BuitenlandCorona

Corona piekt in 4 van de 5 meest gevaccineerde landen. Moeten we ons zorgen maken?

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De koplopers in het vaccinatieklassement, waaronder vier van de vijf meest gevaccineerde landen, proberen corona-uitbraken onder controle te krijgen die – qua aantal besmettingen per hoofd van de bevolking – groter zijn dan die in India. Experts zetten vraagtekens bij de effectiviteit van sommige vaccins, met name het Sinopharm-vaccin van China.

De meest gevaccineerde landen zijn de Seychellen, Israël, de Verenigde Arabische Emiraten, Chili en Bahrein. In al deze landen behalve Israël schiet het aantal coronagevallen omhoog. De Seychellen en Bahrein noteerden wereldwijd gezien de hoogste aantallen nieuwe coronagevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Aangeprezen door de WHO

De Seychellen, een archipel in de Indische Oceaan, registreerden 328 gevallen per 100.000 inwoners. In India waren dat er 28. De vier landen gebruiken vooral het Chinese Sinopharm-vaccin, dat vrijdag nog werd aangeprezen door de WHO.

In de landen is tenminste 45 procent van de bevolking deels gevaccineerd. Er zijn gegevens beschikbaar over Bahrein (47%), Chili (45%), Israël (60%) en de Seychellen (69%). De Verenigde Arabische Emiraten claimen derde te staan op de vaccinatieranglijst. De Seychellen (61%) en Israël (56%) voeren de lijst van meeste vaccinaties aan als ook de tweede dosis wordt meegeteld.

In onderstaande grafiek zie je het cumulatieve aantal coronagevallen per miljoen inwoners in de vijf landen:

In onderstaande grafiek zie je het percentage van de bevolking dat tenminste één dosis van het coronavaccin heeft gekregen in de vijf landen:

[Forbes]

4.9 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 jaren geleden

Ik ben een beetje uit gereageerd, visieuse cirkel, ieder moet voor zich zelf beslissen, en behoord zich ook behoorlijk te informeren, en sluiten maar !

Gezond Verstand
Gezond Verstand
3 jaren geleden

Ik kan hier een heel lang verhaal uit de grond stampen.. maar ik ga het kort houden.. na 40 jaar onderzoek in aids nog steeds geen oplossing.. wel binnen 7 maand n gen therapie spuitje voor wie dat Will.. kon toch ook niet anders dan ellende van komen?

salvar
salvar
3 jaren geleden

wat te doen:
geen gifspuit nemen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Experts binnen het CDC (USA) hebben verklaard dat het huidige vaccin dodelijker is dan alle andere vaccins over de laatste 20 jaar bij elkaar.

Dat is het tegenovergestelde van wat het CDC heeft medegedeeld.

Dit betekent dat de zogenaamde experts en wetenschappers die zich voor het vaccineren hebben uitgesproken, niet alleen geen gelijk hebben, maar ook gelogen hebben.

In plaats van dat het vaccin mensen zou moeten beschermen, gaan er dus veel meer mensen dood dan voorheen.

Bron: CDC Admits: More Dead from COVID-19 Vaccine Than ALL Vacines From Last 20 Years Combined. Artikel van 10 mei.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x