Homepagina » Spiritueel » Het is echt. Vrouw vertelt wat ze zag toen ze 27 minuten lang ‘dood’ was
Het is echt. Vrouw vertelt wat ze zag toen ze 27 minuten lang 'dood' was

Het is echt. Vrouw vertelt wat ze zag toen ze 27 minuten lang ‘dood’ was

De tante van Madie Johnson, Tina Hines, stierf onlangs. Uiteindelijk kon ze toch worden gereanimeerd, schrijft iHeartRadio.

Nadat Hines een hartaanval had gekregen, werd ze tot zes keer toe gereanimeerd; vier keer door haar echtgenoot en twee keer in het ziekenhuis.

Gedurende 27 minuten was Tina ‘dood’.

Het is echt

Toen kwam ze opeens weer bij kennis. Ze kon niet praten omdat er een slang in haar keel zat. Vrijwel gelijk gebaarde ze haar familie om haar een pen te geven.

Ze schreef: ‘Het is echt’.

Haar familieleden vroegen haar wat ze bedoelde, waarna ze met tranen in haar ogen naar de hemel wees.

Tatoeage

Madie was hier zo door geraakt dat ze de boodschap van haar tante op haar pols heeft laten tatoeëren.

Ze plaatste een foto van de tatoeage op Instagram en deelde daaronder het verhaal van haar tante.

Toen de slang uit haar keel was verwijderd, beschreef Tina wat ze had gezien terwijl haar lichaam ‘dood’ was.

Jezus

“Het was zo echt, de kleuren waren zo levendig,” zei ze.

Ze zag naar eigen zwarte poorten, waar Jezus voor stond. Achter hem zag ze een gele gloed.


Dit bericht bekijken op Instagram

(sharing because this story is too cool not to share) A little over a year ago my Aunt Tina, one of the most amazing, discerning, and healthy people I know had an unexpected cardiac arrest and according to doctors had died and was brought back to life four times by my Uncle Brian and first responders before arriving to the hospital. She was put on a defibrillator and after miraculously waking up the first thing she did, unable to speak because she was intubated, was ask for a pen and in my cousins journal wrote “it’s real”. The people in the room asked “what’s real?” and she responded by pointing up to heaven with tears in her eyes. Her story is too real not to share and has given me a stronger confidence in a faith that so often goes unseen. It has given me a tangibleness to an eternal hope that is not too far away. I love you @_tinahines! The way you boldly love Jesus and others has changed the way I hope to live and love❤️

Een bericht gedeeld door Madie Johnson (@madiejohnson) op

[iHeartRadio]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jerry schreef:

  Religie, de grootste leugen in de menselijke geschiedenis!

  8 likes
  • Bewust schreef:

   Jerry , je manier van denken is niet te benijden , Zoo primitief !
   Als je religie ontdoet van dogma en dwang en de gnostische kant tot je neemt middels esoterishe boekwerken , dan sta je heel wat rijper in het leven .
   Religie is letterlijk de verbinding tussen hemel en aarde . Daar zit een doelbewuste sluier tusen om de hemel te berschermen tegen het kwaad .
   Denk daar eens over na
   Ik heb zelf ook een bnijna dood ervaring gehad en weet waarover ik praat eh schrijf .

   16 likes
   • Rocko schreef:

    Of het is gewoon een soort koortsdroom omdat je lichaam aan het vechten is om te overleven en jouw brein je illusies voor schoteld

    7 likes
    • Jets schreef:

     Jaren geleden was dit al ook in het nieuws. Een chirurg uit het SFG in Rotterdam. Hij heeft van meerdere patienten gehoord hoe ze uittraden uit hun lichaam en begonnen te zweven boven hun bed en precies konden verstaan wat er werd besproken en gedaan. Er was toen al veel discussie over orgaan donatie.

     ” ,,,, soort koortsdroom omdat je lichaam aan het vechten is om te overleven en jouw brein je illusies voor schotelt (ja, met een “t”).

     “Keep on dreamin'”, zou ik zeggen.

     2 likes
   • Jerry schreef:

    Beste Bewust,
    Ik denk dat jij hier degene bent die er primitieve denkbeelden op na houdt.
    Feit is dat religie, in welke vorm dan ook, de bron is van een hele hoop ellende. Dat terwijl er geen enkel bewijs is voor wat er in de diverse “heilige” boeken wordt beschreven. Het scheppingsverhaal uit de bijbel is een mooi verhaaltje en niet meer dan dat. Ik hou me liever bezig met tastbare zaken en geloof in de oerkracht van de natuur, de evolutietheorie van Darwin, ondersteund door wetenschappelijke bewijzen. Er is geen hemel en ook geen hel, alleen willekeur…
    Een bijna dood ervaring is niet dood dus je spreekt niet uit ervaring. In noodsituaties maken onze hersenen DMT aan. Dymetaltriptamine, het sterkste natuurlijke tripmiddel dat er bestaat en veroorzaakt inderdaad een soort koortsdroom zoals al door Rocko opgemerkt.

    3 likes
 • joep schreef:

  Geloof het of niet het is Echt

  16 likes
 • Justin schreef:

  Bij een disfunctioneren van het lichaam en dat kan van alles zijn shock, ongeluk ,hartaanval, ouderdom bloedverlies etc kan de (onze)geest/spirit direct als reactie het lichaam verlaten , en dus in een andere dimensie terechtkomen. Het lichaam indien de geest niet terugkeert, is nog niet geheel afgestorven de afbraak kan uren duren heel geleideljik dus. Mocht het zo zijn dat je levenscontract/ervaring hier op deze aarde niet af is dan kan het zijn dat de geest terugkeert in het lichaam na even een glimp gezien te hebben van die andere dimensie wat onze volgende ervaring zal zijn.

  12 likes
 • wow schreef:

  men is zooo bang om alleen te zijn dat de gemoedstoestand waarin je je begeeft als je Hart even stil staat (diepe meditatieve bewustzijn vertaald wordt door de bijna dood ervaarders alszijnde hemel,..ze zijn 1 met het Zelf. dit is zo,n zaligheid, heerlijkheid. Ze zijn nog verbonden met de hersenen (ja bijna dood is helemaal niet) dat de geloofsovertuiging die deze bijna-ers hebben als waar wordt aangenomen. Zolang we niet bewust zijn van ons ware Zelf zal dit soort onzin als waarheid worden aangenomen en blijft de mensheid in een zeer kinderachtige toestand.
  BIJNA IS HELEMAAL NIET. Grow up!!

  5 likes
  • Willie schreef:

   Het lijkt me dat je geen tijd hebt om angst te hebben voor “alleen zijn” als je hart even stil staat en van een diep meditatief bewustzijn lijkt mij ook geen sprake want daar gaat een actief besluit aan vooraf. Verder, we zijn onze hersenen/lichaam niet, we bezitten een lichaam, we wonen tijdelijk in dit lichaam/tent. Ben je je bewust van je Ware Zelf zou dit commentaar niet geschreven zijn. De mensheid bevindt zich sowieso in een “kinderachtige” toestand waarin de ene mens nog “kinderachtiger” is dan de andere (dit schrijf ik zonder oordeel); er zijn vele niveau’s van kleuterschool-niveau tot aan universiteitsniveau, derhalve is het “leven” op aarde een leerschool die we na vele vele levens uiteindelijk achter ons kunnen laten; de mens in casu de mensheid is op weg. Als een bde-er om het even wat een ervaring heeft (= geen geloofsovertuiging!) en deze bijdraagt aan een bewustzijnssprong waar de bde-er verder mee komt is dat alleen maar winst in de ontwikkeling van die persoon.

   6 likes
 • wolfje schreef:

  het is zelfs echter

  9 likes
 • Edo Hamm schreef:

  Wat een flauwekul weer. Stop nou met die sprookjes.

  6 likes
 • Aphelius schreef:

  Als je even stilstaat bij het idee dat alles ‘energie’ is… het universum oneindig is… dat wij een creatief/innovatief scheppingsvermogen hebben, – attentie/aandacht (verbeelding) koppelen met de kracht van intentie. En wij dus zo alles kunnen bedenken wat maar mogelijk is, en de ‘energie’ van het universum altijd ons scheppingsvermogen volgt… dan kun je begrijpen dat ALLES mogelijk is. Het is alleen zo.., dat onze attentie/aandacht in deze ‘fysieke’ realiteit zeer vastgeroest is. We zijn allen collectief gestrand op hetzelfde verzamelpunt van aandacht. Hierdoor beleven wij mensheid ongeveer eenzelfde ‘realiteit/droom’. Velen geloven dat deze realiteit/droom de Enige waarheid is. Maar wat we zijn vergeten is dat wij vrije wezens zijn met een scheppingsvermogen. Wij kunnen alles manifesteren wat wij willen als we ons vrij maken van het vastgeroeste aandachts-verzamelpunt.

  De ervaring die zo’n persoon heeft gehad is natuurlijk echt. ALLE ervaringen zijn echt. Het is maar net hoe je het wilt benoemen. Elk pad die iemand bewandeld, elk geloof of wat dan ook is echt. Het belangrijkste is: of het pad wat je bewandeld, een pad is die resoneert met jouw ‘Hart’.

  Wil je het pad van ware vrijheid bewandelen, dan is het nodig jezelf te verlossen van ideeen als echt en nep. Nogmaals het universum is gelijk aan oneindigheid. Alle potentie ligt in de oneindigheid.. alles is er om te ontkiemen als ervaring. Wat is jouw keuze hierin? Wanneer je het ‘fysieke’ lichaam verlaat, dan komt je attentie in een veel vloeiende/soepele luchtigere/lichtere realiteit/dimensie. Dit ervaar je elke nacht bijv. als je droomt. En op het moment van dromen twijfel je ook niet er aan of het echt of nep is… dit doen de meesten onder ons alleen wanneer ze zogenaamd ‘wakker’ worden in de ochtend.. en bestempelen hun droom ervaringen als Illusie en nep. Hoezo neem je die conclusie? Waarom was het nep? Omdat je fysieke lichaam er niet was? Is het daarom nep.. ? Dus alleen het fysieke lichaam bepaald de waarheid van realiteit?

  Voor deze vrouw was de ervaring echt. En voor mij is haar ervaring ook echt. Ja, ze gelooft in Jezus etc. En ja, zo ontstaat voor haar tijdens het uitreden een realiteit waar bijbelse figuren en landschappen manifesteren in haar deel van het oneindige universum. Zo belandde ook zij tijdens het uittreden van haar ‘fysieke’ lichaam in een ander collectief-verzamelpunt, ergens in het oneindige universum. De wereld wat zij ervaarde was net zo echt als de collectieve wererd die wij nu ervaren. Het is alleen een wereld die nu niet met die van ons resoneert.. simpel gezegd een ander kanaal in het universum.

  Ergens zijn wij mensen ooit beland in deze realiteit/droom waar we nu in zitten.. en we zitten vast… een lange tijd vast. Ik voel alleen dat er een tijd is aangebroken dat wij uit deze statische droom gaan ontsnappen. In ieder geval.. dat is wel het pad welke ik nu bewandel. Ieder kan dit pad bewandelen en weer terug keren naar zijn/haar ware bestaan.. namelijk een reiziger van realiteiten.. Een magisch wezen in het bezit van scheppingskracht en vrije wil om te manifesteren.

  Ik begrijp dat deze werkelijkheid heel erg ‘echt’ lijkt. Deze werkelijkheid is zo statisch.. zo stabiel.. het lijkt niet te willen veranderen. Het zit helemaal geprogrammeerd tot in het diepste van onze botten. Maar deze programmering kunnen wij breken.. en er waren er al meerdere voor ons die het hebben gebroken en de paden hebben voorgelegd om te bewandelen (je weet zelf wel wie).

  Ik weet niet waarom velen hier terecht zijn gekomen. Ieder heeft een eigen pad en doel.

  Het belangrijkste is dat je jezelf eerst helemaal leeg moet maken.. opschonen, je wereld tot stilstand moet brengen. Dan pas weet je wie je bent en waar je naartoe wilt. Dan pas maak je de sprong in de oneindigheid en wordt je weer een magische reiziger. Je zelf tot stilstand brengen is om het innerlijke dialoog die je met jezelf dagelijks hebt te stoppen. Ons innerlijk dialoog die wij met onszelf hebben, dit dialoog houd deze dagelijkse wereld in stand. We praten constant met onszelf, constant verteld ons dialoog wie we zogenaamd zijn… En ook de mensen om ons heen vertellen ons constant wie we zijn… Wil je ontsnappen uit deze statische wereld, dan is het nodig om je hiervan te verlossen. Stop met je dialoog. Verlaat je persoonlijke historie. Vertel jezelf niet dagelijks wie je bent en wie je niet bent. Wees nieuw en fris, elke dag elke seconde… leef in paradoxen (wat eerst was hoeft nu niet zo te zijn en vice versa).

  Dit was mijn boodschap aan medereizigers.

  Houdt een lichtvoetig en luchtig bestaan. Verzorg dagelijks je gemoedstoestand…

  3 likes
  • Patricia Müller schreef:

   “Dan pas maak je de sprong in de oneindigheid en wordt je weer een magische reiziger.” – Toch ook de boodschap van Carlos Castaneda en Don Juan Matus? Ik zou me dolgraag met mensen willen verbinden die deze pad bewandelen. Maar waar vind ik ze?

   1 likes
   • Aphelius schreef:

    Ja, het is op dit moment een redelijk eenzaam pad. Maar een pad waarvan je niet meer kunt terugkeren… Wanneer je dit pad betreedt bereik je een ‘point of no return’. En zeker is dit ook de boodschap van Don Juan Matus. Het is de boodschap van de strijders van vrijheid. Blijf het pad van je hart volgen met geduld en er komt een moment wanneer je met anderen die met jouw resoneren verbind. De wereld van schoonheid is waar het pad heen leidt. En ieder die dit pad volgt weet waar hij/zij op wacht… dit geeft kracht. En kracht is wat we moeten verzamelen zoveel wij kunnen.

    Succes! Je bent niet alleen.

    2 likes
 • Pjoter schreef:

  Sorry, mag ik even iets opmerken?
  Neem aan van wel.

  Ik voor mijzelf dan, persoonlijk zal ik maar zeggen dan, zie het geheel in Bijbels/ Thora/ OT. perspectief.
  Daar vind ik tot op het uur van vandaag en in de toekomst, gedetailleerde informatie.
  En ook nog advies hoe jij jezelf voor wat komen gaat, kunt voorbereidden. c.q. beschermen.
  (best wel belangrijk toch?)

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLyoiyXmAuOsgWP2XaVqvKILkMfhWY4ZAz

  Het verleden is het bewijs, dat dit geen lariekoek is.
  Nee heeft u al, ja kunt u krijgen!
  Hopelijk doet u er iets positiefs mee, in uw eigen voordeel, zal ik maar zeggen dan..

  Fijne dagen

  5 likes
 • Straalmans schreef:

  Dromen lijken soms ook heel erg echt.
  Wel gek dat christenen en moslims nooit de Boeddha, Krishna en Rama zien en de Hindoes nooit Allah en Jezus zien in dit soort gevallen.
  Dus hoe echt is echt?

  1 likes
  • Richard van Bemmelen schreef:

   Meestal niet en dat is ook logisch. In die staat schep je zelf wat je ziet en natuurlijk is dat gebaseerd op je geloofssysteem van het afgelopen leven…

   2 likes
   • Bas Van Schie schreef:

    Klopt, het ego dat gevormd is door cultuur ervaringen en opvoeding.

    Het ego vormt, terwijl het er opdat moment even niet was, op een of andere manier toch een beeld van het gene dat niet ervaren kan worden.

    Dat beeld is dus persoonlijk, en cultuur gebonden.

    De ervaring zelf en dat klinkt vreemd, kan niet herinnert worden.
    Geheugen reikt namelijk niet zo ver en is onbetrouwbaar.

    Door de bijna dood ervaring is echter een gat ik het ego geslagen En is zo,n mens is dichter bij god dan ooit. Zo,n persoon maakt zich dan om niets meer druk.

    1 likes
   • Aphelius schreef:

    En dat is wat jij dus geloofd…

    0 likes
 • Elise schreef:

  Een uittreding komt ook vaak voor bij tieners. Heb het zelf ook ooit meegemaakt. Oorzaak was een week kamp. 2 dagen bij moeten slapen. Toen ik naar mezelf zat te kijken(schuin boven het lichaam) werd ik bang en schoot terug in mijn lichaam.
  Wat mensen zien is een moment waarbij men nog niet echt dood is. Er functioneert dan nog iets.
  Niet voor niks duurt het even voor je begraven/gecremeerd wordt. Die tijd gebruikt men om er zeker van te zijn dat iemand dood is.

  2 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Het zijn de agenten van de Demiurg. Ze spiegelen je dat voor waarmee je in resonantie bent. En dat is dan Jesus, Allah, Jehova, Buddah, noem het maar op …

  0 likes
 • x

  Check Also

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  zoontje

  Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

  Het zoontje van model en ondernemer Tamara ...

  >