Homepagina » Propaganda » De geheime geschiedenis van Hollywood zal je schokken! Bekijk dit filmpje
De geheime geschiedenis van Hollywood zal je schokken! Bekijk dit filmpje

De geheime geschiedenis van Hollywood zal je schokken! Bekijk dit filmpje

Je zult verbaasd staan hoeveel wegen naar Rome leiden. Even ten zuiden van Rome bevindt zich de plaats Nemi, waar het oorspronkelijke ‘Hollywood’ gelegen is. Nemi is namelijk afgeleid van het Latijnse woord ‘nemus’ wat ‘heilig woud’ (Engels: holy wood) betekent.

Bij het heilige bos bevindt zich ook het Meer van Nemi, ook wel Spiegel van Diana genoemd, waar keizers zichzelf verhieven tot ‘sterren’. Dat lees je goed.

Het heilige bos lijkt sprekend op het moderne Hollywood. Alleen de iconische letters ontbreken.

Gehersenspoeld

In de oudheid waren hier tempels van de cult van Diana Lucifera. Aan deze tempels was een bloedige eredienst verbonden. De hogepriester offerde mensen aan godin Diana.

Nietsvermoedende Romeinen werden aangetrokken door de schoonheid van het meer en geofferd in de tempel van Diana.

Dit doet erg denken aan het moderne Hollywood, dat mensen naar zich toetrekt met haar pracht en praal. Mensen worden als het ware geofferd: ze worden erdoor gehersenspoeld en verliezen zichzelf.

Mensen offeren een groot gedeelte van hun leven op aan Hollywood. De mainstream media en Hollywood hebben de mensheid veranderd door ze af te leiden, door ze egocentrisch te maken.

Betovert

De tv heeft culturen over de hele wereld gecorrumpeerd. En alles gebeurt vanuit die ene plek, die de kijkers betovert.

In het heilige bos werd Diana, de Romeinse godin van de jacht, aanbeden. Overal in en rond Nemi zie je de pijl-en-boogsymboliek. Alles wijst erop dat het ging om een satanische cult.

Men denkt dat dit inmiddels allemaal verdwenen is en niet meer gebeurt, maar niets is minder waar. De Luciferianen zijn niet gebonden aan één plek.

Het moderne Hollywood is nog altijd onderdeel van dezelfde Luciferiaanse religie. Het Meer van Nemi heet niet zomaar Spiegel van Diana: Hollywood draait alleen maar om zelfingenomenheid en zelfaanbidding.

Jachtgebied

Hollywood is eigenlijk niet meer dan een kunstmatige, plastic versie van wat er al was. Een moderne replica van een plek ten zuiden van Rome.

Ze zullen je nooit vertellen waar de ‘entertainment’ vandaan komt die je iedere dag over je uitgestort krijgt, of wiens agenda er via de mainstream media wordt doorgedrukt.

Hollywood wordt gebruikt als jachtgebied, om te jagen op de ziel van mensen, net zoals dat in de oudheid gebeurde in het ‘heilige woud’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Round SaturnsEye]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

100% correct!
Wist u dat Edison de film uitvond? 1 x raden wie zijn uitvinding gestolen heeft en wie Hollywood runt sinds begin.
Blues muziek bv iedereen denkt dat zwarten dat uitgevonden hebben, nope kijk zelf maar 2 x 10 min ong, na deze info over de filmindustrie kan ik geen films meer zien of tv
Zet u schrap:

synagoge of satan hollywood

Revelation 2:9
This is from the documentary. “Hollywood: An Empire of Their Own”…

https ://www.youtube.com/watch?v=VY-VNnQmg9s

Synagogue of Satan in Their OWN Words (pt.2)

https ://www.youtube.com/watch?v=MtoXPKy3HUQ

Berend
Berend
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Hoe kun je een uitvinding steken?

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Berend
2 jaren geleden

wat een vraag!
Van Tesla hebben ze (khazaar jood jp morgan pion v/d rothschilds) alles gestolen zodat wij uitgemolken worden via energie prijzen!
Tesla wou gratis energie voor de mens!
Van Edison stalen ze (oostblok fake joden) zijn film uitvinding om de mensheid te brainwashen en gans de geschiedenis via Hollywood later tv stations uit te wissen en joods te maken!

Kijk dan naar die docu’s nep oostblok joden de khazaren dus zij leggen u alles uit hoe ze ons domineren *zucht* ze hebben lak aan de goyim ze vertellen in geuren en kleuren alles zelf!

B.I.F.F.
B.I.F.F.
2 jaren geleden

Dan vraag ik me nu wel af hoe dat dan zit met Bollywood! Je zou verwachten dat dat dan óók een kopie is van een Romeins dorp!

Syl
Syl
2 jaren geleden

Hollywood is Satanisch , misschien een enkele uitzondering daargelaten. Artiesten en acteurs, actrices verkopen hun ziel aan Satan in ruil voor roem en geld. Oftewel ze zijn in dienst van de Illuminatie. Dat zie je ook terug in videoclip’s, foto’s etc aan de symbolen die ze maken. Te vinden op Internet en YouTube. Als ze medewerking gaan weigeren worden ze kapot gemaakt en uiteindelijk vermoord. Zoals met alle moorden door de IIlluminatie komt het in de media als “zelfmoord”. Dan hebben we het nog eens over de pedofilie die heerst in die wereld, Pizzagate verhaal. En hier zijn de politiek, zgn koningshuizen etc ook schuldig aan. Wereldwijd.

Dirk
Dirk
2 jaren geleden

Let er eens op hoe Lucifer en alles wat daar uit voort komt wil dat de mens zich “moet” amuseren.
A- museren. Museren is een oud nederlands woord voor overdenken. Ook in het engels is: to muse: mijmeren. Overdenken waar het in het leven echt om gaat, dat wat belangrijk is om door te geven.
Nee, zoveel mogelijk amusement dan blijft het mensdom tenminste dom.

Retep
Retep
2 jaren geleden

Ik wil bij die video wel een kanttekening maken. Paganisme en Satanisme wordt hier op een hoop gegooid, maar het is totaal niet hetzelfde. Het oude volksgeloof is niet per definitie satanisme, maar de verering van de natuur (of godin) als opperste kracht. Herne of Cernunnos waren de eerste archetypes van de oerkrachten in de natuur. In de Walpurgisnacht werden man en vrouw verenigd als zijnde een symbool van de godin. Yanus stond daarbij als de eerste uitwendige manifestatie van het goddelijke, het mannelijke, en Di-Yanus of Diana, wat eigenlijk twéé yanus betekent, als inwendige kracht of het vrouwelijke. Het is niet meer dan Noëtiek op een oude manier en kan ons zelfs iets vertellen over de werking van nulpuntenergie. Dat Hollywood een verdraaiing heeft gemaakt van een van oorsprong simple uitleg van het scheppend principe, is een heel ander verhaal. Daarom ligt de schuld aan Satanisme geheel bij Hollywood en niet bij het paganisme.

Johan
Johan
2 jaren geleden

Ik vond het commentaar nogal sturend naar christelijke normen en waarden… hmmm niet echt overtuigend.

vladi
vladi
Reactie op  Johan
2 jaren geleden

blijf dan lekker bij satan.

fff

Johan
Johan
2 jaren geleden

Je kunt het ook zien dat ze het als een metafoor hebben gebruikt. Prima toch. Iets teveel achterdocht in dit artikel denk ik.

El Trueporino
El Trueporino
2 jaren geleden

Associëren met alleen de naam als overeenkomst en er dan aan gedachten linken die je ook aannam voor waar.
En ja hoor, je zit weer een stukje dieper in het zadel van identificatie.
Het ik, moet eeuwig gevoed worden, want het is fictief.

Tjonge wat een miserabel bestaan. Je zou het satanisch kunnen noemen.

vladi
vladi
Reactie op  El Trueporino
2 jaren geleden

de ego is fictief,de ik is de ware zelf,ik ben.

fff

marcelleke
marcelleke
2 jaren geleden

Er wordt weer flink met woorden gegoocheld …

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x