CoronaBuitenland

Coördinator vaccinatiecentrum: ‘Booster is geen medisch vaccin, maar vakantievaccin’

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Het aantal mensen dat een boosterprik laat zetten, daalt verder. Vorige week zijn bijna 120.000 mensen naar een vaccinatielocatie gegaan om zo’n prik te halen. Dat is het laagste aantal sinds november, toen de campagne nog op gang moest komen.

Van de 18- tot en met 45-jarigen heeft minder dan de helft een boostervaccin genomen. Bij 18- tot 25-jarigen, de jongste groep die het vaccin kan krijgen, is de opkomst 31 procent. Dat terwijl bijna driekwart van die groep volledig gevaccineerd is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Veel minder effectief

Veel mensen zien er het nut niet van in of zijn bezorgd over eventuele bijwerkingen. Daarnaast blijken de vaccins veel minder effectief te zijn dan werd beloofd en beweerd.

Bij onze zuiderburen kunnen mensen die met het Janssen-vaccin zijn ingeënt binnenkort een tweede boosterprik halen. Nederland denkt ook over een extra booster, maar wacht nog op advies.

Een vaccinatie om op vakantie te gaan

Een derde prik en tweede booster kan in België binnenkort voor wie wil. De kans is groot dat je dan een formulier zult moeten ondertekenen waarin wordt uitgelegd waarom die derde prik aangeboden wordt.

Reinhout Remmery, coördinator van het vaccinatiecentrum Dender, deed op zender VTM een opmerkelijke uitspraak. “Het is heel belangrijk om te zeggen dat dit eigenlijk geen medisch vaccin is,” aldus Remmery. “Dit is eerder een vaccinatie om op vakantie te gaan, een vakantievaccin, waar mensen zelf moeten kijken of ze het nodig vinden om dat te nemen.”

5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edgar
Edgar
2 jaren geleden

Een vakantievaccin noemen ze het nu… WAANZIN!!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het is een vakantie-vaccin op weg naar de eeuwige jachtvelden.

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Formulier ondertekenen???

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha….dit is gewoon een GEHOORZAAMHEIDS-Cursus voor Zwakbegaafde Slaven…..niks meer dan dat….als hun Duivelse Meester hen opdraagt binnen te blijven dan doen die Hersenloze Gevaccineerde Slaven dat….als hun Meester hen opdraagt een Mondluier te dragen dan doen ze dat…als hun Meester hen opdraagt Collectief Zelfmoord te plegen dan doen ze dat…Kortom we hebben hier te maken met een Stelletje Volgzame Volkomen Hersendode Collaborerende Idioten….die een Gevaar zijn voor Alle Mensen met een klein beetje intelligentie, Empathie, Ruggegraat, Principes, Ratio & Kritisch Helder Denkvermogen…..misschien is het ook maar beter ook dat die Hersendode Gevaccineerde Zombies zo snel mogelijk al die andere Boosteres gaan halen…

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x