Buitenland

Jade Helm: “Amerikaanse overheid wil deze zomer machtsgreep plegen in Texas”

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze zomer houdt het Amerikaanse leger een grootschalige oefening in de staat Texas. Een aantal Texanen, waaronder Texas Ranger Chuck Norris, geloven dat het om een machtsgreep gaat van de Amerikaanse overheid.

Speciale eenheden van het Amerikaanse leger vallen deze zomer ‘de vijandelijke staat Texas’ binnen. Het gaat om een militaire oefening waaraan 1200 elitesoldaten deelnemen. Operatie Jade Helm 15, zoals de oefening genoemd wordt, zal behalve in Texas in nog acht andere staten plaatsvinden en zal zes weken duren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De samenzweringstheorie komt neer op het volgende: de 1200 leden van de Special Forces zijn de voorhoede van een machtsgreep van president Obama, die in grote delen van het land de staat van beleg zal afkondigen, de wapens van burgers zal afnemen en tunnels zal aanleggen of gebruiken om de burgers beter te kunnen controleren.

In de theorie speelt ook supermarktketen Wal-Mart een rol. Enkele vestigingen van Wal-Mart sluiten precies in de periode van de oefeningen hun deuren wegens verbouwingen. De genoemde tunnels zouden onder de supermarkten gelegen zijn.

De twee Republikeinse presidentskandidaten Ted Cruz en Rand Paul hebben gezegd dat ze de oefeningen met bijzondere aandacht zullen volgen. De gouverneur van Texas, Greg Abbott, nam contact op met een topgeneraal om te vragen of de rechten van Texanen tijdens de operatie niet geschonden zullen worden. Hij heeft zijn eigen troepen opdracht gegeven om de oefening ‘in de gaten te houden’.

[Knack]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kortjakje
Kortjakje
8 jaren geleden

Get your facts straight! De 1200 Special Forces zijn alleen voor Texas, niet voor de andere staten. Bij elkaar zijn het er duizenden. De ‘oefening’ loopt van 15 juli tot 15 september, da’s meer dan 6 weken, maar de deelnemende staten staan al weken vol met militaire voertuigen + personeel. Is dat niet wat aan de vroege kant voor een oefening? Ik begrijp dat dit nogal wat voorbereidingen nodig heeft, maar 4 maanden…..Snap trouwens ook niet hoe de VS zich zo’n grootschalige oefening kunnen veroorloven met de enorme schulden die ze al hebben. De Walmart winkels zijn voor 6 maanden gesloten, dus niet alleen gedurende de oefening. Ze zijn nu al een paar weken dicht en volgens diverse websites is er permanente bewaking. Erg verdacht allemaal. Als je het mij vraagt is er meer aan de hand dan alleen een oefening. Ik hoop dat iedereen zich hierin verdiept, just in case….Dat zou dan alleen nog maar het begin zijn.

365Y
365Y
8 jaren geleden

Texas Ranger Chuck Norris is een acteur…. gauw eens kijken wanneer die film uitkomt .

bert s
bert s
8 jaren geleden

Het symbool voor deze oefening is zeker het bekijken waard, helemaal omdat
er een echte oer Nederlandse klomp in voor komt.
Ik ben van mening dat dit niet echt een machtsovername is van Obama maar
meer op een positioneringsactie voor een eventueel werelds event.
Goed van jullie om hier aandacht aan te besteden, ik volg dit al weken en het
wordt daar steeds gekker.
Trouwens, over de hele wereld worden momenteel van dit soort oefeningen
gehouden, in Nederland hadden we vorig jaar Dutch Bison. Er staat iets aan te
komen, maar wat?!
Hier een link naar het jade helm symbool.
https://www.youtube.com/watch?v=aaB7vyZbaMk

Loki
Loki
8 jaren geleden

Texas is een opstandige staat waar de bevolking heeft geweigerd de wapens in te leveren en zich vaak keert tegen de overheidsplannen. Dat zit de kliek in het Capitool niet lekker.
Walmart werkt mee aan overheidsoperaties om geheime basissen te bevoorraden en is met regelmaat te zien dat grote colonnes van soms wel meer dan vrachtwagens (de meeste van Walmart) zich in de richting van deze basissen begeven.
Jade Helm is een verkapte oefening om te kijken hoe de bevolking reageert in noodtoestanden waaronder dus ook de toevallige verbouwingen van Walmart. Veel Amerikanen vragen zich al af wat er gaande is, omdat als zo lands gericht is. Overal zijn dit soort oefening en het beperkt zich niet alleen tot Texas. De FED is/wordt verplaatst naar Chicago, zijn er Fema kampen uit de grond gestampt, moesten burgers plots hun wapens inleveren op basis van de veiligheid (een zeer veel gebruikt woord om de burger te besodemieteren), stapels met kunststof lijkenkisten en ga zo maar door.
We kunnen hierbij denken aan een economische ineenstorting van de VS of mega natuurrampen om de martial law te kunnen invoeren.
Daarbij heeft Obama 14 gouveneurs een National Security Letter gestuurd en gedreigd hen te arresteren als zij hun State Defence Force troepen in terugtrekken tegen de bevolking. Een potentieel gevaar voor het VS leger, terwijl het eigenlijk bedoeld was de bevolking weer rustig te krijgen.
Dat geeft toch te denken dat er iets gaande is.
Texas is en blijft dus het grootste gevaar met zoveel wapens en hoe lang zal het duren voor daar een False Flag komt.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x