Mens en Dier

Columnist maakt Gideon van Meijeren uit voor ‘dwergnazi’ en ‘populistische pisvlek’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Ophef over een column van André Manuel in Tubantia. Hij schrijft daarin dat Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren een populistische pisvlek, gefermenteerd urinezuur, een lispelende schimmelinfectie en een absolute schande voor het ware fascisme is, en dat hij in een Adolf Hitler-pyjama slaapt.

“Hij is een lamenterende drol. Een pratende wrat. Een dwergnazi. Een uit zijn darmkanaal stinkende lafbek. Een blanke,” aldus Manuel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van Meijeren reageert op Twitter: “Mensenkinderen, wat een intense haat komt er uit Manuel. Had nog nooit van hem gehoord, maar ik voel nu toch compassie met hem en wens hem graag een beetje meer liefde in zijn leven. Verder motiveert het mij vooral om keihard door te gaan in onze belangrijke strijd!”

Kogel

Van Meijeren krijgt veel bijval. Zo zegt journalist Eric van de Beek: “Het is de morele plicht van iedereen om Van Meijeren een kogel door zijn kop te jagen. Daar komt deze column van André Manuel in AD-titel Tubantia wel op neer. Maar oorverdovend zwijgen in de MSM. Stel je voor dat deze column ging over een mainstreampoliticus.”

“Ik vind deze columnist André Manuel vooral een heel eng fascistje en ook vooral een hele zielige man,” voegt Annelies Strikkers toe.

Ongevaccineerden achter gaas zetten

Op 27 november 2021 gaf Tubantia Manuel een podium om zijn ideeën voor segregatie en discriminatie uit te werken. Hij wilde ‘ongevaccineerden achter gaas zetten’.

“Naast morele bezwaren was er voor deze discriminatoire ideeën ook geen epidemiologische argumentatie. Coronavaccins voorkomen geen transmissie en verminderen de kans op ziekenhuisopname nauwelijks/niet, blijkens legio rapportages, merkt data-analist Daniël van der Tuin op.

“Ik hoop maar dat hij alle vijf mRNA-prikken heeft gehaald. En ik gun hem van harte alle bijwerkingen die al beschreven zijn, en die er nog gaan komen als mijn verwachtingen uitkomen. Echt allemaal. Geen enkele bijwerking hoeft dit immorele stuk stront bespaard te blijven,” briest neuroloog Jan Bonte.

4.9 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

252 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugene
Eugene
1 jaar geleden

Wat een fantastische man die Gideon Van Meieren! …Love Him…

Jackie
Jackie
1 jaar geleden

Wat een duivelsgebroed die manuel. Alleen al de krankzinnige haat die hij op zijn twitteraccount spuit over Gideon van Meijeren…

Jean
Jean
1 jaar geleden

André Manuel de nazi

Tygostein
Tygostein
1 jaar geleden

Zielig mannetje die Manuel. Ik sluit mij aan bij Jan Bonte.

Back to top button
252
0
We lezen graag je reactie!x