Homepagina » Het Complot » Wil CERN een allesvernietigende God oproepen met de Large Hadron Collider? Wilde theorie steekt de kop op
Wil CERN een allesvernietigende God oproepen met de Large Hadron Collider? Wilde theorie steekt de kop op

Wil CERN een allesvernietigende God oproepen met de Large Hadron Collider? Wilde theorie steekt de kop op

De Large Hadron Collider (LHC), de 27 kilometer grote ringvormige deeltjesversneller bij Genève, opent mogelijk de deur naar ongewenst bezoek.

Twee Russische wetenschappers berekenden dat de machine een scheur in de ruimtetijd kan veroorzaken, waardoor er een poort ontstaat.

Mensen uit de toekomst zouden die poort vervolgens kunnen gebruiken, zo claimden de Russische wiskundigen Irina Aref’eva en Igo Volovitsj.

Vernietiger

Zij zeiden dat de deeltjesversneller een ‘wormgat’ kan openen, dat ons verbindt met de toekomst. Iedereen kan zo’n tijdtunnel gebruiken, aldus het tweetal.

Complottheoretici die het onderzoek van de wiskundigen hebben gelezen, denken dat wetenschappers van het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) de deeltjesbotser willen gebruiken om een God op te roepen.

Het zou gaan om de god Shiva, die in het Indiase denken de vernietiger van de schepping is. Waarom CERN de schepping zou willen vernietigen is onduidelijk.

Samengeperst

Dit is niet de enige wilde theorie over de Large Hadron Collider. Begin deze maand beweerde Astronomer Royal Martin Rees dat experimenten met de deeltjesversneller een zwart gat kunnen openen.

“Mogelijk vormt zich dan een zwart gat, dat alles om zich heen opzuigt,” schreef hij in zijn nieuwe boek ‘On the Future’.

Er is een mogelijkheid dat de aarde vervolgens wordt samengeperst tot een superdichte bol met een doorsnee van slechts 100 meter, aldus Lord Rees.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Het is ook mogelijk dat de aarde gaat uitdijen in plaats van krimpen en dan te groot wordt voor dit universum.
Tjonge, jonge… Daar halen die politici 30-ers het niet eens bij.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Rikk
2 jaren geleden

Ons universum dijt uit terwijl er niet meer in komt. Alles moet dus groter worden. Niet alleen de mensen maar ook de aarde, de afstanden (kilometers) en de tijd. Daarom bestaat de Aarde nu 6000 jaar maar wel volgens onze tijdrekening en niet volgens de tijdrekening an de dichtheid.

Brahms
Brahms
2 jaren geleden

Man, man, man. Ik word gek van het verhaal dat Shiva de God van de vernietiging is. Dit wordt maar keer op keer herhaald.
Shiva is niet de God van de vernietiging, maar de God van Schepping, Behoud en Voltooiïng. Voltooiïng, Vervolmaking wordt ten onrechte vertaald als Vernietiging.

Van Lord Shiva wordt gezegd dat een ieder die sterft in de Indiase stad Benares (Varanasi), de stad van Shiva, Hij hoogstpersoonlijk Het Woord in het oor van de stervende fluistert opdat deze de Verlossing bereikt.

In de filosofie staat Shiva (uitgesproken als Sjiew) voor het Volmaakte, Liefdevolle, Barmhartige, Onvernietigbare, Onbegrensde, Kennisbron zijnde, Nimmer Uitdovende, Zichzelf constant Vernieuwende Licht, die zich manifesteert als het Universum zelf met alles (al het leven) erop en eraan. Zijn Maya, de Energie die al het werk van scheppen, behouden, vervolmaken, opruimen van het nutteloze, doet, wordt Parvati, Uma of Durga genoemd.

Wat je CERN dus volgens deze complottheorie zou kunnen verwijten is juist dat ze de wereld willen Vervolmaken ipv het te vernietigen door juist The Lord of The Universe, Heer Shiva aan te roepen.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Daar heb je dan ineens wel een oppermachtig super wapen mee. Eerlijk? ik denk dat ze het niet voor elkaar krijgen. De natuur laat niet met zich sollen!

Pollie
Pollie
2 jaren geleden

Russische wiskundigen zeggen het, dan moet het wel waar zijn

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Pollie
2 jaren geleden

@Pollie

Dat zullen we zien nadat CERN eindelijk is opgestart. Wat een brakke zooi daar zeg. Maar jouw reactie delegeert in deze richting…Russische lange neus trekkers quoten: “Lang leve de islam in Europa!”….Sorry, niet de verkeerde quote, moet alleen een andere zijn…..

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Denk wat de Russen betreft de wereld nu ergens tussen lachen en vechten zit.

Laat de Russen maar schuiven, die konden nog wel eens de derde hond zijn.

Pollie
Pollie
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Ik begrijp werkelijk niets van wat je zegt. Niet de verkeerde quote, maar het moet een andere zijn? De derde hond? Leg eens uit wat je daarmee bedoelt

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Pollie
2 jaren geleden

Beste @Pollie, je hebt gekozen voor het bashen van Russen, is dat domweg of heel bewust gedaan? Heb je het domweg gedaan, dan begrijp ik je tweede reactie.

Pollie
Pollie
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Ik bash geen Russen, ik bash het idee dat wiskundigen die zoiets opperen meteen serieus genomen zouden moeten worden. Of het nou Russen of Nederlanders zijn, het maakt mij niet uit.
Wat bedoel je met ‘Sorry, niet de verkeerde quote, moet alleen een andere zijn’?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@Pollie

Duidelijk, het ging je dus om wat wiskundigen en niet om wat Russen denken? Verder niet zo heel belangrijk, maar je reactie leek richting één en dezelfde kant op te gaan, het wederom domweg bashrn van alles wat met Russen heeft te maken. Ook geen probleem als het wel zo was, want ieder mens is vrij om te vinden wat ie wil en kan daarbij een tegenreactie verwachten.

Niet de verkeerde quote, want de Russen xouden eerder wel eens de EU in de zeik kunnen nemen i.p.v. de verlichte EU geesten hun, omdat Europa zo godzalig volstroomt met middeleeuwse religies en achtrrlinke culturen.

De derde hond is degene die met de been heen gaat als andere betweters met elkaar overhoop liggen, zeg maar: wie het laatst lacht, lacht het best!?

Maarten V
Maarten V
2 jaren geleden

Angstzaaierij. Pure fantasie. De zogenaamde “zwarte gaten” of wormgaten zijn zo klein, kleiner dan een nanometer, zeg maar. Het verdampt in een fractie van een microseconde even snel weer weg. Die microseconde geven zoveel informatie prijs dat men maanden, tot zelfs jaren nodig hebben om deze kleine gebeurtenis te analyseren via getallen en ingewikkelde formules met behulp van computers.

Een echt “klassieke” zwart gat kan alleen ontstaan door een massa van wel duizend zonnen in te krimpen tot een voetbal. “wormgaten” de alterego van het zwarte gat is evenzeer zo vluchtig en in die zin “instabiel” dat het voordat je het door hebt al weer is verdwenen.

Wat uiteraard niet wil zeggen dat het volledig onschuldig is. Bij het spelen met atomen is altijd voorzichtigheid gewenst: zie de atoombom of de ramp in Tjernobil, maar die zijn iets van totaal andere orde.

Mensen maken van een mug een olifant. Of in dit geval van een molecule een gehoornde reuzen walvis met vlijmscherpe haaientanden.

Natuurlijk gaat dit verhaaltje verder door een vleugje religie bij te voegen. De “boze god” die zich dan er mee zou gaan bemoeien. Vaak omdat wetenschappers die dit soort onderzoek doen eerder atheïstisch zijn ingesteld en de wereld willen begrijpen zonder de kennis af te stompen door te zeggen: omdat god het wil of omdat het zo in het “heilig” schrift staat en verder onderzoek of vragen stellen zondig is.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

be changed into iron, the contrary of the positive ray shall exterminate all, before it happens, the heavens shall show signs.” Nostradamus – Centuries, Quatrain 9:44

……“Verlaat, verlaat, ga weg uit Geneva , alles van goud van Saturnus zal in ijzer veranderen, het tegengestelde van de positieve straal zal alles uitroeien, vooraleer het gebeurt, zullen de hemelen tekenen geven.” Nostradamus – Centuriën, Kwatrijn 9:44…..

Forrest Gump: “Mama always said life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get”…..

Roni
Roni
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Laat die beroemde regel van Forrest Gump nou net een Mandela effect opleveren…

Chris de Boden
Chris de Boden
2 jaren geleden

Het enige kwalijke wat CERN in werkelijkheid bereikt is dan een hoop doemprofeten in herhaling blijven vallen, dergelijke berichten heb ik al talloze kleren de revue zien passeren…..

El Trueporino
El Trueporino
2 jaren geleden

Shiva is de vernietiger van het ego. Ik wens het iedereen, inclusief mijzelf van harte toe.

wolfje
wolfje
2 jaren geleden

ruimtevaart, daar kan ik me nog iets bij voorstellen. maar om zó veel geld uit te geven op zoek naar het allerkleinste deeltje dan denk ik: wat zoeken ze nou écht?

Bas
Bas
2 jaren geleden

Een zwart gat en onze aarde opslokken, jaja Ruskies. Daar is zoveel energie voor nodig om een stabiel zwart gat te maken dat hebben we op aarde niet. Zelfs onze eigen zon is daar te klein voor en heeft veel te weinig energie voor een zwart gat. Voor een dimensionele ripp in tijd of dimensie heb je veel energie voor langere tijd nodig dus geen ontploffing van 1 enkele molecuul.

Maar geheel ongevaarlijk is het niet, ook Cern wetenschappers zeggen dat. Er bestaat een kleine kans 0,02% of iets dergelijks dat ze een nieuwe particle vinden 1000den keren sterker als een atoombom wat een kettingreactie kan veroorzaken en onze planeet opblaast. Maar dat gaat zo snel dat merk je niet eens…

Ach en wat is 0,02% nou? (sarquasme)
Hoger dan de winkans bij de Lotto, ach als we gaan dan gaan we ook allemaal samen. Samen uit, samen thuis 😉

x

Check Also

signalen

Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte

Een team Australische wetenschappers heeft een doorbraak ...

melkweg

Er gebeurt iets heel raars in het centrum van de Melkweg

Er gebeurt iets heel raars in het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x