Buitenaards

Chinese oud-militair bouwt ruststation voor buitenaardsen

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De geruchten over UFO-waarnemingen en buitenaardsen die de aarde bezoeken lijken toe te nemen, zo melden twee verslaggevers van dagblad China Daily.

Na 17 jaar legt Xiang Kuansong de laatste hand aan het ‘buitenaardse onderzoeksstation’ in zijn dorp in de provincie Hunan. De 79-jarige kreeg naar eigen zeggen van twee wezens van een andere planeet opdracht het te bouwen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Wees niet bang. We zijn geen spoken of goden. We zijn mensen van een andere planeet die je willen helpen,” zouden de buitenaardsen Xiang in het Chinees hebben medegedeeld. Zijn onderzoeksstation is niet uitgerust met schotels of high-tech apparatuur om naar buitenaardsen te zoeken. Het gebouw lijkt meer op een traditionele Chinese tempel. Bij de ingang staat een bord met de tekst: ‘de harmonieuze weg naar een andere planeet’.

Onzichtbaar

De oud-militair vertelde China Daily dat hij in de tachtiger jaren een ontmoeting had met twee wezens van de planeet Dongsheng. Ze waren bijna twee meter lang en bezochten hem geregeld. Ze droegen een gewaad dat ze onzichtbaar maakte, maar toch kon Xiang met ze communiceren. Het tweetal vroeg hem het onderzoeksstation te bouwen zodat ze gedurende hun reizen naar andere planeten een plaats hadden om te rusten.

In het station bevindt zich een vliegende schotel van beton. Sommige dorpsbewoners denken dat Xiang gek is. Hij glimlacht en negeert de bespotting.

Voorzitter van de in 1983 opgerichte UFO-onderzoeksgroep in Peking Zhou Xiaoqiang gelooft niet in verhalen van ontmoetingen met buitenaardsen. Volgens hem zouden ze zich wel massaal bekendmaken als ze de aarde zouden bezoeken. Sinds 2011 worden er steeds meer onbekende vliegende objecten gemeld in China, maar volgens Zhou komt dat doordat de aandacht voor waarnemingen wordt aangewakkerd door de media.

Roswell van China

Directeur van het planetarium van Peking Zhu Jin gelooft dat er intelligent leven aanwezig is in het universum, maar hij denkt dat de meeste waarnemingen niets te maken hebben met buitenaards bezoek.

Toch reizen veel ufologen en enthousiastelingen af naar de bergen in het westen van China. De berg Fenghuang (Feniks) wordt geassocieerd met buitenaardse wezens. Er worden vaak UFO’s waargenomen. Vandaar wordt het ook wel het Roswell van China genoemd. In juni 1994 zei een boer dat hij een helderwit ‘metalen monster’ had gezien toen hij wilde planten aan het plukken was op de berg.

Volgens Wang Sichao, een astronoom van het Paarse Berg observatorium van de Chinese Academie van Wetenschappen in Nanjing in de provincie Jiangsu, moeten mensen UFO-waarnemingen niet zo snel afdoen als illusies en publiciteitsstunts. Hij stelt dat boven China meer dan een dozijn authentieke buitenaardse ruimteschepen zijn gezien. “Mensen moeten de kracht van de buitenaardsen niet onderschatten, hoewel er geen bewijs is dat ze mensen iets willen aandoen,” zei hij.

Bron: Chinadaily.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robijn
Robijn
11 jaren geleden

De planeet Dongsheng. Dus nu bestaan er Chinezen, Blanken, Afrikanen, Indiers, Indianen enz. in de ruimte met hun eigen planeten? Het wordt steeds mooier…

Marlon Brandnetel
Marlon Brandnetel
11 jaren geleden

Wat interessant. Nog interessanter is om te weten hoe lang die berg al Fenghuang (Fenix) heet.

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

‘Het tweetal vroeg hem het onderzoeksstation te bouwen zodat ze gedurende hun reizen naar andere planeten een plaats hadden om te rusten.’

Dit is echt lachwekkend: aliëns moeten dus rusten? Hou er rekening mee dat het geen mensen zijn! MENSEN moeten rusten, maar super-geavanceerde aliëns hebben vast en zeker methoden om rust en slaap uit te bannen. En dan: waarom moeten ze zonodig andere planeten bezoeken? Het lijkt wel op Startrek! En waarom moet alles zo geheimzinnig gebeuren? Aliëns, ga heen en keer nimmer terug. Wij zitten absoluut niet op jullie, stelletje stiekummerds, te wachten.

mallepietje
mallepietje
11 jaren geleden

Het klinkt allemaal geloofwaardig maar toch geloof ik niet in ufo’s of dergelijke buitenaardse levens. Waarom laten ze zich niet gewoon zien als ze bestaan?’ Ik bedoel, wie van de redactie of bezoeker heeft ze gezien? Ik wil het graag geloven, maar dat valt niet mee.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x