Mens en Dier

VIDEO: ‘Reusachtig zeemonster’ ontdekt op Google Earth

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Google Earth is een ‘reusachtig zeemonster’ gespot bij Antarctica. Een filmpje over de ontdekking gaat momenteel het internet rond. Is het een Kraken? Of misschien iets minder angstaanjagends?

Scott Waring van UFO Sightings Daily denkt dat het om een zeemonster gaat. Dat schrijft de Britse Daily Telegraph. “Het lijkt op een Kraken,” zei hij. “Volgens Google is het wezen 30 meter lang. Het uiteinde lijkt op het middelste gedeelte van een reusachtige inktvis, wat betekent dat het inclusief tentakels wel meer dan 60 meter lang kan zijn.”

Vin

Een Kraken is een mythisch wezen met enorme afmetingen dat in zee leeft. Naar men zegt is het waargenomen voor de kust van Noorwegen.

Zeelieden vertellen al eeuwen over ‘eilanden die blijken te bestaan uit hoofden, horens en zwaaiende tentakels en die in staat zijn zelfs de grootste schepen te laten zinken’. De foto is gemaakt bij het eiland Deception en lijkt een ‘vin’ te tonen.

UFO

Sommigen denken dat het gaat om het Monster van Loch Ness, terwijl anderen vermoeden dat het een UFO is die zich onder water bevindt. Weer anderen komen met meer rationele verklaringen voor het vreemde object, zoals een schip of een rotsformatie.

Vermoedelijk gaat het hier om de afbeelding van een blauwe vinvis of een ander groot dier, aldus de krant. Denk je dat we een Kraken hebben gevonden? Je kunt het zelf onderzoeken door deze coördinaten te volgen: 63°2’56.73”S 60°57’32.38”W.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ferrimassi
ferrimassi
5 jaren geleden

Een onderzeeër die het oppervlak breekt. En dat op google earth resolutie… release the kracken 😀

Freddie
Freddie
5 jaren geleden

Het is een kwal en hij heeft ook al een naam.
Rutte.

Cas
Cas
5 jaren geleden

Denk dat het een flinke blauwe vinvis is..

Bosdokter
Bosdokter
5 jaren geleden

En de Noordpool is totaal verdwenen volgens Google Earth…

Mandela-effect

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x