Mens en Dier

Wetenschappers: Yeti bestaat

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie verschillende DNA-onderzoeken zouden hebben uitgewezen dat de verschrikkelijke sneeuwman mogelijk toch bestaat.

Haar uit een Siberische grot is volgens wetenschappers afkomstig van een mensachtig wezen. Het betreft geen Homo sapiens, maar is nauwer verwant aan de mens dan de aap.

Onderzoekers zeggen dat het DNA van de Yeti slechts één procent afwijkt van menselijk DNA. Tot dusverre heeft nog niemand dat kunnen bevestigen omdat de Yeti nog nooit is gevonden.

Zoogdier

Het DNA-onderzoek is uitgevoerd door universiteiten in Moskou, Sint-Petersburg en Idaho in de Verenigde Staten. Een vierde onderzoek wordt gedaan in Groot-Brittannië.

“We hadden in totaal tien haarmonsters en zijn tot de conclusie gekomen dat de haren toebehoorden aan een zoogdier, niet aan een mens. Ze zijn ook niet afkomstig van de dieren die vaak worden gezien in het gebied, zoals beren, wolven of geiten,” zei hoogleraar Valentin Sapunov van de Federale Dienst van Rusland voor Hydrometeorologie.

Sceptisch

Het vermeende haar van de Yeti zou door Dr. Igor Birtsev zijn gevonden in de Azasskayagrot in Siberië. Hij is een sterke pleitbezorger van het bestaan van de verschrikkelijke sneeuwman.

De Siberian Times noemt het vreemd dat Birtsev de nieuwe bevindingen opeens bagatelliseert. “Ik denk niet dat ze daadwerkelijk DNA-onderzoek naar de haren hebben kunnen doen of hebben ontdekt hoe nauw verwant de Yeti aan de mens is,” zei hij. “Ik ben sceptisch over het onderzoek van Valentin Sapunov.”

Bron: News.com.au

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
SSSDrome
SSSDrome
9 jaren geleden

Ook wel ‘bekend’ als Queventelliur; mooie warme wezens die af en toe op bezoek komen voor harmonische doeleinden ter bescherming van de Aarde.

Paardenliefhebber
Paardenliefhebber
9 jaren geleden

Hmmm… ik zou wel eens een haarscherpe foto´s van meneer of mevrouw Yeti willen zien…

Interessant!

investigator
investigator
9 jaren geleden

[quote name=”Paardenliefhebber”]Hmmm… ik zou wel eens een haarscherpe foto´s van meneer of mevrouw Yeti willen zien…

Interessant![/quote]

Ik ook! Maar ze zijn weer met nieuwe theorieen gekomen dat de yeti een inter dimensionaal wezen is die zich kan manifesteren wanneer hij wilt en dat ze misschien zelfs ufo inzittende zijn. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. (ze kunnen geen fysiek bewijs verzamelen behalv voetsporen dus komen z met een nieuwe theorie.

Volgens mij ha de yeti al lang ontdekt moeten zijn. Dus ik wacht nog steeds op goed bewijs.

investigator
investigator
9 jaren geleden

Een beetje t zelfde verhaal als van niburu. Planeet komt niet opdagen dus dan moet het wel een ruimteschip zijn. En zo verzin men steeds nieuwe theorieen.

Straks is het monster van lochnessbook nog een multi dimensional wezen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x