CoronaBuitenland

Cardioloog over coronaprik: ‘Dit is erger dan een oorlog’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough verwees in gesprek met de Britse columnist en politicus Maajid Nawaz naar een rapport dat op 11 juni is gepubliceerd door de World Council for Health.

Uit het rapport – dat gebaseerd is op gegevens van onder meer het VAERS van het CDC, EudraVigilance van het EMA en VigiAccess van de WHO – blijkt dat er al meer dan 40.000 bevestigde sterfgevallen door het coronavaccin zijn. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk nog veel hoger, aldus McCullough.

187.000 vaccindoden

Daarnaast hebben vele miljoenen mensen vaccinatieschade opgelopen, zei de cardioloog. In sommige gevallen werden vaccins al na een handvol overlijdens van de markt gehaald. Toch blijven we driftig doorprikken.

McCullough verwees ook naar een paper van Spiro Pantazatos van de Columbia-universiteit en Herve Seligmann, die schatten dat er tussen februari en augustus 2021 alleen al in de Verenigde Staten tot wel 187.000 mensen zijn gestorven door het vaccin.

Erger dan oorlog

Ter vergelijking: de Vietnamoorlog heeft aan circa 58.000 Amerikaanse soldaten het leven gekost. “Dit is erger dan een oorlog,” benadrukte de cardioloog.

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
21 dagen geleden

Al dit geblaat en niemand doet er wat aan!
Wat heb ik aan deze informatie?

ProAsfalt
ProAsfalt
21 dagen geleden

Het is ook oorlog maar dan eentje (tot nu toe) zonder bommen en granaten, dat alle kenmerken heeft van het Totalitarisme.

Anoniem
Anoniem
21 dagen geleden

Bij ons weer een intern bericht dat een collega van 52 oud plotseling is overleden. De zoveelste.

Bep
Bep
21 dagen geleden

Wat kun je hier nog over vertellen?
Ondertussen, jongeren hebben alweer een uitnodiging voor de de 2 de boosterprik van Dhr. Kuipers. Eens gezonde mensen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x