Binnenland

Vrouw (73) uit Woerden krijgt herseninfarct na Pfizer-vaccin en sterft een week later

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft zaterdag mensen ontvangen die in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met sterf- of ziektegevallen na de coronavaccinatie. Binnenkort ontvangt de commissie ook experts die zullen reageren op de sterfgevallen. Als volgens deze deskundigen een oorzakelijk verband aannemelijk is, neemt de commissie hun verklaringen mee in de klacht die zij bij het Internationaal Strafhof in Den Haag heeft ingediend tegen het kabinet.

Bij de commissie werd zaterdag een verklaring afgelegd over een 73-jarige vrouw uit Woerden die op zondag 18 april de eerste dosis van het Pfizer-vaccin tegen corona kreeg toegediend en een week later overleed.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Herseninfarct

Ze twijfelde flink over de coronavaccinatie, maar besloot uiteindelijk toch om de prik te halen. De vrouw voelde zich de dag na de prik ineens ‘niet goed worden’ en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd een herseninfarct geconstateerd. Haar arm en been vertoonden uitvalsverschijnselen en ook haar mond en spraak waren aangedaan.

Zware hersenbloeding

Ze kreeg in het ziekenhuis een zware hersenbloeding en longinfectie, en kwam aan de beademingsbuis op de IC te liggen. De vrouw overleed uiteindelijk aan de complicaties na het infarct.

De artsen in het ziekenhuis leken niet bereid om het sterfgeval te melden. De huisarts was dat wel. Het is niet bekend of er inmiddels actie is ondernomen.

[BPOC]

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Zo gaat dat dus tegenwoordig. De artsen in het ziekenhuis wilden het sterfgeval niet melden als vermoedelijke vaccinatieschade. Zo corrupt als de pest. Mazzel dat Johanna’s huisarts er anders over dacht.
Moet je je voorstellen hoe wij al meer dan een jaar lang belazerd worden door een groot deel van de medische stand. Al die artsen en verpleegkundigen die hier aan meewerken, moeten hun ogen uit hun kop schamen.
Wat Johanna betreft: jammer dat de twijfels die ze in eerste instantie had, niet bij haar gebleven zijn. In feite is het zo, je eerste impuls is over het algemeen het duidelijkst. Daar moet je naar luisteren en vervolgens niet meer veranderen van mening.
De dagelijkse verhalen die hier geschreven worden, zijn uiteraard het topje van de ijsberg. Inmiddels zal er al onnoemelijk veel leed geleden worden. En dit is pas het begin!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Dokters weten het gevaar van het vaccine.. Toch blijven ze vaccineren..

Iedereen MOET nu STOPPEN ALLE illigale corona maatregelen te volgen…

ZIE de idioten braaf buiten lopen/fietsen met mondkapjes op,
Als de maskerdragers in de spiegel kijken dan voelen ze zich paranoïde, boos, verward en dom.. De meeste gevaccineerde schapen zijn en zullen hun nutteloze maskers die bacteriën laden, blijven dragen omdat ze gehersenspoeld zijn tot paranoia en haat.. WANT ZE WETEN NIET WANNEER ZE MOETEN STOPPEN, Ze wachten braaf op de sein van Meneer Rutte en meneer frikandel..

Reknir
Reknir
2 jaren geleden

Ik maak mij wel druk over zgn. hoger opgeleiden die beweren dat lager opgeleiden niet snappen dat het hier om enorm lage sterfte-aantallen gaat t.g.v. het vaccin en dat er veel meer mensen sterven aan covid. Wierd Duk is bijvoorbeeld zo iemand. Maar hiermee geeft juist Wierd Duk aan weinig verstand te hebben van statistiek en juist zelf niet snapt wat er hier speelt! Voor het gemiddelde van de gehele populatie heeft Wierd Duk misschien gelijk maar je moet natuurlijk gaan corrigeren want deze vrouw was weliswaar 73 maar verder kerngezond. Je moet snappen dat het gaat om een binominale verdeling en dat deze individuele vrouw niets te maken heeft met de gemiddelde kans behorende bij haar leeftijd. Voor statistici heet een dergelijke beredenering fout een fout tegen de constructvaliditeit of face-validiteit. Ik hoop dat de juiste conclusies worden getrokken uit de bevindingen van deze buitenparlementaire commissie want deze vrouw had met aangrenzende zekerheid nog geleefd als zij dit vaccin niet toegediend had gekregen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
2 jaren geleden

(levens) Belangrijke video voor vooral politie- zorg- en defensiepersoneel!!!

Dit gaat over de verplichte ‘vaccinaties’ voor (o.a) deze beroepsgroepen.
Er is al een rechtszaak over geweest.

‘ Een oorlog reeds verloren’

https://www.youtube.com/watch?v=AHSAIytVL2E

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x