CoronaBuitenland

Coördinator vaccinatiecentrum: ‘Booster is geen medisch vaccin, maar vakantievaccin’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Het aantal mensen dat een boosterprik laat zetten, daalt verder. Vorige week zijn bijna 120.000 mensen naar een vaccinatielocatie gegaan om zo’n prik te halen. Dat is het laagste aantal sinds november, toen de campagne nog op gang moest komen.

Van de 18- tot en met 45-jarigen heeft minder dan de helft een boostervaccin genomen. Bij 18- tot 25-jarigen, de jongste groep die het vaccin kan krijgen, is de opkomst 31 procent. Dat terwijl bijna driekwart van die groep volledig gevaccineerd is.

Veel minder effectief

Veel mensen zien er het nut niet van in of zijn bezorgd over eventuele bijwerkingen. Daarnaast blijken de vaccins veel minder effectief te zijn dan werd beloofd en beweerd.

Bij onze zuiderburen kunnen mensen die met het Janssen-vaccin zijn ingeënt binnenkort een tweede boosterprik halen. Nederland denkt ook over een extra booster, maar wacht nog op advies.

Een vaccinatie om op vakantie te gaan

Een derde prik en tweede booster kan in België binnenkort voor wie wil. De kans is groot dat je dan een formulier zult moeten ondertekenen waarin wordt uitgelegd waarom die derde prik aangeboden wordt.

Reinhout Remmery, coördinator van het vaccinatiecentrum Dender, deed op zender VTM een opmerkelijke uitspraak. “Het is heel belangrijk om te zeggen dat dit eigenlijk geen medisch vaccin is,” aldus Remmery. “Dit is eerder een vaccinatie om op vakantie te gaan, een vakantievaccin, waar mensen zelf moeten kijken of ze het nodig vinden om dat te nemen.”

5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edgar
Edgar
5 maanden geleden

Een vakantievaccin noemen ze het nu… WAANZIN!!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Het is een vakantie-vaccin op weg naar de eeuwige jachtvelden.

ADAM
ADAM
5 maanden geleden

Formulier ondertekenen???

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Hahahaha….dit is gewoon een GEHOORZAAMHEIDS-Cursus voor Zwakbegaafde Slaven…..niks meer dan dat….als hun Duivelse Meester hen opdraagt binnen te blijven dan doen die Hersenloze Gevaccineerde Slaven dat….als hun Meester hen opdraagt een Mondluier te dragen dan doen ze dat…als hun Meester hen opdraagt Collectief Zelfmoord te plegen dan doen ze dat…Kortom we hebben hier te maken met een Stelletje Volgzame Volkomen Hersendode Collaborerende Idioten….die een Gevaar zijn voor Alle Mensen met een klein beetje intelligentie, Empathie, Ruggegraat, Principes, Ratio & Kritisch Helder Denkvermogen…..misschien is het ook maar beter ook dat die Hersendode Gevaccineerde Zombies zo snel mogelijk al die andere Boosteres gaan halen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x