Paranormaal

Geest verschijnt op Facebook-foto

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Daniel Tanner uit de Amerikaanse staat New Hampshire ontdekte onlangs een onverwachte gast op een Facebook-foto van een vriendin. Hij plaatste de foto afgelopen week op Reddit.

Op de foto knielt een vrouw naast haar hond neer terwijl in het raam van de deur achter haar de geest van een jonge vrouw verschijnt.

“Ze beweerde al maanden dat in haar woning een geest rondwaarde,” schreef Tanner bij de foto. “Haar man maakte deze foto enkele dagen geleden.”

Authentiek

Op het moment dat de foto werd genomen waren de vrouw en haar echtgenoot de enige mensen in de woning. De meeste gebruikers van Reddit dachten dat de foto nep was of was bewerkt. “Ik denk dat het gewoon een reflectie is van een levend persoon, of een standbeeld, of misschien een schilderij,” schreef Jack Shid. “Dit is mijns inziens niets paranormaals. Vuistregel: vertrouw nooit iets wat je in een spiegel of een stuk glas ziet. Reflecties kunnen werkelijk van alles zijn. Ik zou zeggen dat een levend persoon rechts naast de fotograaf staat.”

Geest verschijnt op Facebook-foto

Een andere lezer uploadde de foto naar FotoForensics en stelde vast dat er niet met het beeld geknoeid is. “Op de zwarte balk na lijkt de foto niet te zijn bewerkt,” schreef Kyranmat. “Het gaat hier om een reflectie of inderdaad om een geest.”

Paranormaal verschijnsel

Lezer Ariandre wees erop dat de geestverschijning nog steeds te zien is als het beeld wordt omgekeerd, maar dat ze dan is te zien achter de vrouw in plaats van in het raam.

Een analist met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van fotografie bestudeerde de foto en kwam tot de conclusie dat het beeld niet bewerkt is en dat het gaat om een paranormaal verschijnsel.

Bron: Examiner.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hendrie
hendrie
8 jaren geleden

geesten bestaan niet demonen wel

biko steve
biko steve
8 jaren geleden

Als het geen weerspiegeling is, waarom is deze ‘geest’ dan alleen op het glas te zien en niet op de rest van de deur?

Hoe de ‘analist’ tot zijn conclusie komt is ook behoorlijk lachwekkend.

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

De hond kijkt ook niet naar de camera maar náást degene die fotografeert. Honden schijnen aanwezigheid te kunnen zien/voelen. Het kan dus evengoed wel een reflectie zijn maar dan van iemand (geest of niet) die náást (of schuin achter) de persoon met camera staat.

R
R
8 jaren geleden

Over de echtheid over deze foto kan ik niets zeggen, maar dat paranormale fenomenen op een foto vastgelegd kunnen worden (per ongeluk) is zeer zeker waar. Het gebeurd zelfs vaker dan men denkt maar sommigen zien het niet eens (letten er niet op).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x