Homepagina » Archeologie » Volgens deze complottheorie vernietigt het Smithsonian-instituut reuzenskeletten
Volgens deze complottheorie vernietigt het Smithsonian-instituut reuzenskeletten

Volgens deze complottheorie vernietigt het Smithsonian-instituut reuzenskeletten

Rond het begin van de 20e eeuw publiceerden de New York Times, London Chronicle en Scientific American allerlei artikelen over de ontdekking van reuzenskeletten van mensen.

De resten werden overgebracht naar het Smithsonian-instituut voor verder onderzoek.

Sindsdien is er niets meer vernomen over de reuzenskeletten. Wat is er gebeurd?

Zolder

Het Smithsonian-instituut wordt bestuurd door de Amerikaanse overheid. In haar Board of Regents zitten Amerikaanse congresleden.

Als je het instituut wilt aanklagen, moet je dat via het Amerikaanse Congres doen.

Het in 1846 opgerichte Smithsonian-instituut wordt ook wel ‘de zolder van de Verenigde Staten’ genoemd.

In haar musea en onderzoekscentra liggen zo’n 154 miljoen archeologische voorwerpen.

Powell-doctrine

De invloed die de overheid op het agentschap uitoefent blijkt onder meer uit het werk van Richard Dewhurst.

Hij deed onderzoek naar John Wesley Powell, één van de voormalige directeuren van het instituut.

Dewhurst verwijst naar wat hij noemt de Powell-doctrine, een paper dat gepubliceerd is namens het Smithsonian en waarin staat dat medewerkers niet meer mogen praten over verloren stammen en dat inheemse bevolkingen moeten worden afgeschilderd als wilden zonder verstand.

Hij stelt dat deze doctrine ervoor heeft gezorgd dat het Smithsonian het bestaan van een oud reuzenras, dat vóór de inheemse Amerikanen leefde, in de doofpot heeft gestopt.

Foto’s

Dewhurst kwam allerlei krantenartikelen tegen uit de 20e en 19e eeuw over de vondst van enorme botten van mensen.

In alle gevallen kwamen er mensen van het Smithsonian op bezoek, die de botten meenamen naar een museum of onderzoekscentrum.

In lokale kranten verschenen foto’s van reuzenschedels en -skeletten.

Patagonië

De London Chronicle publiceerde een artikel over de Engelse ontdekkingsreiziger James Byron, die in Patagonië bijna drie meter lange mensen tegenkwam.

Zij werden ook gezien door Sir Francis Drake, Francis Fletcher en Sir Thomas Cavendish.

[Gaia]


Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met iedereen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Veel geschiedenis wordt weggemoffeld, mogen wij allemaal niet weten. Er waren vroeger bomen van bijna een kilometer, complete dorpen werden op de takken gebouwd. Er zijn foto’s van begin 1900 waar houthakkers bij enorme omgehakte bomen staan met enorme stammen poseren. Veel van die houthakkers kijken angstig in de kamera, want ze hadden de bomen horen huilen. Er zat ook veel meer zuurstof in de lucht. Wat wij nu bomen noemen zijn eigenlijk struiken. En de meeste zijn niet ouder dan 200 jaar. Mooie doc van op YouTube, het bomencomplot. Er is ook een over reuzen, reuzencomplot.

  22 likes
 2. Reuzen in de Bijbel,
  Volgens de Bijbel zijn er twee perioden geweest waarin de reuzen op de aarde waren. De tijd voor de zondvloed, zoals beschreven in Genesis 6:1-4 en de tijd erna. Zo vertelt Genesis 14 dat de Refaiten tot het geslacht der reuzen behoorden. Koning Og van Basan, een van de Amoritische koningen, was ook een Refait. Zijn rustbank van ijzer, had een lengte van 4.35 meter en men schat dat Og zelf 4 meter lang moet zijn geweest. In het Bijbelboek Numeri wordt gesproken van de Enakieten.

  13 likes
 3. Ik snap hier de logica niet van, een megladon skelet wordt toch ook niet weggemoffeld.
  Blijkbaar leefden er vroeger haaien waar de witte haai wel 4 keer in past dus so what!!!!
  Dus als er mensen hebben geleefd waar wij 2 tot 3 keer in passen waarom wordt dat dan weg gemoffeld? Mr Spock zou zeggen its not logical.

  7 likes
 4. Het Smithsonian museum wordt al meer dan 100 jaar verdacht ,van het wegmoffelen van bewijs dat de geschreven geschiedenis een in elkaar gedraaid fabeltje is.
  Bel met de overheid om te vragen wat je moet doen met je gevonden skelet-( resten) dan word altijd verwezen naar het Smithsonian..( in de U.S.A ). om er vervolgens nooit meer iets over te horen.

  10 likes
 5. Helemaal mee eens!

  6 likes
  • Waar ben je mee eens dan arwijn? Met de header of reaguursels zoals ik ze noem.

   Het aanbod staat nog steeds open die ik je een paar maand geleden heb gegeven, dagje Teugen enzo zien dat de aarde rond is en niet flat is.
   Een dagje vliegen en dan kun de zelfs de kromming zien, ach kost je rond de 150 maar dan heb je ook wat!
   Momenteel heb ik tijd zat, 100-150 kan ik ook wel missen en heb al een tijdje niet meer gevlogen in small/med. vliegtuigen.
   Real Airline pilots know the Earth is not flat.
   https://www.youtube.com/channel/UCUhjF0k10WbNf-t1244XkxA

   6 likes voor 3 woorden, huh??? En totaal geen inhoud?

   3 likes
 6. Ook onze geschiedenis is een leugen en skeletten van giants zijn overal ter wereld gevonden.

  https://worldnewsdailyreport.com/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/

  Goed uiteengezet hoe alles net even anders is van hoe het ons verteld wordt mbt de geschiedenis van de aarde, wat is nieuw.
  Gelukkig nieuwjaar..

  Flat Earth Advanced – Geology Revived Documentaryhttps://www.youtube.com/watch?v=CQXj5ZSohsQ

  8 likes
 7. Door de verhoogde druk op het aardoppervlak blijft alles hier op het aardoppervlak veel kleiner dan we zouden moeten zijn [inclusief planten en dieren].
  We worden daardoor ook veel minder oud dan we zouden moeten kunnen worden.

  Vanaf 10 km onder het aardoppervlak moet de druk gaan afnemen, waardoor alles veel lichter begint te worden [hoe dieper des te minder druk].

  Aan de holle kant van de aarde moet de druk iets minder dan 1/3 van de druk hier op het aardoppervlak zijn [daar wordt je het grootst en het oudste].

  Die reuzen zijn dus eigenlijk gewone mensen en wij zijn mini mensjes.

  In de bijbel staan verhalen van mensen die 200 jaar oud werden.

  Er zijn verhalen die vertellen dat de mensen in de holle aarde 600 tot 1000 jaar oud worden en ze er tussen 3 en 6 meter lang worden.

  Bij veel verschillende onderwerpen die ik bekeken heb [veel uit boeken de 19e eeuw], kom ik steeds bij de maan [alias de zwarte zon, maar dat moet geheim blijven van die lafaards die zich in die holle kant bevinden] uit als boosdoener.

  Er zijn namelijk verhalen die vertellen over een periode dat de aarde helemaal geen maan had [ genaamd “de tijd voor de maan”].

  Er is zoveel interessants te lezen voor mensen die tijd en interesse hebben.
  De waarheid is veel gekker dan de gekste fictie.

  https://www.sacred-texts.com/atl/index.htm

  8 likes
  • Als een mens in de holle aarde 1000 jaar oud wordt, zou er daar sprake moeten zijn van gigantische overbevolking. Dus dit slaat kant noch wal. De maan was er al veel langer voor er überhaupt maar een dino was ontstaan. De verhalen zijn dus maar verhalen. Veel later geschreven. De gebroeders Grimm waren sprookjesschrijvers. Er waren en zijn er echter veel meer dan hen…. een holle aarde….. met een eigen zonnetje…. en met mensen van 4 meter….ja. Natuurlijk.

   0 likes
 8. Reuzen Paradox.

  Het probleem met reuzen is dat ze eigenlijk niet kunnen bestaan.
  Wanneer je een lichaam vergroot is er een limiet van wat mogelijk is. Dit komt door de valversnelling. Oppervlakte neemt kwadratisch toe en massa Kubisch. Iemand heeft ooit uitgerekend dat de limiet bij mensen tussen 3-3.5 meter zit.

  Ook worden er veelvuldig skeletten van dinos gevonden (landdinos) die veel groter zijn dan dat mogelijk is.

  Nu zijn er 2 (of meer) hypotheses om dit te verklaren

  1 hypotheses :Fossielen worden groter na fossilizatie , feitelijke afmetingen in vivo zijn veel kleiner.
  (fossilizatie is een complex process , het is vreemd dat bijna alles in het verre verleden groter was. b.v. libelles. misschien zijn er onbekende processes die invloed hebben op fossilizatie )

  2 hypotheses :Zwaartekracht was minder in het verre verleden ?
  Gek outlandisch idee , maar een wetenschapper (ruppert sheldrake) heeft onderzoek na natuur constantes gedaan en heeft discrpansies in de waarnemingen gevonden. Wetenschap reageert hierop met te stellen dat constantes per definitie constant zijn (Zoals G). Afwijkingen zijn dan meetfouten. Inderdaad is er volgens RS een tijd 1920 geweest dat lichtsnelheid een iets andere waarde had. Na 1920 werd besloten dat alle afwijkingen meetfouten waren. Een decreed en niet erg wetenschaplijk dus. Mijn hypothese is dat ook G kan (en in het geval dat reuzen/dinos echt bestaan hebben) moet varieeren…

  Hier een filmpje dat dit dilemma verder verkent ()
  https://www.youtube.com/watch?v=ut0KH3h7JVs

  Verdacht gedrag archeologie

  Verder is het heel verdacht dat bepaalde zaken weggemoffeld worden. In de archeologie zijn veel lieden aanwezig die als taak hebben om de status Quo te handhaven. Veranderingen in het wereldbeeld worden niet op prijs gesteld. Men krijgt heel gauw een pseudowetenschapper stempel. Het geen eigenlijk excommunicatie van gilde betekend. Wat staat er eigenlijk op spel ? En wie bepaald wat gezegt mag worden ? Er is een agenda in de archeology.

  3 likes
 9. Jammer dat ze het vernietigen. Het is toch een mooi stukje geschiedenis wat je zomaar weggooit!

  5 likes
 10. Het is crimineel om feiten van de voor ons levende individuen te verdoezelen, de bijbel zou een stuk begrijpelijker worden, maar het is vechten tegen de bierkaai !

  5 likes
 11. http://www.waykiwayki.com/2016/08/flat-earth-has-no-forests-human-amnesia.html?m=1
  They tell us that we can’t become very tall because of pressure and oxygen, but what if we had massive trees?

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Dodelijk ongeval prinses Diana één grote doofoperatie. Inspecteur verbreekt na 22 jaar stilzwijgen

Dodelijk ongeval prinses Diana één grote doofoperatie. Inspecteur verbreekt na 22 jaar stilzwijgen

Inspecteur Colin McLaren, die het dodelijke auto-ongeluk ...

David Icke ontmaskert complot rond 9/11. Dit is 'één van de meest controversiële boeken ooit geschreven'

David Icke ontmaskert complot rond 9/11. Dit is ‘één van de meest controversiële boeken ooit geschreven’

De Britse complottheoreticus David Icke onthult in ...