Archeologie

Buitenaardse invloeden in zuidwesten VS en Mexico (video)

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoeker David Hatcher Childress gaat in het noorden van Mexico en het zuidwesten van de Verenigde Staten op zoek naar bewijs voor hoogontwikkelde technologieën uit een ver verleden.

David gaat met zijn team naar oude steden, piramides en megalithische vindplaatsen om oude technologieën te onderzoeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze verkennen oude steden rond de Grand Canyon en vermeende Egyptische catacomben en onderzoeken oude betonnen kanalen in Arizona.

De reis gaat daarna naar de megalieten van de oude Tolteekse hoofdstad Tula en de piramides van Teotihuacán. Het team treedt tot besluit de Grote Piramide van Cholula binnen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolanda
jolanda
11 jaren geleden

Deze ancient moneymakers zoeken het wat mij betreft een beetje te ver, toch amusant?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

En wederom heeft het katholieke geloof zijn inmenging gedaan waardoor kostbare kennis verloren is gegaan.Vandaag de dag lijkt de piramide in eerste instantie op een natuurlijke heuvel met een kerk op de top. Dit is de Iglesia de Nuestra Señora de los Remedios, door de Spanjaarden in de koloniale tijd gebouwd. De kerk is een belangrijk pelgrimsoord voor katholieken, en de locatie wordt ook gebruikt voor de viering van inheemse rituelen. Vele oude vindplaatsen in Latijns-Amerika worden gevonden onder katholiek gewijde grond, vanwege het gebruik van de kerk om hun geloof te laten versmelten met het geloof van de autochtone bevolking.WAT WORDT IK TOCH ZIEK VAN DAT KATHOLIEKE KLIEKJE.Weer is oude kennis in de vergetelheid geraakt.

pietje
pietje
11 jaren geleden

Hunting wolf helemaal met je eens maar ik heb goede hoop dat dit de laatste of eenna laatste paus is dan zijn wij en onze kinderen van de maffia af van die vieze pedofielen etc. Kan niet wachten hoop dat ik het nog mee kan maken !

Delfia
Delfia
11 jaren geleden

[quote name=”pietje”]Hunting wolf helemaal met je eens maar ik heb goede hoop dat dit de laatste of eenna laatste paus is dan zijn wij en onze kinderen van de maffia af van die vieze pedofielen etc. Kan niet wachten hoop dat ik het nog mee kan maken ![/quote]
Deze paus is inderdaad de een na laatste, de zevende koning (Revelations) en de achtste is een impersonatie (imitatie) van de zesde. The beast that was, is not and yet shall be.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x