Universum

Is het universum een hologram? Bekijk deze video over de vreemde natuurkunde achter zwarte gaten

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je kunt energie niet vernietigen, enkel transformeren. Sommigen stellen dat informatie – een vorm van energie – ook niet kan worden vernietigd.

Wat gebeurt er dan met informatie die wordt opgeslokt door een zwart gat?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Wetenschappers weten het niet zeker, maar sommigen veronderstellen dat informatie op den duur weer uit het zwarte gat lekt.

Hologram

Zwarte gaten houden informatie op een tweedimensionale manier vast, als een soort hologram dat driedimensionaal wordt zodra er licht op schijnt.

Sommigen theoretiseren dat de onderliggende aard van de realiteit kan worden ontrafeld via zwarte gaten, namelijk dat alle informatie over het hele universum op een tweedimensionaal vlak ligt opgeslagen.

Steeds meer

Wetenschappers ontdekken steeds meer over de werking van zwarte gaten en waar ze mogelijk naartoe leiden.

Dr. Michelle Thaller, een NASA-astronoom die onderzoek doet naar dubbelsterren en de levenscyclus van sterren, geeft verdere uitleg hierover in onderstaande video:

[Big Think]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
5 jaren geleden

Ze ontdekken steeds meer maar weten toch steeds minder! Mss een nieuwe beschrijving voor ‘wetenschapper’: iemand die denkt veel te weten maar niets kent.

Mikaël
Mikaël
5 jaren geleden

Wetenschappers zien energie als materie , deeljes en sluiten de geest uit , alles leidt tot onwaarheden , en illusies .
De formule E = m.c2 is ook onvolledig omdat energie in geest kan omgezet worden > In de Heilige Schriften en Apocalyps staat immers “ Hemel een aarde zullen vergaan , de geest zal blijven bestaan . De Ouden en hun wijsheid kenden de waarheid ! Di de vergeten Oerwijheid .
De zon is een geestlijke wezen , de geestelijke zon ( Christus- Michael ) ,en straalt het licht naar de mens op aarde, die het als licht in gedachten transformeert en terugstraalt als bewustzijn naar de zon: zonder mensheid bestaat er geen zon !! Geen God zonder de mens!! ]n het begin waren aarde ,maan en zon een geheel , de zon moest de grovere materie afstaan , eerst werd de aarde afgescheiden tot ontwikkeling van demens en later de maan ,in het Lemurische tijdperk , de ongeslachtelijke etherische mens ( een androgyne engel) splitste zich in Man en Vrouw , de dualiteit ontstond ,wordt mooi weergegeven in het paradijslegende . In 700 n C zal de maan , de etherkrachten zich wederom verenigen met de aarde, de mens wordt weer ongeslachtelijk en etherisch en zal zich niet meer kunnen voortplanten op fysieke wijze .

eRRa
eRRa
5 jaren geleden

Zwarte gaten houden informatie op een tweedimensionale manier vast, als een soort hologram dat driedimensionaal wordt zodra er licht op schijnt. ????

Ik heb nog nooit iets zien veranderen van de tweede naar de derde dimensie door er met licht op te schijnen.

Sommigen theoretiseren dat de onderliggende aard van de realiteit kan worden ontrafeld via zwarte gaten, namelijk dat alle informatie over het hele universum op een tweedimensionaal vlak ligt opgeslagen.

Bestaat er überhaupt al iets als een onderliggende realiteit? Hoezo zou die kunnen worden ontrafeld via zwarte gaten? Over zwarte gaten ontbreekt volgens mij nog veel info, het onderzoek staat nog in de kinderschoenen. Als alle informatie over het hele universum ligt opgeslagen op een tweedimensionaal vlak, moeten we er dan met licht op schijnen, zodat het driedimensionaal wordt? En snappen we het dan wel?

PREDATOR
PREDATOR
5 jaren geleden

Ze ontdekken steeds meer en geloof mij maar..Er komen antwoorden uit..Geen vragen…!!.Niet voor ons natuurlijk..

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x