Homepagina » Straling » Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?
Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Juist omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen zal veroorzaken, stelt Eke Vriens van de website StopUMTS in het Reformatorisch Dagblad.

De Internationale Commissie tot Bescherming tegen Niet-Ioniserende Straling (ICNIRP) wil een hoog blootstellingsniveau toelaten voor de invoering van 5G, terwijl wetenschappers waarschuwen dat bij een dergelijk niveau permanente weefselschade kan ontstaan.

De ICNIRP-limieten zijn alleen gebaseerd op thermische effecten en houden geen rekening met niet-thermische effecten.

Verlaging

Dat terwijl duizenden studies inmiddels de schadelijke niet-thermische biologische effecten hebben aangetoond, aldus Vriens.

De Raad van Europa heeft in 2011 een resolutie aangenomen waarin is vastgesteld dat er voldoende bewijs is voor schadelijke gevolgen van elektromagnetische velden voor milieu en gezondheid van de mens.

De commissie riep op tot verlaging van de blootstellingslimieten.

Huidproblemen

De ICNIRP-limieten, waar de Gezondheidsraad nog steeds aan vasthoudt, zijn in 1998 vastgesteld en dus niet meer up-to-date, stelt Vriens.

“Omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen, ontstekingen, afstervingsverschijnselen en een versnelde toename van het aantal melanomen zal veroorzaken,” klinkt het.

[RD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pleiadian schreef:

  En de koeien gaan ook nog zure melk geven!

 • Theo schreef:

  Op andere plekken in de wereld staat 5g al aan en daar zijn ( nog ) geen berichten van gekomen die bovenstaand verhaal ondersteunen, ik ga ervan uit dat het niet zo erg word als gevreesd word. Toen de eerste mobiele telefoons kwamen werd er al hel en verdoemenis over gesproken, nu zijn we al in 4g en de meeste mensen zijn er nog. Ik geeft toe dat het zeker niet best is wat er allemaal gebeurd, en veel mensen kunnen niet tegen de straling, maar om het zo te demoniseren gaat me te ver.

  • Boma schreef:

   Waarde Theo. U gaat er totaal aan voorbij dat sinds de UMTS masten 17 jaar geleden als paddestoelen uit de grond verrezen de hoeveelheid kanker, in een breed spectrum, abominabele vormen begon te krijgen. De kwetsbare boomsoorten lieten al vrij snel zien dat deze magnetronwapens helemaal niet zo onschuldig zijn als men het naïeve volk verkondigde getuige de vele bastwoekeringen, bulten, knobbels, bloedingsziekten en knobbels. Ook de onrust, afgunst en onhebbelijkheid bij de mens grijpt als een woekerend virus om zich heen. Men wordt gewoon digitaal bedwelmd en het valt mij steeds meer op hoe weinig mensen er nog voor zichzelf kunnen, durven en willen praten en daar naar te handelen… horende doof en ziende blind.

   Als de stroom toch eens een weekje zou uitvallen….. voor mij een geschenk uit de hemel maar voor de meerderheid een ramp van ongekende grootte. Liever gekwetst door de waarheid dan getroost door leugens.

   • Theo schreef:

    Beste Boma,

    Sorry voor mijn te sterke ponatie dat het allemaal wel meevalt, mijn punt is dat als ik de demoniserende verhalen moet geloven dat er binnenkort niemand meer overblijft, en dat betwijfel ik. We zijn een ongelofelijk sterk wezen met een aanpassingen vermogen dat alles te boven gaat mits je jezelf daar bewust van bent. Als je de quantum deeltjes beziet zijn we allemaal een verzameling van waarschijnlijkheids deeltjes en komt alles uit de geest. Dat wetende is 5G ook maar een droom.
    Verder leven we natuurlijk in de 3d wereld en doet het gewoon erg veel pijn wat er met de prachtige mensen en mooie natuur gebeurd, bedankt voor je reactie.

    • Boma schreef:

     Als oud militair kan ik u met zekerheid zeggen dat deze genocide deel uitmaakt van een wereldwijd ontvolkings-/ depopulatieprogramma ten gunste van Agenda 2030.

  • frans schreef:

   Ja, waarschijnlijk gaat het goed als we met 5g ook uit d3 gaan en naar d4 en d5 gaan kwa bewustzijn en zo ons lichaam zich ook kan weren tegen deze 5g-(be)-straling.
   Wetende dat er technologien bestaan voor draadloos communiceren die helemaal geen schadelijke straling hebben.
   Het lijkt mij een goed plan dat veel mensen de telepathische kwaliteiten van draadloos communiceren oppakken. Dan ben je echt verbonden!

  • Mikkie schreef:

   In 2012 kreg ik van het ene moment op het andere enorme problemen met m’n hart. Ik zat snachts rechtop in bed met enorme hartkloppingen en ritmestoornissen.
   Bij navraag in ons gezin bleek dat we ” sinds een week” een nieuwe modem hadden met daarop wifi. Heb daarna 2x in het ziekenhuis gelegen met boezem en kamerfibrileren. Sindsdien staat WIFI bij ons uit.

   • Boma schreef:

    Hoor ik heel veel om me heen. In de regio Nijmegen werd ik tot 2 jaar geleden zonder aanleiding vaak ‘s nachts klaarwakker en bleek, nadat ik de straling vanuit diverse masten in de buurt gemeten had, de hoeveelheid extreem hoog te zijn rond dat nachtelijke uur. Ik heb voor deze extreme uitleeswaarden geen enkele logische verklaring kunnen vinden. Mijn huis is sindsdien afgeschermd als een kooi van Faraday en het is nu helemaal ‘stil’ binnenshuis. De wifi modem heb ik van begin af aan al consequent afgeschermd met een aluminium shield, zodat de uitgestoten hoeveelheid straling gereduceerd wordt met zo’n 90 % zonder dat het ten koste gaat van het bereik van eventuele draadloze apparatuur. De pc is met een kabel verbonden. Mijn vaste telefoonaansluiting bestaat uit een telefoon daterend uit 1938 en mijn mobiel is de onverwoestbare Nokia 6310i met een accu capaciteit van bijna 2 weken.
    We hebben allemaal een keuze in tot hoever we mee gaan in bepaalde ontwikkelingen, maar wees wel vindingrijk want ‘Het Rijk’ vindt van niet.

 • Rob schreef:

  Wel gezond of niet gezond, we hebben dat 5G helemaal niet nodig. 5G is ook weer het opdringerige van de heersende macht. Ze willen totale controle over elk aspect van je leven en hoe je alles gebruikt. Daarvoor moet alles aan het internet gekoppeld worden en daarvoor wordt 5G doorgedrukt voor het ‘internet of things’. Als je daarbij alles optelt wat al ongezond is, ja dan kan 5G daar misschien ook nog een negatief effect bij hebben. Over heel veel zaken horen we al decennia ‘het is zo weinig dat het niet schadelijk voor het lichaam is’. Maar tel al die ‘kleine beetjes’ bij elkaar op en je wordt wel ziek gehouden anders verliezen ze de controle.

 • salvar schreef:

  @theo
  mensen (kinderen)krijgen kanker en tumoren en misschien krijg jij het ook wel.
  je denkt veel te licht hierover lijkt mij.

 • deze schreef:

  5 G is een killer queen..
  Dynamite with a laser beam !
  Met a man from China..

  Prachtige zinnen uit het lied van Freddy, maar oh zo veel sprekend !

  fijn weekend allen hier op deze mooie site van Robin.

 • algo schreef:

  Apart van het fijt dat de meeste mensen nog velen malen meer zullen gaan lijden aan kanker, zal er ook een nog grotere controle komen over de wereldwijde populatie door het plaatsen van onverwoestbare robots die over land en lucht zullen gaan om alles te militariseren, zodra de antennes en satellieten er zijn is het (bijna) te laat om het nog te verwoesten, ook zullen er dan al vele bomen weg zijn waarvan we de zuurstof hard nodig hebben in deze zeer verontreinigde wereld, nu kunnen we er nog wat aan doen, stop de wereldwijde magnetron, stop met het gebruik van je mobieltje en betaal je rekening niet meer!

  • NFN lezer schreef:

   Er zullen binnen 5 tot 10 jaar ook WiFi , WiMAX en “5g achtige” links gelegd kunnen worden met miniaturized satellites ter grootte van een normale kleine huis-tuin-keuken computerkast in een baan om de aarde. Deze miniaturized sats worden nog kleiner en betaalbaar en kunnen in batches (tientallen tegelijk) worden gelanceerd. Met de terugkerende raketten van Musk en effectief kostenbeheer wordt het eigenaar worden van een satteliet voor je bedrijf over 10 jaar zeer betaalbaar. Nu kost het tientallen miljoenen om een communicatiesat daar te krijgen, die prijs zal een factor 1000 gereduceerd worden binnen 10 jaar. Afhankelijk van de hoogte kunnen we dus heel veel nieuwe lichtjes in de hemel gaan zien die dichtbij lijken en “opeens verschijnen en weggaan” 🙂 Over 10+ jaar zijn wij niet meer gebonden aan antennemasten alleen maar kunnen directe links maken met deze kleine ruimtesones voor onze nieuwe mobieltjes. Met hoge frequenties zijn de antennes zeer klein, niet meer dan een paar millimeter soldeer op een printplaat.

 • Ari Daman schreef:

  Uitdaging voor de textiel- en mode-industrie om shirts en broeken van aluminiumfolie (buitenlaag) te maken.

 • krikke schreef:

  zo behalen ze wel de doelen die op de georgia guidestones staan.maintain a worldpopulation of 500.000.000.slaven voor de elite

 • Witte Biff schreef:

  5G hoeft voor mij niet. Ik ben allang tevreden met 4G.

 • Ria schreef:

  UMTS masten kunnen worden gedraaid (op afstand) want er zit een motor onder. De UMTS masten werken op 800mhz (4g) en door het vermogen aan te passen i.c.m. het op afstand subtiel draaien van de antennes kunnen gerichte stralen op je huis of slaapkamer (waar je 8 uur per dag verblijft) worden gezet. Als je in een directe lijn van een antenne zit heb je een probleem. Als er meer dan 600m afstand tussen zit en verschillende huizen als obstakels dan is je probleem weg. De UMTS masten zijn meestal de hoogste in de “antennebomen” met daaronder de gewone 2G GSM antennes. Die van KPN zijn te herkennen aan de streepjes onder aan de antenne, deze kunnen ze op afstand draaien in elke gewenste hoek. De invloed is meetbaar op het lichaam, vooral je hersenen met electrolyten fungeren als een (versterkende) antenne.

  Het risico van 5g is lager omdat het vermogen lager is. Het probleem van illegale WiFi producten uit het buitenland en met name China (woon je op een flat?) en WiF-versterkers boven de 100mW is veel schadelijker. Het is niet ioniserend maar het heeft invloed op de werking van de hersenen, dit geldt voor elke frequentie van 1mhz-60ghz (60ghz wordt door de huid geabsorbeerd, de rest gaat door je heen). De hersenen werken met calcium, pottassium enzovoort en electrosmog kan de electrofysische huishouding van deze chemische stoffen verstoren. Ook kunnen je hersenen entrained worden in een andere staat, zoals alpha, beta, theta waardoor je circadisch ritme ontregeld wordt (stofwisseling, korter leven) of en hypnose staat veroorzaken waardoor je gevoelig wordt voor hypnotische suggesties.

 • Ria schreef:

  Je moet ook niet je GSM op je slaapkamer leggen als je gaat slapen. Andere electronica weg, ook iets eenvoudigs als een lamp kan indien verkeerd bedraad onbedoeld EMF energie opwekken. Ik heb al mensen geholpen met het vinden van electrosmog. Deze mensen hadden allerlei onverklaarbare gezondheidsaandoeningen die weg waren na het verwijderen van de boosdoener. In een double blind test bij het weer inschakelen van de boosdoener kwamen de klachten terug. Het gaat meestal om klachten die wazig zijn en in een breed spectrum die niet door een huisarts herkend worden als een duidelijk symptoom van een ziekte of bekende aandoening. Het gaat vooral op slaapproblemen, bloeddruk en stressgerelateerde klachten inclusief concentratie en geheugen. Deze zaken kun je allemaal zelf uitzoeken en meten of u huurt iemand in die uw slaapomgeving voor u kunt doorlichten.

  Waarom je geen GSM op je nachtkastje moet leggen en dan vooral 3g/4g/5g is omdat deze een transmitter heeft en data kan verzenden (vooral bij 5g = veel en goedkoop internet zal deze vaker 24/7 openstaan). De transmitter heeft een laag vermogen maar je moet hem echt niet naast je kussen leggen omdat je GSM ook je wekker is. Als je het wel doet zet hem dan op de Vliegtuigstand snachts of in elk geval Internet uit (3g/4g). Nu zijn we nog gebonden aan databundels en beperkingen maar met 5g zijn die beperkingen eraf. Ik verheug me op 5g (snel internet) maar je moet er bewust mee omgaan. Het risico bestaat dat mensen constant in een hypnotische alpha toestand geraken (1 op de 5 mensen?) bij het dragen van een zender op/bij de huid. Dit kan ook tot ongelukken leiden in het verkeer. (Birdbox)

  • Boma schreef:

   Waarde Ria, bedankt voor deze gelijkgestemde informatie!. Er zijn naar mijn idee nog te weinig mensen die op deze frequentie hun informatie willen delen. Dank.

   Kennis is macht maar delen IS de kracht.

 • x

  Check Also

  madrid

  Madrid is wakker: Duizenden betogers ‘willen het virus zien’

  Zondag verzamelden duizenden betogers zich op het ...

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  >