Paranormaal

Stel legt bij toeval mysterieuze verschijning vast in oud landhuis. Is dit een geest?

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een bezoek aan Tryon Palace in de Amerikaanse staat North Carolina denken Danielle Hyde en Savanna Brown de geest van een vrouw te hebben vastgelegd.

De vrouw zou in de 18e eeuw in het landhuis zijn overleden, schrijft de Daily Mail. Het stel heeft beelden gemaakt die een spookachtige figuur tonen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Danielle en Savanna denken dat het gaat om de geest van een bediende die is overleden toen het paleis in 1798 is afgebrand.

Doorzichtig

“Het paleis staat erom bekend dat er spoken rondwaren,” zei Danielle. “In 1798 brak er brand uit op de plek waar de bedienden leefden.”

“Het was alsof ze doorzichtig was,” voegde ze toe. “Je kon haar rug helemaal niet zien in de beelden.”

“Haar silhouet was niet erg gedetailleerd,” klonk het. “Je kunt bijvoorbeeld niet zien welke kleur haar haar heeft.”

Geest

Ze zei dat ze luisterde naar de gids op het moment dat ze de beelden maakte en niet iets specifieks wilde vastleggen.

Haar nicht ontdekte later pas de spookachtige figuur op de achtergrond en vroeg haar of het een geest was.

IJskoud

Eenmaal thuisgekomen besloot ze onderzoek te doen naar de geschiedenis van het landhuis. Toen stuitte ze op het verhaal over de tragische brand.

“In de kelder was het ijskoud, terwijl de ramen open stonden en het buiten erg warm was,” zei Danielle verder nog.

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maarten Vananderoye
Maarten Vananderoye
6 jaren geleden

Altijd mij de vraag gesteld waarom de kleren van de overledene ook mee in geestvorm verschijnt, zoals het het wat ooit een stoffelijk lichaam. Bezitten de kleren dan ook een geest? Of bezitten ze in het hiernamaals ook diezelfde mode als kleren, schoeisel en voorwerpen (en technologie) zoals in deze fysieke wereld?

Nou ja… naakt als geest rondlopen is ook niet leuk denk ik (zeker als het koud wordt in de omgeving waar ze verschijnen). Wellicht ook daarom dat spoken stoffen lakens over zich droegen met twee gaatjes om te kunnen zien.

Misschien is het gewoon gezichtsbedrog of hebben zij (of anderen) gewoon wat gefotoshopt en zijn de Fake-News believers en complot believers hierop ingesprongen om dit als waarheid te zien.

Ach. Wellicht zal ik het mis hebben en is er in de geesteswereld wel een groot modehuis, de kleermakers in het hiernamaals zullen dus niet zonder werk vallen. Dat is al een geruststelling. Misschien dat ik als magazijnier daar ook een job zal krijgen… alhoewel… een eeuwigheid magazijnier zijn zie ik ook niet zitten. Ik wil tegen die tijd dat ik sterf een goed pensioen hebben. Wat in de fysieke wereld al wishful denken is met al die crisissen van tegenwoordig.

Mijn excuses voor het sarcastisch ondertoontje van dit bericht ik ben een kleine scepticus, die gek genoeg van mysteries houd, niet omdat deze waar zijn, maar om het mysterie die nuchter en logisch moet verklaard worden.

frans
frans
6 jaren geleden

Heel normaal de verschijning in kleding.
Mooie opname.

Marco
Marco
6 jaren geleden

Beste Maarten,

Naar mijn bescheiden mening gaat het bij geestverschijningen om zielen die nog niet overgegaan zijn naar de goddelijke wereld. Zielen/geesten hebben geen kleding en ook geen lichaam. Ze kunnen zich echter om verschillende redenen manifesteren en kiezen daarbij een verschijningsvorm die herkenbaar is. De reden dat deze zielen nog niet overgegaan zijn naar de goddelijke wereld is omdat ze, en dat kan om verschillende redenen zijn, nog te veel hangen aan onze wereld. Door die hang naar deze wereld is het logisch dat ze kiezen voor hun oude verschijningsvorm. Bewijs heb ik niet. Ondersteunende litaratuur evenmin. Fijn dat je interesse hebt in dit soort onderwerpen. Ik heb mijn cynisme vervangen voor het “niet weten”. Als je je “niet weten” accepteerd geeft dat ruimte voor nieuwe inzichten.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x