Buitenland

QR-code is niet ’tijdelijk’, maar permanent: ‘De zoveelste complottheorie die uitkomt’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hij zou tijdelijk zijn, maar nu lijkt hij toch te blijven. De Europese Commissie werkt aan een permanent coronacertificaat, schrijft Trouw. Hij moet ook anders: twee vaccinaties zijn waarschijnlijk niet genoeg om een QR-code te behouden, aldus de krant, die zich baseert op de website Euractiv.

Verwacht wordt dat een boosterprik verplicht gaat worden om het certificaat geldig te houden. Een anonieme bron zei dat de Commissie de lidstaten gaat voorstellen om het certificaat een jaar na de laatste vaccinatie te laten vervallen.

“De QR-code is niet ‘tijdelijk’, maar permanent,” reageert Forum voor Democratie. “De zoveelste ‘complottheorie’ die uitkomt. Om hem te behouden moet je gehoorzaam blijven. Prikken blíjven nemen. Tot in de eeuwigheid!”

“Gaan mensen het nu eindelijk zien?!” vraagt de partij.


Lastig te veranderen

Overigens wordt de QR-code op dit moment niet aangepast als gevaccineerden besmet raken. Ze hebben nog steeds toegang tot locaties en activiteiten waarvoor een coronatoegangsbewijs nodig is. Daar kunnen ze anderen besmetten.

Volgens minister Hugo de Jonge is dit privacytechnisch lastig te veranderen. Als het systeem wordt aangepast, ‘zouden we heel erg afbreuk doen aan de privacyaspecten van de coronatoegangsbewijzen’, zei hij.

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Duidelijk kan het niet, Het teken van het Beest word bewaarheid.

Rik
Rik
1 jaar geleden

Het kwaad weet ook dat elke persoon dat reeds gevaccineerd is en ook nog in leven is zich niet zomaar opnieuw laat prikken, omdat hij/zij de bijwerkingen van de prik zelf ervaren heeft dan wel dat derden in zijn/haar directe/indirecte omgeving die bijwerkingen (inclusief de dood) ervaren hebben. Echter, deze gevaccineerde mensen willen wel op vakantie kunnen gaan, naar een voetbalstadion gaan, naar hun werk of school gaan, een uitkering generen of een vegetarische hamburger kunnen eten in een restaurant. Uiteraard kunnen zij deze begeertes slechts blijven bevredigen, mits zij braaf hun boosterinjecties blijven nemen. Dus ik denk dat de meeste gevaccineerden zich opnieuw laten prikken in ruil voor bovengenoemde privileges.

Richard
Richard
1 jaar geleden

Tja, je hoeft alleen maar naar de corona/covid19 patenten te kijken om te weten waar dit naar toe gaat.
Social credit score gekoppeld aan je vaccinatie status om te blijven meedoen aan de maatschappij.
Te weinig punten dan geen toegang tot je bankrekening of essentiele winkels tot je je booster gehaald hebt.

Oik
Oik
1 jaar geleden

Monsterprik van achterbakse en levensgevaarlijke Mark.
Rutte bedankt ..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x