Buitenaards

“Buitenaardse hogepriester verborgen in Mona Lisa”

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een paranormale website claimt de Da Vinci Code te hebben gekraakt. De mensen achter de site stellen ook een buitenaardse hogepriester in de Mona Lisa te hebben gevonden. Dat schrijven Britse media.

In een nieuwe video van de Paranormal Crucible wordt beweerd dat het wezen door de schilder is verborgen in een soort buitenaardse lijkwade van Turijn. “Veel theologen geloven dat Leonardo Da Vinci bewust geheime codes en subliminale boodschappen in zijn werken heeft verborgen,” klinkt het.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Als dit waar is, kunnen we aannemen dat de Mona Lisa is gemaakt om belangrijke historische en religieuze feiten over de buitenaardse aanwezigheid en diens betrokkenheid bij de Rooms-katholieke Kerk te verbergen,” gaat de site verder.

Je zou onder meer gezichtskenmerken, een hoofdtooi, gewaad en de handen van de ‘hogepriester’ kunnen zien. Er wordt niet gezegd waarom de afbeelding in het schilderij verborgen zou zijn. Om het verborgen beeld zichtbaar te maken werden de kleuren van het kunstwerk op de computer bewerkt.

Sommigen zijn van mening dat Leonardo da Vinci zelf een alien was. Het is niet voor het eerst dat wordt gesuggereerd dat er verborgen codes en afbeeldingen in het schilderij verborgen zitten. In 2010 zeiden kunsthistorici dat ze kleine getallen en letters in de ogen van de geheimzinnige Mona Lisa hadden gevonden die mogelijk een code vormen.

Leden van het Italiaanse Comité voor Cultureel Erfgoed maakten bekend dat er lettertjes en cijfertjes tevoorschijn komen wanneer men hoge-resolutiebeelden van Mona Lisa’s ogen vergroot. “Met het blote oog kun je deze symbolen niet waarnemen, maar met een vergrootglas zijn ze er onmiskenbaar,” zei de voorzitter van het comité.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Logiter
Logiter
8 jaren geleden

Creepy!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Oh nee dit ook al op disclosure gezien. Je kunt zoveel dingen dubbel vouwen / spiegelen waarna er iets van een gezicht in verschijnt. Bij deze zijn er ook nog heel wat filters over gegooid.

Ferry
Ferry
8 jaren geleden

om die “codes” te kunnen schilderen moet die Da Vinci wel een hoogwaardig vergrootglas hebben gebruikt of een microscoop op kaarsen

Enkidoe
Enkidoe
8 jaren geleden

Wanneer ik op de computer, de kleuren van de nachtwacht ga bewerken, lijken de mensen allemaal op aliens. Sterker, in de hond herken ik WimLex.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x