BuitenlandCorona

Doden door coronavaccins: de cijfers wijzen op een aankomende catastrofe

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week publiceerde onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner een artikel over het aantal sterfgevallen na coronavaccinatie, getiteld ‘De dodelijke doofpot rond het coronavaccin’. Het artikel heeft betrekking op de overlijdens in de Verenigde Staten.

Het aantal sterfgevallen dat is gemeld bij het VAERS is dit jaar enorm toegenomen, zegt Stoner. “Dat is geen ‘complottheorie’, maar een onbetwistbaar feit.” Het VAERS houdt bijwerkingen van vaccins bij in de VS.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We hebben het hier over een ongekende stijging, zegt ze. Veertig procent van de meldingen over sterfgevallen die het VAERS ooit heeft ontvangen, kwam de afgelopen vier maanden binnen. Stoner wijst erop dat het aantal sterfgevallen niet is toegenomen omdat er meer gevaccineerd wordt.

Dramatische stijging

Het aantal sterfgevallen steeg van 2794 op 5 april naar 3005 op 12 april en naar 3848 op 26 april. Dat zijn 1054 sterfgevallen in slechts 21 dagen. Alle leeftijdsgroepen laten een dramatische stijging zien, zelfs de groep 18-min.

Om je een beetje een beeld te geven: in voorgaande jaren werden er jaarlijks tussen de 250 miljoen en 350 miljoen vaccins toegediend en stierven er ongeveer 100 mensen na vaccinatie. Dit jaar overleden er in slechts vier maanden tijd meer dan 3800 mensen op 150 miljoen coronaprikken.

Ramp in wording

De experts zullen beweren dat deze sterfgevallen niet alarmerend zijn. Ze zijn wel degelijk alarmerend. Door de jaren heen is er al veel geschreven – zelfs in de mainstream media – over het aantal gemelde gevallen van bijwerkingen. Lang niet alle gevallen worden gemeld, wat betekent dat het werkelijke aantal sterfgevallen veel hoger ligt. Tot wel 100 keer hoger. Het kan dus maar zo zijn dat er alleen al in de VS 380.000 mensen zijn gestorven door de coronavaccins.

Ondertussen blijven de ‘experts’ beweren dat het vaccin ‘veilig en effectief is’ en doen de media, politici, corporaties en beroemdheden er alles aan om het volk te overtuigen van de noodzaak van de prik.

Virginia Stoner is klip en klaar over het coronavaccin: het is een ramp in wording.

[Infowars]

4.8 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
2 jaren geleden

Wat zijn beroemdheden?Ik ken er geeneen.
Wel zie ik vaak dezelfde mensen op de Tellievision maar ik heb geen idee wie dat zijn.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit is toch PRECIES de bedoeling van het zootje criminelen en NOG houden de meeste schaapjes hun oogjes fijn gesloten. Ik word er zo langzamerhand moedeloos van.
Hoeveel verborgen leed zit er wel niet achter die kille cijfers? Niet alleen zeer oude mensen, die waarschijnlijk toch al binnenkort zouden sterven (daarmee wil ik het zeker niet bagatelliseren, want oude mensen hebben recht op een normaal levenseinde en niet afgedwongen door een gifprik). Maar dat er ook zoveel veel jongere mensen komen te overlijden… dat is een schande van jewelste!
Deze week hoorde ik ook weer van een nichtje van mij dat haar oudtante van 87 jaar met terminale kanker was ingeënt. Ik schreef gelijk op de app naar haar: WAAROM hebben zij die arme vrouw ingeënt? Haar antwoord was verbijsterend: dat had er helemaal niets mee te maken. Heb daarna ook niets meer van haar gehoord.
Zo gaat dat: de indoctrinatie van de MSM is zo groot, dat zelfs zeer intelligente mensen zoals mijn nichtje, in de val trappen.
Ik ben het met Virginia Stoner eens: wij hebben te maken met een ramp in wording.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Ook al sterven er 50 miljoen mensen aan het killer vaccin dan nog komen ze er mee weg !

Elke dode krijgt namelijk het stempel Covid 19 slachtoffer .

exegese
exegese
2 jaren geleden

En dat zijn slechts de korte termijneffecten, de lange termijneffecten zullen 100 % van de gevaccineerden ervaren. Hopelijk zal er snel een tegengif ontwikkeld worden voor de argeloze slachtoffers ! Maar van wie moet dat komen ?

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x