Homepagina » Buitenaards » “Buitenaardse hogepriester verborgen in Mona Lisa”
"Buitenaardse hogepriester verborgen in Mona Lisa"

“Buitenaardse hogepriester verborgen in Mona Lisa”

Een paranormale website claimt de Da Vinci Code te hebben gekraakt. De mensen achter de site stellen ook een buitenaardse hogepriester in de Mona Lisa te hebben gevonden. Dat schrijven Britse media.

In een nieuwe video van de Paranormal Crucible wordt beweerd dat het wezen door de schilder is verborgen in een soort buitenaardse lijkwade van Turijn. “Veel theologen geloven dat Leonardo Da Vinci bewust geheime codes en subliminale boodschappen in zijn werken heeft verborgen,” klinkt het.

“Als dit waar is, kunnen we aannemen dat de Mona Lisa is gemaakt om belangrijke historische en religieuze feiten over de buitenaardse aanwezigheid en diens betrokkenheid bij de Rooms-katholieke Kerk te verbergen,” gaat de site verder.

Je zou onder meer gezichtskenmerken, een hoofdtooi, gewaad en de handen van de ‘hogepriester’ kunnen zien. Er wordt niet gezegd waarom de afbeelding in het schilderij verborgen zou zijn. Om het verborgen beeld zichtbaar te maken werden de kleuren van het kunstwerk op de computer bewerkt.

Sommigen zijn van mening dat Leonardo da Vinci zelf een alien was. Het is niet voor het eerst dat wordt gesuggereerd dat er verborgen codes en afbeeldingen in het schilderij verborgen zitten. In 2010 zeiden kunsthistorici dat ze kleine getallen en letters in de ogen van de geheimzinnige Mona Lisa hadden gevonden die mogelijk een code vormen.

Leden van het Italiaanse Comité voor Cultureel Erfgoed maakten bekend dat er lettertjes en cijfertjes tevoorschijn komen wanneer men hoge-resolutiebeelden van Mona Lisa’s ogen vergroot. “Met het blote oog kun je deze symbolen niet waarnemen, maar met een vergrootglas zijn ze er onmiskenbaar,” zei de voorzitter van het comité.

[Express]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Oh nee dit ook al op disclosure gezien. Je kunt zoveel dingen dubbel vouwen / spiegelen waarna er iets van een gezicht in verschijnt. Bij deze zijn er ook nog heel wat filters over gegooid.

  18 likes
  • Mijn idee eNdEmiOn. Ik vind dit buitengewoon ver gezocht. Wat mij betreft lijkt er op dat deze zogenaamde ‘vondst’ alleen van belang is om zoveel mogelijk hits op youtube te krijgen. Ik sta open voor van alles en nog wat, in die zin post 9fornews ook behoorlijk wat goede artikelen, maar dit kan ik echt niet serieus nemen.

   9 likes
  • klopt idd ik heb wel eens met een tekenprogramma gewerkt waarbij heel erg vaak een gezicht ontstaat door de spiegeling.

   2 likes
  • inderdaad, en dan nog bedenkende dat er nog een heel stuk van het schilderij achter de lijst zit en dat er ws nog verf de hoek om gaat…

   0 likes
 2. Wanneer ik op de computer, de kleuren van de nachtwacht ga bewerken, lijken de mensen allemaal op aliens. Sterker, in de hond herken ik WimLex.

  15 likes
 3. Net wat ik dacht. In mijn badkamer vind ik verschillende beeltenissen van aliens in mijn tegelmuur (gebaseerd op random patronen).
  Zou de fabrikant hiermee iets mee willen vertellen?

  Man man, stop met die gezever!!

  6 likes
 4. Creepy!

  3 likes
 5. om die “codes” te kunnen schilderen moet die Da Vinci wel een hoogwaardig vergrootglas hebben gebruikt of een microscoop op kaarsen

  3 likes
 6. Het werkt wel hoor met de foto die op wikipedia staat. Om dit beeld te krijgen moet je de foto eerst een stuk afknippen bij haar rechter arm alvorens te spiegelen. Je ziet dan inderdaad dat alientje, wel erg vergezocht. Filteren hoef dan niet eens, met wat onderbelichting en een hoog contrast komt ie echt duidelijk naar voren 😉
  Check https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11233509_826688880712942_6343312603744199890_n.jpg?oh=7da1d00e2d859c88a3ba18f0e616b9bf&oe=560D7394

  1 likes
 7. Alle buitenaardsen zijn wel in het 1 of ander verborgen; wordt het de hoogste tijd dat ze zich niet langer verbergen.

  1 likes
 8. Vraag me af of daarom al die kardinalen en pausen punt mutsen dragen ? In navolging van de mannetjes met rare hoofden ! Ik d enk dat dat de reden in net als sinterklaas de katholieke kerk wordt overheerst Door buitenaardse er in genoeg bewijs zoek en gij zult vinden !

  1 likes
 9. In de nachtwacht zitten wel 18 aliens verstopt … Goed kijken 😉

  1 likes
 10. Er is vanalles verborgen in de werken van Leonardo Da Vinci. Zo ontdekte ik eergisteren een leeuw in “man of vesuvius”. Hierbij gebruikte ik de buik als mal voor de kop en kopiëerde ik de nodige stukken er naar toe, soms met draaiing. De 4 poten zijn verborgen in de benen.
  http://roelaro21.twentyone.axc.nl/press/leeuw.png
  Ik denk de eerste te zijn van deze ontdekking.

  1 likes
 11. Wat ver gezocht vind ik dit ,houd toch op.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bizar schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk met hoge hakken gevonden in woning pedofiel Epstein. Bekijk het hier

Bizar schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk met hoge hakken gevonden in woning pedofiel Epstein. Bekijk het hier

In het huis van miljardair Jeffrey Epstein ...

Man die werd ontmaagd door alien doet verhaal op Britse tv. Bekijk hier de beelden

Man die werd ontmaagd door alien doet verhaal op Britse tv. Bekijk hier de beelden

Een 74-jarige man die claimt te zijn ...