Homepagina » Buitenland » Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen
bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel onderzoek naar de biolaboratoria van het Pentagon. Ze heeft inmiddels een aantal opmerkelijke ontdekkingen gedaan.

In het Lugar-centrum, één van de biolabs van het Pentagon in de Georgische hoofdstad Tbilisi, zijn al in 2014 coronavirussen ontdekt die een pandemie kunnen veroorzaken.

In 2017 liet het Pentagon in het lab onderzoek doen naar 5000 vleermuizen die waren verzameld in Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Turkije en Jordanië.

Geheim militair programma

Het onderzoek is uitbesteed aan EcoHealth Alliance, een groep die ook samen met Chinese wetenschappers coronavirussen uit vleermuizen isoleerde in het Instituut voor Virologie in Wuhan.

EcoHealth Alliance kreeg van het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH 3,7 miljoen dollar om van 2014 tot 2019 coronavirussen bij vleermuizen te onderzoeken in China.

Uit gelekte documenten blijkt dat Amerikaanse diplomaten bloedmonsters en pathogenen afleverden bij het Lugar-centrum die bedoeld waren voor een geheim militair programma.

bulgaarse

Foto: Georgische wetenschappers met vleermuizen (Facebook/Kendra Phelps, EcoHealth Alliance)

Biowapens

Ook de organisatie ISTC financierde een vleermuizenproject in het Lugar-centrum, ontdekte de Bulgaarse onderzoeksjournaliste. Zeven Georgische wetenschappers die betrokken waren bij dit project, werkten eerder aan biowapens, zo laten documenten van ISTC zien.

Eén van hen is Paata Imnadze, de adjunct-directeur van het Georgische centrum voor ziektecontrole.

Een andere Georgische wetenschapper, Merab Mirtskhulava, heeft ook gewerkt aan biowapens, zo blijkt uit zijn cv op de website van de Universiteit van Michigan.

Het Georgische centrum voor ziektecontrole noemt het ISTC-project, G-2102 geheten, kort in haar jaarverslag van 2016.

Projectmanager en viroloog Lela Urushadze schreef in haar proefschrift dat er tijdens het onderzoek coronavirussen waren ontdekt.

“Op basis van ons onderzoek kunnen we zeggen dat vleermuizen in Georgië pathogenen bij zich dragen zoals het coronavirus, dat de potentie heeft om een pandemie te veroorzaken,” schreef Urushadze.

Ze bedankte verder het Defense Threat Reduction Agency (DTRA) van het Pentagon voor de hulp bij haar onderzoek.

Rockefeller Foundation

In 2016 lanceerden EcoHealth Alliance en de Amerikaanse hulporganisatie USAID The Global Virome Project. Doel van het project was om te speuren naar virussen die een pandemie zouden kunnen veroorzaken.

Het project werd gepresenteerd in het conferentiecentrum van de Rockefeller Foundation in Bellagio in Noord-Italië, dat ironisch genoeg vier jaar later het epicentrum van de corona-uitbraak in Europa zou worden.

De Rockefeller Foundation steunt dit soort projecten al heel lang.

[Arms Watch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Beste Brick

  Er zijn meerdere strains (mutanten) van. De ene is inderdaad al gevaarlijker dan de andere. Dus de totstandkoming doet er zeer zeker toe, want het is een biowapen dat wordt gebruikt tegen de bevolking.
  Het is gegenereerd in de universiteit van North Carolina, bewapend (pathogenen) in Tbilisi (Georgië) en daarna via een fakemissie ( Wuhan millitaire games) naar Wuhan gebracht.
  Bewijs hieromtrent (zeer gedetailleerd) vind je op Veterans Today.
  Bovendien speelt de luchtpollutie en de uitrol van 5G een zeer belangrijke rol inzake triggering en worden mensen daar ook zeer zeker ziek van. EMF vergiftigt namelijk onze cellen. We dienen dus ons te detoxen en ons immuunsysteem zeer hoog te houden.

  25 likes
  • En hoe zou dat moeten gaan die connectie Virus en 5G? Je moet dus wat in je
   bloedbaan gespoten krijgen ( die zogenaamde corona vaccinatie ) wat een
   zender ontvanger functie maakt. chippen dus?

   2 likes
 2. Dat hele idee van dat corona gemaakt is in een lab zal uiteindelijk gewoon tegen ons gebruikt worden als we al deze meuk blijven accepteren en toelaten. Voor corona doet het er eigenlijk geen zak toe of het man made is en/of uit een lab “ontsnapt” is. Daar is het veeel te mild voor om je daar druk om te maken. Maar dat gegeven wordt dus nu gebruikt om ons wederom bang te maken maar nu voor ‘bio weapons of mass destruction’. Met alle gevolgen van dien zoals mensen op basis van hun lichaamstemperatuur dingen ontzeggen (en of die waarde klopt en of de onderliggende oorzaak als die klopt ook klopt zal er uiteindelijk natuurlijk geen zak toe doen).

  In deze docu gaan ze daar veel dieper op in.
  https://youtu.be/Z3YprNrG7B4

  14 likes
 3. Er staat een patent op…. dus uit een laboratoria dus kan het ook als wapen gebruikt worden.

  9 likes
  • Kijk als die regels aangaande het project in Bellagio op waarheid berusten, is de wereld nog rotter als men denkt.

   Waarom is de Nederlandse media hierin niet geïnteresseerd, of is stilzwijgen een opdracht van het Rutte-kartel.

   Rutte is in mijn ogen verantwoordelijk, voor de mate van opschoning in de verzorgingshuizen.

   Rutte brengt de Nederlandse bevolking in een angst spiraal en aan de bedelstaf.

   22 likes
 4. Dilyana Gaytandzhieva is nogal een held. Naast onderzoek naar de 300 biologische labs heeft ze ook wapenverkopen van Bulgarije en Croatie naar de jihadis in Syrie en Yemen bewezen en gedocumenteerd .

  8 likes
 5. grappig die foto … neus boven het masker ,niet heeel serieus toch ?

  8 likes
 6. Ach de arme mens, zij wanen zich onoverwinnelijk ……Het is maar een kleine groep maar zij kunnen zich alles permitteren omdat de doorsnee burger het te druk heeft met zichzelf en zn onbelangrijke leventje… Zo kunnen we nog eeuwen doorgaan.. Overigens herinner ik me nog iets van verborgen gebouwen ( labs) in Georgië in 2017,…..maar daar is nooit wat mee gedaan, dus nee het Wuhan virus is niet toevallig nu uit de lucht komen, vallen….

  4 likes
 7. Er zijn geruchten dat het Corona virus buitenaards is en ontsnapt uit een laboratorium.
  Met Apollo 17 zou dit zijn meegebracht in Lunar Sample 480. Hetgeen waaruit la 480 bestond is verdwenen uit de verzameling maanmonsters. Nu gaat het gerucht dat hier het virus in zat en nu is ontsnapt uit een laboratorium. Misschien heeft ninefornews bronnen om dit uit te zoeken.

  3 likes
 8. Natuurlijk is het een bio-wapen, het treft vooral de oudere, wijze mannen (ik ben 67) waardoor zonder onze begeleiding de hele samenleving ineenstort, geniaal!

  3 likes
 9. covid19: Certificate Of Vaccination IDentification Artificial Intelligence ID2020 060606

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...