Homepagina » Gezondheid » Vertrouwelijk document GlaxoSmithKline onthult dat vaccins autisme veroorzaken
Vertrouwelijk document GlaxoSmithKline onthult dat vaccins autisme veroorzaken

Vertrouwelijk document GlaxoSmithKline onthult dat vaccins autisme veroorzaken

Uit een vertrouwelijk rapport van de Engelse farmaceut GlaxoSmithKline blijkt dat een bepaald vaccin autismegevallen heeft veroorzaakt. In het 1271 pagina’s tellende rapport, dat dateert van 16 december 2011, worden de bijwerkingen beschreven die optraden na vaccinatie.

Aan de hand van een aantal grafieken wordt duidelijk gemaakt dat de inenting in een aantal gevallen heeft geleid tot autisme. De grafieken laten zien dat het vaccin ook nog een hele reeks andere aandoeningen heeft veroorzaakt, waaronder motorische ontwikkelingsstoornis, epilepsie, rillingen en veranderde bewustzijnstoestand.

Infarix Hexa

In de grafieken wordt autisme gelinkt aan het DKTP-Hib-HepB-vaccin Infarix Hexa. “De diagnose is naar verluidt bevestigd, hoewel er geen gegevens zijn meegestuurd,” staat in een commentaar.

Het document, dat is ondertekend door vicepresident van GlaxoSmithKline Biologicals dr. Felix Arellano, suggereert dat de risico’s van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen, hoewel het verschillende negatieve gevolgen voor de gezondheid heeft veroorzaakt.

Ondanks de lange lijst van gezondheidsproblemen die in het rapport worden genoemd, luidt de conclusie dat de voordelen van Infarix Hexa opwegen tegen de risico’s.

Levenslange uitkering

In 2014 oordeelde een Italiaanse rechter dat een jongetje uit Milaan autisme had gekregen door Infarix. Hij kreeg in 2006 een combinatieprik, die bedoeld is om kinderen te beschermen tegen polio, tetanus, hepatitis B, difterie, kinkhoest en Hib.

Op het advies van de Italiaanse arts Alberto Tonatore gaf de rechtbank in Milaan de ouders van het kind gelijk. Het ministerie van Volksgezondheid moet het autistische kind een levenslange uitkering betalen omdat het verantwoordelijk is voor het ontstaan van de afwijking.

Tonatore verwees naar het vertrouwelijke rapport van GSK. “Het is mogelijk dat de autistische afwijking van de kleine mede is veroorzaakt door een genafwijking die is opgewekt door een giftig stofje in één van de ingrediënten van het vaccin Infanrix Hexa,” aldus Tonatore.Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Als dit waar is, dan zal het wel snel in de mainstream media komen denk ik. Ik ben zelf ook autist.

  1 likes
 2. vaccinaties brengen veel meer ziektes teweeg, ze hebben er ook lak aan wat er met jouw gebeurd als het maar betaald is..
  er word teveel naar welvaart en economie gekeken,we moeten echt terug naar welzijn, het roer moet 180 graden om, dat is wel duidelijk..
  we worden op vele manieren vergiftigd in belang van farma enz, echt tijd om die lui de bak in te stoppen …
  GRT Mono

  0 likes
  • Heeft het niet allemaal met depolpulatie te maken??
   En met geld verdienen, natuurlijk.
   De lampen industrie maakt de lampen zo, dat ze weer kapot gaan en wij nieuwe moeten kopen.
   Denk maar niet dat de farmaceutische industrie anders in elkaar zit.
   Hoe zieker wij zijn, hoe meer zij aan ons kunnen verdienen. Net zo lang tot ze ons niet meer nodig hebben en dat punt lijkt wel steeds dichterbij te komen.
   Vaccinaties beschermen (voor zover vaccinaties werken) tegen kinderziekten die we juist zouden moeten krijgen om ons immuumsysteem op peil te houden.

   Verder worden ADHA / ADD en autisme aan vaccinaties gelinkt. Kijk maar eens om je heen hoe veel mensen er onnodig aan de ritalin zitten….

   1 likes
 3. beetje veel om door te lezen: waar staat dan dan van de relatie met autisme, op welke pagina?

  1 likes
  • sorry , MSM , bedoelde ik.

   0 likes
  • @Lucc en lezers
   dat is ook gewoon een propaganda site das wel duidelijk toch, onderaan nog 2 artikeltjes op die site, die hier ook voorbij zijn gekomen..
   ze halen zelfs elmo erbij, om je kinderlijk te overtuigen, het doel is om iedereen straks een chip in te vaccineren, of een gif..
   mede om te zorgen dat je niet meer vruchtbaar bent zo kan je volgens depopulatie agenda 21 ook de mensen massa verkleinen natuurlijk..
   om controle te krijgen over iedereen, of gewoon weg zijn graf in te krijgen..
   zeg nou zelf geen kinderbijslag als je je kinderen niet laat vaccineren is natuurlijk te gek voor woorden..
   waarom? omdat dat geen democratie en vrije keuze is, en diegene die dat verplicht stelt betaalt word door het volk, die hebben een hele andere agenda..
   en mede dat diegene die dat stelt geen mallemoer met mensen in zijn land en heeft..
   we hebben de machten te ver door laten gaan, overal word gewaarschuwd voor vaccinaties en gif het wat er in zit..
   veel mensen willen het allemaal gewoon niet weten die hebben het te druk met hun iphone opladen..
   want stel je voor dat je een berichtje mist toch, dan vergaat de wereld misschien wel..
   zoek eens op youtube en er komen honderden filmpjes er over vaccinaties en veel meer, ook op sites..
   hier: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&l=NL
   hier: http://www.familieblij.nl/page101.php
   hier: http://www.familieblij.nl/page97.php
   hier: http://www.homeopathie-behandeling.nl/vaccinatie-wel-of-niet/gifstoffen-in-vaccinaties
   wake up a.u.b. , en gebruik die hersens eens zelf, denk onderzoek en begrijp dat uw leven niets voorstelt voor die lui..
   u bent een mier die gebruikt word voor onderzoek en proefkonijn, ook uw kinderen!
   we moeten begrijpen dat het volk diegene zijn die alles betalen, van regering tot justitie en politie enz..
   maar ze staan allemaal recht tegen over het volk dat lijkt mij ondertussen toch wel duidelijk..
   ze willen mensen alleen maar tegen elkaar opzetten, en het doel heiligt de middelen..
   dus de klakkeloos aannemende, dat als je niet vaccineert, dat je dan dood gaat bv, en zo doen de volgkoeien de wel wakkere verwijten dat ze niet vaccineren..
   steeds meer landen willen het gaan verplichten, en vele geloven klakkeloos alles wat de regering of media zegt, terwijl die voor 90% onder de controle van de elite staan..
   en niet anders dan leugens verkopen, bedriegen en doofpotten creëren, en je in overlevings mode houden, of ook niet, van jouw belasting centen..
   je betaald dus je eigen ondergang goed he?
   als je dat nu nog niet ziet nou dan zitten je oogkleppen goed vastgeroest..
   de hel zal losbreken in de toekomst, ik hoop er dan genoeg wakker zijn, want 40/45 zal zich herhalen met wapens en technologie die wij totaal niet kennen..
   hopen maar dat er een god bestaat die ons goed gezind is, of aliens die ons komen helpen want zoals ik het zie zijn vele mensen niet geëvolueerd maar gedevolueerde schapen…
   hier die 2 linken naar dezelfde site..
   Groet Mono

   http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/2295185/2015/04/22/Elmo-begrijpt-er-niets-van-Waarom-laat-niet-iedereen-zich-vaccineren.dhtml

   http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2284030/2015/04/12/Australische-premier-Abbott-Geen-vaccinatie-geen-kinderbijslag.dhtml

   0 likes
   • Daarom plaats ik de link net.
    Om de 2 kanten te lezen en uw eigen conclusie te trekken.
    Een mens moet daar vrij in kunnen zijn en je moet ook niet alles klakkeloos overnemen wat in de ‘alternatieve’ media verschijnt, dan ben je even blind.
    Er zijn heus wel doeltreffende vaccins die veel miserie uit de wereld hebben geholpen. Het is alleen de laatste deccenia te veel om de euro’s en de dollars beginnen gaan. Zo is mijn oudste dochter niet ingeënt tegen baarmoederhalskanker wat een puur commercieel vaccin is.

    0 likes
    • Volledig mee eens, Lucc.
     Dit is ook een interessante link over het document en over de Italiaanse rechtzaak:
     http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/italian-court-awards-compensation-autism-problem-unreliable-expert/

     0 likes
    • Wij stelden vijf jaar geleden de simpele vraag wat zit er in een vaccin? En de arts kon t ons niet zeggen…..Ik kreeg ook sterk t gevoel dat ik niet mocht weigeren…. k heb t vaccineren toen uitgesteld met de hoop dat ze t zou vergeten maar helaas nee. jaar later zat ze er bovenop stond al met de spuit klaar en ook toen kreeg ik sterk de indruk dat ik niet mocht weigeren….Ik wist ook toen niet wat erin zat. Hoe zo vrijheid? Als ik toen wist wat erin zat voor n additieven had ik t niet gedaan!

     0 likes
     • @Rosa zodra hij /zij nu weer klaar staat zeg je gewoon bekijk het met je rommel kwakzalver, ze weten niet wat er in zit, maar willen wel anderen vergiftigen voor eigenbelang = held honden koppen..
      dokter is ook niet meer te vertrouwen, wie en wat nog eigenlijk wel..
      en let op he ze willen het verplichten, omdat ze ons ziek willen maken ik heb je gewaarschuwd allemaal..
      kijk deze eens, al meer gegeven maar is grappig en duidelijk..
      deel 1 van9 , rechts staat de rest , als je auto play aanlaat komen ze vanzelf https://www.youtube.com/watch?v=6JTv74KVnT8
      GRT Mono

      0 likes
     • foutje , moet zijn – eigenbelang = geld

      0 likes
   • mooi hoe jij ALLES in de MSM aanduidt als vijandige propaganda (ja, brandt me maar weer af, omdat ik niet exact je woorden gebruik), maar ALLES in de alternatieve media meteen aanneemt als waar.
    AUB geen psychologische tips van jou momo!!! Ik moet de vorige nog verwerken!!

    0 likes
    • #Emka

     mooi verhaal je wil mij afbranden, maar gaat zelf dan iedere keer al in verweer dat ik niks moet zeggen ..
     sorry dat ik je hersentjes laat kraken, het voordeel is dan worden ze een keer gebruikt ;- ))
     GRT Mono

     0 likes
 4. Niemand zal zo’n dik rapport lezen, laat staan begrijpen, hebben de clowns die dit artikel hebben geschreven misschien gedacht. Nergens in dit rapport is een verband aangetoond tussen vaccins en autisme.

  Het is uitermate kwalijk om dergelijke desinformatie te verspreiden. Stel je voor dat iemand op basis van dit lariekoek bericht besluit om zijn of haar kind niet te laten vaccineren, en dat vervolgens dit kind aan mazelen sterft.

  0 likes
  • Nu sterft dat kind aan een astma aanval en dat is wel ok? Bovendien is er een jongetje van negen na de vaccinatie gestorven door diezelfde vaccinatie! Was in t programma de wandeling te zien….ouders vertelden hierover en hun verdriet om t missen van hun zoon…hij had na de prik hersenvliesontsteking ontsteking gekregen…..dat kan wel?

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...