Homepagina » Binnenland » De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte
de jonge
Foto: European People's Party CC BY 2.0

De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren op het coronavaccin. Hij schreef gisteren: “We zijn uiteindelijk pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is. Gelukkig worden er veelbelovende stappen gezet. Met farmaceut Janssen zijn vandaag afspraken gemaakt over een mogelijk vaccin.”

Als de ontwikkeling van het coronavaccin goed verloopt, hebben de EU-lidstaten de mogelijkheid om 400 miljoen vaccins te kopen. Nederland speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming van dit vaccin omdat de ontwikkeling en de productie ervan grotendeels in Leiden zullen plaatsvinden. Eerder zijn er succesvol gesprekken afgerond met AstraZeneca en het samenwerkingsverband van Sanofi Pasteur en GSK, valt te lezen op de website van de overheid.

Janssen is eigendom van farmareus Johnson & Johnson, die vorig jaar nog werd veroordeeld voor zijn rol bij de dood van duizenden mensen. Het bedrijf moest daarvoor 572 miljoen dollar boete betalen. Janssen werd specifiek genoemd in de zaak.

Gezondheidscrisis

Johnson & Johnson en zijn dochteronderneming Janssen Pharmaceutica, die een pil en pleister met opiaten produceert, hebben een gezondheidscrisis gecreëerd die van 2007 tot 2017 aan 4653 mensen het leven heeft gekost, luidde de aanklacht.

De rechter oordeelde dat Johnson & Johnson artsen ertoe had aangezet te veel pijnstillers voor te schrijven, wat zorgde voor verslavingen en overlijdens.

Vorig jaar werd Janssen ook veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van maar liefst 8 miljard dollar, omdat jongens borsten kregen nadat ze het antipsychosemedicijn Risperdal hadden geslikt. Het is de hoogste schadevergoeding die dat jaar door een jury in de VS is toegekend, schreef de NOS destijds.

Janssen heeft in de afgelopen jaren trouwens veel geld mogen ontvangen van miljardair Bill Gates. Janssen Vaccines kreeg bijna 35 miljoen dollar van zijn stichting.

Minister De Jonge maakt dus namens ons afspraken met bedrijven die gezondheidscrises creëren door mensen verslaafd te maken aan pijnstillers en jongens medicijnen te laten slikken die borstgroei veroorzaken, en die gesponsord worden door Gates. What could possibly go wrong?

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 maanden geleden

Hugo de Jonge zal en plein public de eerste vaccinatie ontvangen. Waarna de gehele Tweede Kamer enthousiast zal volgen. Natuurlijk op vrijwillige basis.

Tony
Tony
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Dat Hugo, maar ook Mark Rutte en van Dissel en zijn team, de eerste vaccinaties mogen krijgen is voor mij een duidelijke zaak. Nederland kan zonder deze mensen en Nederlanders zijn dan beter af.

Maar dat de volgelingen, de gehele 2e Kamer daarna op vrijwillige basis aan een inenting meewerken, geloof ik niet. Zij kennen de gevaren/bijwerkingen van inentingen en zullen hard weglopen. Zij kijken wel uit om niet vergiftigd te worden. Daar weet van der Staar alles van.

Bovendien hebben leden van de 2e Kamer geen behoefte aan de chip van Ian Monk, die alles, inclusief financieel gedrag registreert.

Het meest beangstigende is dat zij met zijn allen hun mening niet hard maken en dus hypocriet zijn. Wanneer alle 2e Kamer leden nou eens een motie van wantrouwen zouden indienen tegen de beslissingen van Hugo de Jonge, dan zijn wij hopelijk op de goede weg naar weer een normale wereld. Dat wordt tijd, voor dat de situatie nog verder escaleert.

Margie
Margie
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Morgen, 15 augustus grote demo/manifestatie in DenHaag
Stop de spoedwet

https://youtu.be/lBkvehx7dBI

Jets
Jets
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

O nee. Zowel de Eerste als Tweede Slaapkamer is “controlled opposition”. Allemaal verplicht vaccineren.

William
William
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Dag Herman, dacht je nou echt dat zij het (echte) vaccin toegedient krijgen? Voor de show krijgen ze iets ongevaarlijks ingespoten maar ZEKER geen Covid vaccin….ze kijken wel beter uit want ze weten wat voor troep het is….

Willem
Willem
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Moeten ze niet wegrennen

mikkie
mikkie
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Als ze dat al demonstratief zouden gaan doen, zit er gewoon fysiologisch zout in de spuit…en echt geen coronamiddel.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Hugo de Jonge is zelf ook verslaaft geworden, maar dan aan macht, geld en aanzien. Het houdt maar niet op.

Hij maakt dus deals met criminelen en criminele bedrijven. In de volksmond heten zij oplichters. Voor de meeste mensen staat hier een straf op, want je mag niet aan criminele organisaties deelnemen. Dat is tegen de wet.

Hugo de Jonge werkt dus samen met criminelen die je gerust moordenaars mag noemen. Dat de rest van ons kabinet dit nog accepteert is niet voor te stellen.

De veel belovende stap waar Hugo het over heeft, is natuurlijk de ondergang van de mensheid, daarin heeft Hugo wel gelijk.

Zie hier ook weer de invloed van Bill Gates. Overal duikt zijn naam weer op en vooral niet in positieve zin. Zie hier de macht van smeergeld en dat heeft Bill genoeg en het rijtje met omgekochte farmaceutische bedrijven wordt steeds groter.

Willem
Willem
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Hij is een “EGO”

Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

Het is pure maffia. Één grote kliek van elitevriendjes die het geld van de burgers afpakken en onderling verdelen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren op het coronavaccin, omdat “VACCINE IS A BIG MONEY MAKING BUSINESS!!” Hugo geeft niets om de gezondheid van het volk. Met het coronavaccine gaat hij veel geld maken voor zichzelf en zijn “VRIENDEN” in Den Haag

Azraël
Azraël
6 maanden geleden

Ja dat ging volgens mij over oxycodon. Men adverteerde naar artsen dat het een middels was wat zeer effectief de pijn bestrijdt maar minder verslavingsgevoelig werkt dan morfine. Dat is in de jaren hierna compleet anders gebleken. Ook omdat mensen het verkeerd (lees verpoederen of stukkauwen) gebruikte. Mijn neef werkt bij Janssen en op de afdeling die onderzoek doet naar DNA veranderende middelen en vaccinaties. Wat daar gebeurd weet ik niet want het is geheim.

Wat ik wel weet is dat ik eind januari/begin februari 3 weken ziek geweest ben. Nu was ik gisteren bij de huisarts en heb ik gevraagd of dat corona geweest kon zijn. Hij antwoordde hier bevestigend op en gaf aan dat corona inderdaad rondgaat. Het is echter een virus wat bij gezonde mensen geen tot milde verschijnselen geeft. Ook wist hij te vertellen dat de meeste mensen het waarschijnlijk al gehad hebben en dat de sterfgevallen en ellende die hij hier had meegemaakt in het verzorgingstehuis, vooral mensen betrof die bij een normale griep ook overleden zouden zijn. Hij vond de paniekerige reactie van de overheid en de berichtgeving in de media totaal niet op de werkelijkheid aansluiten. Wat heb ik ineens een vertrouwen in die man gekregen!

Wat wel interessant is (ook voor de redactie) is deze post: https://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw&t=760s

v.d. Star
v.d. Star
Reactie op  Azraël
6 maanden geleden

Vreselijk…een familielid werkend bij zo’n mensonterend bedrijf

mikkie
mikkie
Reactie op  Azraël
6 maanden geleden

Heb de eerste week van januari hele week in bed gelegen met pittige griep. Was echt van de wereld. Nadat ik met korrels van de homeopaat begon, namen de klachten af.
Achteraf ook erg corona-achtig.
Gek, dat je in de media totaal niks hoorde over de normale griep die ieder winterseizoen in NL rondgaat.
Alsof niemand de ´normale` griep kreeg, terwijl je normaal op het journaal iedere dag de statistieken voorgeschoteld krijgt. Zo van: vandaag heeft de griepepidemie zijn piek bereikt. Of: de griepepidemie is nu aan het afnemen..

Lucie
Lucie
Reactie op  mikkie
6 maanden geleden

Bij het RIVM op de site lees je dat de griep dit seizoen kort was,alleen in jan/feb.ongeveer 400 doden en normaal elke winter 6000/8000 doden wat ook nog eens de laatste jaren bleef stijgen.
Dus je kan die 6000 ‘corona’doden wel bij die 400 optellen.Pure besodemieterij weer……

Lauren
Lauren
6 maanden geleden

Ja nu is het genoeg geweest! Gevaarlijke gek!

Bij deze een dringende oproep aan iedere gemeente in Nederland: Luid die sirene!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Luchtalarm

A.Wenners
A.Wenners
6 maanden geleden

Vanaf dag één prees hij vaccinaties aan terwijl men over het virus nog niets wist! Alle alternatieven weggehoond en als kwakzalverij weggezet, nalatig geweest in de verzorging’s tehuizen.Groepsimmuniteit vergeten enz.enz. Moet zo’n man mij vertellen dat alleen een vaccin,( zich niet verdiepend van werking of bijwerkingen) van Corona bevrijdt? Zijn zelfingenomenheid is gevaarlijk te noemen!

Petrus
Petrus
6 maanden geleden

Ik heb het al eerder gezegd; de Jonge stopt niet met achterlijke en criminele maatregelen.
Wie gaat deze hangjas stoppen?

jenne
jenne
6 maanden geleden

Dit heet machtswellust, deze regering aan blok moet oprotten, zijn criminele handlangers van de grote criminele pharma industrie, en dit heeft helemaal niets te maken met gezondheidszorg, alleen ziek maken van de burgers zo wel lichamelijk als geestelijk !

remi
remi
6 maanden geleden

wat mensen maar niet schijnen te beseffen is, dat het deze keer niet om een gewoon spuitje gif gaat, die later allemaal ziektes bij je gaat veroorzaken, maar om een spuit met DNA materiaal er in, die met een lichte elektrische lading op de naald, waardoor je celwanden open gaan staan, direct in jouw cellen wordt gedrukt.
dit is Monsanto gmo techniek, je gaat straks genetisch gemodificeerd worden, met waarschijnlijk allemaal nare afstotingsverschijnselen, in het lichaam, plus een chip er bij.

en nogmaals virussen zoals wij die denken te kennen bestaan niet,
het zijn vergiftiging, ondervoeding, straling, of grote schoonmaak verschijnselen, de fabeltjeskrant was echt, dat is ons leven nou.
vaccinaties zijn een wapen, om jouw leven mee te bekorten.

deze side voor wie deze nog niet kent, laat veel zien, om de eventuele zwaar hynosen evt mee te overtuigen.
ook al wil een grote groep kennelijk graag in een leugen leven.
cognitieve dissonantie heet dat, te zwak, willen het niet weten.

https://whatreallymakesyouill.com/

x

Check Also

de jonge

Hugo de Jonge over 2020: ‘Schitterend, had het voor geen goud willen missen’

Steeds meer groepen Nederlanders zijn door de ...

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x