Homepagina » Paranormaal » Prins Laurent: “Sinds mijn coma praat ik dagelijks met de doden”
Prins Laurent: "Sinds mijn coma praat ik dagelijks met de doden"

Prins Laurent: “Sinds mijn coma praat ik dagelijks met de doden”

Prins Laurent, de broer van de Belgische koning Filip, onthult in een exclusief interview met de krant La Dernière Heure twee van zijn verborgen kanten: hij is erg geboeid door het Arabisch en de Koran en bovendien kan hij sinds zijn coma praten met de doden.

Voor prins Laurent is het belangrijk dat niet alleen hij, maar ook zijn kinderen het Arabisch kennen. Daarom geeft een Arabische dame zijn drie oogappels privéles om de taal te leren.

“Het Arabisch is een extreem rijke taal en bovendien leer je door de taal ook de mentaliteit van de mensen kennen,” zei hij. “Ik lees ook vaak in de Koran: het is het enige boek dat voor alle Arabisch-sprekenden is geschreven en dat ook voor ons toegankelijk is.”

Hiernamaals

De prins is ook gefascineerd door de dood. Sinds hij een jaar geleden na longproblemen wegzakte in een coma, spreekt hij dagelijks met zijn ‘spirituele voorvaderen’. “De dood is bijzonder fascinerend,” zei hij. “Ik ben er zeker van dat ik op een dag al mijn dierbare overledenen terugzie. Ook nu heb ik dagelijks contact met twee overledenen waar ik enorm van houd. Als je van iemand houdt verdwijnt die band nooit.”

Hij wil hun namen niet geven. “Ik heb er elke dag contact mee,” zei de prins. “Ik praat met ze, ook al zijn ze dood. Ze antwoorden ook. Niet met woorden, maar met tekens of signalen.”

[DeMorgen]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ItalianStalion
ItalianStalion
5 jaren geleden

Mooi bericht, ik geloof hierin, het geeft mij moed, hoop en vertrouwen.

”Als je van iemand houdt verdwijnt die band nooit.”

Word up, dit geloof ik zeker..

“Ik ben er zeker van dat ik op een dag al mijn dierbare overledenen terugzie.”

Een hoopvolle boodschap die hopelijk waar is.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  ItalianStalion
5 jaren geleden

Ik hoop ook mijn dierbare overledenen terug te zien. Maar dat geldt ook voor die dierbare overledenen zelf. Mijn ouders willen hun ouders en broers en zussen etc. ook terugzien. En voor die grootouders geldt dat ook weer. En ga zo maar door. Ik hoop dat het geen organisatorische problemen op gaat leveren.

gery
gery
Reactie op  Pete Del Fina
5 jaren geleden

Na heengaan ben je geest omkleed met ziel. De ziel is de spiegel waarnemer. Gaat allemaal vanzelf.

gery
gery
Reactie op  gery
5 jaren geleden

Na heengaan ben je geest omkleed met ziel. De ziel is de spiegel waarnemer. Gaat allemaal vanzelf. o ja, je gids gidst je. Je hoeft je nergens druk om te maken.

Lucy
Lucy
5 jaren geleden

Er staat letterlijk ” “Ik spreek sindsdien met twee à drie spirituele voorvaderen”, en dus niet dagelijks zoals in de kop vermeld staat.

bozo
bozo
Reactie op  Lucy
5 jaren geleden

“Ik heb er elke dag contact mee,” zei de prins.

burn.

rop
rop
5 jaren geleden

Je dierbare terug zien? houd in dat er momenten zijn geweest dat je met je dierbare, er goede en slechte momenten zijn geweest, mogelijk heeft dat te maken dat men niet de mogelijkheid heeft gehad om elkaar zo goed te leren kennen dat het door een beëindiging van een leven van een dierbare plotsklap het leven werd beëindigt en dat men niet tot een resonantie van de dierbare tot volle bloei gekomen, als men tekenen of signalen ziet heeft het te maken met een herkenning die in het onderbewustzijn ligt opgeslagen, eigenlijk is HET [hetzelfde als men een geur ruikt die herinneringen oproepen] , en de gedachten naar een dierbare of een ervaring van een gebeurtenis de herinnering oproept, je kan dan spreken van met de dode praten waarmee men goede banden heeft gehad ,eigenlijk is het een emotioneel kracht die emotionele herinneringen oproepen ,het heeft te maken met onverwerkte emotie , waarin men hoopt je dierbare terug te zien om het af te maken wat men in het leven niet heeft kunnen bereiken met elkaar. een dierbare daarmee terug zien lijkt me daar niet zo waarschijnlijk, maar het is wel een mooie oplossing voor mensen die een dierbare missen en zo er aan denken met een soort emotie om zo in het reine te komen met hun eigen resonantie waarin men beperkt bleef tot het kennen van zichzelf, door stemmen of met dode te praten ,praat men met zichzelf met behulp van een dierbare, maar deze dierbare hebben de wereld achter zich gelaten, daar in hun wereld is er geen emotie meer, maar volledige stilte…rust , geen emotie meer,teken en signalen zijn herinnering sporen , onverwerkte signalen, zijn signalen van emotie met vleugels [gedachten/denken van praten met dode die men gekend heeft om zo een eigen emotie te verwerken van een Verlies…
hopen om elkaar terug te zien , ja of nee dat maakt dan niet meer zo uit , een evenwichtig emotionele evenwicht kan dan stemmen of met dode praten een uitkomst wezen voor emotionele evenwicht. het is een Proces… alle dierbare aan de andere kant, zullen ze geen emotie kennen dat zou te menselijk zijn, aan gezien dat ze het menselijke bekleding niet meer hebben, hebben ze ook geen emotie met de nog menselijke in leven zijnde mensen die verlies moeten verwerken, dat is daar niet meer aanwezig..
het is een praten of tekenen of signalen,, maar zijn in wezen herinnering sporen van het verleden.. van Zichzelf met behulp.. van gedachten en denken.. tekenen signalen geuren ezv..

Ann
Ann
Reactie op  rop
5 jaren geleden

Sorry hoor, dit klinkt me als blablabla in de oren. Als iemand iets ervaart, is het zijn of haar ervaring en zo’n hele uitleg, wie wacht daar nu op?

samsara
samsara
Reactie op  rop
5 jaren geleden

nee klopt , ann, maar deze gast is wel diep in het onderwerp gedoken met zijn brein, respect hoor 😛 zit er zelf ook mee te kampen, en ik denk ook dat bepaalde ervaringen met overledene of dergelijke in ons zelf ligt opgeslagen en het op (zie uitleg van de beste man hierboven) die manier tot stand komt, dan dat de overledene zemmah in de space naar jou toe komt om te praten. maar wat de beste man niet overziet, is dat iedereen in zijn eigen realiteit leeft. en die realiteit zal voor diegene die ervaart alleen doorgaan terwijl de rest vrolijk door spaced op aarde. of je ervaart nog op aarde, whatever. maar het punt is, is dat als zo iets tot stand komt in jou realiteit , het wel degelijk van grote waarde is. en als alles connected is, is dat genoeg bewijs dat we in een grote space leven dag in dag uit die mickey mouse nog niet zou kunnen verzinnen..

Huisheks
Huisheks
5 jaren geleden

Gek dat hij het dan heeft over de Koran en niet over de Bijbel. Dacht dat het Belgisch Koningshuis RK was..
Nog vreemder vind ik het dat hij zijn kinderen Arabisch laat leren. Is dat voorlopen op bepaalde gebeurtenissen in de nabije toekomst ??
Is dit interview van VOOR Charlie Hebdo of van DAARNA ? Ik zou mij dan als publiek persoon dan zeker wel willen distantiëren van die gewelddadige afdeling van islamitische “gelovigen”.
Misschien dat Max en Willem hun kinderen ook arabisch laten leren ? Hoewel ik eerder denk dat israelisch de voorkeur zal hebben……….

Ferry
Ferry
Reactie op  Huisheks
5 jaren geleden

Ga eens naar deze link i.v.m. de religie van onze koninklijke familie. Alleen die met haar torenhoog kapsel Fabiola was zeer katholiek.

http://www.demorgen.be/binnenland/-koning-boudewijn-was-verbonden-aan-religieuze-sekte-a1906747/

wat raar dan!
wat raar dan!
Reactie op  Huisheks
5 jaren geleden

ik zat zo’n jaar of 8 geleden op een cursus, daar zat ook een aardige Arabisch meisje, we konden heel goed met elkaar opschieten.
Op een dag zei ze tegen mij ” ik mag jou heel graag, je bent een goed persoon, maar ik moet dit tegen je zeggen ” je moet Arabisch gaan leren, het kan heel goed van pas komen in de toekomst..moet je echt doen hoor! en keek mij ernstig aan! ze zei het bijna elke dag als we elkaar tegenkwamen, heb je al les in Arabisch taal? is echt gebeurd, en ze bleef maar op hameren dat ik gauw Arabisch moest leren!
En nu zie ik het verhaal van deze prins, die ook nog zijn kinderen Arabisch en de Koran wil laten leren??

Nou ik weer genoeg! die prins weet meer dan wij, en dat aardige meisje die tegen mij zei dat ik Arabisch moest gaan leren ook!
dus? allemaal een cursus Arabisch nemen!! want in de toekomst komen de islamieten aan de macht!

polleke
polleke
Reactie op  wat raar dan!
5 jaren geleden

dus volgens uw logica moet ik Arabisch leren omdat islamieten in de toekomst aan de macht komen?Wat een vreemde redenering

Nona
Nona
Reactie op  Huisheks
5 jaren geleden

Wat een zionistische propaganda verkondig jij nu alweer , alsof Israel (ik ben verstandig genoeg niet te zeggen joden) nooit geweld gebruikt heeft en nooit mensen heeft omgebracht, tot kinderen toe..Een tip , scheer nooit een bepaald geloof door 1 kam , want dan is geen enkel geloof gespaard van geweld !

wat raar dan!
wat raar dan!
5 jaren geleden

Arabisch en de Koran …????

is dit soms een hint? om iedereen Arabisch te gaan leren en de Koran te bestuderen voor het geval islamieten in de toekomst aan de macht komen? en als je niet bekeerd dan hakken ze je kop eraf?
moeten de kinderen van deze vent daarom aan het Arabisch en de Koran ???

vind het maar vreemd hoor!

Huisheks
Huisheks
Reactie op  wat raar dan!
5 jaren geleden

Dan maar mn kop eraf , maar arabisch ga ik niet leren; men mag respect hebben voor ieders taal en dat houdt ook in respect voor het Nederlands, punt !

welniet
welniet
5 jaren geleden

Spiritueel en Koran passen niet in één zin. De islamitische uitleg over de schepping, de Schepper en het hiernamaals zeggen hierin genoeg. Ik vrees dat de arme man hersenschade heeft opgelopen tijdens zijn coma en wellicht psychotisch is.

x

Check Also

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

De Amerikaanse professor Nancy Murphy heeft in ...

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Robert Lawrence Kuhn sprak met professor Stephen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x