Buitenland

Italianen de straat op om te protesteren tegen verplichte vaccinpaspoorten: ‘Geen dictatuur!’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat de Italiaanse overheid verplichte vaccinpaspoorten had aangekondigd, gingen Italianen de straat op om te protesteren tegen de maatregel. In Turijn riepen demonstranten: “Geen dictatuur!”

In Italië is net als in Frankrijk voortaan een coronapas nodig als je binnen in een restaurant wilt eten of naar een bar wilt gaan. De eis gaat op 6 augustus in. De pas, die aantoont dat je gevaccineerd bent of onlangs getest, wordt ook een vereiste voor stadions, sportscholen, zwembaden, musea en beurzen.

Geen groene pas!

Woedende Italianen gingen na de aankondiging meteen de straat op. De menigte scandeerde: ‘Geen groene pas, geen groene pas!’, ‘Geen dictatuur, geen dictatuur’ en ‘vrijheid, vrijheid!’.

De nieuwe maatregelen zijn aangekondigd vanwege een toename van het aantal ‘besmettingen’ met de ‘deltavariant’. Op donderdag werden in Italië 5057 nieuwe ‘coronabesmettingen’ gemeld. Dat zijn er ongeveer 10 keer minder dan tijdens de piek in november vorig jaar.

Grote Transitie, de ‘reset’

In Italië worden meer demonstraties verwacht. Zaterdag vindt ook in Londen een groot protest plaats tegen de vaccinpaspoorten.

FVD-voorman Thierry Baudet zegt over de maatregelen: “Ik weet nog zo goed dat ik dit voorspelde: de komst van een semi-verplicht vaccin. ‘Welnee, gaat nooit gebeuren’, zei iedereen. ‘Corona is binnenkort weer voorbij’, ook dat werd steeds gezegd. Maar het gaat niet voorbij. Het wordt aangegrepen voor de Grote Transitie, de ‘reset’.”


[Summit News]

4.7 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loire
Loire
1 jaar geleden

Uiteraard waren alle ontwikkelingen zoals test, paspoort, spuit en lockdown allemaal al in maart 20 voorspeld en ze zijn allemaal uitgekomen op basis van lockstep 2010/wef.
Stap voor stap hebben ze de bevolking voor de gek gehouden, voorgelogen en misleid tot de dood er op volgt. Nog steeds verschijnt er maar mondjesmaat iets over in de media, maar de voorstanders voor verplichtingen blijven zich maar manifesteren, zonder te kijken wie nu echt de schuldigen zijn. Volgens de schapen zou het allemaal niet plaatsvinden, maar waar zijn nu de excuses, de verontschuldigingen en de spijtbetuigingen???? De zijn en komen er niet want nu blijkt dat ze het nog steeds allemaal goedkeuren onder het mom van een gevaarlijk virus. Hoe knettergek zijn en blijven deze mensen.

Bjorn
Bjorn
1 jaar geleden

Focus vanaf nu op de kopstukken van deze neppandemie, Klaus Schwab, WHO-medewerkers en de dumb f*cks die voor ‘onze regering’ moeten doorgaan: Voor eeuwig berucht maken. Net zoals de meeste nazi-kopstukken. Dat hun mugshots nog eeuwig in onze geschiedenisboeken mogen prijken.
Ieder ander mag zich diep schamen door aan dit kindersprookje mee te werken.

Anne
Anne
1 jaar geleden

24 juli de WWD te Amsterdam mensen! Kom allen !

Edward
Edward
1 jaar geleden

Dus 99% van de mensheid laat zich onderdrukken door de 1% zichzelf benoemde elite.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x