Homepagina » Mens en Dier » CDA-burgemeester: verplicht vaccineren is al mogelijk
burgemeester
Foto: EPPGroup CoR CC BY 3.0

CDA-burgemeester: verplicht vaccineren is al mogelijk

Burgemeester Cor Lamers (CDA) van Schiedam beweert dat de grondwet mogelijkheden biedt tot verplichte vaccinatie. Hij verwijst naar artikel 11 van de grondwet waarin staat dat ‘ieder, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht heeft op onaantastbaarheid van zijn lichaam’.

Volgens de burgemeester stelt de grondwet beperkingen aan de onaantastbaarheid van het lichaam. Lamers pleitte eind vorig jaar voor verplichte coronavaccinatie. De Schiedamse fractie van Denk vindt dat hij ‘risicovolle uitspraken’ heeft gedaan. De partij zegt ‘vele signalen van bezorgde Schiedammers over verplichte vaccinatie’ te hebben gekregen. Denk is de eerste politieke partij in Schiedam die zich openlijk kritisch uitspreekt over het coronabeleid.

Geen vaccinatieplicht

Lamers zei zich zorgen te maken over ‘onvoldoende deelname bij het toedienen van de coronaprik’. De burgemeester zei niet bekend te zijn met een motie van Kamerlid Azarkan die in oktober is aangenomen en die oproept om geen vaccinatieplicht in te voeren.

“De uitspraak was mij niet bekend en deze motie is aan de gemeenten niet aangeboden. Dat geldt overigens voor veel moties die in de Tweede Kamer aanvaard worden,” reageerde Lamers, die ook lid is van het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

[Schiedams Nieuws]
3.8 22 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden
Shawn Skelton nam het Moderna-vaccin tegen COVID-19..Leven vernietigd.. NO WAY BACK !!

https://www.youtube.com/watch?v=rj4BwNvXmKI

Simon
Simon
7 maanden geleden

En weer zo’n dictator, machtswellusteling die omhoog is gepopt in deze tijd. Er zijn er veel meer dan je denkt. Onderzoek heeft aangetoond dat in bestuursfuncties het percentage psychopaten veel hoger is dan het gemiddelde onder de bevolking. Lamers is weer zo’n “mooi” bewijs daar voor. Het erge is nog dat er totaal geen “noodzaak” is die de schending van ons grondrecht rechtvaardigd, maar dat ziet deze tiran niet. Genetisch waarschijnlijk niet in staat om dingen in verhouding te zien.
De enige rechtvaardige noodzaak voor schending van artikel 11 van de grondwet is dat het voortbestaan van de menselijke soort op het spel staat.

doornbos
doornbos
7 maanden geleden

Patiënten van het niveau van heer Lamers hebben volstrekt niets in het openbaar bestuur te zoeken. Wat je er wel mee moet? Tja.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
7 maanden geleden

Als deze man mij één goede reden kan geven om het vaccin te nemen mag hij erbij zijn. Geen goede reden is geen vaccin.

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok over vaccineren: ‘Dit is echt schokkend’

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft heel ...

zoon

Vader wiens zoon overleed na Pfizer-prik gecensureerd door Facebook

Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x