Buitenland

VIDEO: Mysterieuze flits verlicht hemel boven Zuid-Rusland

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de lucht boven de Russische stad Stavropol is een onverklaarbare blauwe flits gezien. De mysterieuze flits is vastgelegd door een dashcam.

Diverse mensen schrokken van de flits, die rond 00.39 uur lokale tijd werd waargenomen. In een aantal gebieden ging de straatverlichting uit en daarnaast begonnen in appartementen en huizen de lichten te flikkeren.

Lokale bewoners kwamen met verschillende theorieën over het incident: militaire oefeningen die momenteel in het gebied worden gehouden, problemen met het elektriciteitsnet, poollicht, een asteroïde en zelfs UFO’s.

Een vrouw liet op de sociale media weten dat haar hele plafond werd verlicht door de flits, meldt het Russische dagblad Argumenty i Fakty. Volgens het hydrometeorologisch centrum van de stad heeft het fenomeen niets van doen met de natuur. Elektriciteitsmedewerkers zeiden dat er geen stroomstoringen zijn geweest.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
7 jaren geleden

Misschien was het een “News Flash” ^^

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Er hoeven ook geen storingen in het netwerk zijn geweest. De storing loopt door het netwerk heen. Gisteravond tv gekeken. Het beeld was niet helder. Kleine stukjes in het beeld haperde. Dus geen pixels, maar complete stukjes/lijnen. Dacht eerst dat de tv stuk ging, maar dat was het gelukkig niet. Dus was het waarschijnlijk een satelietverbinding storing en misschien wel door dit fenomeen. Iemand ook last gehad?
Ik heb al lange tijd last van mijn internetverbinding. De monteur mat een te hoge inkomstfrequentie. Iets van 5 en dat mag maar 3 zijn. Dus op de piekhoogte valt mijn internet/telefoon net even weg. Hij snapte niet waar dat vandaan kwam. Nu nog niet. Probleem is er nog steeds. Dus het grote netwerk werkt wel, maar bij mij even niet meer. Dit kan dus ook daar gebeurt zijn. Een andere bron verhoogt ergens de stroom in het netwerk en door de piek(mini kortsluiting) valt het licht uit of gaat knipperen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Bliksem in een wolk misschien?

new atheist world order
new atheist world order
7 jaren geleden

ligt een natuurverschijnsel aan ten grondslag. zag er toevallig een paar dagen geleden iets over op tv. weet de naam niet meer. komt ook voor vlak voordat er een aarbeving plaats gaat vinden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x