Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse beschaving: Arcturus
Buitenaardse beschaving: Arcturus

Buitenaardse beschaving: Arcturus

Arcturus is de helderste ster in het sterrenbeeld Ossenhoeder. De ster staat ook bekend als Haris-el-sema. Van alle sterren heeft Arcturus de grootste eigenbeweging.

De ster werd in de Homerische tijd al bepaald. De Grieken noemden de ster hoeder der beren, vanwege zijn positie tegenover de Grote Beer.

Al in de zestiende eeuw bracht de Italiaanse filosoof Giordano Bruno in De l’Infinito, Universo e Mondi het idee naar voren dat in een oneindig heelal oneindig vele werelden en oneindig vele intelligente wezens leven. Voor zijn ideeën werd Bruno in 1600 door de Inquisitie in Rome tot de brandstapel veroordeeld.

Voltaire

Verwijzingen naar inwoners van andere planetaire systemen bleven in de eeuwen daarna zeer zeldzaam. In Le Micromégas (1752) spreekt Voltaire echter van een reiziger van Sirius.

Sommige mensen beweren in contact te staan met wezens van Arcturus. Er zijn in de loop der jaren veel boeken verschenen over intelligent leven op planeten die rond Arcturus draaien. Zo schreef David Lindsay in 1920 zijn boek A Voyage to Arcturus waarin hij de lezer meeneemt langs een aantal mystieke landschappen op Tormance, een denkbeeldige planeet rond Arcturus.

Rond het jaar 1940 schreef professor Muhammad Barker over het rijk Tékumel, waarbinnen Arcturus de ster is van de Páchi Léi, mensen die in het bos leven. In Foundation series (1951) omschrijft Isaac Asimov Arcturus als het centrum van de Sirius Sector in het Galactische Rijk.

Utopia

Gordon R. Dickson schrijft in Alien From Arcturus (1956) en Arcturus Landing (1978) over een schip dat sneller dan het licht kan reizen. De buitenaardsen in zijn boeken lijken enigszins op de Ewoks uit Star Wars.

In de televisieserie Buck Rogers in the 25th Century, ontwikkeld door Glen A. Larson, is Arcturus het thuisstelsel van een ras van telepaten.

In Return from the Stars (1980) vertelt de Poolse schrijver Stanislaw Lem het verhaal van astronaut Hal Bregg, die na een missie van 127 jaar terugkeert van Arcturus. Vanwege de tijddilatatie duurde de missie voor de astronaut slechts 10 jaar, maar bij thuiskomst is de menselijke beschaving plotseling getransformeerd in een soort utopia zonder oorlogen en geweld.

Foto: Flickr/edhiker

Dit artikel is op verzoek opnieuw geplaatst.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Linda schreef:

  ‘Voor zijn ideeën werd Bruno in 1600 door de Inquisitie in Rome tot de brandstapel veroordeeld.’

  Het plaatje over het vaticaan is rond he? Heksen (kruidenkenners), filosofen, alles wat hun waarheid aan het licht kon brengen of hun centen in gevaar bracht werd verbrand. Tot op de dag van vandaag.

  2 likes
 • Nick schreef:

  We zitten midden in een oorlog voor onze gedachten.
  Overal is disinformatie, ook hier.
  Geloof niet wat je leest, hoort of ziet maar geloof wat je voelt.

  2 likes
 • Harm schreef:

  Wie meer over Arturus en zijn/haar bewoners wil weten is dit misschien een interessante site:

  http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

  1 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Harm”]
  Sommige bronnen beweren dat Nibiru (of Niburu) een ruimteschip-planeet is dus ook bestuurd kan worden. Misschien daarom nog steeds niet langs gekomen?[/quote]

  nee hoor, ik hou ze op afstand puur door gedachtenkracht.

  1 likes
 • Nick schreef:

  idd Linda, alleen gaat het tegenwoordig nog achterbakser als toen, het volk is al lang goed in vorm gekneed !

  Maar niet voor lang meer ! W8 op sneeuwbal effect

  Orgonite power!!!

  1 likes
 • tinus schreef:

  Thanks Harm dat gaan we even bekijken. gr

  0 likes
 • Bert schreef:

  Allemaal leuk en aardig, die SF over Arcturus, maar hoe zit het nu met die ‘fly by’ van de planeet Niburu die in 2012 zou plaatsvinden? Die zou je nu toch al lang met het blote oog aan de nachtelijk hemel moeten kunnen zien.

  0 likes
 • ROYROY28 schreef:

  Aliens zullen kei hard woedend op ons zijn om niet elkaar te mogen voorstellen wat aliens echt zijn en echt kunnen.

  0 likes
 • Harm schreef:

  [quote name=”Bert”]Allemaal leuk en aardig, die SF over Arcturus, maar hoe zit het nu met die ‘fly by’ van de planeet Niburu die in 2012 zou plaatsvinden? Die zou je nu toch al lang met het blote oog aan de nachtelijk hemel moeten kunnen zien.[/quote]

  Sommige bronnen beweren dat Nibiru (of Niburu) een ruimteschip-planeet is dus ook bestuurd kan worden. Misschien daarom nog steeds niet langs gekomen?

  0 likes
 • wholyness schreef:

  Niets staat stil, alles is steeds in beweging. Daardoor kunnen zaken verteld in het verleden veranderen in het heden en daardoor een andere toekomst creëren…
  Vast houden aan het verleden is creëren vanuit wat is geweest. Leren vanuit het verleden is toepassen in het heden en zo zorg dragen voor een betere toekomst…

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  Arcturus is, evenals Sirius en de Pleiaden, een zeer onaangename omgeving voor leven. Arcturus staat op exploderen, een scenario wat onze zon over 5,5 miljard jaar ook gaat gebeuren. Als er wat zat, is dat nu òf uitgeroeid, òf weggevlucht.

  De helderste sterren worden blijkbaar het eerst in de fantasieverhalen opgenomen, als zijnde plekken waar leven voorkomt. Ze vallen op aan de hemel. In de praktijk zijn die opvallende sterren juist de meest onwaarschijnlijke kandidaten.

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  Toen ik pas mijn telescoop had ijkte hij via de auto-star optie om te beginnen de twee helderste sterren. Arcturus was daar één van.
  http://www.youtube.com/watch?v=RDWhwfLlEiw

  Buck Rogers
  http://www.youtube.com/watch?v=jBFNaHs-zjQ&feature=related

  0 likes
 • Koosel schreef:

  Zouden die Aliens ook een onbevlekte ontvangenis kennen en een soort Jezus onder hun midden hebben?

  0 likes
 • dream28 schreef:

  [quote name=”Bert”]Allemaal leuk en aardig, die SF over Arcturus, maar hoe zit het nu met die ‘fly by’ van de planeet Niburu die in 2012 zou plaatsvinden? Die zou je nu toch al lang met het blote oog aan de nachtelijk hemel moeten kunnen zien.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=oxy8Zu4asCM Een voorbeeld en ga maar zoeken je komt er nog meer tegen. Waar denk je dat die klotemist vandaan komt telkens? Misschien Chemtrails om Nibiru te verbergen?

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”dream28″]Waar denk je dat die klotemist vandaan komt telkens? Misschien Chemtrails om Nibiru te verbergen?[/quote]

  wel, het begint stilletjesaan winter te worden. Mist is daar een deel van. Mist is best leuk eigenlijk. Verbergt een boel lelijke dingen…

  Het heeft jammer genoeg geen invloed op menselijke debiliteit…

  0 likes
 • dream28 schreef:

  http://www.youtube.com/watch?v=DCtfTU787w4

  En nou stop ik en gaan jullie maar bij interesse verder zoeken 🙂

  0 likes
 • Luna schreef:

  mmm… die Poolse schrijver … hoop dat dit écht WAAR zal worden
  t begin is er al denk ik, we gaan écht transformeren!

  0 likes
 • Sander schreef:

  [quote name=”dream28″] Waar denk je dat die klotemist vandaan komt telkens? Misschien Chemtrails om Nibiru te verbergen?[/quote]

  Haha, echt he. Ik weet niet of je het is opgevallen maar we hebben de afgelopen periode zeer heldere nachten gehad. Nu is momenteel af en toe mistig.

  Niburu is een fabeltje, als Niburug in ons zonnestelsel zou komen dan was deze al lang gezien door ik weet niet hoeveel amateur astronomen. Zelfs met het blote oog zou een planeet of ster van deze omvang te zien moeten te zijn.

  0 likes
 • Gwen schreef:

  [quote name=”days of our lives”]Arcturus is, evenals Sirius en de Pleiaden, een zeer onaangename omgeving voor leven. Arcturus staat op exploderen, een scenario wat onze zon over 5,5 miljard jaar ook gaat gebeuren. Als er wat zat, is dat nu òf uitgeroeid, òf weggevlucht.

  /quote]
  Ik ben blij met deze nuchtere reactie. Ik lees zovaak zaken die niet geheel juist zijn omdat ze niet alle meetbare feiten benoemen. Je kunt vaak spreken van op eenstapeling van aananmens die bewezen zouden zijn. Menig docu die ik bekijk ontsnapt hier niet aan. Ze tonen niet het hele nuchtere verhaal. Of weerleggen de meetbare feiten niet. Het doet me denken aan het boek De Slinger van Foucault. Hoe een waarheid onderuit gaat door 1 simpel nuchter feitje. Blijf met je benen op de grond. Onderzoek. Morgen is alles weer anders. Het is niet meer dan een moment opnamen. Ook de wetenschap van de zogenaamde vrijdenkers ontsnapt hier niet aan.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Gwen”] Hoe een waarheid onderuit gaat door 1 simpel nuchter feitje. Blijf met je benen op de grond. Onderzoek. Morgen is alles weer anders. Het is niet meer dan een moment opnamen. Ook de wetenschap van de zogenaamde vrijdenkers ontsnapt hier niet aan.[/quote]

  alleen bestaat er geen “waarheid” in de wetenschap. En weten wetenschappers maar al te goed dat morgen alles anders kan wezen. De essentie van een wetenschappelijke theorie (en hoger dan theorie geraak je niet in de wetenschap) is dat ze moet falsifieerbaar zijn.

  Wat docu’s op TV (of youtube) betreft, da’s doorgaans om kijkers te lokken. Of alles daar dan op objectieve wijze getoond wordt is van zeer ondergeschikt belang. Als ‘t maar bekenen wordt…

  0 likes
 • Yan schreef:

  Sorry dat ik het zeg maar hahahahahhahahahahahahha SERIEUS?

  Mensen weten hier wat er daar gebeurt? ACH GA TOCH WEG nemen jullie jezelf nog serieus?
  6/10 mensen weet totaal niks over hun eigen buren maar wat dr op een paar lichtjaar gebeurt weten jullie wel? hoe hun daar leven, of daar leven is en hoe het dr uit ziet.

  Alsjeblieft leg me uit hoe julle die dingen weten zonder iets over hun te weten, 1 boek of 1 film is niet genoeg anders geloof ik ook in de 7 dwergen. en is shrek me buurman.

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  [quote name=”Yan”]Sorry dat ik het zeg maar hahahahahhahahahahahahha SERIEUS?

  Mensen weten hier wat er daar gebeurt? ACH GA TOCH WEG nemen jullie jezelf nog serieus?
  6/10 mensen weet totaal niks over hun eigen buren maar wat dr op een paar lichtjaar gebeurt weten jullie wel? hoe hun daar leven, of daar leven is en hoe het dr uit ziet.

  Alsjeblieft leg me uit hoe julle die dingen weten zonder iets over hun te weten, 1 boek of 1 film is niet genoeg anders geloof ik ook in de 7 dwergen. en is shrek me buurman.[/quote]
  *PROEST* Hahaha, ik lach met je mee hoor! Ze geloven hier ook in tramrails (of zoiets)

  0 likes
 • C.Zon schreef:

  Tja, er zijn mensen die denken dat ze van een andere planeet komen. Daarmee wordt er niet zelden de verantwoordelijkheid voor het Aardse leven uit de weg gegaan. Hooguit heb je invloed van de energie door de planetaire constellatie tijdens het geboortemoment die je karakter kunnen vormen. Sommige mensen kijken zo veel naar boven (om)dat ze de wereld om zich heen niet (willen) zien. Je bent op Aarde met een doel: je karakter vormgeven in een maatschappelijke rol… je Zelf aarden. Dus niet alleen maar om naar het universum te kunnen kijken.

  0 likes
 • C.Zon schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Yan”]Sorry dat ik het zeg maar hahahahahhahahahahahahha SERIEUS?

  Mensen weten hier wat er daar gebeurt? ACH GA TOCH WEG nemen jullie jezelf nog serieus?
  6/10 mensen weet totaal niks over hun eigen buren maar wat dr op een paar lichtjaar gebeurt weten jullie wel? hoe hun daar leven, of daar leven is en hoe het dr uit ziet.

  Alsjeblieft leg me uit hoe julle die dingen weten zonder iets over hun te weten, 1 boek of 1 film is niet genoeg anders geloof ik ook in de 7 dwergen. en is shrek me buurman.[/quote]
  *PROEST* Hahaha, ik lach met je mee hoor! Ze geloven hier ook in tramrails (of zoiets)[/quote]

  Tramrails?? 🙂
  Alle informatie komt van mensen zelf. Een energie is geen materie en kan dus niet schrijven. Alle info is onderhevig aan de beperkte menselijke geest/hersencapaciteit, persoonlijke motivaties en het referentiekader wat die info beïnvloedt. Laat je niet gek maken.

  0 likes
 • C.Zon schreef:

  Mensen zijn de weg kwijt geraakt toen ze de mening van anderen belangrijker ging vinden dan het eigen gevoel. De zoektocht naar antwoord voor het eigen Waarom? werd echter niet in anderen gevonden. Dus besloot men buiten de aarde te gaan zoeken naar het antwoord op de vraag: wie ben ik en waarom ben ik hier? Nog verder van de plek waar het antwoord ligt: in je Zelf!

  0 likes
 • #kefashan schreef:

  [quote name=”Koosel”]Zouden die Aliens ook een onbevlekte ontvangenis kennen en een soort Jezus onder hun midden hebben?[/quote]
  Of het onbevlekt is, weet ik niet. Hoe a-seksueel wil je het hebben? Maar een Jezus hebben ze wel op Sirius. Hij/Zij heet Salusa!

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”#kefashan”][quote name=”Koosel”]Zouden die Aliens ook een onbevlekte ontvangenis kennen en een soort Jezus onder hun midden hebben?[/quote]
  Of het onbevlekt is, weet ik niet. Hoe a-seksueel wil je het hebben? Maar een Jezus hebben ze wel op Sirius. Hij/Zij heet Salusa![/quote]

  nee, hij heet SANANDA 🙂

  0 likes
 • Sandro schreef:

  Jezus is inderdaad de incarnatie van Sananda van Arcturus en Ra van Atlantis !

  0 likes
 • Peter 78 schreef:

  Offtopic maar wel breaking:

  http://oppt-nederland.info/

  Dit zou dus betekenen dat door de OPPT beslag is gelegd op banken,(corporate) overheden, en corporate bedrijven.
  Dit zou kortweg betekenen dat we vrij zijn.
  We hoeven ons alleen nog maar van te ontdoen. de ketenen waaraan we gevangen zitten.
  Kortgezegd betekent dat dat OPPT stelt, wat juridisch vastgelegd is dat bedrijven en overheden onrechtmatig handelen, om dat ze zonder onze toestemming ons geld afhandig maken(belastingen en griekse reddingen bijvoorbeeld).
  De OOPT beweging heeft voorelkaar weten te krijgen dat ieder mens op aarde slechts een verbinding heeft met de bron.
  en alles wat daartussen zit is niets.
  Het systeem wordt op dezelfde manier ontbonden door de manier hoe het zelf handelt, door de zogenaamde courtecynotice op te sturen naar instanties om te kennen te geven dat ze formeel niet meer bestaan.En slechts de mens achter de balie verantwoordelijk is omdat die tussen jou en de bron inkomt.

  Om alles uit te leggen is een beetje veel..
  Voor veel meer(belangrijke) informatie zie hier:

  http://oppt-nederland.info/

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”#kefashan”][quote name=”Koosel”]Zouden die Aliens ook een onbevlekte ontvangenis kennen en een soort Jezus onder hun midden hebben?[/quote]
  Of het onbevlekt is, weet ik niet. Hoe a-seksueel wil je het hebben? Maar een Jezus hebben ze wel op Sirius. Hij/Zij heet Salusa![/quote]

  Sirius is een ster. Daar kun je niet op staan. Beetje te heet.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”C.Zon”]Mensen zijn de weg kwijt geraakt toen ze de mening van anderen belangrijker ging vinden dan het eigen gevoel. De zoektocht naar antwoord voor het eigen Waarom? werd echter niet in anderen gevonden. Dus besloot men buiten de aarde te gaan zoeken naar het antwoord op de vraag: wie ben ik en waarom ben ik hier? Nog verder van de plek waar het antwoord ligt: in je Zelf![/quote]en dus jij heb dat antwoordt al gevonden ?als je al zo ver bent gekomen,weet je wie jij bent en ook dat wij allen cosmische wezens zijn ,dus expliciet overal geleefd kunnen hebben of als dit koeterwaals is voor je,dan moet je verder zoeken.en voor een paar andere worstelaars salusa is een collectief en betekend DE OPLOSSING.

  0 likes
 • m&m schreef:

  Vanwege de tijddilatatie duurde de missie voor de astronaut slechts 10 jaar, maar bij thuiskomst is de menselijke beschaving plotseling getransformeerd in een soort utopia zonder oorlogen en geweld.
  en dat geloof je

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Yan”]Sorry dat ik het zeg maar hahahahahhahahahahahahha SERIEUS?

  Mensen weten hier wat er daar gebeurt? ACH GA TOCH WEG nemen jullie jezelf nog serieus?
  6/10 mensen weet totaal niks over hun eigen buren maar wat dr op een paar lichtjaar gebeurt weten jullie wel? hoe hun daar leven, of daar leven is en hoe het dr uit ziet.

  Alsjeblieft leg me uit hoe julle die dingen weten zonder iets over hun te weten, 1 boek of 1 film is niet genoeg anders geloof ik ook in de 7 dwergen. en is shrek me buurman.[/quote]
  *PROEST* Hahaha, ik lach met je mee hoor! Ze geloven hier ook in tramrails (of zoiets)[/quote]
  chemtrails is een bewezen zaak, of het in nederland gebeurd is ten 2e maar in de US is het zelf toegegeven van hogeraf, maar goed,, en idd het word lastig om te weten wat voor levensvormen rond arcturus bevinden maar het moge duidelijk zijn we zijn niet alleen,, voor de rst laat ik alles in het midden en kijken wel waar dit schipje strand

  0 likes
 • Pinaak schreef:

  Hallo,

  Meer info over Sanand. Sanak, Sanaatan, Sanaath en Saanand zijn de vier eeuwige jongelingen die door God Brahma geschapen zijn en die voor een continue spiritualiteit op aarde moeten zorgen. Ze zijn er al sinds het begin van de aarde en zullen weer terugkeren naar Brahma wanneer de spirituele (menselijke) beschaving op aarde definitief vergaat.
  Volgens de Hindoe schepping herhaalt alles zich in cycli en zijn wij nu in de laatste van de vier Yug’s, de Kali Yug. Deze duurt 432.000 jaar en is zo’n 5.200 jaar geleden begonnen. In deze Yug vervalt de mens tot de grootste zonden en immoraliteit en juist daardoor is het de tijdperk waarin godsdienstbeoefening het makkelijkst is: het continu herhalen van de heilge namen van de Heer (Ram, Krishna, Hari, Shiv enz.) leidt tot spiritualiteit, waarheid en onthechting van het materiele en tot voldoening en vrede.
  Aldus beschreven in de Mahabharat en de Bhagavad Puran.

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Yan”]Sorry dat ik het zeg maar hahahahahhahahahahahahha SERIEUS?

  Mensen weten hier wat er daar gebeurt? ACH GA TOCH WEG nemen jullie jezelf nog serieus?
  6/10 mensen weet totaal niks over hun eigen buren maar wat dr op een paar lichtjaar gebeurt weten jullie wel? hoe hun daar leven, of daar leven is en hoe het dr uit ziet.

  Alsjeblieft leg me uit hoe julle die dingen weten zonder iets over hun te weten, 1 boek of 1 film is niet genoeg anders geloof ik ook in de 7 dwergen. en is shrek me buurman.[/quote]
  *PROEST* Hahaha, ik lach met je mee hoor! Ze geloven hier ook in tramrails (of zoiets)[/quote]
  bekijk deze ducu ool maar eens,, oordeel dan hier een link http://m.youtube.com/#/watch?v=dQuqAtVNnwY&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DdQuqAtVNnwY

  0 likes
 • T R Hunter schreef:

  Salusa is helemaal niets dan een bedachte naar van een hoaxer en heeft niets met ET te maken.

  0 likes
 • jo schreef:

  Ach, ach Wasbeertjuh…Ga toch eens voor de spiegel staan en spot dàn een beetje.Als je dat aandurft kan je je lol niet op…gegarandeert! En ik snap begot niet wat je bedoelt met die tramrails (of heb je het over chemtrails misschien ????)Ik heb zo het gevoel dat sommige mensen niks liever doen dan met hun belletje ook eens lawaai maken , maar van geen kanten weten waar het klepeltje hangt….maar goed…àls ze ook maar eens mogen lawaai maken zijn ze al dik kontent. Een goed advies, ga misschien zelf eens op de tramrails liggen….Zien wat er dan gebeurt.Als er een achteraf is,dan mag je misschien nog eens meepraten….Misschien….

  0 likes
 • T R Hunter schreef:

  [quote name=”#kefashan”][quote name=”Koosel”]Zouden die Aliens ook een onbevlekte ontvangenis kennen en een soort Jezus onder hun midden hebben?[/quote]
  Of het onbevlekt is, weet ik niet. Hoe a-seksueel wil je het hebben? Maar een Jezus hebben ze wel op Sirius. Hij/Zij heet Salusa![/quote]
  Een soort Jezus ? Nou in de eerste plaats er is hier op aarde ook nooit een Jesus geweest dus laat staan op een andere planeet. ”Jezus ” is een aspect van de zon in de astrotheologische mythe en is volledig verzonnen door de church fathers die de NT in elkaar geflanst hebben en hebben hiermee een grote fraude gepleegd in navolging op de Joden die het OT gefraudeerd hebben ! Doe je onderzoekje eerst. ER bestaat geen Jezus ! Breng een einde aan die flauwekul. sprookjes voor volwassenen, het lijkt er wel op !

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Peter 78″]Offtopic maar wel breaking:

  http://oppt-nederland.info/

  Dit zou dus betekenen dat door de OPPT beslag is gelegd op banken,(corporate) overheden, en corporate bedrijven.
  Dit zou kortweg betekenen dat we vrij zijn.
  We hoeven ons alleen nog maar van te ontdoen. de ketenen waaraan we gevangen zitten.
  Kortgezegd betekent dat dat OPPT stelt, wat juridisch vastgelegd is dat bedrijven en overheden onrechtmatig handelen, om dat ze zonder onze toestemming ons geld afhandig maken(belastingen en griekse reddingen bijvoorbeeld).
  De OOPT beweging heeft voorelkaar weten te krijgen dat ieder mens op aarde slechts een verbinding heeft met de bron.
  en alles wat daartussen zit is niets.
  Het systeem wordt op dezelfde manier ontbonden door de manier hoe het zelf handelt, door de zogenaamde courtecynotice op te sturen naar instanties om te kennen te geven dat ze formeel niet meer bestaan.En slechts de mens achter de balie verantwoordelijk is omdat die tussen jou en de bron inkomt.

  Om alles uit te leggen is een beetje veel..
  Voor veel meer(belangrijke) informatie zie hier:

  http://oppt-nederland.info/%5B/quote%5D

  zou het werkelijk kunnen gebeuren dat die eeuwenlang opgepotte rijkdommen van de multinationals en de banken ten goede gaan komen van de bevolking. Ik heb niet het (naieve) idee dat de volgevreten rijken die de banken en de multinationals beheeren vrijwillig van die reusachtige rijkdommen afstand doen. als je dan met de papiertje op de stoep staat wordt je waarschijnlijk door een wat fors gebouwde meneer of meneren op straat gezet. Die forse meneer wordt door de diknekken goed om als brede slaaf de bange diknekjes te beschermen tegen boos gepeupel.

  0 likes
 • Farishta schreef:

  Jezus is op 12 jarige leeftijd vertrokken uit Israel, op zoek naar een spirituele Meester. Hij kwam terecht in India-Tibet, waar hij tot z’n 30ste leerde en predikte. Hij werd expert op het gebied van het Hindoeisme en Buddhisme en kende menig Hindoegeschrift uit z’n hoofd. Dit blijkt uit de Bergrede, waar zowat alle uitspraken bijna letterlijk terug te vinden zijn in de Indiase geschriften. Jezus was een zeer gevorderde Yogi en tijdens de kruisiging kon hij doen wat alle grote Yogis kunnen: de hart stilzetten en in zeer diepe meditatie gaan, waardoor je geen pijn meer voelt. Na 3 dagen kwam hij weer uit de meditatie en deed wat de grote Yogis kunnen: het lichaam genezen. Yogis kunnen zelfs afgehakte lichaamsdelen weer laten aangroeien. Als Yogi beschikte Jezus over de 8 paranormale gaven en kon daardoor op water lopen, mensen genezen, de ziel (die net het lichaam verliet) weer terugbrengen in het lichaam, voedsel vermenigvuldigen enz.

  Na het verlaten van de begraafrots, keerde hij weer terug naar India: in zijn leerlingen zag hij niet zo veel (alleen Thomas de Ongelovige vond hij een goede leerling). Tot zijn 90ste leefde en predikte hij in India en zijn graf, zegt men, bevindt zich in Kashmier. Jedus predikte de Advait-leer van het Hindoeisme en omdat de Joden het niet konden of wilden begrijpen en vooral oog hadden voor de wonderlijke gebeurtenissen, zoals healing, lopen op water enz., i.p.v. in zich zelf het goddelijke te vinden, vond hij zijn talenten beter besteed aan een volk dat wel bekend was met de innerlijke aanwezigheid van God. Jezus noemde India niet bij naam, maar noemde het de Vader. Telkens wanneer Jezus over de Vader spreekt, spreekt hij dus over India.
  Klinkt ongeloofelijk? Doe dan zelf eerlijk onderzoek.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”#kefashan”][quote name=”Koosel”]Zouden die Aliens ook een onbevlekte ontvangenis kennen en een soort Jezus onder hun midden hebben?[/quote]
  Of het onbevlekt is, weet ik niet. Hoe a-seksueel wil je het hebben? Maar een Jezus hebben ze wel op Sirius. Hij/Zij heet Salusa![/quote]
  Nee hij heet SANANDA.

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hoi allemaal,even terug komen op de OPPT,er was vroeger een trust fonds voor de hele wereld bevolking,ieder kind dat geboren werd moest bij de burgelijke stand ingeschreven worden om zo van het trust fonds te kunnen genieten,mmmmaar er werd niet bij vermeld of staat dat je voor je 7de je trust fonds moest opeisen,dus niemand deed dat,en ging het geld toen naar de Elite die al heel lang bestond,zo werden ze ook rijk.Voor de Elite de Cabal besta je dus niet meer,en ben je dood.Maar ja je moest toch kunnen bewijzen dat je nog in leven was,dus een SOFFIE nummer bij het belasting dienst.Jij kost op deze manier geld,de Elite wilde hier weer van profiteren.Dus die trustfonds zegt de OPPT moet weer terug naar de mensen toe.

  0 likes
 • Artist schreef:

  Ben erg benieuwd wanneer de OPPT in de reguliere media komt- oftewel groter naar buiten.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,even terug komen op de OPPT,er was vroeger een trust fonds voor de hele wereld bevolking,ieder kind dat geboren werd moest bij de burgelijke stand ingeschreven worden om zo van het trust fonds te kunnen genieten,mmmmaar er werd niet bij vermeld of staat dat je voor je 7de je trust fonds moest opeisen,dus niemand deed dat,en ging het geld toen naar de Elite die al heel lang bestond,zo werden ze ook rijk.Voor de Elite de Cabal besta je dus niet meer,en ben je dood.Maar ja je moest toch kunnen bewijzen dat je nog in leven was,dus een SOFFIE nummer bij het belasting dienst.Jij kost op deze manier geld,de Elite wilde hier weer van profiteren.Dus die trustfonds zegt de OPPT moet weer terug naar de mensen toe.[/quote]

  Zouden de mensen die die volgevreten pot beheren van die multinationals en de banken daadwerkelijk vrijwillig afstand willen doen van die “vetpotten” die ze in de loop der eeuwen bij elkaar hebben geschraapt (op grond van een papiertje met rechten waarop die onteigening kan wezen). Dat waag ik te betwijfelen ! Mogelijk geeft dat van die diknekken nogal wat gedoe. Die gaan moeilijk doen !
  En als volgevretenen begrijpelijk !

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,even terug komen op de OPPT,er was vroeger een trust fonds voor de hele wereld bevolking,ieder kind dat geboren werd moest bij de burgelijke stand ingeschreven worden om zo van het trust fonds te kunnen genieten,mmmmaar er werd niet bij vermeld of staat dat je voor je 7de je trust fonds moest opeisen,dus niemand deed dat,en ging het geld toen naar de Elite die al heel lang bestond,zo werden ze ook rijk.Voor de Elite de Cabal besta je dus niet meer,en ben je dood.Maar ja je moest toch kunnen bewijzen dat je nog in leven was,dus een SOFFIE nummer bij het belasting dienst.Jij kost op deze manier geld,de Elite wilde hier weer van profiteren.Dus die trustfonds zegt de OPPT moet weer terug naar de mensen toe.[/quote]

  Is dit dan niet terug te draaien zodat we eindelijk eens van die al eeuwenlang opgepotte rijkdommen van multinationals en banken mee kunnen genieten als mensheid ?? Mogelijk een naieve gedachte!?

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Farishta”]Jezus is op 12 jarige leeftijd vertrokken uit Israel, op zoek naar een spirituele Meester. Hij kwam terecht in India-Tibet, waar hij tot z’n 30ste leerde en predikte. Hij werd expert op het gebied van het Hindoeisme en Buddhisme en kende menig Hindoegeschrift uit z’n hoofd. Dit blijkt uit de Bergrede, waar zowat alle uitspraken bijna letterlijk terug te vinden zijn in de Indiase geschriften. Jezus was een zeer gevorderde Yogi en tijdens de kruisiging kon hij doen wat alle grote Yogis kunnen: de hart stilzetten en in zeer diepe meditatie gaan, waardoor je geen pijn meer voelt. Na 3 dagen kwam hij weer uit de meditatie en deed wat de grote Yogis kunnen: het lichaam genezen. Yogis kunnen zelfs afgehakte lichaamsdelen weer laten aangroeien. Als Yogi beschikte Jezus over de 8 paranormale gaven en kon daardoor op water lopen, mensen genezen, de ziel (die net het lichaam verliet) weer terugbrengen in het lichaam, voedsel vermenigvuldigen enz.

  Na het verlaten van de begraafrots, keerde hij weer terug naar India: in zijn leerlingen zag hij niet zo veel (alleen Thomas de Ongelovige vond hij een goede leerling). Tot zijn 90ste leefde en predikte hij in India en zijn graf, zegt men, bevindt zich in Kashmier. Jedus predikte de Advait-leer van het Hindoeisme en omdat de Joden het niet konden of wilden begrijpen en vooral oog hadden voor de wonderlijke gebeurtenissen, zoals healing, lopen op water enz., i.p.v. in zich zelf het goddelijke te vinden, vond hij zijn talenten beter besteed aan een volk dat wel bekend was met de innerlijke aanwezigheid van God. Jezus noemde India niet bij naam, maar noemde het de Vader. Telkens wanneer Jezus over de Vader spreekt, spreekt hij dus over India.
  Klinkt ongeloofelijk? Doe dan zelf eerlijk onderzoek.[/quote]
  Nonsens, Jezus was de zon een aspect ervan en astrotheologische mythe. Niks wonderen, benen aan laten groeien ? Ha ha ha .

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Pinaak”]Hallo,

  Meer info over Sanand. Sanak, Sanaatan, Sanaath en Saanand zijn de vier eeuwige jongelingen die door God Brahma geschapen zijn en die voor een continue spiritualiteit op aarde moeten zorgen. Ze zijn er al sinds het begin van de aarde en zullen weer terugkeren naar Brahma wanneer de spirituele (menselijke) beschaving op aarde definitief vergaat.
  Volgens de Hindoe schepping herhaalt alles zich in cycli en zijn wij nu in de laatste van de vier Yug’s, de Kali Yug. Deze duurt 432.000 jaar en is zo’n 5.200 jaar geleden begonnen. In deze Yug vervalt de mens tot de grootste zonden en immoraliteit en juist daardoor is het de tijdperk waarin godsdienstbeoefening het makkelijkst is: het continu herhalen van de heilge namen van de Heer (Ram, Krishna, Hari, Shiv enz.) leidt tot spiritualiteit, waarheid en onthechting van het materiele en tot voldoening en vrede.
  Aldus beschreven in de Mahabharat en de Bhagavad Puran.[/quote]
  Niks historisch aan, nooit gebeurd, pure mythe uit India en er zijn geen mensen of die figuren die je noemt geschapen. Het is allemaal mythe en allegorie en symbolisch en astrotheologie niet historisch net zo min dat het christelijk verhaal op waarheid berust, sterker nog tis de grootste fraude en bedrog ooit gepleegd oh sorry op de Sumerische swindle na !

  0 likes
 • nella schreef:

  [quote name=”Farishta”]Jezus is op 12 jarige leeftijd vertrokken uit Israel, op zoek naar een spirituele Meester. Hij kwam terecht in India-Tibet, waar hij tot z’n 30ste leerde en predikte. Hij werd expert op het gebied van het Hindoeisme en Buddhisme en kende menig Hindoegeschrift uit z’n hoofd. Dit blijkt uit de Bergrede, waar zowat alle uitspraken bijna letterlijk terug te vinden zijn in de Indiase geschriften. Jezus was een zeer gevorderde Yogi en tijdens de kruisiging kon hij doen wat alle grote Yogis kunnen: de hart stilzetten en in zeer diepe meditatie gaan, waardoor je geen pijn meer voelt. Na 3 dagen kwam hij weer uit de meditatie en deed wat de grote Yogis kunnen: het lichaam genezen. Yogis kunnen zelfs afgehakte lichaamsdelen weer laten aangroeien. Als Yogi beschikte Jezus over de 8 paranormale gaven en kon daardoor op water lopen, mensen genezen, de ziel (die net het lichaam verliet) weer terugbrengen in het lichaam, voedsel vermenigvuldigen enz.

  Na het verlaten van de begraafrots, keerde hij weer terug naar India: in zijn leerlingen zag hij niet zo veel (alleen Thomas de Ongelovige vond hij een goede leerling). Tot zijn 90ste leefde en predikte hij in India en zijn graf, zegt men, bevindt zich in Kashmier. Jedus predikte de Advait-leer van het Hindoeisme en omdat de Joden het niet konden of wilden begrijpen en vooral oog hadden voor de wonderlijke gebeurtenissen, zoals healing, lopen op water enz., i.p.v. in zich zelf het goddelijke te vinden, vond hij zijn talenten beter besteed aan een volk dat wel bekend was met de innerlijke aanwezigheid van God. Jezus noemde India niet bij naam, maar noemde het de Vader. Telkens wanneer Jezus over de Vader spreekt, spreekt hij dus over India.
  Klinkt ongeloofelijk? Doe dan zelf eerlijk onderzoek.[/quote]Ik was in India en kwam veel afbeeldingen van Jezus tegen
  in de Asram”s in zuid India….

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal,even terug komen op de OPPT,er was vroeger een trust fonds voor de hele wereld bevolking,ieder kind dat geboren werd moest bij de burgelijke stand ingeschreven worden om zo van het trust fonds te kunnen genieten,mmmmaar er werd niet bij vermeld of staat dat je voor je 7de je trust fonds moest opeisen,dus niemand deed dat,en ging het geld toen naar de Elite die al heel lang bestond,zo werden ze ook rijk.Voor de Elite de Cabal besta je dus niet meer,en ben je dood.Maar ja je moest toch kunnen bewijzen dat je nog in leven was,dus een SOFFIE nummer bij het belasting dienst.Jij kost op deze manier geld,de Elite wilde hier weer van profiteren.Dus die trustfonds zegt de OPPT moet weer terug naar de mensen toe.[/quote]

  Is dit dan niet terug te draaien zodat we eindelijk eens van die al eeuwenlang opgepotte rijkdommen van multinationals en banken mee kunnen genieten als mensheid ?? Mogelijk een naieve gedachte!?[/quote]
  Nee hoor het is geen naieve gedachten,maar eerst zullen de banken van het Vatikaan en de Rotschilds moeten vallen.langzaam gebeurd dit al.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Artist”]Ben erg benieuwd wanneer de OPPT in de reguliere media komt- oftewel groter naar buiten.[/quote]
  Hoi Artist,zolang er nog een cencuur op de media is nog niet.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal,even terug komen op de OPPT,er was vroeger een trust fonds voor de hele wereld bevolking,ieder kind dat geboren werd moest bij de burgelijke stand ingeschreven worden om zo van het trust fonds te kunnen genieten,mmmmaar er werd niet bij vermeld of staat dat je voor je 7de je trust fonds moest opeisen,dus niemand deed dat,en ging het geld toen naar de Elite die al heel lang bestond,zo werden ze ook rijk.Voor de Elite de Cabal besta je dus niet meer,en ben je dood.Maar ja je moest toch kunnen bewijzen dat je nog in leven was,dus een SOFFIE nummer bij het belasting dienst.Jij kost op deze manier geld,de Elite wilde hier weer van profiteren.Dus die trustfonds zegt de OPPT moet weer terug naar de mensen toe.[/quote]

  Is dit dan niet terug te draaien zodat we eindelijk eens van die al eeuwenlang opgepotte rijkdommen van multinationals en banken mee kunnen genieten als mensheid ?? Mogelijk een naieve gedachte!?[/quote]
  Nee hoor het is geen naieve gedachten,maar eerst zullen de banken van het Vatikaan en de Rotschilds moeten vallen.langzaam gebeurd dit al.[/quote]

  Ik geloof er niks van. De banken en de multinationals worden alleen maar rijekr en machtiger. U doet aan Orwelliaanse omkeringen. Wit zwart maken en zwart wit maken. Iedereen kan zien dat ook weer in Cyprus dat de banken de baas zijn. Mij neem je niet bij de neus. Eerst zien dan geloven !!!

  0 likes
 • Annelies schreef:

  Niburu is een fabeltje, als Niburug in ons zonnestelsel zou komen dan was deze al lang gezien door ik weet niet hoeveel amateur astronomen. Zelfs met het blote oog zou een planeet of ster van deze omvang te zien moeten te zijn.[/quote]

  DIE IS OOK TE ZIEN, slimmerd! Doe eerst je huiswerk voordat je dingen begint te roepen. Ik heb beelden van Niburu gezien. Er is een tweede zon gezien.

  0 likes
 • T.R Hunter schreef:

  [quote name=”Annelies”]Niburu is een fabeltje, als Niburug in ons zonnestelsel zou komen dan was deze al lang gezien door ik weet niet hoeveel amateur astronomen. Zelfs met het blote oog zou een planeet of ster van deze omvang te zien moeten te zijn.[/quote]

  DIE IS OOK TE ZIEN, slimmerd! Doe eerst je huiswerk voordat je dingen begint te roepen. Ik heb beelden van Niburu gezien. Er is een tweede zon gezien.[/quote]
  Er is geen Niburu want het hele Sitchin verhaal is bogus. En ten tweede als NIburu een planeet zou zijn volgens de legende dan is het dus geen Zon slimmerd ! Een tweede zon direct in de banen van ons zonnenstelsel is volstrekt onmogelijk ! Er is een theorie van Bonaci dat we een binair stelsel zijn met de Sirius zon en dat we in de zoveel duizend jaar met onze zon rond Sirius draaien of hoe heet dat ding enfin hij legt het uit ergens in een video aan de hand van images. Het zou dus die binaire zon kunnen zijn die ze zien maar die is nog steeds buiten ons stelsel.
  Je moet het grafisch zien anders is het moeilijk uit te leggen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  >