Great ResetBinnenland

‘Politici van regeringspartijen stonden 2 jaar lang te liegen over betrokkenheid bij het WEF’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Dankzij onderzoeksjournalist Marc van der Vegt zijn vorige week documenten gepubliceerd over projecten van het World Economic Forum in ons land. Het gaat om meer dan 1000 pagina’s.

“Wat blijkt? De Nederlandse regering en het WEF zijn volledig met elkaar verweven via allerlei projecten,” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen, die meermaals Kamervragen stelde over de banden tussen het WEF en de regering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We zien ministers Kaag en Hoekstra in de vrijgegeven stukken terug in diverse clubjes van het WEF. Ook koningin Maxima duikt op.

Niet democratisch

Daarnaast heeft het ministerie van Landbouw ingezet op het vestigen van een ‘Centre for Fourth Industrial Revolution’ van het WEF in Nederland.

Een ambtenaar van het ministerie schreef in 2020 in een e-mail gericht aan een collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken: “Gezien jullie betrokkenheid bij voedselzekerheid en jullie rol ten aanzien van internationale handel en ontwikkelingssamenwerking en de rol die Nederland daarin kan spelen via deze WEF-instituties, zou het denk ik goed zijn als vanuit Buitenlandse Zaken ook wordt geparticipeerd in de taskforce.”

“Het feit dat stakeholders beleid uitzetten en bepalen, daar vervolgens ook grof aan gaan verdienen en er dus stakeholder capitalism ontstaat in plaats van state capitalism, is niet democratisch,” licht Van der Vegt toe.

Als complotgek weggezet

“Politici van de regeringspartijen stonden twee jaar lang te liegen in de Kamer over betrokkenheid bij het WEF,” reageert data-analist Cees van den Bos. “Parlementariërs die vragen stelden, werden als complotgek weggezet. Alle ambtenaren die bij WEF-projecten waren betrokken, hielden de kaken stijf op elkaar.”

Het establishment besteedde geen aandacht aan de vragen die FVD stelde over de banden tussen het WEF en de regering, maar probeerde de aandacht af te leiden door te suggereren dat de partij banden met Rusland heeft.

Toen vorige week bleek dat oud-senaatsvoorzitter René van der Linden (CDA) jarenlang de Russische belangen behartigde, bleef het ijzingwekkend stil. De CDA-politicus werd volgens NRC door het Kremlin ingezet om westerse politici en de publieke opinie te beïnvloeden.

4.9 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
K. Onmacht
K. Onmacht
1 jaar geleden

Landverraad.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAAROM denken jullie dat ze in de regering EN een groot deel van de leden van de Tweede Kamer zo ijverig bezig zijn om een gaatje te vinden om die hele partij Forum voor Democratie, op WEL democratische wijze gekozen, te elimineren. Daarbij bedoel ik natuurlijk: definitief te verwijderen en de leden monddood te maken.

Niet alleen willen “ze” dat met Forum voor Democratie en in iets mindere mate met Wybren van Haga, maar ook een omroep als Ongehoord Nederland is dat zootje tuig inmiddels een dikke doorn in het oog.

En waarom? Omdat, zoals de naam al zegt, ze bij Ongehoord Nieuws WEL de andere kant van de medaille laten zien.

Kijk…. bij de NPO is er al lang geen sprake meer van hoor en wederhoor, iets wat normaal gesproken wel gebeurt in een ECHTE democratie. Wat er heden ten dage gebeurt vind je in een dictatuur. Met andere woorden: als ene Mark Rutte zijn mond vol heeft over democratie, dan kan je daar alleen nog maar om lachen als een boer of boerin met kiespijn.

Waar ik dan wel blij van word, is dat de beerput langzaam aan toch steeds meer open gaat. Die deksel is er al voor een deel af en het is nu zaak om ervoor te zorgen, dat die deksel definitief eraf getrokken wordt. Dat zal dan wel een enorme stank veroorzaken, maar dan moeten wij allemaal maar eventjes een knijper op onze neus zetten.

ALLES voor het goede doel, zullen wij maar zeggen.

Eén ding is zeker: al deze ontwikkelingen zijn goed nieuws voor ons, de die-hards van het eerste uur.

Het spreekwoord zegt: het goede zal overwinnen over het kwade.

Daar heb IK mij tot nu toe steeds aan vastgehouden.

Joan
Joan
1 jaar geleden

Of het nou Rusland, VS of het wef is,
NL politici & bijbehorende ambtenarij zijn een toonbeeld van land- en volksverraad.
Ze maken van de samenleving een puinhoop.
Als het vat van onze gemeenschap voor Corona al wat scheuren had gehad, dan wordt er nu alles aan gedaan het volledig te verbrijzelen, door inmiddels twee en een half jaar gezondheidstotalitarisme.
De barsten lopen door bedrijven, vriendenkringen en zelfs families.

De daders van dit vernietigingswerk hebben namen die niet vaak genoeg genoemd kunnen worden.

Ze hebben verdeeld, belasterd en geagiteerd tegen degenen die anders denken.
Ze zijn inen in slecht en geestelijk ziek. Ze zijn een groot gevaar voor een gezonde menselijke samenleving.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Corruptie en eigen belang viert hoogtij in Den Haag.
Hoog tijd voor verandering.
Fluwelen revolutie ?
Of toch met gestrekt been er vol in ?

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x