Binnenland

De boodschap is duidelijk: ‘Mensen zijn erin genaaid’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Waar moet iemand naartoe bij vaccinatieschade? “Overheid en producent zijn van mening dat ze geen van beide aansprakelijk zijn en indien de betreffende persoon het hier niet mee eens is, kan hij naar de civiele rechter en het is dan aan de rechter om te beoordelen of en wie er aansprakelijk is,” zei zorgminister Ernst Kuipers daarover in de Tweede Kamer.

Ondernemerscoach Miriam Hekker ‘gooide dit onderwerp erin’ bij haar kantoorgenoot. “Ik zeg: wat vind jij daar nou van eigenlijk, dat je echte prikschade hebt en dat de overheid dan eigenlijk zegt: eigen schuld, dikke bult, zoek het uit, je wilde het zelf,” zegt Hekker in een vlog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ethiek heeft weinig plek

“Toen kregen we een hele bijzondere discussie over aansprakelijkheid. ‘Jij als jurist begrijpt natuurlijk wel hoe dat zit’. Ja, natuurlijk. Daarom doe ik dat werk ook niet meer, want binnen het juridisch kader heeft ethiek weinig plek,” aldus Hekker.

En de vraag is dus ook of je in dit soort situaties ooit tot een rechtvaardige uitkomst komt. Laten we even bij de kern blijven. Mensen zijn erin genaaid, stelt ze.

Even geen tijd

Toen ON!-verslaggever Jonathan Krispijn minister Kuipers vroeg waarom de staat geen aansprakelijkheid aanvaardt, antwoordde hij: “Ik heb even geen tijd, jongens.”

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dree
Dree
1 jaar geleden

Dat wisten we toch al. Ze liegen bedriegen en rollen de Great Reset uit. Hun werkgevers zitten niet in Nederland en zelfs niet in Europa

phillippe vdf de coensel
phillippe vdf de coensel
1 jaar geleden

drie en en half jaar zeg ik het er zijn patent nummers https://youtu.be/6BRWsLXU7Yg

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

en keihard voorgelogen want het is geen vaccinate (definitie verandert door de WHO) maar een biowapen van de Amerikaanse DOD

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
1 jaar geleden

Kunstmatig op papier gecreëerd, papieren tijgers, zullen zich altijd blijven verschuilen achter papieren constructies, die het recht weten te omzeilen….. Daarom is de papieren tijger ook het meest verscheurende roofdier binnen de mensheid, die zich steeds meer blijken te gedragen als mantelbavianen, door elkaar de mantel uit te vegen, in plaats van mantelzorg te verlenen…. de gebrekkigen in onze samenleving zijn de gedupeerden en die groep groeit.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x