Homepagina » Buitenaards » Overweldigend bewijs dat er vliegende schotels zijn. Intrigerende film over zoektocht naar aliens uitgezonden op tv
Overweldigend bewijs dat er vliegende schotels zijn. Intrigerende film over zoektocht naar aliens uitgezonden op tv

Overweldigend bewijs dat er vliegende schotels zijn. Intrigerende film over zoektocht naar aliens uitgezonden op tv

Is er leven buiten de aarde? En waarom is die vraag zo belangrijk voor ons? Daarover gaat de film ‘Searching for Aliens’, die zondag werd uitgezonden op tv.

“Ik vind het een interessantere discussie dan praten over de Kardashians,” zegt rapper Lange Frans in de film.

“Of we die vliegende schotels nou zelf hebben gebouwd of dat ze van ergens anders komen, wij zijn niet in de loop,” vervolgt hij.

Overweldigend

“Dat die dingen er zijn, dat staat voor mij vast,” stelt Lange Frans. “Daarvoor is voor mij persoonlijk het bewijs astronomisch overweldigend. Er is een tsunami aan bewijs.”

Hij vertelt verder dat hij de Nederlandse astronaut André Kuipers eens heeft ontmoet en hem toen twee vragen heeft gesteld.

Lange Frans vroeg Kuipers onder meer of hij bekend was met het boek UFO’s bestaan gewoon van lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren.

Fantastisch

Hij zei: ‘Ja, ik heb het gelezen en ik vond het fantastisch’, aldus de rapper.

Daarnaast vroeg hij de ruimtevaarder hoe het nu precies zit. Kuipers pakte Lange Frans daarop bij zijn schouder en zei: “Het is een bijzondere reis.”

“Als je piloot bent en je werkt voor de KLM, en je zegt dat je een UFO hebt gezien, krijg je te horen dat je niet goed kunt waarnemen en je brevet misschien maar moet worden afgenomen,” merkt Vermeeren op in de film.

“Dus je kijkt wel uit dat je daar iets over zegt.”

Prestatie

“Als je ziet wat voor prestatie die technische objecten kunnen leveren, moet je als ingenieur willen weten wat dat is en hoe dat kan,” stelt hij.

“Op de één of andere manier ben je daar dan relatief alleen in als je die vraag stelt,” zegt hij.

Enorme weerstand

Als je niet openstaat voor dat onbekende, kom je niet verder, aldus Vermeeren, toevoegende dat daar een enorme weerstand zit in de huidige wetenschap en de maatschappij.

“Dat is funest voor de mensheid,” zegt hij. “Daar gaan we echt aan ten onder.”

Bekijk de film hier in zijn geheel.

[NPO]


Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Zucht… dit zit voor mij op het niveau van 30 jaar geleden.
  En wie is die Lange Frans nou helemaal.
  Hij heeft echt niks te melden.

  7 likes
  • In die dertig jaar is er helemaal niets veranderd, als je het UFO fenomeen serieus neemt wordt je nog steeds als gekkie weggezet.
   Heeft u, Peter, dan iets te melden? Lange Frans heeft tenminste landelijke bekendheid, en zal heel wat meer mensen inspireren dan u.

   16 likes
 2. Lange Frans? hahahahahahahahahaha,

  13 likes
 3. oskaar ! Lange frans heeft veel meer inhoud als jij stumperd !

  8 likes
 4. Film gekeken, maar God, wat een tegenvaller. Die film zegt niets, toont niets, zelfs geen referentie of verslag van of een selectie aan bekende UFO cases. Nutteloze beeldvulling.

  6 likes
 5. Als je anders denkt wordt je beoordeeld door hele domme mensen jammer want die domme mensen gaan niet overleven ! Zielig maar waar !

  4 likes
 6. Hoi allemaal,
  twijfel er niet aan dat er buitenaards leven is het is er en in vele varianten die veel op elkaar lijken!
  Wat er moet gebeuren is meer met ons ❤️ gaan voelen dan pas zullen we contact krijgen.
  En dat zal vanzelf gebeuren, dus heb geduld met de velen die lachen om buitenaards leven en ufo’s want dat gebeurde vroeger al met mensen die bezig waren met de wetenschap en zie waar me nu zijn als mensheid!

  3 likes
 7. Ik heb de laatste weken de moeite genomen in de ufo affaire te stoppen waar onder ook de graancirkels. En ik ben tot de conclusie gekomen dat deze inderdaad bestaan alleen niet met het de label alien er aan.

  Veel bewijs was er niet maar er komt steeds meer bewijs. Voor wie interesse heeft ga is kijken via de zoekmachine naar corel castel van Edward Leedskalnin. Hier leer je van de vliegwiel, met deze vliegwiel kom je er achter dat frequenties gewijzigd kunnen worden maar ook de Tesla stroom, tappen van moeder aarde, maar ook dat zwaartekracht of te wel op onze vlakke aarde dat stenen lichter gemaakt kunnen worden dan lucht. Magnetisme en frequentie omdraaien en verdraaien bestaat dus. dit is dan ook de reden dat vliegende schotels bestaan en dat hiermee de graancirkels gemaakt worden.
  De film Matrix laat het een en ander zien.

  3 likes
 8. want als een rapper het zegt, ja, dan eeeeuh, ja…

  2 likes
 9. Toch wel weer grappig om te zien wat zo’n bericht teweeg brengt onder sommige reagluurders

  1 likes
 10. In de jaren zeventig met enkele bekende ufo-onderzoekers intensief met deze materie bezig geweest. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat overheden meer informatie hebben dan bekend is gemaakt en dat dat de oorzaak is van het feit dat de zaak een beetje is doodgebloed. Jammer, maar helaas, als goedwillende amateur beschik je niet over middelen om diepgaand onderzoek te doen. Kwestie van weinig tijd en met name weinig geld.
  Maar wellicht staat er in de toekomst iemand op die opening van zaken geeft.

  1 likes
 11. Boek gelezen, zelf enkele waarnemingen gehad die ik niet kan verklaren en een Lufthansa vlieger gesproken die veel vreemde dingen heeft gezien.
  Jammer dat in de documentaire heel veel tijd verloren gaat aan zwijgende dromerige beelden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...