Propaganda

De geheime geschiedenis van Hollywood zal je schokken! Bekijk dit filmpje

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je zult verbaasd staan hoeveel wegen naar Rome leiden. Even ten zuiden van Rome bevindt zich de plaats Nemi, waar het oorspronkelijke ‘Hollywood’ gelegen is. Nemi is namelijk afgeleid van het Latijnse woord ‘nemus’ wat ‘heilig woud’ (Engels: holy wood) betekent.

Bij het heilige bos bevindt zich ook het Meer van Nemi, ook wel Spiegel van Diana genoemd, waar keizers zichzelf verhieven tot ‘sterren’. Dat lees je goed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het heilige bos lijkt sprekend op het moderne Hollywood. Alleen de iconische letters ontbreken.

Gehersenspoeld

In de oudheid waren hier tempels van de cult van Diana Lucifera. Aan deze tempels was een bloedige eredienst verbonden. De hogepriester offerde mensen aan godin Diana.

Nietsvermoedende Romeinen werden aangetrokken door de schoonheid van het meer en geofferd in de tempel van Diana.

Dit doet erg denken aan het moderne Hollywood, dat mensen naar zich toetrekt met haar pracht en praal. Mensen worden als het ware geofferd: ze worden erdoor gehersenspoeld en verliezen zichzelf.

Mensen offeren een groot gedeelte van hun leven op aan Hollywood. De mainstream media en Hollywood hebben de mensheid veranderd door ze af te leiden, door ze egocentrisch te maken.

Betovert

De tv heeft culturen over de hele wereld gecorrumpeerd. En alles gebeurt vanuit die ene plek, die de kijkers betovert.

In het heilige bos werd Diana, de Romeinse godin van de jacht, aanbeden. Overal in en rond Nemi zie je de pijl-en-boogsymboliek. Alles wijst erop dat het ging om een satanische cult.

Men denkt dat dit inmiddels allemaal verdwenen is en niet meer gebeurt, maar niets is minder waar. De Luciferianen zijn niet gebonden aan één plek.

Het moderne Hollywood is nog altijd onderdeel van dezelfde Luciferiaanse religie. Het Meer van Nemi heet niet zomaar Spiegel van Diana: Hollywood draait alleen maar om zelfingenomenheid en zelfaanbidding.

Jachtgebied

Hollywood is eigenlijk niet meer dan een kunstmatige, plastic versie van wat er al was. Een moderne replica van een plek ten zuiden van Rome.

Ze zullen je nooit vertellen waar de ‘entertainment’ vandaan komt die je iedere dag over je uitgestort krijgt, of wiens agenda er via de mainstream media wordt doorgedrukt.

Hollywood wordt gebruikt als jachtgebied, om te jagen op de ziel van mensen, net zoals dat in de oudheid gebeurde in het ‘heilige woud’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Round SaturnsEye]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

100% correct!
Wist u dat Edison de film uitvond? 1 x raden wie zijn uitvinding gestolen heeft en wie Hollywood runt sinds begin.
Blues muziek bv iedereen denkt dat zwarten dat uitgevonden hebben, nope kijk zelf maar 2 x 10 min ong, na deze info over de filmindustrie kan ik geen films meer zien of tv
Zet u schrap:

synagoge of satan hollywood

Revelation 2:9
This is from the documentary. “Hollywood: An Empire of Their Own”…

https ://www.youtube.com/watch?v=VY-VNnQmg9s

Synagogue of Satan in Their OWN Words (pt.2)

https ://www.youtube.com/watch?v=MtoXPKy3HUQ

B.I.F.F.
B.I.F.F.
5 jaren geleden

Dan vraag ik me nu wel af hoe dat dan zit met Bollywood! Je zou verwachten dat dat dan óók een kopie is van een Romeins dorp!

Syl
Syl
5 jaren geleden

Hollywood is Satanisch , misschien een enkele uitzondering daargelaten. Artiesten en acteurs, actrices verkopen hun ziel aan Satan in ruil voor roem en geld. Oftewel ze zijn in dienst van de Illuminatie. Dat zie je ook terug in videoclip’s, foto’s etc aan de symbolen die ze maken. Te vinden op Internet en YouTube. Als ze medewerking gaan weigeren worden ze kapot gemaakt en uiteindelijk vermoord. Zoals met alle moorden door de IIlluminatie komt het in de media als “zelfmoord”. Dan hebben we het nog eens over de pedofilie die heerst in die wereld, Pizzagate verhaal. En hier zijn de politiek, zgn koningshuizen etc ook schuldig aan. Wereldwijd.

Dirk
Dirk
5 jaren geleden

Let er eens op hoe Lucifer en alles wat daar uit voort komt wil dat de mens zich “moet” amuseren.
A- museren. Museren is een oud nederlands woord voor overdenken. Ook in het engels is: to muse: mijmeren. Overdenken waar het in het leven echt om gaat, dat wat belangrijk is om door te geven.
Nee, zoveel mogelijk amusement dan blijft het mensdom tenminste dom.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x