Homepagina » Gezondheid » Deze stofjes werken ‘veel beter’ tegen kanker dan chemo en brengen geen schade toe aan gezonde cellen
Deze stofjes werken 'veel beter' tegen kanker dan chemo en brengen geen schade toe aan gezonde cellen

Deze stofjes werken ‘veel beter’ tegen kanker dan chemo en brengen geen schade toe aan gezonde cellen

Onderzoekers van de Universiteit van Windsor in Canada hebben een stofje gevonden dat beter werkt tegen kanker dan chemotherapie, zonder daarbij schade toe te brengen aan gezonde cellen.

Ze hebben in het laboratorium meerdere stofjes gemaakt die de kankerbestrijdende werking van de spinlelie, een veel voorkomende plant, nabootsen.

“Ze zijn extreem selectief. Gezonde cellen werden niet beschadigd, terwijl de kankercellen werden gedood,” zei professor Siyaram Pandey over de stoffen.

Andere manieren

Hij voegde toe dat er andere manieren zijn om kankerbehandelingen te ontwikkelen in plaats van de zeer giftige chemotherapie.

De stofjes zijn ontwikkeld door wetenschappers van de Brock- en McMaster-universiteit om de kankerbestrijdende werking van pancratistatine, een natuurlijk stofje in de spinlelie, te versterken.

De wetenschappers maakten zeven verschillende stoffen, waarvan drie zeer effectief bleken tegen kankercellen.

Veel beter

De drie stofjes werden getest op 20 kankersoorten. Alle kankercellen werden daarbij gedood.

Deze stoffen werkten ‘veel beter’ dan de chemo-medicijnen die vandaag de dag worden gebruikt, aldus Pandey.

Mitochondriën

Hij legde uit dat chemotherapie zowel kanker- als gezonde cellen doodt. De stofjes die hij heeft onderzocht vallen de mitochondriën van de kankercellen aan, die de cellen van energie voorzien.

Al sinds 2005 doen Pandey en zijn team onderzoek naar de antikankerwerking van pancratistatine. Soortgelijke stofjes trof hij ook aan in paardenbloemen.

Het onderzoek is verschenen in vakblad Nature.

[Windsor Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Theo schreef:

  Iedereen wordt geboren met “kankercellen” die latent aanwezig zijn. Deze worden pas actief en gaan zichzelf delen zodra er niet genoeg zuurstof in de cellen kan komen doordat het lichaam verzuurd is wat komt door een teveel aan gifstoffen/pathogenen. De celdeling door een zuurstof tekort in de cel noemt men kanker want deze laat nu schadelijke enzymen los die de immuuncellen aanvallen die dan als gevolg in de minderheid terecht komen en onbalans is het gevolg. Zodra je ervoor zorgt dat het bloed weer schoon en dus zuurstofrijk wordt, kan er weer zuurstof in de (kanker)cellen terecht komen zodat er geen schadelijke enzymen loskomen. Zodoende kunnen de immuuncellen weer in aantal gaan toenemen. Een “ziekte” bestrijden is een spook najagen want het is gewoon een verstoring van je interne milieu van micro organismen wat weer opnieuw in balans moet komen. En dat doe je door ten eerste de pH zuurgraad weer terug op 7 te krijgen en schoon en zuurstofrijk bloed te verkrijgen. Vervolgens ga je je gehele darmstelsel opschonen want daar worden voor 95% de immuuncellen aangemaakt. Meestal is de darmwand doorlaatbaar (lekkende darm) geworden door alle aanwezige schimmels en parasieten. Dus zorg dat je alleen superschone voeding eet zoals biologische groene groenten(sappen) en regelmatig vasten. Stadium 1 en 2 kanker kunnen verholpen worden door strenge voedselprotocollen en met stadium 3 en 4 kanker moet je wat meer doen zoals bijv. ozontherapie, MMS of waterstofperoxide om het bloed weer snel zuurstofrijk te maken. De spijsvertering en het bloed heeft de prioriteit om dat zo snel mogelijk weer terug op orde te krijgen.
  Kortom, bestrijd geen “ziekte” (=spook) maar stimuleer je gezondheid! Gelukkig zijn er meerdere wegen naar Rome om je gezondheid zodanig te promoten zodat er geen “ziekte” meer kan bestaan. Er is voldoende info op het net te vinden. Laat je hoofd dus niet hangen maar doe je onderzoek.

  31 likes
  • An Archist schreef:

   Als permanent kankerpatient kan ik me redelijk vinden in jouw veronderstellingen en uitleg.
   Echter zijn niet alle vormen van kanker op deze manier op te lossen, mede omdat ze anders werken.
   Ik heb bijvoorbeeld een DNA deficiency, waardoor ik zo gezond kan doen als ik wil, maar het geen reet uitmaakt (al zijn er alternatieve mogelijkheden om DNA te repareren, wordt gezegd)

   Wat de meeste mensen niet weten en dit is een uitbreiding op jouw verhaal, is dat alle kankersoorten zich voeden met suikers, haal de suiker weg en de foute cellen zullen weer slapend worden of zelfs vernietigd worden (met een gezond imuunsysteem).

   Daarnaast is een kankercel niet meer en niet minder dan een cel die tegen de normale natuur in probeert te blijven leven, in feite maakt de cel zichzelf onsterfelijk door een foutje in de nucleus. De cel voed zich met alle mogelijke stoffen uit zijn omgeving. Dit is waarom de meeste kankerpatienten uiteindelijk uitgemergeld en graatmager, grauw en zonder levenslust etc. dood gaan. Ze worden letterlijk van binnenuit opgevreten.

   Ook is de reguliere wetenschap al jaren geconditioneerd om, bij diagnose kanker, te zeggen: je gaat dood, we kunnen niet veel doen naast perperdure behandelingen en grote hoeveelheden chemo en bestraling.
   Dit zit inmiddels ingebakken in onze maatschappij.
   Wanneer mensen van deze “angst” afkomen, zullen er mogleijk meer overlevenden zijn, omdat zij zich niet met een kankerverwekkende behandeling laten behandelen.
   Al zeg ik er wel bij dat dit soms echt wel nodig is, omdat het gewoon niet anders meer kan.

   Wat de beste manier is, is in mijn ogen een samenwerking tussen de zogenaamde kwakzalvers en de reguliere wetenschap. Echter zal dit nog jaren duren, vanwege de grote belangen, veel geld in de Big Pharma industrie.

   Side noot- ik ken een vrouwtje van 90 (mijn kleine geadopteerde omaatje). Mijn vrouw werkt daar nu al bijna 20 jaar als verpleegster.
   Ze is daar gaan werken omdat mevr. nog maar 3 tot 6 maanden te leven had.
   Ze weigert aan te nemen dat ze ziek is en is inmiddels bijna 20 jaar verder. De artsen hebben hier geen antwoord op, wanneer gevraagd wordt hoe dit mogelijk is….

   Er is dus niet 1 wijsheid met alle antwoorden, maar alle wijsheden samen zullen uiteindelijk voor een uitroeiing of op zijn minst een drastische vermindering van deze ziekte zorgen.

   5 likes
 • echo de wereld schreef:

  En weer leest men de aanname dat Chemo werkt. Daardoor ondermijnt de schrijver de kracht van de middelen die wel balans herstellen. Genezing is een pad en op dat pad komt geen chemo of andere dergelijke middelen voor. Vraag maar eens aan een chemicus wat chemo precies is en wat het doet in een lichaam.

  23 likes
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Mensen, probeer kalm te blijven nu.
  Het zijn rare tijden, en er zijn energieën en entiteiten, die zich voeden met woede en angst van
  mensen. (Daar kun je jezelf ook tegen beschermen, o.a. via technieken die Tanaath geeft)

  http://www.ellaster.nl/2017/04/12/tanaath-centreren-gronden-en-creeren-energetische-schild/

  Okay, er is veel om boos over te zijn, maar probeer in elk geval kalm te blijven,
  anderen wakker te maken, en onder de radar te blijven.

  Zo bereik je meer.

  21 likes
 • rabbathole schreef:

  Hoor je toch niets meer van, de zoveelste
  Kanker is al lang te genezen, maar ja 200 miljard..per jaar
  Vroeger ging je dood aan scheurbuik (te kort aan vit c)
  Kanker is ook een te kort aan de juiste vitamines en gezonde voeding. Vit b17

  6 likes
 • Loki schreef:

  Heel merkwaardig dit verhaal. Dit was in 1989 al bekend en er is dus heel weinig mee gedaan. Onderzoeken vinden meestal plaats op universiteiten en die worden dan in veel gevallen weer gesponsord door de Big Pharma. Men heeft het schijnbaar af en toe van de stoffige plank gehaald, bekeken en weer gauw terug gelegd. We zijn inmiddels 27 jaar verder. Hoe zou dat nou komen?

  12 likes
 • Elise49 schreef:

  Je hebt natuurlijke straling en kunstmatige straling.
  Natuurlijke/kosmische straling: zon/sterren/radon uit de bodem.
  Kunstmatige straling: medisch/röntgen,atoomproeven/kernreactors/wifi(alle elektronische apparaten)/bouwmaterialen(radon)
  Nederland bevat/gebruikt:
  37% medische straling
  15% komt door/uit voedsel
  22% radon
  9 % kosmisch
  16% bodem/bouwmaterialen
  1% overige
  Wat is straling:
  Straling bevat zoveel energie, dat het een negatief geladen elektron uit de buitenste schil van een atoom kan vrijmaken. Hierdoor verliest het atoom zijn neutrale lading en krijgt het een positieve lading- er ontstaat een ion.
  Wanneer ioniserende straling in contact komt met levend weefsel kan het biologische effecten veroorzaken, met als gevolg weefselschade.
  Nederland bevat nog de minste straling.(tabel was van 2012).
  Kortom de gehele aarde is besmet met menselijke gemaakte straling/door kernrampen/proeven etc. We leven in een magnetron. De kosmische straling stelt eigenlijk niks voor.(tot nu toe)
  De enige manier om dit nog enigszins te verhelpen is het neutraliseren van de stralingen.(wetenschap).
  Maar er zijn natuurlijke oplossingen om te helen.
  Nu komt ie: Er was eens een jezuïeten(toeval?) pater Theodor Wulf. Hij was leraar aan een college in Valkenburg(Limburg) Hij maakte een apparaat om straling te meten: een elektroscoop. Hij ontdekte, dat er in de mergelgrotten geen straling te meten was. Met andere woorden: je zit daar veilig. In Maastricht heb je een grot met kamers voor deze gasten. Zo ook onlangs gevonden in Engeland.
  Een bezoekje aan een grot kan dus helend zijn. Vandaar de vele bede plaatsen in grotten. Dit verklaart ook dat piramides straling neutraliseren en daarom krijg je een fijn gevoel. Je wordt lange tijd ontlaad.
  Wat ook helpt: met je blote voeten op zand lopen/met je handen in aarde wroeten.
  Maar eigenlijk zijn we al zo ver van het padje(zie de 2 Hopi paden), dat het weinig nut meer heeft. Je zou als ware de gehele dag met beschermende kleding moeten rondlopen/in slapen. Zoiets wat je krijgt als iemand een röntgen foto laat maken en dat je erbij mag blijven staan.
  Waar zijn we eigenlijk mee bezig? Waarom zijn we zover afgezakt? Zou graag de echte reden willen weten. Is het puur hebzucht/macht of zit er nog iets anders achter? Wetenschap heeft het over regenshowers/straling/zwarte straling vanuit kosmos. Proeven en testen kunnen dus experimenten zijn om kennis op te doen. Zo ook: Cern(10/12 EV).
  Zoals je leest: ik blijf de zaken van meerdere kanten(breder) bekijken. Ik geloof namelijk niet, dat men dit allemaal zomaar doet. Heeft het te maken met de overgang van kosmische nacht naar kosmische dag?

  6 likes
  • Elise49 schreef:

   Tot nu toe vind ik alleen de spirituele kant van de kosmische nacht/dag, maar wat is de wetenschappelijke kant/uitleg? We/aarde zijn/heeft alle sterrenbeelden(de gehele dierenriem) doorlopen en we zijn van sterrenbeeld Vissen naar Waterman gegaan. Maar wat houdt dat dan precies in? Wat gebeurt er in de kosmos?

   2 likes
   • Michaël schreef:

    We zitten bijlange na nog niet in het waterman tijdperk dat begint nog maar in 3500 n C ! Jij leest teveel New Age denk ik ! Elke 2160 jaar heeft de kosmos nieuwe transformaties ( waaronder ook hevige rampen …) in petto ter ontwikkeling van de aardemens . De huidige ontwikkeling is die van de Bewustzijnsziel ,dwz de mens wordt bewust van zijn positie in de Kosmos en in het geheel van het heelal . Maar dat mag niet alleen ruimtelijk meer zijn zoals de materialisten en wetenschap het doet met techneuterij zoals telescopen want er is gewoonweg geen levende yota te vinden in de kosmos ,dat denken ze dan wel dat ze leven zullen vinden , maar het leven komt niet uit de ruimte ,wel uit de etherische en de astrale sferen en de sfeer der Harmonieën ,dat wisten ook nog de oude Grieken zoals Pythagoras en anderen uit deeode mysteriescholen en die sferen zijn reeds bereikbaar waar je zelf bijstaat ,met je bewustzijn ,dus in onze onmiddelijke nabijheid . Het enig wat de huidige mens dient te doen is de eigen geest ontwikkelen door aan je chakras te werken ipv de materialist uit hangen en te ver-kanker-en want dat komt uitslitend daarvan !!!

    0 likes
    • Elise49 schreef:

     Ik lees niks over new age. Ik heb kosmische nacht en dag van wetenschappelijke sites en astro(zowel astronomie als astrologie) sites. Onze energie(al het levende) wordt gestuurd door de kosmos(zon maan en sterrencycli’s). De aarde wordt ook gestuurd door energie van buitenaf.(lees werking polen/aarde)
     Dat we moeten minimaliseren komt, doordat de natuur land langzaam gaat in/terugnemen. Agenda 21/30 is daarop gebaseerd.
     Door vuur(aardbevingen/aardplaatverschuivingen/vulkaanuitbarstingen) en water/hagel/stormen etc overlast. Oogsten mislukken, huizen gaan kapot, land verdwijnt etc. We zullen dus moeten gaan delen/samen werken. En daar zijn de geloven/10 geboden/karma teksten etc. wel goed voor.
     Nu weet ik nog niet wat er dan precies in de kosmos gebeurt. Wat veroorzaakt de problemen bij de polen? Noordpool is de plus en de Zuidpool is de min. Iets/door iets neemt de plus het over. Zoals de uitleg/werking over schadelijke straling/kanker krijgen. Het plus en min verhaal=natuurwetten. + en +=+. + en -=+,- en -= +
     De mythologie verhalen van de Grieken en Romeinen gaan veelal over natuurfenomenen. De namen van de goden zijn sterren, planeten of duiden natuur gebeurtenissen aan. vb. Jupiter is de oppergod van de Romeinen.
     Tegelijkertijd hebben machthebbers in die tijd ook namen van planeten etc.
     Dat gebeurt nu nog steeds, want het systeem waarin wij leven is gebaseerd op zon, maan en sterrenhemelcycli’s. bv het geldsysteem(handel en wandel over goederen/grondstoffen en voedsel) Voedsel: het zaaien(voorjaar) en oogsten(najaar) gebeurt op de cycli van de zon, maan en sterrenhemel. Na 7 goede jaren komen er 7 slechte jaren. De crisissen komen ongeveer om de 7 jaar. Dat heeft allemaal met elkaar te maken in de basis. Het systeem(mensen met alle kennis/macht) stuurt/manipuleert de balansen.
     Wij leven in/op een eeuwenoude agenda, die gebaseerd is op natuurfenomenen. En die fenomenen gebeuren weer via kosmos(zon, maan en sterrencycli’s).
     Ga maar eens uitzoeken waardoor een vrouw ongesteld wordt. Waarom ze vaak het allemaal tegelijkertijd hebben. Is toch echt door energie van buitenaf de aarde(basis).
     Verstoringen aan de energieën op alle vlakken en lagen geven problemen.
     Dus wat is er gebeurt in het heelal door de cycli.(melkweg) Alle planeten hebben polen en die lijken op een spiraal. De spiraal is de bron/ook onze bron. En die wordt weer aangestuurd door een energie. Een supernova, gasbel etc kan de heleboel uit balans brengen. Dus ook gevolgen hebben op onze aarde.

     2 likes
     • Michaël schreef:

      Elise,

      De Amerikanen hebben het geheim ontdekt van het aardemagnetisme en het verband ervan met de ondernatuur van de mens .In de mens leeft een dubbelganger wezen , een elementaal wezen ( ahrimanisch wezen) dat bij elke geboorte meekomt omwille van het meegebrachte karma . Deze wezens leven ook in de vulkanen , vandaar dat deze in verband staan met wat mensen uitsteken en de emoties en astrale en dierlijke krachten in de mens . Men kan door manipulatie de geestelijke kosmische krachten aangrijpen en het aardemagnetisme beinvloeden in zijn dubbel aspect en een bepaalde richting geven , en die op de mens laten inwerken dmv deze ondernatuur in de mens waarmee hij verbonden is aan de levenswereld van de aarde . Deze elementale wezens , ahrimanische wezens spelen daarin een belangrijke rol . Men zal dezen in dienst stellen van het leven op aarde en naar believen door groepsegoïsme manipuleren .Het spiritueel geheim waarmee men de krachten van het magnetisme manipuleert ligt in de Tweelingen , dat wisten ook reeds de oude Grieken hoor , daar komen de geestelijke wezens vandaan en dat zal nu terug ontdekken . Men zal werken met dagkrachten ( morgend en avondkrachten ) of nachtkrachten (middag en middernachtskrachten ) , al naar gelang de kosmische stroming uit andere sterrentekens afkomt . De substanties dir men hierdoor bereidt in het laboratorium zullen daardoor ook differente werkingen hebben ,goed of schadelijk als het egoïsme er aan te pas komt .Hierin spelen de occulte broederschappen of loges van Westen en Oosten een voorname rol naar de toekomst toe .
      En nog dit : alles met het getal 7 heeft te mmaken met de tijd zoals wereldtijdpperken, cultuurtijdperken , en alles met het getal 12 met de organisatie zoals dierenriem tekens ,sterrentekens , enz . Zo ook de 12 Bodhisattva s , de 12 apostelen …

      0 likes
 • Jose schreef:

  Chemotherapie is niet alleen nutteloos in de strijd tegen kanker, het stimuleert zelfs de groei van kankercellen in een tumor.. Dit heftige bericht komt van het ‘Fred Hutchinson Cancer Research Centre’ in Seattle (VS). Onderzoekers melden dat ‘chemotherapie compleet waardeloos is’ en dat mensen die kanker hebben er goed aan doen de chemische middelen helemaal te laten staan’..!

  Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat chemotherapie een tumor stimuleert om te groeien, zo ontdekten de onderzoekers; dit komt door stimulans op het eiwit WNT16B, dat kankercellen prikkelt om te overleven en te groeien. Het eiwit gaat een verbinding aan met de kankercellen, deze cellen prikkelend om te groeien en gezonde cellen binnen te dringen, waarbij ook nog eens behandeling in een later stadium wordt bemoeilijkt, zo laten de onderzoekers weten. Naar hun zeggen is ‘Chemotherapie compleet waardeloos..’ (Bron: Natural Medicine, 2012; 18: 1359-68).

  5 likes
  • Franss schreef:

   [ Onderzoekers melden dat ‘chemotherapie compleet waardeloos is’ en dat mensen die kanker hebben er goed aan doen de chemische middelen helemaal te laten staan’..! ]
   Kun je een link geven waar de onderzoekers dit 100% zeker zelf zeggen? Ik denk het niet…

   “This is a tremendous shame – particularly in this case, as the oversimplified headlines mask what is actually a ‘good news’ story. The researchers, led by Peter Nelson at the Fred Hutchinson Cancer Research Centre in Seattle, have uncovered how healthy cells surrounding tumours can help fuel resistance to chemotherapy.”
   “This research doesn’t show that these drugs don’t work – we already know from clinical trials and years of use in patients that they can slow tumour growth and increase survival. But it does explain why they don’t always work, meaning that some tumours aren’t always completely eradicated by chemotherapy.”

   http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2012/08/06/headlines-about-backfiring-chemotherapy-are-misleading/

   2 likes
 • Stijn schreef:

  Zijn er Nederlands talige artikelen over dat chemo therapie slecht is?

  1 likes
 • dna schreef:

  Nabootsen, nabootsen, nabootsen, copycats teveeeeeeeel!!!!!

  0 likes
  • Heel-al schreef:

   Straling ( if you want to know the secrets of the universe think in energy , frequencie and vibratiopn , N. Tesla is met zijn onderzoeken gestopt omdat hij ontdekte dat het tegen de mens gebruikt kon worden.) houdt ons in een lage frequentie ( en dat doen ze bewust om ons onder de duim/slaafs te houden . Bewustzijn. Gedachten hebben KRACHT , wij mogen ons vooral niet bewust worden wat we in werkelijkheid ZIJN . ) Angst, haat is een lage frequentie , liefde is een hoge frequentie. De lage frequentie kan NIET door de hoge maar de hoge wel door de lage. MAW liefde wint het altijd . We leven in een concentratiekamp van masten en camera”s en ja straling is kankerverwekkend ( schimmel (kanker ) gaat in de overlevingsmodus en gaat zich extreem vemenigvuldigen en gaat ook nog eens extreem giftige biotoxines maken. Schimmel boort gaatjes in de darmen, waardoor gifstoffen en schimmeldraden,parasieten enz in de bloedbaan komen ) . L.Pasteur zei op zijn sterfbed om zijn stoepje schoon te vegen ( wat andere wetenschappers al lang zeiden ) The microbe ( je kan er ook mens lezen, of kanker of … ) is nothing the TERRAIN is EVERYTHING.

   0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  objecten

  4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

  Diep in de ruimte is iets vreemds ...

  >