Het Complot

Wil CERN een allesvernietigende God oproepen met de Large Hadron Collider? Wilde theorie steekt de kop op

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Large Hadron Collider (LHC), de 27 kilometer grote ringvormige deeltjesversneller bij Genève, opent mogelijk de deur naar ongewenst bezoek.

Twee Russische wetenschappers berekenden dat de machine een scheur in de ruimtetijd kan veroorzaken, waardoor er een poort ontstaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mensen uit de toekomst zouden die poort vervolgens kunnen gebruiken, zo claimden de Russische wiskundigen Irina Aref’eva en Igo Volovitsj.

Vernietiger

Zij zeiden dat de deeltjesversneller een ‘wormgat’ kan openen, dat ons verbindt met de toekomst. Iedereen kan zo’n tijdtunnel gebruiken, aldus het tweetal.

Complottheoretici die het onderzoek van de wiskundigen hebben gelezen, denken dat wetenschappers van het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) de deeltjesbotser willen gebruiken om een God op te roepen.

Het zou gaan om de god Shiva, die in het Indiase denken de vernietiger van de schepping is. Waarom CERN de schepping zou willen vernietigen is onduidelijk.

Samengeperst

Dit is niet de enige wilde theorie over de Large Hadron Collider. Begin deze maand beweerde Astronomer Royal Martin Rees dat experimenten met de deeltjesversneller een zwart gat kunnen openen.

“Mogelijk vormt zich dan een zwart gat, dat alles om zich heen opzuigt,” schreef hij in zijn nieuwe boek ‘On the Future’.

Er is een mogelijkheid dat de aarde vervolgens wordt samengeperst tot een superdichte bol met een doorsnee van slechts 100 meter, aldus Lord Rees.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Het is ook mogelijk dat de aarde gaat uitdijen in plaats van krimpen en dan te groot wordt voor dit universum.
Tjonge, jonge… Daar halen die politici 30-ers het niet eens bij.

Brahms
Brahms
5 jaren geleden

Man, man, man. Ik word gek van het verhaal dat Shiva de God van de vernietiging is. Dit wordt maar keer op keer herhaald.
Shiva is niet de God van de vernietiging, maar de God van Schepping, Behoud en Voltooiïng. Voltooiïng, Vervolmaking wordt ten onrechte vertaald als Vernietiging.

Van Lord Shiva wordt gezegd dat een ieder die sterft in de Indiase stad Benares (Varanasi), de stad van Shiva, Hij hoogstpersoonlijk Het Woord in het oor van de stervende fluistert opdat deze de Verlossing bereikt.

In de filosofie staat Shiva (uitgesproken als Sjiew) voor het Volmaakte, Liefdevolle, Barmhartige, Onvernietigbare, Onbegrensde, Kennisbron zijnde, Nimmer Uitdovende, Zichzelf constant Vernieuwende Licht, die zich manifesteert als het Universum zelf met alles (al het leven) erop en eraan. Zijn Maya, de Energie die al het werk van scheppen, behouden, vervolmaken, opruimen van het nutteloze, doet, wordt Parvati, Uma of Durga genoemd.

Wat je CERN dus volgens deze complottheorie zou kunnen verwijten is juist dat ze de wereld willen Vervolmaken ipv het te vernietigen door juist The Lord of The Universe, Heer Shiva aan te roepen.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Daar heb je dan ineens wel een oppermachtig super wapen mee. Eerlijk? ik denk dat ze het niet voor elkaar krijgen. De natuur laat niet met zich sollen!

Pollie
Pollie
5 jaren geleden

Russische wiskundigen zeggen het, dan moet het wel waar zijn

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x