Binnenland

Woedende reacties op harde lockdown: ‘We zijn gek geworden!’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet houdt vandaag al een nieuwe persconferentie. Het OMT adviseert een strenge lockdown in te voeren. Dat zou betekenen dat vrijwel alles sluit, op essentiële winkels na. De verwachting is dat het kabinet het advies overneemt. Het is aannemelijk dat eventuele nieuwe maatregelen nog dit weekend ingaan.

Op social media regent het kritische reacties. Zo zegt Bart Bisschop, raadslid en fractievoorzitter van de VVD in Renswoude: “Als het kabinet ballen heeft, leggen ze nu het OMT-advies naast zich neer. Hier is geen enkel draagvlak meer voor in de samenleving. Regel die zorgcapaciteit en vaccinaties (voor de kwetsbaren) en laat ons verder met rust alstublieft.”

Ongelooflijk

“In Zuid-Afrika zelf worden er geen extra maatregelen genomen, omdat omikron een mild verloop heeft, maar hier in Nederland wil het OMT – en, let maar op, natuurlijk in navolging het kabinet – weer een volledige lockdown. Ik ben zo ontzettend klaar met deze poppenkast,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Belang van Nederland, de partij van Wybren van Haga, schrijft: “Alles moet dicht, met ontzettend veel schade tot gevolg. Ondernemers krijgen opnieuw een misdadige klap in het gezicht. Ook mentale klachten zullen weer de pan uit rijzen tijdens de donkere winterdagen. Ongelooflijk.”

“Het kabinet gooit (nog steeds!) liever het land dicht dan te investeren in de zorg,” verzucht Kamerlid Fleur Agema (PVV).

Why!?

Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse reageert: “Een lockdown bij 85 procent vaccinatiegraad, hoopvolle berichten over de mildheid van omikron, de gebrekkige onderbouwing van het effect van een lockdown en de enorm schadelijke impact voor de economie, fysieke gezondheid en psychisch welbevinden van miljoenen mensen.. why!?”

“Vanaf maandag alles dicht behalve wat winkels. Na 22 maanden, 26 miljoen vaccinaties, acht miljoen herstelde mensen. En een golf met de meest milde variant tot nu toe. Zweden: alles open! We zijn gek geworden!” twittert Maarten van den Berg.

4.8 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
341 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Het land moet kapot !! De WEF agenda zal en moet uitgevoerd worden !!

wuppie nu
wuppie nu
1 jaar geleden

de truc is dat mensen die het C19 vaxx geweigerd hebben, niks meer te eten kunnen kopen met de feestdagen. Ze willen die 5 miljoen mensen gewoon uithongeren.

Randy
Randy
1 jaar geleden

Stoppen met spuiten stoppen met testen stoppen met dom doen , denk voor je eigen in Afrika is maar 6 % gevaccineerd , oh en trouwens alle immigranten die hier naar binnenkomen worden niet gevaccineerd omdat ze geen rechtszaken willen .
Waarom ons en de kinderen platspuiten denk eens ff na

Steve Schaisse
Steve Schaisse
1 jaar geleden

Ze zijn al gek, het wordt alleen gekker !
De maatschappij naar de kl*ten helpen en “gaos” creëren daar zijn ze goed in.
LIoyd en Harry en dat hele zootje kun je nooit in een normaal bedrijf plaatsen ,die worden gek…
Zo iets regeert Nederland…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

341
0
We lezen graag je reactie!x