Buitenaards

Aliens bevinden zich recht onder onze neus. Deze NASA-partner doet opmerkelijke uitspraken

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén van de partners van NASA is er ‘absoluut van overtuigd’ dat aliens bestaan en op dit moment op aarde vertoeven.

Robert Bigelow, een ondernemer die nauw samenwerkt met de NASA op het gebied van toekomstige ruimtemissies, heeft gezegd dat hij weet dat er een buitenaardse aanwezigheid is op onze planeet, die zich ‘recht onder onze neus’ bevindt.

Bigelow deed zijn uitspraken tijdens een aflevering van het programma 60 Minutes over zijn werk voor de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie.

Hier aanwezig

Zijn bedrijf, Bigelow Aerospace, ontwikkelt vaartuigen voor mensen die in de toekomst in de ruimte kunnen worden gebruikt.

Bigelow begon tijdens het programma te praten over aliens en claimde dat UFO’s naar de aarde zijn gekomen. Hij voegde toe dat buitenaardsen hier ‘aanwezig zijn’.

“Ik ben er absoluut van overtuigd dat aliens bestaan,” vertelde hij aan presentatrice Lara Logan. “Dat is alles wat erover te zeggen is.”

Miljoenen en miljoenen

“Er is een bestaande aanwezigheid, een buitenaardse aanwezigheid,” onthulde Bigelow. “En ik heb hier miljoenen en miljoenen en miljoenen – waarschijnlijk nog meer dan welk individu dan ook in de VS – aan gespendeerd.”

Logan vroeg hem of het niet ‘riskant’ is om dit soort dingen te zeggen. Hij antwoordde dat het hem niet uitmaakt hoe mensen over hem denken.

Recht onder onze neus

Hij zei dat al het werk wat zijn bedrijf en de NASA doen niet nodig zal zijn om aliens te ontmoeten.

Mensen ‘hoeven nergens naartoe te gaan’ omdat de aliens zich ‘recht onder onze neus bevinden’.

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
5 jaren geleden

Lekker duidelijk allemaal en vooral ook zo concreet!! Mijn conclusie is dat ook deze man totaal niets weet. Hij had zijn miljoenen en miljoenen en miljoenen beter in iets anders kunnen steken. Onderzoek naar bepaalde ziektes of bestrijding van de honger in de wereld, dan had ik meer respect voor deze man gehad. Nu is het gewoon een zielig schepsel die waardering/aanzien probeert te krijgen met vage, niet controleerbare uitspraken, maar die met al zijn miljoenen gewoon een illusie heeft gekocht.

Baal Lucifer
Baal Lucifer
5 jaren geleden

Hebben ze daar geen coffeeshops dan?…

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Boute uitspraak, wellicht dan is tijd om te laten zien wat zijn miljoenen en miljoenen voor resultaat hebben opgeleverd. Dan kan je zo’n uitspraak natuurlijk ook nog wat onderbouwen.

Lucie
Lucie
5 jaren geleden

En waar zijn ze dan???

Ik heb ze nog niet gezien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x