CoronaBuitenland

Artsen spreken openlijk over vaccinatieschade: ‘Dit is ijzingwekkend om te zien en tart alle verbeeldingskracht’

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De coronavaccins leiden tot onder meer trombose, infarcten, myocarditis en neurologische aandoeningen. “Dat hebben we nog nooit gehad,” zei arts Leo Van den Bossche, die werd geschorst vanwege kritiek op het coronabeleid, in Het Spreekuur. Hij wees erop dat het vaccin tijdens de Mexicaanse griep al na 25 doden van de markt werd gehaald.

Natuurarts Johan Denis zei dat er nu een Vaccine Death Report is, opgesteld door dokter Zelenko. “Dat is ijzingwekkend om te zien. Dat gaat om tienduizenden doden en meer dan een miljoen mensen, ernstig beschadigd en ernstig gewond. Het tart alle verbeeldingskracht.”

Het is bijna onmogelijk om je hierover uit te spreken. Denis merkte op dat iedereen die er een andere mening op nahoudt ‘genadeloos wordt vervolgd’.

Dit hebben wij nog nooit meegemaakt

“Op de radio hoor je ’s morgens: er zijn veel tromboses door AstraZeneca. Dan denk je: ze gaan ermee stoppen, ze gaan dat stilleggen. ’s Avonds hoor je: ze gaan ermee verder,” zei arts Gaëtane Beeckaert.

Denis zei verder dat meer dan 95 procent van de mensen die nu overlijden in het ziekenhuis geprikt was. “Dus het zijn de gevaccineerden die overlijden.” Arts Van den Bossche voegde hieraan toe dat mensen die hun booster hebben gehad vaker ‘besmet’ raken, in het ziekenhuis belanden en sterven.

Arts Anne Fierlafijn zei dat ze een patiënt had die voor de klas staat en die zei dat twee derde van de leerkrachten uitgevallen is. “Het is zomer. We zitten niet in een infectieperiode en twee derde van de leerkrachten is er niet. Ze zei: dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Dit is een bevolkingsgroep die enorm gepusht is om gevaccineerd te worden.”

“Dan moeten er toch vragen komen?”

Ongelooflijk toxische rol

Het is onze overheid die dit pusht, wars van alle medische rampen eromheen. Het wordt gepusht vanuit onze overheid, op alle mogelijke manieren. En als je je mond opendoet als arts, dan word je gewoon weggeschoven, klaagde Denis.

Beeckaert vulde aan dat de media ook ‘een hele belangrijke rol’ hebben in dit spel. Denis was het met haar eens: “De mainstream media hebben een ongelooflijk toxische rol gespeeld in dit hele verhaal.”

Altijd hetzelfde klokje

Hij lichtte toe dat vrijwel alle Nederlandse en Belgische media in handen zijn van slechts twee concerns: DPG Media en Mediahuis. “Die zijn ook dikke vrienden samen. Dus dat betekent dat je op elk nieuwskanaal altijd hetzelfde klokje hoort.”

De gemiddelde mens krijgt steeds hetzelfde beeld naar binnengeschoven en -gelepeld, dat totaal anders is dan wat wij als artsen hebben gezien in de praktijk. Mijn advies voor iedereen: tv buiten en maak contact met alternatieve nieuwsbronnen, aldus Denis.

4.8 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
8 maanden geleden

Dud het word tijd om HILVERSUM te sluiten gooi dat mediapark maar helemaal dicht in de nacht niemand eruit en helemaal niemand meer naar binnen!

Peter
Peter
8 maanden geleden

U moet vooral onze roverheid blijven geloven.
Ga bij de eerste oproep weer lekker je maskertje dragen, handjes wassen, elkaar niet meer knuffelen, afstand houden. Alleen zombies zouden dat doen.

Alle weldenkende mensen weigeren dat !!!

La Fini
La Fini
8 maanden geleden

De mainstream media hebben een ongelooflijk toxische rol gespeeld in dit hele verhaal.
Ik blijf het herhalen, gewoon omdat het van levensbelang is.
BLIJF DE WAARHEID VERTELLEN.
Elke dag.
Elk moment.
Bij elke gelegenheid.
Gevraagd of ongevraagd.
Het licht wint altijd.

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
8 maanden geleden

ga lekker weer in de rij staan allemaal voor prikkie stel schapen (idioten)
oh ja ze doen het voor een ander of we kunnen niet op vakantie de smoezen die gebruikt worden
en dan MSM er nog bij met allerlei geloof waardig heden gaat toch mooi zo geen medelijden mee
bedenk je eigen goed voor je een kamikaze prikkie neemt en hou je eigen gezond

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x