CoronaBuitenland

Nieuwe paper: 13 MILJOEN mensen gestorven door coronavaccin

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Wereldwijd zijn naar schatting 13 miljoen mensen gedood door de coronavaccins. Dat stelt Denis Rancourt, oud-professor van de Universiteit van Ottawa, in een nieuwe paper.

Het betreft voornamelijk oude en kwetsbare mensen. Alleen al in India zijn 3,7 miljoen mensen gestorven door het vaccin, claimt Rancourt. In de Verenigde Staten zijn dat er 670.000. Techondernemer Steve Kirsch schatte eerder dat het er 668.000 waren. Volgens de berekening van Rancourt zouden er in Nederland 36.100 mensen zijn overleden als gevolg van de prik. Officieel zijn er ruim 23.000 coronadoden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twee keer zoveel

Rancourt en zijn team baseren zich op sterftecijfers uit Israël en Australië. De coronavaccins hebben geen levens gered en zijn bovendien zeer giftig, schrijft de oud-professor.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er tot nu toe in totaal 6,8 miljoen ‘coronadoden’ te betreuren. Dat zou betekenen dat het vaccin twee keer zoveel slachtoffers heeft gemaakt.

Roekeloosheid

Eerder publiceerde Rancourt een paper over het effect van mondkapjes. Hierover is de beschikbare wetenschappelijke literatuur helder: ze werken niet, schreef hij.

Deze paper illustreert hoe overheden, de mainstream media en propagandisten in een wetenschappelijk vacuüm opereren of zich baseren op onvolledige wetenschap die hun belangen dient, concludeerde Rancourt. Hij sprak van roekeloosheid en noemde de wereldwijde lockdown een ‘ongekend experiment’.

4.7 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noh
noh
1 jaar geleden

van de week eoa acteur van 34 in texas, zou door alcohol komen. tuurlijk, herman brood heeft zelfs de 50 gehaald of lou reed

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Nou dan hebben er nog een hele berg te gaan!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Openingen in een chirurgisch masker: 55.000 nanometer, afmeting ademhalingsvirus: 120 nanometer. Beweren dat een mondmasker het corona virus tegenhoudt is hetzelfde als beweren dat een normaal gebouwde man niet door een deur van 400 met breed kan!

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Goed van Denis Rancourt. Zou me niets verwonderen dat de 25-jarige Belgische keeper die korte tijd na het stoppen van een penalty stierf, eerder ook gevaccineerd werd.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x