Paranormaal

Prins Laurent: “Sinds mijn coma praat ik dagelijks met de doden”

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Prins Laurent, de broer van de Belgische koning Filip, onthult in een exclusief interview met de krant La Dernière Heure twee van zijn verborgen kanten: hij is erg geboeid door het Arabisch en de Koran en bovendien kan hij sinds zijn coma praten met de doden.

Voor prins Laurent is het belangrijk dat niet alleen hij, maar ook zijn kinderen het Arabisch kennen. Daarom geeft een Arabische dame zijn drie oogappels privéles om de taal te leren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het Arabisch is een extreem rijke taal en bovendien leer je door de taal ook de mentaliteit van de mensen kennen,” zei hij. “Ik lees ook vaak in de Koran: het is het enige boek dat voor alle Arabisch-sprekenden is geschreven en dat ook voor ons toegankelijk is.”

Hiernamaals

De prins is ook gefascineerd door de dood. Sinds hij een jaar geleden na longproblemen wegzakte in een coma, spreekt hij dagelijks met zijn ‘spirituele voorvaderen’. “De dood is bijzonder fascinerend,” zei hij. “Ik ben er zeker van dat ik op een dag al mijn dierbare overledenen terugzie. Ook nu heb ik dagelijks contact met twee overledenen waar ik enorm van houd. Als je van iemand houdt verdwijnt die band nooit.”

Hij wil hun namen niet geven. “Ik heb er elke dag contact mee,” zei de prins. “Ik praat met ze, ook al zijn ze dood. Ze antwoorden ook. Niet met woorden, maar met tekens of signalen.”

[DeMorgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ItalianStalion
ItalianStalion
9 jaren geleden

Mooi bericht, ik geloof hierin, het geeft mij moed, hoop en vertrouwen.

”Als je van iemand houdt verdwijnt die band nooit.”

Word up, dit geloof ik zeker..

“Ik ben er zeker van dat ik op een dag al mijn dierbare overledenen terugzie.”

Een hoopvolle boodschap die hopelijk waar is.

Lucy
Lucy
9 jaren geleden

Er staat letterlijk ” “Ik spreek sindsdien met twee à drie spirituele voorvaderen”, en dus niet dagelijks zoals in de kop vermeld staat.

rop
rop
9 jaren geleden

Je dierbare terug zien? houd in dat er momenten zijn geweest dat je met je dierbare, er goede en slechte momenten zijn geweest, mogelijk heeft dat te maken dat men niet de mogelijkheid heeft gehad om elkaar zo goed te leren kennen dat het door een beëindiging van een leven van een dierbare plotsklap het leven werd beëindigt en dat men niet tot een resonantie van de dierbare tot volle bloei gekomen, als men tekenen of signalen ziet heeft het te maken met een herkenning die in het onderbewustzijn ligt opgeslagen, eigenlijk is HET [hetzelfde als men een geur ruikt die herinneringen oproepen] , en de gedachten naar een dierbare of een ervaring van een gebeurtenis de herinnering oproept, je kan dan spreken van met de dode praten waarmee men goede banden heeft gehad ,eigenlijk is het een emotioneel kracht die emotionele herinneringen oproepen ,het heeft te maken met onverwerkte emotie , waarin men hoopt je dierbare terug te zien om het af te maken wat men in het leven niet heeft kunnen bereiken met elkaar. een dierbare daarmee terug zien lijkt me daar niet zo waarschijnlijk, maar het is wel een mooie oplossing voor mensen die een dierbare missen en zo er aan denken met een soort emotie om zo in het reine te komen met hun eigen resonantie waarin men beperkt bleef tot het kennen van zichzelf, door stemmen of met dode te praten ,praat men met zichzelf met behulp van een dierbare, maar deze dierbare hebben de wereld achter zich gelaten, daar in hun wereld is er geen emotie meer, maar volledige stilte…rust , geen emotie meer,teken en signalen zijn herinnering sporen , onverwerkte signalen, zijn signalen van emotie met vleugels [gedachten/denken van praten met dode die men gekend heeft om zo een eigen emotie te verwerken van een Verlies…
hopen om elkaar terug te zien , ja of nee dat maakt dan niet meer zo uit , een evenwichtig emotionele evenwicht kan dan stemmen of met dode praten een uitkomst wezen voor emotionele evenwicht. het is een Proces… alle dierbare aan de andere kant, zullen ze geen emotie kennen dat zou te menselijk zijn, aan gezien dat ze het menselijke bekleding niet meer hebben, hebben ze ook geen emotie met de nog menselijke in leven zijnde mensen die verlies moeten verwerken, dat is daar niet meer aanwezig..
het is een praten of tekenen of signalen,, maar zijn in wezen herinnering sporen van het verleden.. van Zichzelf met behulp.. van gedachten en denken.. tekenen signalen geuren ezv..

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Gek dat hij het dan heeft over de Koran en niet over de Bijbel. Dacht dat het Belgisch Koningshuis RK was..
Nog vreemder vind ik het dat hij zijn kinderen Arabisch laat leren. Is dat voorlopen op bepaalde gebeurtenissen in de nabije toekomst ??
Is dit interview van VOOR Charlie Hebdo of van DAARNA ? Ik zou mij dan als publiek persoon dan zeker wel willen distantiëren van die gewelddadige afdeling van islamitische “gelovigen”.
Misschien dat Max en Willem hun kinderen ook arabisch laten leren ? Hoewel ik eerder denk dat israelisch de voorkeur zal hebben……….

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x