Straling

Blootstelling aan 5G zal permanente huidproblemen en ontstekingen veroorzaken. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Juist omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen zal veroorzaken, stelt Eke Vriens van de website StopUMTS in het Reformatorisch Dagblad.

De Internationale Commissie tot Bescherming tegen Niet-Ioniserende Straling (ICNIRP) wil een hoog blootstellingsniveau toelaten voor de invoering van 5G, terwijl wetenschappers waarschuwen dat bij een dergelijk niveau permanente weefselschade kan ontstaan.

De ICNIRP-limieten zijn alleen gebaseerd op thermische effecten en houden geen rekening met niet-thermische effecten.

Verlaging

Dat terwijl duizenden studies inmiddels de schadelijke niet-thermische biologische effecten hebben aangetoond, aldus Vriens.

De Raad van Europa heeft in 2011 een resolutie aangenomen waarin is vastgesteld dat er voldoende bewijs is voor schadelijke gevolgen van elektromagnetische velden voor milieu en gezondheid van de mens.

De commissie riep op tot verlaging van de blootstellingslimieten.

Huidproblemen

De ICNIRP-limieten, waar de Gezondheidsraad nog steeds aan vasthoudt, zijn in 1998 vastgesteld en dus niet meer up-to-date, stelt Vriens.

“Omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen, ontstekingen, afstervingsverschijnselen en een versnelde toename van het aantal melanomen zal veroorzaken,” klinkt het.

[RD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
3 jaren geleden

En de koeien gaan ook nog zure melk geven!

Theo
Theo
3 jaren geleden

Op andere plekken in de wereld staat 5g al aan en daar zijn ( nog ) geen berichten van gekomen die bovenstaand verhaal ondersteunen, ik ga ervan uit dat het niet zo erg word als gevreesd word. Toen de eerste mobiele telefoons kwamen werd er al hel en verdoemenis over gesproken, nu zijn we al in 4g en de meeste mensen zijn er nog. Ik geeft toe dat het zeker niet best is wat er allemaal gebeurd, en veel mensen kunnen niet tegen de straling, maar om het zo te demoniseren gaat me te ver.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Wel gezond of niet gezond, we hebben dat 5G helemaal niet nodig. 5G is ook weer het opdringerige van de heersende macht. Ze willen totale controle over elk aspect van je leven en hoe je alles gebruikt. Daarvoor moet alles aan het internet gekoppeld worden en daarvoor wordt 5G doorgedrukt voor het ‘internet of things’. Als je daarbij alles optelt wat al ongezond is, ja dan kan 5G daar misschien ook nog een negatief effect bij hebben. Over heel veel zaken horen we al decennia ‘het is zo weinig dat het niet schadelijk voor het lichaam is’. Maar tel al die ‘kleine beetjes’ bij elkaar op en je wordt wel ziek gehouden anders verliezen ze de controle.

salvar
salvar
3 jaren geleden

@theo
mensen (kinderen)krijgen kanker en tumoren en misschien krijg jij het ook wel.
je denkt veel te licht hierover lijkt mij.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x