Homepagina » Straling » Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?
Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Juist omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen zal veroorzaken, stelt Eke Vriens van de website StopUMTS in het Reformatorisch Dagblad.

De Internationale Commissie tot Bescherming tegen Niet-Ioniserende Straling (ICNIRP) wil een hoog blootstellingsniveau toelaten voor de invoering van 5G, terwijl wetenschappers waarschuwen dat bij een dergelijk niveau permanente weefselschade kan ontstaan.

De ICNIRP-limieten zijn alleen gebaseerd op thermische effecten en houden geen rekening met niet-thermische effecten.

Verlaging

Dat terwijl duizenden studies inmiddels de schadelijke niet-thermische biologische effecten hebben aangetoond, aldus Vriens.

De Raad van Europa heeft in 2011 een resolutie aangenomen waarin is vastgesteld dat er voldoende bewijs is voor schadelijke gevolgen van elektromagnetische velden voor milieu en gezondheid van de mens.

De commissie riep op tot verlaging van de blootstellingslimieten.

Huidproblemen

De ICNIRP-limieten, waar de Gezondheidsraad nog steeds aan vasthoudt, zijn in 1998 vastgesteld en dus niet meer up-to-date, stelt Vriens.

“Omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen, ontstekingen, afstervingsverschijnselen en een versnelde toename van het aantal melanomen zal veroorzaken,” klinkt het.

[RD]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
2 jaren geleden

En de koeien gaan ook nog zure melk geven!

Theo
Theo
2 jaren geleden

Op andere plekken in de wereld staat 5g al aan en daar zijn ( nog ) geen berichten van gekomen die bovenstaand verhaal ondersteunen, ik ga ervan uit dat het niet zo erg word als gevreesd word. Toen de eerste mobiele telefoons kwamen werd er al hel en verdoemenis over gesproken, nu zijn we al in 4g en de meeste mensen zijn er nog. Ik geeft toe dat het zeker niet best is wat er allemaal gebeurd, en veel mensen kunnen niet tegen de straling, maar om het zo te demoniseren gaat me te ver.

Rob
Rob
2 jaren geleden

Wel gezond of niet gezond, we hebben dat 5G helemaal niet nodig. 5G is ook weer het opdringerige van de heersende macht. Ze willen totale controle over elk aspect van je leven en hoe je alles gebruikt. Daarvoor moet alles aan het internet gekoppeld worden en daarvoor wordt 5G doorgedrukt voor het ‘internet of things’. Als je daarbij alles optelt wat al ongezond is, ja dan kan 5G daar misschien ook nog een negatief effect bij hebben. Over heel veel zaken horen we al decennia ‘het is zo weinig dat het niet schadelijk voor het lichaam is’. Maar tel al die ‘kleine beetjes’ bij elkaar op en je wordt wel ziek gehouden anders verliezen ze de controle.

salvar
salvar
2 jaren geleden

@theo
mensen (kinderen)krijgen kanker en tumoren en misschien krijg jij het ook wel.
je denkt veel te licht hierover lijkt mij.

x

Check Also

pierik

Woedende reacties op praatje van Roland Pierik bij Nieuwsuur over vaccinatieplicht

Volgens rechtsfilosoof Roland Pierik, lid van de ...

vaccinatie

Felle kritiek op lid Gezondheidsraad dat voor indirecte vaccinatieplicht is: ‘Dictatoriale fantasieën’

Roland Pierik van de Gezondheidsraad, die de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x