CoronaBuitenland

1 op 100 tieners kreeg hartontsteking na tweede Pfizer-prik: ‘Tenhemelschreiend’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

In Thailand is onderzoek gedaan naar het aantal gevallen van onder meer myocarditis na vaccinatie met mRNA-vaccins. Het onderzoek is uitgevoerd onder 13- tot 18-jarigen. De resultaten zijn niet geruststellend, schrijft cardioloog Anisha Koka op Substack.

Drie van de 301 kinderen die deelnamen aan het onderzoek kregen na hun tweede Pfizer-prik myocarditis of pericarditis. Eén kind kreeg myocarditis, twee kregen pericarditis. Ze werden alle drie opgenomen in het ziekenhuis. Het kind met myocarditis lag waarschijnlijk op de ic, aldus Koka.

Zeer merkwaardig

Het is zeker geen goed nieuws dat tijdens zo’n kleinschalige studie zoveel hartschade aan het licht komt na het tweede Pfizer-vaccin, stelt de arts. Hij wijst erop dat het Moderna-vaccin drie tot vier keer vaker myocarditis veroorzaakt dan de Pfizer-prik.

Koka vindt het zeer merkwaardig dat hartschade bij jonge, gezonde kinderen wordt afgedaan als ‘mild’.

“1 op de 100 tieners kreeg een hartontsteking na twee Pfizer-prikken, blijkt uit een nieuwe studie,” reageert journalist Kim Iversen. “Nog eens vier van de 300 deelnemers kregen een subklinische vorm van myocarditis. Dat zijn er veel meer dan in eerste instantie beweerd werd.”

Gigantische toename

“Herinner je je al die mensen nog die het afdeden als mild? Het is werkelijk tenhemelschreiend.”

De Belgische arts Leo Van den Bossche heeft daarnaast een leuk klusje voor de ‘factcheckertjes’. Hij linkt naar 98 onderzoeken die ‘duidelijk de gigantische toename aantonen in myocarditis na de gentherapie’.


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
1 maand geleden

Ja, je zal maar een prik nemen.
Russische Roulette.

mark
mark
1 maand geleden

Tja, en ze gaan gewoon door met prikken. Ze zouden deze spuiten minimaal 100 Euro per stuk moeten maken. Dan werden die schapen die ze nog steeds nemen wel wakker. In ieder geval wil ik hier middels de belastingplicht geen cent meer aan bijdragen. Want dat maakt ons niet geprikte, toch een klein beetje medeplichtig..!

Fransdo
Fransdo
1 maand geleden

AFSCHUWELIJK allemaal!!

Maar het is goed dat dit soort zaken kort achter elkaar opduiken omdat verantwoordelijken straks iets hebben uit te leggen.

Ernst Kuipers is bezig met het voorbereiden van zijn najaarsprikcampagne bij onwetende Nederlanders.

Ernst Kuipers behoort echter niet onwetend te zijn. Hij en zijn voorganger hebben zich als minister nu al schuldig gemaakt aan dood door schuld of het veroorzaken van ernstig lichamelijk letsel. Een ieder die na de komende prikcampagne ziek wordt of sterft kan de verantwoordelijken strafrechtelijk aanspreken op moord met voorbedachte rade!!!

Stenley
Stenley
1 maand geleden

En ma door spuiten en ma de deur plat lopen bij de ggd Gemeentelijke Genocide Dood.

Als er slachthuis stond ipv ggd ik denk dat die schapen dan oom gewoon na binnen lopen..

Je snapt het niet..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x