onschuldige.

Nog niet zo lang geleden is dit eindelijk officieel erkend. En de betrokkene officiëel eerherstel verleend. Zo’n 80 jaar na dato.
Zolang weten de gecontroleerde media en het staatsonderwijs de argeloze burgers vol te storten met leugens cq. propaganda.
http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2014/02/20/280207441/5-things-to-know-about-venezuelas-protest-leader
http://www.takeoverworld.info/

Bedenk dat de werkelijke regisseurs, daders en medeplichtigen van 9/11 en de GWOT nog altijd in de hoogste rangen van politiek, bestuur en de oorlogsindustrie zitten. Met alle gevolgen van dien.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x