Mens en Dier

CDA-burgemeester: verplicht vaccineren is al mogelijk

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Burgemeester Cor Lamers (CDA) van Schiedam beweert dat de grondwet mogelijkheden biedt tot verplichte vaccinatie. Hij verwijst naar artikel 11 van de grondwet waarin staat dat ‘ieder, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht heeft op onaantastbaarheid van zijn lichaam’.

Volgens de burgemeester stelt de grondwet beperkingen aan de onaantastbaarheid van het lichaam. Lamers pleitte eind vorig jaar voor verplichte coronavaccinatie. De Schiedamse fractie van Denk vindt dat hij ‘risicovolle uitspraken’ heeft gedaan. De partij zegt ‘vele signalen van bezorgde Schiedammers over verplichte vaccinatie’ te hebben gekregen. Denk is de eerste politieke partij in Schiedam die zich openlijk kritisch uitspreekt over het coronabeleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Geen vaccinatieplicht

Lamers zei zich zorgen te maken over ‘onvoldoende deelname bij het toedienen van de coronaprik’. De burgemeester zei niet bekend te zijn met een motie van Kamerlid Azarkan die in oktober is aangenomen en die oproept om geen vaccinatieplicht in te voeren.

“De uitspraak was mij niet bekend en deze motie is aan de gemeenten niet aangeboden. Dat geldt overigens voor veel moties die in de Tweede Kamer aanvaard worden,” reageerde Lamers, die ook lid is van het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

[Schiedams Nieuws]

3.8 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden
Shawn Skelton nam het Moderna-vaccin tegen COVID-19..Leven vernietigd.. NO WAY BACK !!

https://www.youtube.com/watch?v=rj4BwNvXmKI

Simon
Simon
3 jaren geleden

En weer zo’n dictator, machtswellusteling die omhoog is gepopt in deze tijd. Er zijn er veel meer dan je denkt. Onderzoek heeft aangetoond dat in bestuursfuncties het percentage psychopaten veel hoger is dan het gemiddelde onder de bevolking. Lamers is weer zo’n “mooi” bewijs daar voor. Het erge is nog dat er totaal geen “noodzaak” is die de schending van ons grondrecht rechtvaardigd, maar dat ziet deze tiran niet. Genetisch waarschijnlijk niet in staat om dingen in verhouding te zien.
De enige rechtvaardige noodzaak voor schending van artikel 11 van de grondwet is dat het voortbestaan van de menselijke soort op het spel staat.

doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Patiënten van het niveau van heer Lamers hebben volstrekt niets in het openbaar bestuur te zoeken. Wat je er wel mee moet? Tja.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
3 jaren geleden

Als deze man mij één goede reden kan geven om het vaccin te nemen mag hij erbij zijn. Geen goede reden is geen vaccin.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x