Gezondheid

De nieuwe levensenergie van Moeder Aarde

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

‘Nieuwe’ chakra’s ontwikkelen zich en hogere dimensies worden bereikbaar. De levensenergie van Gaia verandert en dit heeft zijn impact op ons, zowel fysiek als energetisch.

De mate van deze doorwerking is verschillend van persoon tot persoon en onder andere afhankelijk van de levensstijl en aanleg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Doordat er meer energie door ons fysieke en energetische lichaam heen gaat, zijn er tal van ervaringen merkbaar. Met het aflopen van de Negende Mayagolf op 28 oktober 2011 en de komst van stargate-datum 11-11-11 zullen deze veranderingen alleen maar toenemen.

Fysieke veranderingen

Bekend is dat het elektromagnetische veld van de Aarde sterk aan het afnemen is. Dit is aangetoond met verschillende satellietfoto’s, onder andere van de NASA. De Amerikaanse onderzoekers Hofmann en Singer van de Universiteit van Wisconsin-Madison publiceerden hierover in het wetenschappelijke tijdschrift Science. Daarnaast neemt de basistrilling van de Aarde, de zogenaamde Schumann-resonantie van de Aarde, toe qua frequentie en intensiteit.

Het gehele fysieke lichaam past zich aan de hogere frequentie van de levensenergie van de Aarde aan (zenuwstelsel, endocrien hormonale systeem, spierstelsel, organen, DNA).

De meest opmerkelijke beïnvloeding die erg veel mensen hebben, is de duidelijke behoefte aan meer rust en slaap. Misschien is dit ook wel direct de meest helende zelfgenezende behoefte die ons lichaam ons aangeeft. Alsof zij ons wil zeggen: “Neem de tijd en de zielsrust om alle veranderingen tot je te laten komen.”

Tegelijkertijd klagen erg veel mensen over slaapproblemen. Zowel moeilijk inslapen als te vroeg wakker worden. Andere veel voorkomende ervaringen zijn plotse stekende hoofdpijnen, met name vaak ook bij het wakker worden. Het terugkomen vanuit de andere dimensie die we in onze slaap bezoeken vergt blijkbaar de nodige moeite.

Ook spierkrampen in de benen en de nek komen veel vaker voor. Deze spierkrampen nodigen uit tot meer bewegen en fysieke arbeid (lopen, zwemmen) en veel water drinken. Temperatuurwisselingen in het lichaam zijn ook vaak merkbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van warmteflushes, met name ook in de nacht. Opvallend is verder de toename van de psychische en emotionele labiliteit bij veel mensen. Passend hierbij is de toename van psychiatrische crisissituaties de laatste jaren.

Merkwaardig is ook de enorme toename van het aantal mensen met kanker de laatste jaren. Er is een duidelijke grote toename merkbaar vanaf 2008 die alleen maar lijkt door te zetten. De wetenschap staat voor een raadsel. Diverse media publiceerden er al over. De verhoogde frequentie versnelt blijkbaar ook maligne fysieke processen in de materie, wat ook te zien zou kunnen zijn als een zuiveringsproces.

Energetische veranderingen

De energetische veranderingen op Aarde hebben hun doorwerking op ons energetische lichaam. Het maakt onder andere dat naast de zeven hoofdchakra’s, een aantal extra chakra’s een sterke doorwerking op ons krijgen. Het gevolg is een vergroting van ons bewustzijn.

Er stroomt meer energie door onze lichamen waardoor ‘oude’ chakra’s in ons systeem ontwaken. Er is hierdoor een uitbreiding van de hoofdchakra’s in ons systeem. Het zijn met name die chakra’s waar in oeroude tijden ook veel mee gewerkt werd (Egypte, Atlantische periode).

De ontwikkeling van de middenrif-chakra, ter plaatse van de peesplaat tussen de buikholte en de borstkas, middenrif of diafragma geheten, zorgt voor meer kracht. Meer kracht op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De thymus-chakra, ter plaatse van de thymusklier achter het borstbeen, versterkt onze liefde voor het leven en voor onszelf. Het geeft de ervaring van een koesterende lichtenergie. Het voedt ons met de oude lichtenergie van de tijd van Achnaton. De steen die het versterkt is karneool.

De hypofyse-chakra, ter plaatse van de hypofyse in het hoofd, maakt dat je meer inzicht krijgt in wie jij wezenlijk bent. De bron der dromen, de chakra die onderaan je achterhoofd gelegen is, laat de dromen vanuit je ziel helder tot je komen. En de epifyse-chakra, in het midden van je hoofd ter plaatse van de pijnappelklier of epifyse, werkt als een magneet, als een antenne, door op de kosmos. Via je innerlijk weten trekt het die trillingen aan die je helpen met jezelf in verbinding te komen en jezelf waar te maken. De steen die het versterkt is magnetiet.

Naast deze oude ‘Egyptische’ chakra’s zijn ook de sterren boven je hoofd, zoals de achtste en negende chakra, gemakkelijker te ervaren. De ervaring van de energie van deze centra geeft een diep gevoel van liefde, dat voorbij gaat aan je lichaam en persoon. Een universele energie is er door te ervaren waarbij er intimiteit is zonder persoonlijk verlangen. Een gevoel van oneindige verbondenheid en vrijheid.

Nieuwe tijd

De nieuwe levensenergie van de Aarde opent als het ware een poort voor contact met de hogere dimensies en alle wezens die daarin aanwezig zijn. Het geheel gaat gepaard met een fors scala van fysieke en energetische veranderingen.

Je eigen hart is de beste en meest veilige plaats om te zijn gedurende al deze veranderingsprocessen. Liefde brengt je persoon in verbinding met je ziel. En dit is de optimale context om ons zelfgenezende vermogen, dat in ieder van ons aanwezig is, tot uiting te laten komen en ons te laten helpen bij onze overgang c.q. ascentie.

Richard Hoofs, huisarts

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x