Homepagina » Gezondheid » Veroorzaken vaccins autisme? (video)
Veroorzaken vaccins autisme?

Veroorzaken vaccins autisme? (video)

Al vele jaren hebben ouders van kinderen die ziek zijn geworden na vaccinatie moeite om uit te leggen waarom het vaccinatieprogramma zo problematisch is.

Farmaceutische bedrijven zullen altijd blijven zeggen dat ‘vaccins veilig zijn’ en dat ‘vaccins levens redden’, maar de realiteit is anders.

De Canary Party, een beweging die opkomt voor de belangen van slachtoffers van medische missers, gifstoffen uit de omgeving en bewerkte voeding, heeft een video gemaakt waarin het hart van het vaccinatieprobleem wordt uitgelegd.

Corrupt

Omdat alle partijen die betrokken zijn bij het maken en toedienen van vaccins niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, is het programma corrupt geworden, wordt kinderen letsel toegebracht en worden gedupeerden niet geholpen. 

Uit tientallen gepubliceerde onderzoeksrapporten blijkt dat er een verband is tussen vaccins en autisme. In 1986 werd in de Verenigde Staten na lang lobbyen de National Childhood Vaccine Injury Act aangenomen. Vanaf dat moment konden medicijnmakers niet langer aansprakelijk worden gesteld voor aandoeningen of sterftegevallen als gevolg van de vaccins die ze maken, vaccins die volgens de federale regering ‘onvermijdelijk onveilig’ zijn.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken heeft bovendien diverse patenten op vaccins. Wanneer deze vaccins worden aangeschaft, profiteert het ministerie daarvan.

Gezondheidseffecten

Vandaag de dag is een zes maanden oude baby vaker gevaccineerd dan zijn of haar moeder toen ze de middelbare school verliet. Er is echter nooit onderzoek verricht naar de gezondheidseffecten hiervan op kinderen. Meer dan de helft van alle Amerikaanse kinderen lijdt aan een chronische ziekte of heeft een handicap.

Tijdens een congressionele hoorzitting over autisme in november 2012 konden medewerkers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC niet één studie opnoemen waaruit zou blijken dat vaccins veilig zijn.

Met de Schumann-resonantie is het mogelijk de schadelijke effecten van vaccins te neutraliseren.

Bron: Canaryparty.org

Gerelateerd:

 

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
8 jaren geleden

[Vandaag de dag is een zes maanden oude baby vaker gevaccineerd dan zijn of haar moeder toen ze de middelbare school verliet. ]

Nu is mijn dochter geen 6 maanden maar 3 jaar, maar zij heeft toch echt exact dezelfde vaccinaties gehad als die ik ook heb gehad.

Dondervogel
Dondervogel
8 jaren geleden

Geen één vaccin is veilig.De bijstoffen die in mijn ogen weinig nut hebben, zijn de veroorzakers.De overheid van onze verzorgingstaat weet dit heus, maar zwijgt als een graf.

Ellen
Ellen
8 jaren geleden

De helft van de Amerikaanse kinderen lijdt aan een chronische ziekte of handicap? Bron? Bewijs? Oorzakelijk verband?

Meer dan de helft van de Amerikaanse kinderen eet regelmatig bij de MacDonalds of ander junkfood. Hoeveel van die kinderen krijgen daardoor een chronische ziekte? ( Obesitas? Diabetes?)

Oorzaak en gevolg worden in dit artikel wel erg gemakkelijk aan elkaar gekoppeld.

Linda
Linda
8 jaren geleden

Heel eenvoudig: blijf er weg. Blijf weg bij de allopathie. Ze strooien met de zgn. anti-biotica, kalmeringsmiddelen, kijken niet naar gevaarlijke combinaties, en tellen alleen hun geld.
Er zitten ongetwijfeld goedbedoelende mensen onder, maar die moeten nog wakker worden.
Blijf er weg! Zoek alternatieven. Homeopathie is een heel goede.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

npo

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’

In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x