Buitenland

Massale aanranding in Keulen tijdens jaarwisseling: van doofpot tot beerput

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie in Keulen liet op 1 januari weten dat de jaarwisseling ‘vreedzaam’ was verlopen. Er wordt dan nog met geen woord gerept over de massale aanranding van vrouwen.

Op 2 januari krijgt de politie in Keulen tientallen meldingen van vrouwen die zeggen te zijn aangerand tijdens de jaarwisseling. De politie laat weten dat het om mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk gaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op zondag 3 januari maakt de landelijke politie bekend dat er vijf verdachten zijn aangehouden in verband met de aanrandingen. Lokale media besteden een dag later aandacht aan berichten op de sociale media over massale aanrandingen tijdens Oud en Nieuw in Keulen.

Wetteloze gebieden waar allochtonen de dienst uitmaken

Vier dagen na de misstanden wordt tijdens een persconferentie verteld dat er tientallen aangiftes zijn binnengekomen van vrouwen die zeggen te zijn aangerand of zelfs verkracht voor het centraal station van Keulen.

Volgens de politie ging het in vrijwel alle gevallen om mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Het nieuws wordt door alle grote Duitse en Nederlandse media opgepikt. Op 5 januari zeggen bronnen dat er al meerdere keren is gewaarschuwd voor de criminele groepen in Keulen. De politie spreekt van wetteloze gebieden in de stad waar de allochtonen de dienst uitmaken.

Seksueel amusement

Op 7 januari wordt een politierapport gelekt waaruit blijkt dat de politie niet in staat was om de vrouwen te beschermen. Daarop besluiten sommige agenten naar buiten te treden. Zij zijn het zat dat er steeds een onjuist beeld wordt gegeven van de avond. De getuigenissen van de agenten vertellen een heel ander verhaal. Het lijkt erop dat de politietop belangrijke informatie probeerde achter te houden.

De agenten zeggen dat ze wel hebben opgetreden en zo’n 100 mensen hebben opgepakt. Het ging volgens de politieagenten niet om Noord-Afrikanen, maar vooral om Syrische asielzoekers.

Het ging de meeste Arabische daders volgens de agenten om ‘seksueel amusement’. Ze omsingelden een slachtoffer, sloten haar op in de kring en vergrepen zich aan haar. De uitspraken van de agenten staan haaks op de officiële lezing van de politietop over de zaak.

[Elsevier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mr.X
Mr.X
8 jaren geleden

Merkel AFZETTEN op LANDVERRAAD en HOOGVERRAAD!

Bewust met VOORKENNIS en ONDEREN machthebbende DRUK van BUITEN de DUITSE regering zelf en in OPDRACHT van GEHEIMEN organisaties buiten de regering om, DOELBEWUST en met VOORWETENSCHAP veroorzaken van TOTALE ongeregeldheden die onrust en een burgeroorlog kunnen veroorzaken waardoor het LANDSBELANG en de REGERING in groot gevaar gebracht is geworden!

VOORKENNIS en onder DRUK?
Vraag dat maar aan GEORGE SOROS, de ROTHSHILD’s en hun DUISTERE machten die TOTALE regeringen DWINGEN, CONTROLEREN en ONDERDRUKKEN!

De DUITSE regering KAN en MAG NIET verder meer REGEREN omdat ZE NIET IN STAAT is OM afzonderlijke en correcte beslissingen te maken en te nemen, zonder ENIGE dwang en MACHT die zich BUITEN de DUITSE regering zelf bevindt..!!!

Dit is ook van KRACHT op de NEDERLANDSE REGERING en zeker omdat onze REGERIN en minister President ook BEINVLOEDBAAR is door MACHTEN die zich NIET op ons GRONDGEBIED begeven!
Denk hierbij aan DE BILDERBERG GROEP en de ILLIMUNATIE als ook GEORGE SOROS..

Onze GRONDWET word TOTAAL genegeerd en ontweken!

Iemand die onder DRUK staat of een PISTOOL of onder bedreiging een LAND regeerd is NIET MEER in STAAT normaal te kunnen REGEREN…!!!

NOEM het smerige BEEST gewoon bij z’n NAAM…!!!

J. Hofmans
J. Hofmans
8 jaren geleden

Waarom geloof ik dit allemaal niet? Het stinkt en de meerderheid van de mensen zal dit gaan geloven. Niet dat ik het zo goed kan vinden met de Marokkanen, maar dit is wel hilarisch.

Loki
Loki
8 jaren geleden

Nu de politie van Keulen het niet meer aan kan is er een burgerwacht opgezet door burgers van Keulen. Uiteraard is de politietop hier niet blij mee. Dit zijn de eerste tekenen van verval en burgers nemen het recht in eigen handen. Demonstraten hebben Merkel al laten weten met de vraag of Duitsland zo open genoeg is voor haar. Natuurlijk zoals gewoonlijk blijft commentaar uit.
Een van de Duitse mede promotors van het opvangen van asielzoekers Rutte had natuurlijk een politiek rechte uitspraak :“walgelijk en te bizar voor woorden”

Wilders heeft een open brief gestuurd waarin hij de premier verwijt niet van zich te laten horen. “Hallo, meneer de minister-president? Bent u er nog?”, schreef hij. “Er heerst angst in Duitsland, maar ook in Nederland. Merkt u het niet?” Rutte reageert daarop: “Natuurlijk moeten we in Nederland alert blijven. Dat zijn we ook. Wat niet helpt is stigmatiseren en olie op het vuur gooien. Daar ga ik dus niet aan meedoen.”

Natuurlijk geen olie op het vuur gooien, maar wat doe je dan als er nog eens 200.000 asielzoekers binnen laat in een land dat vol is. Het dichtst bevolkte land van Europa.

Dat is vragen om vuur!!!!!!

Bob
Bob
8 jaren geleden

Culturen zijn niet te mixen!!! Nooit niet mee beginnen.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x