Homepagina » Buitenland » Moskou: “Bewijs dat zoon Turkse president betrokken is bij oliehandel met Islamitische Staat”
Moskou: "Bewijs dat zoon Turkse president betrokken is bij oliehandel met Islamitische Staat"

Moskou: “Bewijs dat zoon Turkse president betrokken is bij oliehandel met Islamitische Staat”

Een woordvoerder van het Kremlin heeft op zaterdag gezegd dat Moskou informatie heeft waaruit blijkt dat de zoon van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan een belang heeft in de oliehandel met terroristen in Syrië.

De informatie bewijst dat de zoon van Erdogan een belang heeft in de oliehandel met de militanten, aldus Dmitri Peskov.

Satellietbeelden

De Russische president Poetin heeft Turkije eerder al beschuldigd van het kopen van olie van IS-terroristen. Hij liet satellietbeelden zien waarop lange rijen tankwagens te zien zouden zijn, die olie uit door IS bezette gebieden in het noordoosten van Syrië vervoeren naar Turkije. Erdogan ontkende de beschuldigingen.

“Er bestaat inderdaad bepaalde informatie,” zei Peskov tegenover zender Rossiya 1, zonder verder in te gaan op de details. “Ik weet niet hoe gedetailleerd die is, maar er is zeker sprake van een belang.”

Wraakactie

De Syrische minister van Informatie Omran al-Zoubi zei eerder dat Turkije het Russische gevechtsvliegtuig uit de lucht heeft geschoten bij de Syrische grens als wraakactie voor de luchtaanvallen op olievrachtwagens die op weg waren van Syrië naar Turkije.

Moskou voert sinds 30 september luchtaanvallen uit op de Islamitische Staat en andere militante groepen in Syrië. Sinds de Turkse aanval op de straaljager verslechteren de banden tussen Moskou en Ankara. President Poetin zei na het incident dat de aanval een ‘dolkstoot in de rug was van medeplichtigen aan terroristen’.

[PressTV]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Turkije = Schuldig

  6 likes
  • Dit corrupte land dient nooit toegelaten te worden tot de EU.
   onmiddellijk uit de Navo, zelfs Amerikaanse generaals vinden dit.
   De Russen doen hier prima werk door de olietransporten van deze meneer te vernietigen.
   Turkije geen olie meer, Isis geen geld meer van Turkije om hun misdadige praktijken uit te oefenen.

   15 likes
  • Nee wij zijn schuldig hiervan…..wij laten het gebeuren.

   Als voorbeeld….leg het werk neer en de regering heeft GEEN inkomsten om al die dingen te kunnen doen. Het is makkelijk om je vinger te wijzen. Er hoeft maar één land dit te doen en alles stort in als een kaartenhuis!

   Dus we moeten echt eerlijk zijn en blijven, dus wij zijn schuldig!

   5 likes
 2. Iedereen die handel drijft met ISIS is medeverantwoordelijk voor het instant houden van deze beweging, iedereen die met hen samenwerkt is dus medeschuldig, heel simpel!!!

  16 likes
  • Florac Bosch (@FloracBosch)

   De EU- Elite en Turkse Maffia islam!
   Turkije financiert IS door hun olie te kopen, ontvangt 3 miljard euro van de EU, krijgt visa vrijheid en geniet bescherming van NATO. Erdogan chanteert de EU, wil nog veel meer geld, en lidmaatschap, zo niet, dan gaan alle illegalen naar de EU.
   De EU snoerde Erdogan niet de mond, i.p.v. dat buigen ze nog dieper dan dat Obama buigt voor de koning van Saoudi Arabië.
   Dictator Erdogan wil de grensstrook controleren middels met zijn bondgenoten Al Nusra, Al Qaeda en ISIS. Chaos is onderhandelingsmacht voor Turkije om zijn doelen te bereiken in zwakken Europa! IS en al die Al Qaeda fracties wapens leveren, de Koerden uit moorden en dat is onze “bondgenoot”!?

   Europa kan nu niet anders dan buigen voor Turkse neo- Ottomaanse bendes die al-Qaida, al-Nusra, al-Islamiyah, Hamas, en ISIS steunen…Wij als Europeanen moeten weigeren om Turkije te beschermen. Een islamitisch land dat IS steunt en Koerden geen bestaansrecht geeft.
   Langzamerhand neemt de islam van de Turken de overhand hier in Europa. Zodra zij een meerderheid vormen hebben wij niets meer te vertellen. Dit is te danken aan Merkel, Juncker en consorten. Jullie hebben Europa verkocht achter de rug van de burgers om.
   Tot slot worden de toetredingsonderhandelingen voor Turkije tot de EU nieuw leven ingeblazen en dan heeft de ISIS ook gelijk vrij toegang tot de EU. In ruil worden de Afpers gesprekken versneld over visa vrij reizen van Turken in de EU. Europa heeft z,n welvaart en zelfstandigheid verkocht! Wat een armoede letterlijk en figuurlijk gaan we tegemoet. EU=stelletje klunzen bij elkaar!

   Merkel en haar Brusselse vrienden zien elke vorm van kritiek op de islam in Europa als een vorm van mentale ziekte.
   De Europese oude gardes verwerpen iedere vorm van kritiek op de islam… Ze importeren nog meer moslims die in groeiende aantallen in Europa komen wonen.
   De EU- leiders sluiten een Afpers-overeenkomst met de Turkse Neo Ottomannen maar wel veel meer Turken en betalen daar ook nog miljarden voor aan de Turken. De Overeenkomst is dus letterlijk Vrij reizen naar de EU met geld op zak van de EU. Nu vliegen dagelijks de miljarden de burgers om de oren.

   Europeanen mogen nog steeds stemmen, maar ze zijn beroofd van de meeste van hun invloed: alle grote politieke besluiten worden achter gesloten deuren genomen door technocraten en beroepspolitici, die als anti- Europees bende aan het werk zijn!!

   Op een verraderlijke wijze waarop Miljoenen moslims Europa binnenstromen, zal de nachtmerrie alleen maar versterken. Europeanen moeten machteloos toezien hoe hun leiders spreken en handelen alsof ze zich niet bewust zijn van wat er aan de hand is.
   Oude garde heeft ook nooit de illegalen uitgezet!? Illegale moslimmigranten zullen net zo lang leven van uitkeringen tot de verzorgingsstaat bankroet gaat.
   De toestroom van Islamitische migranten houdt niet op. Ze komen via Turkije. Meesten van hen komen nog steeds aan vanuit Noord-Afrika. Georganiseerd krijgen ze in Turkije een valse Syrische of Irakese passport!!
   De nieuwkomers – Valse migranten uit Islamitische wereld – die Europa binnenvallen, zijn anti-Europees, ze zijn de Salafisten!!. Deze moslims willen juist de Europa bezetten!!, Ze gedragen zich zoals de moslims meestal doen in de islamitische wereld: ze vallen christenen lastig en vallen vrouwen aan. Ze voelen zich als nieuwe bezetters…

   Gecamoufleerde moslim invasie en Bezetting!!

   Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft.
   De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’….‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’
   Europa heeft zeer zwakke leiders, ze werken voor dictator Erdogan! Dit is natuurlijk een schande. Erdogan wilt juist via de massa migratie EU domineren.
   Wat een verrijking toch: nog meer islam in Europa, nog meer vrede. En dadelijk nog eens 180 miljoen Turkssprekende islam-aanhangers extra. Kijk, dat zet pas zoden aan de dijk: al die migrantenstromen, het gaat onze regeringsleiders allemaal niet snel genoeg. Er was groter geschut nodig.
   Het is nu duidelijk dat de Islam het voor het zeggen heeft, en dat de EU volkomen machteloos is tegen het grote Islam gevaar wat ons boven het hoofd hangt.

   EUROPA IN GROTE GEVAAR.. TURKEN KRIJGEN OPEENS VRIJE TOEGANG NAAR EUROPA!!

   Turken willen de vluchtelingenstroom (crisis) gebruiken om hele Europa binnen te vallen…Georganiseerde Moslims die al binnen zijn proberen grip te krijgen op de moslims die als vluchteling binnenstromen..

   Het verspreiden van extremistisch gedachtegoed onder het mom van godsdienstvrijheid is natuurlijk schering en inslag in de islam. De noodzaak om extremistische moskeeën te verbieden (ofwel sluiten) dient zich aan, zeker nu het percentage moslims in Europa zich ontwikkelt in de richting van de kritische grens, over de hoogte waarvan we nog lang kunnen kibbelen. Uiteindelijk gaat het om het verbieden van het verspreiden van dit intolerante gedachtegoed. Dat is lastig doordat het wijdverspreid is in de islamitische wereld en diep geworteld in het geloofsgoed. Soms lijkt het onschuldig, maar het laat zich – ook zonder haatpredikers – makkelijk verbinden met gewelddadig extremisme. Daar is geen directe oplossing voor.
   Saoedi Arabië en Turkije steken miljarden in de islamisering van het westen door de bouw moskeeën en het sturen van radicale imam’s.

   Turkije lid bij EU! Schandelijk…!

   Dit is erger, veel erger. Dit is een paard van Troje, maar dan met en doorzichtige wand.
   Merkel samen met de Erdogan, hebben ze EU al begraven! Verraderlijke bestuurders hebben de poorten van de westerse cultuur wijd opengezet voor een andere legermacht, de soldaten van allah. Het is afwachten totdat de islamitische bom barst. 
   Nog voor 2071 heet de Bondsrepubliek Duitsland waarschijnlijk de islamitische Republiek Duitsland.

   0 likes
 3. Fijn om te zien, dat je geen face-book account hoeft aan te maken. Face-book is wat mij betreft een onderdeel van het bedoelde “big brother gebeuren” alleen is de massa nu zelf big brother.
  Grappig, dat iedereen er met open ogen instinkt en dan intussen de vrije geest propageren.
  Wat mij betreft kiezen uit meerdere kwaden, want wat is de dubbele agenda van de wel gerespecteerde Poetin dan? Ik kan er uiteraard dik naast zitten hoor, maar heb eigenlijk geen enkel vertrouwen in welke regering dan ook in deze op hande zijnde 3e w.o. Ook Rusland brengt selectief nieuws naar buiten om de oppositie zwart te maken.
  Wou ik gewoon even kwijt. Groet, Jeff

  14 likes
 4. LS…

  Ik zou maar geen Kalkoen bestellen met Kerstmis want je weet nooit of die familie van Erdogan is

  12 likes
 5. P, Snijder Turkije is corrupt en Holland niet ! Leef jij maar verder ! jou hele land is een en al maffia, justitie regering etc ! wake up voordat je naar een ander land wijst !

  4 likes
  • Hier op NineForNews.nl hoef je niemand uit te leggen dat de Nederlandse top corrupt is. Dat weten we allemaal. Wij staan ook niet achter Rutte omdat we Nederlanders zijn. Jij hoeft ook niet achter Erdogan te staan omdat hij Turks is.

   Het gaat hier niet om Turkse burgers tegen Nederlandse burgers… Het gaat om die top die maar doet wat het wil. En jij bent een burger, jij hoeft het niet op te nemen voor die arrogante leiders die er alles aan doen om ons te naaien. Want de Turkse burger heeft geen bal aan die oliehandel met IS… Echt niet… Die zien daar geen stuiver van terug.

   Jij hoort bij ons, niet bij Erdogan. Staan dan ook aan onze kant en niet aan die van Erdogan. Want wij staan wel aan jouw kant, en Erdogan niet.

   5 likes
 6. KAPITALISME = SATAN

  7 likes
 7. Zeer foute familie in een zeer fout land. Ben zo blij dat Putin pittige sancties heeft afgekondigd.

  5 likes
 8. Beste,

  Wordt het niet eens tijd dat we er zelf iets aan doen?

  Onderteken de petitie om de nederlandse grenzen te sluiten voor onze eigen veiligheid!

  http://petities.nl/petitie/sluit-de-grens

  4 likes
 9. http://WWW.LANGLEVEEUROPA.NL

  TE LAAT DE EUSSR HEEFT AL BESLOTEN DAT U ER IN 2016 75.000.000 KANSEN OP NIEUWE ISLAMITISCHE BUREN BIJKRIJGT ” WELKOM ISIS ”

  Migranteninvasie wordt Turkse invasie:
  Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen

  Recep Tayyip Erdogan krijgt vanaf eind 2016 de volledige vrijheid om heel Europa te islamiseren (en als bonus ons wellicht in een oorlog met Rusland te storten). Omcirkeld op de linker foto: zijn zoon Bilal, omringd door zijn vriendjes van ISIS. Om u even een idee te geven voor wat voor familie de EU door de knieën is gegaan.

  3 likes
 10. Dus Merkel heeft een pakt met de duivel gesloten en de door de strot geduwde eu burger is weer het slachtoffer wanneer stopt deze eu waanzin ??????

  3 likes
 11. Zeer wel mogelijk dat Erdogan wraak wilde nemen op Moskou vanwege de aanvallen op de criminele oliebelangen m.b.t. de IS, maar ik geloof ook dat Erdogan verontwaardigd is over de manier waarop Putin alle anti-Assad strijders zonder onderscheid bombardeert, waaronder ook het gematigde broedervolk van de Turken, nl de Turkmenen. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen, want de Russen zijn ook bepaald geen lekkere jongens als het op oorlogsvoeren aankomt, getuige de geschiedenis !

  0 likes
  • “maar ik geloof ook dat Erdogan verontwaardigd is over de manier waarop Putin alle anti-Assad strijders zonder onderscheid bombardeert”

   Dat is wat ze je voorschotelen op het nieuws, bewijs hiervoor is er niet, bedenk wel dat dit een wereldje is waar propaganda hoogtij viert..

   2 likes
 12. Vies mannetje die Erdogan, z’n lichaamstaal en gezichtsuitdrukking zeggen al genoeg…

  2 likes
 13. Media blijft Erdogan zwart maken, zo zou er foto’s zijn Bilal Erdogan de zoon van president Erdogan die “twee IS-commandanten ontmoet”. Onzin! Ze zijn 2 restauranteigenaren in Istanbul. http://forums.hababam.nl/showthread.php?t=194016

  1 likes
 14. Goh, zou niet de eerste zijn die handelt met de tegenpartij. De familie bush heel rijk geworden van de wapenhandel met wie was dat ook alweer…….
  Oja, de familie Bin Laden

  1 likes
 15. Goh , hij is vast niet de eerste. De familie bush is nog rijker geworden van de wapenhandel met…….. Wie was dat ook alweer. Oja, de familie bin Laden.
  Maar dat soort types ontspringen altijd de dans.

  1 likes
 16. er zullen wel een heleboel “potten die verwijten dat de ketel zwart ziet” , zijn

  0 likes
 17. Er zullen wel een heleboel “potten die de ketel verwijten dat hij zwart ziet” zijn

  0 likes
 18. Tja, is er een andere optie dan?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Het proces over de MH17 wordt een ...

Militaire operatie tegen IS-leider al-Baghdadi was een 'toneelstuk'. Syrische president vertelt zijn kant van het verhaal

Militaire operatie tegen IS-leider al-Baghdadi was een ‘toneelstuk’. Syrische president vertelt zijn kant van het verhaal

De Amerikaanse militaire operatie waarbij IS-leider Abu ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.