Homepagina » Binnenland » De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte
de jonge
Foto: European People's Party CC BY 2.0

De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren op het coronavaccin. Hij schreef gisteren: “We zijn uiteindelijk pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is. Gelukkig worden er veelbelovende stappen gezet. Met farmaceut Janssen zijn vandaag afspraken gemaakt over een mogelijk vaccin.”

Als de ontwikkeling van het coronavaccin goed verloopt, hebben de EU-lidstaten de mogelijkheid om 400 miljoen vaccins te kopen. Nederland speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming van dit vaccin omdat de ontwikkeling en de productie ervan grotendeels in Leiden zullen plaatsvinden. Eerder zijn er succesvol gesprekken afgerond met AstraZeneca en het samenwerkingsverband van Sanofi Pasteur en GSK, valt te lezen op de website van de overheid.

Janssen is eigendom van farmareus Johnson & Johnson, die vorig jaar nog werd veroordeeld voor zijn rol bij de dood van duizenden mensen. Het bedrijf moest daarvoor 572 miljoen dollar boete betalen. Janssen werd specifiek genoemd in de zaak.

Gezondheidscrisis

Johnson & Johnson en zijn dochteronderneming Janssen Pharmaceutica, die een pil en pleister met opiaten produceert, hebben een gezondheidscrisis gecreëerd die van 2007 tot 2017 aan 4653 mensen het leven heeft gekost, luidde de aanklacht.

De rechter oordeelde dat Johnson & Johnson artsen ertoe had aangezet te veel pijnstillers voor te schrijven, wat zorgde voor verslavingen en overlijdens.

Vorig jaar werd Janssen ook veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van maar liefst 8 miljard dollar, omdat jongens borsten kregen nadat ze het antipsychosemedicijn Risperdal hadden geslikt. Het is de hoogste schadevergoeding die dat jaar door een jury in de VS is toegekend, schreef de NOS destijds.

Janssen heeft in de afgelopen jaren trouwens veel geld mogen ontvangen van miljardair Bill Gates. Janssen Vaccines kreeg bijna 35 miljoen dollar van zijn stichting.

Minister De Jonge maakt dus namens ons afspraken met bedrijven die gezondheidscrises creëren door mensen verslaafd te maken aan pijnstillers en jongens medicijnen te laten slikken die borstgroei veroorzaken, en die gesponsord worden door Gates. What could possibly go wrong?

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Hugo de Jonge zal en plein public de eerste vaccinatie ontvangen. Waarna de gehele Tweede Kamer enthousiast zal volgen. Natuurlijk op vrijwillige basis.

Tony
Tony
1 jaar geleden

Hugo de Jonge is zelf ook verslaaft geworden, maar dan aan macht, geld en aanzien. Het houdt maar niet op.

Hij maakt dus deals met criminelen en criminele bedrijven. In de volksmond heten zij oplichters. Voor de meeste mensen staat hier een straf op, want je mag niet aan criminele organisaties deelnemen. Dat is tegen de wet.

Hugo de Jonge werkt dus samen met criminelen die je gerust moordenaars mag noemen. Dat de rest van ons kabinet dit nog accepteert is niet voor te stellen.

De veel belovende stap waar Hugo het over heeft, is natuurlijk de ondergang van de mensheid, daarin heeft Hugo wel gelijk.

Zie hier ook weer de invloed van Bill Gates. Overal duikt zijn naam weer op en vooral niet in positieve zin. Zie hier de macht van smeergeld en dat heeft Bill genoeg en het rijtje met omgekochte farmaceutische bedrijven wordt steeds groter.

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Het is pure maffia. Één grote kliek van elitevriendjes die het geld van de burgers afpakken en onderling verdelen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren op het coronavaccin, omdat “VACCINE IS A BIG MONEY MAKING BUSINESS!!” Hugo geeft niets om de gezondheid van het volk. Met het coronavaccine gaat hij veel geld maken voor zichzelf en zijn “VRIENDEN” in Den Haag

x

Check Also

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

nieuw-zeeland

Kijk: Premier Nieuw-Zeeland geeft toe dat ze twee klassen creëert, gevaccineerden krijgen privileges

U heeft min of meer gezegd dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x