Mens en DierGreat Reset

Laurens van der Tang waarschuwt voor Great Reset: ‘Niet uitgesloten dat er een satanisch complot achter zit’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Laurens van der Tang, ouderling in de Gereformeerde Gemeente in Nederland en opiniemaker binnen de reformatorische gezindte, las het boek van Klaus Schwab over de Great Reset en schreef daar eerder dit jaar een opiniestuk over.

Van der Tang gaf vorige week donderdag in Damwoude een lezing over de Great Reset waarin hij onder meer sprak over een nieuwe digitale munteenheid waaraan je CO2-uitstoot wordt gekoppeld en een wereldwijd basisinkomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Gedreven door satanische gedachten en opvattingen

Hij sluit niet uit dat er achter de Great Reset satanische complotten schuilen. “Ik weet niet of dat zo is. Ik weet wel dat de duivel springlevend is. Ik weet wel dat de satan weet dat hij weinig tijd heeft. Ik weet wel dat hij zal omgaan als een briesende leeuw, zoekende wie hij zou kunnen verslinden. En ik weet ook zeker dat er mensen zijn op deze wereld die vooral hem dienen. Maar in welke mate dat ook betekent dat er dit complot achter zit, dat wil ik laten rusten,” zei Van der Tang. “Het is niet uitgesloten, maar het is ook iets wat we denk ik niet volkomen kunnen doorgronden.”


Hij noemde specifiek enkele wereldleiders. “Kijk ik naar sommige leiders buiten Nederland momenteel, dan denk ik bijvoorbeeld aan een [premier] Trudeau van Canada of een Biden van Amerika – als er mensen zijn waarvan ik denk dat ze soms gedreven worden door satanische gedachten en opvattingen, dan denk ik aan dat soort mensen.”

“Als je hoort hoe Trudeau tekeergaat over vaccinatie, als je de agressiviteit ziet waarmee hij een genderagenda op dit moment erdoor ramt in een land en de vervolging ook waar dat mee gepaard gaat, en ook als ik zie wat er nu in Amerika gebeurt – ja, daar ben je niet optimistisch over. En dat zijn toch democratische landen waar dat blijkbaar opeens kan,” zei de ouderling. “En ik weet niet of dat in Nederland ook niet zou kunnen.”

Paus Franciscus is misschien wel een antichrist

Van der Tang noemde ook paus Franciscus, die volgens aartsbisschop Carlo Maria Vigano nauw betrokken is bij de door Klaus Schwab aangekondigde vierde industriële revolutie. “Als ik gadesla, de huidige paus van Rome en zijn gedrag, dan denk ik dat de man veel trekjes [van de antichrist] heeft.”

“Hij spreekt als een antichrist, hij voelt als een antichrist, hij beweegt zich als een antichrist, hij is misschien een antichrist,” zei hij.

Coronapas niet gebruiken

Van der Tang vindt ook dat we de coronapas op onze mobiele telefoon niet moeten gebruiken. “Want daarmee ga je toe naar een samenleving waarbij je accepteert dat die tweedeling er dan is en waarbij je allemaal ook wel meegaat in die angst.”

Bekijk de hele lezing hier.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

NIGHT OF THE BRAINDEAD-PRO-VAXXERS

Het is weer zover…Halloween…speciaal voor deze gelegenheid stuurt Herr Doktor Hugo Mengele vanavond VacciNazi-Eenheden van deur tot deur om verkleed als Heksen, Zombies, Vampiers, Nazis, Puppeticians, Leprechauns, Bolsjewieken, Freddy Kruegers, Banksters, Dr. Jekylls & Mr. Hydes…Om op geheel onorthodoxe wijze Ongevaccineerden alsnog clandestien te injecteren met Experimentele mRNA-Gentherapie-Vuilnisbak-VacciNazis…Deze Braindead-Pro-Vaxxers from Hell zullen tijdens hun Trick-or-Treat-VacciNazi-Crusade hun Slacht-Offers trakteren op mRNA-Lollies, Booster-Candybars & Cupcakes gevuld met injectienaalden zodat het Slacht-Offer zichzelf zal Vaccineren als ie er een hap van neemt…om vervolgens te veranderen in Dead-Man-Walkin’…

Beste Ongevaccineerde broeders & zusters neem vanavond dus vooral géén snoepjes aan van Vreemden, hou ramen & deuren gesloten, zorg dat je voldoende Wijwater, Kruizen, Knoflook, Zilveren Kogels & Houten Spiezen in huis hebt om die Hordes Hersendode Gevaccineerde Zombies op gepaste afstand te houden…

Recht door zee
Recht door zee
2 jaren geleden

Ik denk dat hij het bij het rechte eind heeft

Minu
Minu
2 jaren geleden

Heel misschien, vooral luide parallellen tussen Hitler’s Antarctische expeditie “Nieuw Zwaben” (neuSchwaben)(1938-1939) en andere namen. Interessant is dat sommige landen nu de vooruitzichten voor een nieuw Neurenberg Tribunaal onderzoeken.

Sylvie
Sylvie
2 jaren geleden

Dit is zeker het geval! Bill Gates gebruikt ook de satanische getal en symboliek. Het is satanisch!

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x