BuitenlandCorona

Burgerjournalist treft lege ziekenhuizen aan in ‘coronahotspot’ Florida, weerlegt mythe dat ze ‘volstromen’

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden schreven de media dat Florida en Texas samen goed zijn voor ongeveer een derde van alle nieuwe Amerikaanse coronabesmettingen. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, heeft zich meermaals verzet tegen strikte coronabeperkingen. Hij blokkeerde onder andere mondkapjesplichten op scholen. De gouverneur van Texas, Greg Abbott, vaardigde begin dit jaar een decreet uit dat boetes oplegt voor mondkapjesplichten. Ook hebben de gouverneurs vaccinpaspoorten verboden.

De media schrijven dat de ziekenhuisopnames in Florida ‘onrustwekkend snel stijgen’, terwijl nog niet de helft van de bevolking volledig is gevaccineerd. Er zouden meer dan 9000 coronapatiënten in de ziekenhuizen liggen, meer dan tijdens de piek van de tweede golf. Florida wordt dé ‘hotspot’ voor nieuwe coronabesmettingen in de VS genoemd. Is dat terecht?

Een burgerjournalist nam de proef op de som en kwam tot de ontdekking dat ziekenhuizen die volgens de media bomvol liggen met coronapatiënten, leeg zijn. Twittergebruiker DrShayPhD bezocht verschillende ziekenhuizen die in recente mediaberichten worden genoemd.

“Persbureau AP schreef een artikel waarin staat dat ziekenhuis in Cape Canaveral uitpuilt met coronapatiënten,” tweette de journalist maandag. Later veranderde AP ‘Cape Canaveral’ in ‘Orlando’. De beelden spreken voor zich:


De journalist bezocht ook drie andere ziekenhuizen in de regio: in Parrish, Viera en Rockledge. Er was nauwelijks activiteit te bespeuren.


Volgens een ander mediabericht lagen er zoveel patiënten in ziekenhuizen in Brevard County in Florida dat er tenten moesten worden opgezet. De tenten blijken leeg te zijn. De journalist maakte in één van de ziekenhuizen foto’s, die laten zien dat er weinig activiteit is.


Ze roept andere mensen op om naar lokale ziekenhuizen te gaan en te helpen de mythe over volle ziekenhuizen te weerleggen.

[Infowars]

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Randy
Randy
9 maanden geleden

Het is toch totaal duidelijk dat het alleen draaide om geld , waarom betalen we eigenlijk nog verzekeringen waar we geen gebruik van mogen maken , laat staan hulp in wacht omdat zogenaamde covid patiënten alles overnemen , dit is totaal onverantwoord tegenover de normale betalende man

Loire
Loire
9 maanden geleden

Overal en altijd dezelfde leugens!

Ludger
Ludger
9 maanden geleden

Net als vorig jaar. Media krijsen dat ziekenhuizen vol liggen. Burgers gaan zelf kijken ter controle en alles blijkt een leugen. Wordt tijd dat burgers dit gaan stoppen

ik ben gekkie henkie niet.
ik ben gekkie henkie niet.
9 maanden geleden

Waar blijven de zusters en broeders daar die mooie foto’s maken van de zogenaamde ziekenhuis zalen die overvol zijn?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x